sandman Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Видях Металика от 5 метра!!!!!!!!!! И на второ място - хванах си перце от Down. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 наскоро гледах един медицински филм с такива прически...къртят ако видя някой/я такъв по улиците първо ще искам да му стисна ръката и след това ще се снимам с него за спомен по темата...преди малко се връщам от бирички и гледам фанал съм малко стотинки от еврото Аз видях една...някфа ненормална беше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Днес най - накрая си завърших порт-фолиото и съм доволен от себе си за първи път от доста време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Днес най - накрая си завърших порт-фолиото и съм доволен от себе си за първи път от доста време Дай да видим за какво става въпрос де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Дай да видим за какво става въпрос де Някви такива хави цък 1 цък 2 цък 3 цък 4 цък 5 От плакатите ме е малко срам затва само 1 :Р цък 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Някви такива хави цък 1 цък 2 цък 3 цък 4 цък 5 От плакатите ме е малко срам затва само 1 :Р цък 6 Браво , наистина са хубави ^^' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 е такава бутилка с чаши от кога си търся си нямаш и на идея...... а знам че сигурно е много тъп въпрос ама какво е портфолио ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 (edited) С порт-фолио всеки студент може да се представи като изследовател и притежател на специализирана информация при всякакви поводи – основно защити на теми, проекти, семестриални изпити, конкурси, при аргументирано класиране по поводи. Или кандидат студент както е в моя случай @Tomahawx мерси Едит: а за чашите немога да ти помогна от на наште сватбата са Edited July 27, 2008 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 (edited) цък 1 ха, Даниел... Edited July 27, 2008 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 е такава бутилка с чаши от кога си търся си нямаш и на идея...... Има два магазина на центъра за такива изделия - единия е срещу Екселсиора, а другия срещу М-тел. Провери там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 е такава бутилка с чаши от кога си търся си нямаш и на идея...... Или както един приятел обича да казва : "във всяка добре уредена аптека" Сериозно, никога ли не си минавал покрай магазин в който продават кристал? На главната има 2-3, на Заимов също има 1, а пък в интернет на колко места предлагат кристал - бедна ми е фантазията Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Има два магазина на центъра за такива изделия - единия е срещу Екселсиора, а другия срещу М-тел. Провери там. аз съм минавал ама цените са зловещи..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 аз съм минавал ама цените са зловещи..... Чак зловещи... 100-150 лева някъде трябва да е заедно с шишето чешкия порцелан. Ако си гледал в Бонжур френските са малко по-скъпи но пак опираме до кефа и цената Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Да са пофаля със собственото си възкресение....щастие изпълва форомното ми сърце Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Защо все пишеш форОм, маа му стара? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Къде видя да съм написал "форОм"...май форомни халюцинации имаш И стига си ме преследвал за интервюта, деба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Защо все пишеш форОм, маа му стара? Как що, той е фОромна нинджа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Минах първия от четерите изпита ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 (edited) Минах първия от четерите изпита ! Правописа гледам обаче си го пропуснал Edited July 27, 2008 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 И аз мислех да се заям, ама ша ми мрънка после. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 И аз мислех да се заям, ама...Веднага си го отбелязвам на календара! Това е прецедент! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Къде видя да съм написал "форОм"...май форомни халюцинации имаш И стига си ме преследвал за интервюта, деба Само на първата страница поне в 5-6 поста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Днес си купих... ДУДУК! Почти същия като най-десния от тука: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 (edited) Днес си купих... ДУДУК! Почти същия като най-десния от тука: Как можа да си вземеш най-малката свирка? Помисли само, от колко сантиметра удоволствие лишаваш Ванчо ПП И намери ли ми игрицата? Тая вечер ми се цъка, а астероидите не мога да ги подкарам по никакъв начин Edited July 27, 2008 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Игра йок, стара е майка й, нета вече е пълен с всякакви други бози и трудно се намират по-стари неща. Не се сещам за името, търсих с всякакви комбинации на "mech" "robot" "isometric" "2d" "freeware" и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts