777 Posted September 9, 2003 Share Posted September 9, 2003 Ne moga da un-instalna edna programa ot komp-a si Na4i kato dam un-instal i mi vadi tova - ".......(imeto na programata koeto niaa da pi6a 4e e mnogo dalgo) is shutdown.Un-instal will be completed on System reboot" Ako niakoi znae neka da kaje kak da ia maxna Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 9, 2003 Share Posted September 9, 2003 mi reboot-ni... nali tva te kara da napravi6... niakoi programi, za da se mahnat izcialo triabva da se restartira kompa - za da se delnat razni 4asti ot programata koito v momenta rabotiat i ne mogat da se iztriat dokato sa deistva6ti.... I koia e programata? Napi6i i imeto, stiga s toia marzel -moje drug nikaoi da e imal sa6tia problem sas sa6tata programa i da znae kak da ti pomogne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted September 9, 2003 Author Share Posted September 9, 2003 Dadox restart niakolko pati ni6to ne stava sedi si o6te.A tva ne go znam dali e programa ili kakvo e vaob6e niakakav software ,koito se instalna sam edva li niakoi go znae Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 9, 2003 Share Posted September 9, 2003 ami kak da ti pomogne 4ovek?? sorry... Kato iska6 pomo6t, kolkoto po-palna informacia dava6 tolkova po-veroiatno e niakoi da stopli kakav ti e problema... umorih se tva da go povtariam ve4e, ama karai... s Registry na Windows zae6 li kak se raboti?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted September 9, 2003 Author Share Posted September 9, 2003 "SahAgent" se vodi nakratko neuspiah da vidia kakvo predstavliava za6toto ne uspia da se startira.A s registry na Windows ne znam kak se raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 9, 2003 Share Posted September 9, 2003 http://www.vtoy.fi/jv16/RegCleaner.exe svali tova. razgledai go dobre. markirai poletata v koito vijda6 imeto na programata i dai "remove". programata mai ima interface na bulgerian - vij niakade "language" - ako si zle s english-a... bi triabvalo tia da go zatrie ot registrite... ima i edna druga opcia v sa6tata programa - "ADD/REMOVE" (ne tva na win-a, v programata) - ot tam dai da go premahne ot spisaka na wina za add/remove programi.... uspeh. Moje6e i po-iasno da obiasnia, ama mi se spi... ako ne uspee6 - pi6i da pomagame pak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted September 9, 2003 Author Share Posted September 9, 2003 e thnaks mnogo .Pusnah ia da se svalia no po kasno 6te ia vidia 4e i na men mi se spi .nadiavam se 4e 6te stane,a i tazi programka mai 6te mi pomogne da zatria i niakoi drugi ne6ta,koit ne6tat da se maxat ot spisaka za ADD\REMOVE na Win-a blagodaria otnovo 6te pi6a pak ako ima ne6to. Ari leka 06:26 AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.