Jump to content
BulForum.com

How to un-instal

777

Recommended Posts

Ne moga da un-instalna edna programa ot komp-a si Na4i kato dam un-instal i mi vadi tova - ".......(imeto na programata koeto niaa da pi6a 4e e mnogo dalgo) is shutdown.Un-instal will be completed on System reboot" Ako niakoi znae neka da kaje kak da ia maxna :sayjin

mi reboot-ni... nali tva te kara da napravi6... niakoi programi, za da se mahnat izcialo triabva da se restartira kompa - za da se delnat razni 4asti ot programata koito v momenta rabotiat i ne mogat da se iztriat dokato sa deistva6ti.... I koia e programata? Napi6i i imeto, stiga s toia marzel -moje drug

nikaoi da e imal sa6tia problem sas sa6tata programa i da znae kak da ti pomogne...

ami kak da ti pomogne 4ovek?? sorry... Kato iska6 pomo6t, kolkoto po-palna informacia

dava6 tolkova po-veroiatno e niakoi da stopli kakav ti e problema... umorih se tva da go

povtariam ve4e, ama karai...

s Registry na Windows zae6 li kak se raboti?!

http://www.vtoy.fi/jv16/RegCleaner.exe

svali tova. razgledai go dobre. markirai poletata v koito vijda6 imeto na programata i dai "remove".

programata mai ima interface na bulgerian - vij niakade "language" - ako si zle s english-a...

bi triabvalo tia da go zatrie ot registrite...

ima i edna druga opcia v sa6tata programa - "ADD/REMOVE" (ne tva na win-a, v programata) - ot tam dai da go premahne ot spisaka na wina za add/remove programi....

uspeh. Moje6e i po-iasno da obiasnia, ama mi se spi... ako ne uspee6 - pi6i da pomagame pak...

e thnaks mnogo .Pusnah ia da se svalia no po kasno 6te ia vidia 4e i na men mi se spi :) .nadiavam se 4e 6te stane,a i tazi programka mai 6te mi pomogne da zatria i niakoi drugi ne6ta,koit ne6tat da se maxat ot spisaka za ADD\REMOVE na Win-a :)

blagodaria otnovo 6te pi6a pak ako ima ne6to.

Ari leka :) 06:26 AM

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...