Jump to content
BulForum.com

АТАКА

break

Каква партия мислите че е АТАКА, а съответно и Волен Сидеров  

242 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Не съм голям специалист в областта и се извинявам ако има някакви неточности, но черпя информация от източници, до които всеки нормален човек може да се добере.

Не може да се говори за неточности. Просто всичко казано от тебе е повторение на внушенията

от пропагандната кампания провеждана вече над десет години. Запада се видя победител в

студената война, и репарациите за това се състояха в тоталната ликвидация на тежката промишленност

на източният блок. Друг е въпроса че сега и западните лидери и нашите колониални администратори

си хапят задниците за разпилените и погубени технологии. Тежката промишленост е енергоемка -

от там идва и нашият излишък от мощности.

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

А нали си наясно че тежката промишленост на България беше рожба на грандоманско малоумие и абсолютно невъзможно да функционира без големия брат СССР и тотално неконкурентна в условията на свободен пазар извън инкубатора на източния блок...

А нали си наясно че тежката промишленост на България ....

Ами обясни това на клиентите на електропромишлената индустрия на града ни извън територията

на бившият СИВ , които продължават да търсят произвежданите при нас навремето електродвигатели,

контактори, силова електроника и т.н т. заради много по добрите им характеристики в сравнение с

западноевропейските и американските аналози. Идват тука и не могат да повярват на очите си

като видят разбитите и ограбени заводи. Тази индустрия ползваше произведени в България черни и

цветни метали. А ти приятел продължаваш да говориш с весникарски щампи вместо да мислиш

с главата си и да поогледаш света около тебе. Аз бях свидетел как " Електроапаратурни заводи "

и " Завод за Асинхронни електродвигатели " издържаха цели 10 години пладнешко разграбване.

Ако те работеха на загуба щяха да фалират незабавно. Такава историика може да се разкаже

във всеки окръжен град на страната. Просто ви се чудя на акъла - как не забелязвате взаимното

изключване на двете най разпространени твърдения :

1 - промишленността е губеща

2 - мафиотски структури ограбват печалбата на големите държавни фирми.

Пита се в задачата ако производството е на загуба, тогава какво се краде ?

Ако си мислиш че това са машини - лъжеш се. 5 -10 години след закупуването си всички машинарии

имат цената само на желязото от което са направени

• 1 year later...

Според мене има една граница на поносимост след която всеки става привърженик на Атака. Аз не съм си изпатил явно достатъчно но мангалите станаха много и като са ми разказвали познати за разни случки, предизвикани по рейсове, паркове и къде ли не няма как потърпевшите да не ги подкрепиш, и като стане дума лично за теб и като опре ножа до твоя кокал друга песен запяваш...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...