Jump to content
BulForum.com

АТАКА

break

Каква партия мислите че е АТАКА, а съответно и Волен Сидеров  

242 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

волен говорел свободно за мафията и кво? и аз говоря свободно за мафията и всеки говори свободно за мафията от години и кво? да го следваме защото казва неща, които всички виждаме и всички ги казваме? без най-бегла идея как да ги оправи и какво изобщо да прави, защото волен е импотентен политик, ако изобщо може да се говори за него като такъв. бива го да произнася речи по митинги и да казва тежки думи, на които хора като теб му се връзват. но трябва и да се работи не само да се раздухва пропагандна помия, нали се сещаш.

България си давала гъза на незнам си кой си. а къде бяхте, когато си даваше гъза 45 години на едни други, а? и какъв риск са тея бази ве майна? примерно една германия колко е пострадала и загубила от присъствието на американски военни на територията си? и то в мащаби, които не могат да бъдат сравнявани, да не даваме и други примери. ама ай да не навлизаме в дълбоките дебри на геополитиката...

и ДА, атака е против циганите, а думички като "равноправие" и "патриоти" звучат адски смешно като знам за какво и кой говориш.

и кои са тея чужди медии ве? вие наред ли сте? скат ли е единствената българска медия? в кой свят и в кой век живеете ве? какъв е тоя криворазбран вонящ на нафталин шовинизъм и откъде го изкарахте майна?

и накрая кво? всички са лоши, зъбати чернилки, гадни предатели, искащи единствено да натопят и очернят безгрешния, правия, гениалния, единствения, месията воленчо...

Какво си се развикал уе?Първо от Германия не са удряло Ирак и Иран!

А от тук това се канят да правят,така че не ми се прави на много знаещ.

Ти с кой си говорил за мафията ве,с прителчетата ти.Я иди в центъра на София и говори пред сумати народ и пред телевизия.

Медиите не са български-те са наемни,задоволяващи чужди интереси.

БНТ-неизвестен собственик(небългарин),но не ме интересува,новините на турски са доста показателно нещо.

БНТ-някав американски дядка с очилца..

НоваТВ-някав грък.

в.Стандарт-Израел

Е това ли са ти българските медии?Нещо си се объркал май.

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

не викам ве пич...

от германия атакуваха београд май...

христо калчев, лека му пръст, пишеше от 10 години насам много по-страшни истини, ама не го направихме национален герой...

ти не знам в кое хилядолетие живееш ама кво значение има чии са парите. чувал ли си термини като глобализация... по твойта логика челси е руски отбор, а ман юнайтед американски :)

ей я пак тая параноична психоза... турци, американски дядовци (между другото ми се струва че е австралиец), гърци, евреи са се обединили в една световна клика срещу волен...

Бойко е тъпа мутра кво ми го защитава6,изобщо не трябваше да забранява първоначалния маршрут на митинга.Това показа що за човек е.

Ми що пък да не го защитавам (не че имах това намерение в оня постинг) ама не забравяй, че е пич и жените го харесват :wub: :P Може да е мутра :ph34r: , ама не е тъп. Ако на тебе тоя митинг ти е показал кой е Бойко... не ме убеждавай, че някога си го харесал... Всеки вижда, каквото си избере, другото го игнорира... или както Саймън и Гарфънкъл са го изпяли по-добре - "A man hears what he wants to hear and he disregards the rest."

Извиня'ам се за оф топика - много стана черна тая тема за тоя малък човечец pissedoff.gif crash.gif, та реших да я поразведря :lol: bounce.gif

И аз реших да се включа в темата. :)

За мен най-лошото е, че нашият народец продължава да търси месията, който ще дойде и ще го "оправи" за отрицателно време.

Как не се научиха хората вече толкова години, че никой не може да дойде и да ги оправи с магическа пръчица, а единственото спасение е да се бачка здраво.

За съжаление, след поредния смешник, който за една година в парламента се осра отвсякъде, идва ред и на най-големия мафиот да оправлява държавата... И т'ва ако не е най-измислената държава с най-измисления прост народ на света..

Какво си се развикал уе?Първо от Германия не са удряло Ирак и Иран!

А от тук това се канят да правят,така че не ми се прави на много знаещ.

Ти с кой си говорил за мафията ве,с прителчетата ти.Я иди в центъра на София и говори пред сумати народ и пред телевизия.

Медиите не са български-те са наемни,задоволяващи чужди интереси.

БНТ-неизвестен собственик(небългарин),но не ме интересува,новините на турски са доста показателно нещо.

БНТ-някав американски дядка с очилца..

НоваТВ-някав грък.

в.Стандарт-Израел

Е това ли са ти българските медии?Нещо си се объркал май.

Извинявам се, но на стадион ли се намираш, че да говориш по такъв начин? И сигурно с баща си говориш...

Само не схванах как един треторазряден журналист, изцяло копиращ демагогията на Хитлер стана такъв герой, говорейки пред сбирщина податливи люде? Та той дори не разполага с достатъчно мозък, за да изгради свой собсвен стил. Какво му е геройското на това да се качиш на един подиум и да плямпаш глупости? Че това го може всеки един, който е с психични отклонения. Само се чудя как на всички луди никой не им обръща внимание, а пък на един шизофреник, завладян от идеята за създаване на Трети райх в България толкова много хора му се вързват...

Волен не го зная какво говори за мафията, но по-съм склонна да нарека герой журналист залят с киселина, защото не се е спрял, когато е трябвало или такъв, на който са взривили апартамента и продължава да работи по стария си начин, а не някакъв клоун. Може да не уважавам медиите като цяло, но това не ми пречи да имам позитивна позиция спрямо единични случаи. Друг е въпросът, че няма изцяло обективни позиции. Съществуват само субективни и е нормално да е така. Както е казано:Интересът клати феса. Никой от нас не може да каже какви са точно намеренията на САЩ и какво е съдържанието на подписания договор. За сега можем само да гадаем и да се надяваме, че хората, които са го одобрили не са предали интересите ни, а са се възползвали от ситуацията. Времето ще покаже останалото.

Може да е мутра :ph34r: , ама не е тъп.

аз умна мутра не съм виждал още :bgrin: :lol:

васе, много си прав, че тука чакаме някой месия да дойде да ни оправи за отрицателно време и затова няа да се оправим никога. 1-во беше царя, сега е болен, а ето го идва бат'бойко - умната мутра :lol:

бате Бойко не е мутра, а пожарникар, има разлика от небето до земята :)
От бухалката до шланга искаше да кажеш :D

тцтц за такава нещастна партия 6 страници изписани ... четох четох доста истини има написани, браво на маулер и на другите нормални виждащи истината, за заблудените "фенове" на атака и такива простотии нема кво да кажа ...

пс. аве дивака ти да не си волен ве тцтц или неква негова роднина

луди хора по-скоро безумно хммм болни нищо лично не говоря за някой конкретно

бате Бойко не е мутра, а пожарникар, има разлика от небето до земята :)

Бате Бойко в момента е най-големия охранител в страната. Да живее пожарникарският бизнес.

Бате Бойко в момента е най-големия охранител в страната. Да живее пожарникарският бизнес.

Не знам защо, но това ми напомня за Илия Павлов, който твърдеше, че е започнал бизнеса си честно и почтено като е нарязал една подводница за скрап. Сигурно е нарязал неподходящата подводница и затова го опушкаха. :P

А иначе всеки може да си зададе въпроса защо точно по времето, когато "пожарникаря" ББ беше шеф на МВР, се извършиха най-много показни убийства на бившите борци..

Няма такава държава като нашата, в която хората доброволно си избират да ги управляват най-големите мафиоти. :blink:

Няма такава държава като нашата, в която хората доброволно си избират да ги управляват най-големите мафиоти. :blink:

Хехе големи филосифи сте ...и кат почнете да разправяте едни такива вицове.Нямало такава смешна държава, нямало такива тапири като Булгарите. Ще ти дам пример: Румъния и не само тя, има и други.А забелязал ли си един човек - пенсионер и един младеж какво отношение имат към полицията - аре напъни се и сам ще стигнеш до отговора защо на някои неща им трябва време за да се случат

Наистина е така.И най-кофтито е, че след всеки нов неуспешен опит се надънваме с още по-големи лайнари от предишните и сами си го вкарваме 4 ката...

Абе въобще-малоумен народ сме...

Моят съвет към младите е да се спасяват докато могат.Всичко друго е пикаене срещу вятъра.Явно тук,на тези географски ширини има няква лоша карма-да сме винаги зле и да ни е гадно,не знам вече ...не мога да си го обясня рационално...

Обаче всички тук плюят Атака, ама един не поиска да каже, за кой аджеба да гласуваме...

Това и аз ги питам. :) Ама всеки си натиска парцала.Какви сте бе?Седесари,червени,лилави,жълти?

Например бъдещата "Герб". ;)

И веднага едно сравнение. В момента всяко действие на Бойко Борисов и Волен Сидеров се следи, даже на Бойко Борисов още повече. Ако Бойко пръдне и се чуе, утре ще бъде главното заглавие по всички вестници. Само че Бойко Борисов е по-скоро положителна личност, а Волен Сидеров по-скоро отрицателна (в последно време дори отрицателно смешна). Защо ли? Не е ли заради действията си?

Обаче всички тук плюят Атака, ама един не поиска да каже, за кой аджеба да гласуваме...

Темата не е ли какво мислим за Атака, а не за кой да гласуваме? Доколкото помня имаше една дооста обширна тема по време на изборите, където пишеше тия неща ;)

@Divaka - ти къв си :) патриот или расист?

Моят съвет към младите е да се спасяват докато могат.Всичко друго е пикаене срещу вятъра.Явно тук,на тези географски ширини има няква лоша карма-да сме винаги зле и да ни е гадно,не знам вече ...не мога да си го обясня рационално...

Спасявай се, бате. Пък дали не ни е лошо, защото сума години не можем да се оправим от така любимото на миналото поколение 'комунистическо мислене'?

Тапири с тапири, не разбрахте ли очеизвадното - Атака е оправдание за съществуването на ДПС.Щот има вече още една камара "етнически" партии...Атака, та Атака...Я мислете с главите си!!

Темата не е ли какво мислим за Атака, а не за кой да гласуваме? Доколкото помня имаше една дооста обширна тема по време на изборите, където пишеше тия неща ;)

@Divaka - ти къв си :) патриот или расист?

Спасявай се, бате. Пък дали не ни е лошо, защото сума години не можем да се оправим от така любимото на миналото поколение 'комунистическо мислене'?

искам да има равноправие,да не сме управлявани от мръсници(начело с Доган и ДПС,Станишев,"царя"),народа да живее добре и да се плаща добре за работата му,неискаме чужди бази..Да не се турелират циганите с извинението,че са малцинство,което не са.Всеки да си плаща ток,данъци,вода,парно.Да не се увеличават цените на тока,водата,парното-като заплатите остават същите.Бойко нищо няма да направи,ГЕРБ това е несъществуваща партия с неясно начало,не се знае дали изобщо ще има такава партия...Мафията и циганските боклуци ще направят пак някой преврат срещу него.Защото ще им е неудобен.Защо ще се затварят блокове на АЕЦ,виж ги кви са загубени наще,ще затворат нашия АЕЦ,за да внасят ток на тройна цена-това е лишено от всякакъв смисъл-ще трябва да слагаме крушки по 15 вата,колкото да не се блъскаме по коридорите вкъщи.

Защо ще се затварят блокове на АЕЦ,виж ги кви са загубени наще,ще затворат нашия АЕЦ,за да внасят ток на тройна цена-това е лишено от всякакъв смисъл-ще трябва да слагаме крушки по 15 вата,колкото да не се блъскаме по коридорите вкъщи.

Може би защото АЕЦ-ът е строен по технологията на реактора в Чернобил? Може би защото дори преди по-малко от месец гръмна новина, че нашите власти са подценили инцидент в АЕЦ "Козлодуй", който е можел да стане втори Чернобил?

От всичките ти писания съм съгласен с едно - малцинствата да си плащат тока. Разликата е, че няма да стане като тръгнем с ножове и брадви към кварталите им, горе-долу каквато е идеята на Воленчо. По-добре испанец-крадец, отколкото фашист-бияч на власт. Поне аз не уважавам фашистите.

Може би защото АЕЦ-ът е строен по технологията на реактора в Чернобил? Може би защото дори преди по-малко от месец гръмна новина, че нашите власти са подценили инцидент в АЕЦ "Козлодуй", който е можел да стане втори Чернобил?

От всичките ти писания съм съгласен с едно - малцинствата да си плащат тока. Разликата е, че няма да стане като тръгнем с ножове и брадви към кварталите им, горе-долу каквато е идеята на Воленчо. По-добре испанец-крадец, отколкото фашист-бияч на власт. Поне аз не уважавам фашистите.

аха,значи си съгласен да има бази с неизвестни цели?Да има турци във властта?

Защо не си пусна (к)Анал 1 да видиш уважаваните от теб хора какво са правели,виж историята..Тези същите имат очите да поднасят цветя на Левски на 3 март,с какви очи ваш'та м@м@!България отново е под турско робство.Лошото е,че и нашите участват в разграбването и трябва да си понесат последствията.Колкото до тока,а как мислиш,че ще ги накараш,ако няма хора като Волен?Видяхме ги твоите как 15 години ги "караха" да си плащат тока.Мор им трябва,живот не трябва да им се дава,дадохме им пръст отхапаха ни ръцете...Кви сте вие бе?

колкото до АЕЦ-а,ти сам отговори(НАШИТЕ ВЛАСТИ),може би човешка грешка е причинила трагедията в Чернобил.При нас не трябва да се случват бедствия...Пример:наводненията

ЕДИТ:Еми какво да ти говоря ти си знаеш твоето,просто ти е набито в главата,че Волен е фашист и това..Лошото е,че е проблем на повечето тук

За аец-а още нещо:Не забравяйте че чернобилския реактор е бил военен. При него освен енергия се е целяло получането на материал за ядрено оръжие (не помня да ли за уран или за плутоний) и поради това конструкцията му е по различна от нашите които са си само за топло.

Само не разбрах кои са моите, но не ми и трябва :) Приятно спорене със стената.

От части си прав. Но, тук освен обсъждане на партията има и много подмятания срещу привържаниците й, от рода на "за Атака гласуват само ненормални"... За това на мен ми е много интересно, тези които ме обиждат, за коя партия са гласували.

За аец-а още нещо:Не забравяйте че чернобилския реактор е бил военен. При него освен енергия се е целяло получането на материал за ядрено оръжие (не помня да ли за уран или за плутоний) и поради това конструкцията му е по различна от нашите които са си само за топло.

а-така! откъде тая информация?! я някой по-навътре в материята да обясни как 'от военен реактор се получава материал за ядрено оръжие'! мале-мале! на много митинги ходите и не четете, ами само повтаряте каквото чуете там. иначе съм спокоен, щом нашите реактори са само за топло, даже и да стане авария, поне ще можем да ходим на море и зимата в тая жега.

а-така! откъде тая информация?! я някой по-навътре в материята да обясни как 'от военен реактор се получава материал за ядрено оръжие'!

Ето малко инфо.

Към това което написах там мога да добавя само че и урана с който работят графитните реактори и

ВВР реакторите е различен. В графитните той е с много по малка концентрация на уран 235,

който може да осъществи и поддържа реакция на верижен разпад поради

това и там количеството уран в реактора е десетки пъти повече отколкото в тези в Козлодуй.

Уран 238 в чернобилският реактор е пълнеж , в който обаче стоейки в плътният неутронен поток на

ядрото се преобразува в плутоний който има само военно приложение. Това е и причината атомните

държави да не допускат строеж на графитни реактори навън от територията си. ВВР реакторите

също натрупват изотопи при работата си включително и плутоний, но те са в много по малки

количества, така че не могат да се използуват за атомно оръжие. Могат обаче да се вложат в

така наречените "мръсни" бомби - обикновенни бомби които разпръскват радиоактивен прах.

За да се избегне това в реакторните помещения на всичкте граждански централи има видеокамери

следящи колко отработено гориво се вади от реакторите, и дали после то е предадено изцяло за

преработка и рециклиране. Камерите предават директно до международната агенция по атомна

енергия, и спирането им за повече от определено време ( мисля че беше 15 минути) води до

незабавна проверка.

Не виждам за кво толкова ревете за АЕЦ-а. 3-ти и 4-ти блок се използват предимно за политическа пропаганда и агитация. Нищо страшно няма да се случи след като ги спрат, няма да живеем на свещи и да си палим огън в средата на хола. А цените на тока така или иначе ще се вдигнат, но основно поради причини нямащи нищо общо с наличието или неналичието на двата блока. Не виждате ли че умишлено ви плашат със спирането им.

Истината е, че те изобщо не са жизненоважни за енергетиката на България. Истина е и че Българската енергетика има огромен проблем и това е нейната неефективност, която се дължи основно на грандоманската и напълно сбъркана стратегия за развитието и, създадена при социализма, когато е властвала една доста различна логика, нямаща нищо общо с логиката на свободната пазарна икономика. България реално разполага с мощности, надвишаващи два пъти енергийните и нужди, което води до неизползването им в пълния им капацитет и съответно тяхната неефективност и повишената цена на произведената от тях електроенергия. В България има инсталирана мощност над 12 000 мегавата при потребление от 6500 мегавата, на този фон важността на 880-те мегавата общо на 3-ти и 4-ти блок е просто смешно. Обаче се стига до ситуация, при която за да може АЕЦ да е ефективна изкуствено се снижава производството от всички ТЕЦ-ове. Неефективно е и самото потребление - около 10 пъти в сравнение със средно европейските показатели - тоест България използва МНОГО повече електроенергия за производството на единица от БВП в сравнение с цивилизования свят. Неефективна е и електропреносната мрежа, където загубите достигат 30%, което си е някакъв своеобразен рекорд.

Като много сериозен коз в защита на 3-ти и 4-ти се привежда износа на електроенергия за съседите ни на Балканите, където има сериозен недостиг на електроенергия. Да, но това не е много дългосрочен довод, защото надали някои смята, че Турция например има дългосрочно намерение да купува скъп ток от нас. Конкретно Турция си има стратегия, която да и осигури електро независимост плюс това там се конкурираме с Русия и бившите съветски републики, които предлагат енергия на цени с които не можем да се конкурираме. Същото важи и за другите страни от региона; Румъния си строи АЕЦ и дори вече изнася електроенергия; с Гърция износа е двустранен, поради сезонните разлики в пиковете на потребление и т.н. Трябва да се отбележи и че България изнася електроенергия, но внася внася по-голямата част от суровините за производството и.

Плюс плановете за изграждането на мощности със възобновими източници, АЕЦ "Белене", възможностите, които предлага източно маришкият басейн (вярно, за доста неекологично производство); както и либерализирането на пазара на електроенергия с приемането на България в ЕС на 1 януари 2007 (дай Боже), защо тогава сме се вкопчили в тези 2 блока?

Не съм голям специалист в областта и се извинявам ако има някакви неточности, но черпя информация от източници, до които всеки нормален човек може да се добере.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...