Jump to content
BulForum.com

АТАКА

break

Каква партия мислите че е АТАКА, а съответно и Волен Сидеров  

242 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Аз видях как Болен викаше с високоговорител на полицаите: "Кой е главният тук? Защо не ни пускате? Бой ли искате?"

Също някакъв случаен от шествието го питат: "Защо дойдохте?" Той отговаря: "За да протестирам."

-Срещу какво протестирате?

-Срещу американските бази.

-Какво знаете за тях?

-Ами...почти нищо.

No comment :closedeyes:

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

"...Подир половина час цялата орда, победоносна, свирепа, демонически весела, излазяше из дола с Огняновата глава, набучена на прът. Докторовият череп, раздробен на късове от ножовете (най-първия удар - от куршум - сам докторът си беше нанесъл), не можеше да послужи за трофей. Също Радината глава беше оставена - по политическа причина вече: Тосун бей беше по-хитър от Тъмрашлията.

Отзади носеха, натоварени на едни кола, убитите и ранените.

С дивашки викове сганта дойде в града. Той беше по-пуст и по-мълчалив от едно парясано гробище. На мегданя побиха трофея.

Само един човек се мяркаше там, като един призрак.

Той беше Волен.

Като позна главата на любимия си Русияна, той вторачи яростни, безумни очи в нея и изригна, в един дъжд от плюнки, една колосална попръжня против Мохамеда и султана.

Обесиха го на касапницата.

Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира."

Болния е искал да внесе петиция, която да стигне до САЩ, в която да се посочи, че не е имало реферндум за тези бази. Аз лично съвсем малко съм против и то не съм против базите а самите условия. Ето кое е то:Числеността на американските войници в българските поделения ще е до 2500 души, които на ротационен принцип ще се сменят на всеки 6 месеца. За американските военни ще важи юрисдикцията на САЩ.

Което ще рече че може си прави каквото иска и щрез 6 месеца ще ги сменят тия дето може си прават каквото искат.

За американските военни ще важи юрисдикцията на САЩ.

Което ще рече че може си прави каквото иска и щрез 6 месеца ще ги сменят тия дето може си прават каквото искат.

прав си, това е единственото нещо, което не ми харесва. кой ли ги знае кво ша правят, като знаят, че никой нищо не може да им каже и направи :angry:

ми айде кажете ми кво толкова страшно могат да правят че ми е интересно ?

тва че са под юристдикция на сащ не значи че никой не може да ги съди, а значи че ще ги съди американски военен съд, а не български окръжен.

Как какво - тръгват да изнасилват наред, без значение мъжко/женско баби/деца... по цял ден се дрогират американските военни, пият уиски денонощно и ебът, ебът, ебът.... наред. И колят наред с големите ножове. А за разпускане отстрелват минаващите граждани с хавтоматите... и крадат. ама много крадат. влизат в магазините и си взимат каквото им се хареса и си го открадват просто... а гъкнеш - стрелят. а на обяд и на вечеря им сервират бифтеци от човешко месо, колят си граждани така да замезват с тях... и си разреждат уискито с кръв от пеленачета... абе изобщоооо... ужас. ужааас....

Friedrich - айде не забърквай Вазов и "Под игото" с Болния човечец... Не мърси Вазов. Не пипайте хляба с мръсните ръце... Още малко и ще го обявите за светец и нов Левски тоя ненормалник... спрете се. Ако тоя е лицето на патриотизма и национализма в България - много е зле положението значи на патриотизма...

Ами да има такъв случай, на изнасилена девойка от америкаски войник по време на обучението в Крумово, но американеца сиго върнаха в САЩ и тука ни лук яли ни лук мересали. Аз заради това казвам, че ме претиснява.

Изнасилена девойка?!? Кога? Изнасилил ли я е или не са се разбрали за цената?

Питам, щото ако имаше такова нещо - щеше да гръмне всичко тука. Съдя по случая с оня педераст дето направи катастрофа и си го прибраха - тогава гръмна всичко за случая... А за това от теб чувам. Най-малкото - на Болен щеше все да му е в устата тоя случай, а да не говорим тая девойка колко пачка щеше да направи...

Не изнасилена и искаха да съдат тука американеца, но уви бил под американска юресдикция ами 2001.

А по напред искам да отговора на едно мило дете което писало следното "Имам познати и роми и турци, но те са зарязали идеята, че са малцинство и си

живеят в хармония с мнозинството, точно затова ги уважавам."

Ти под хармония какво разбираш: не плащане на ток, крадене, жевеене на гърба на работещите (защото ако си мислиш, че социалние помощи идват от марс се лъжеш), за плащане на водата пак ли е хармония? или когата в блока си вкара коня, защото нямал къде да го върже пред блока???? ти на това хармония ли му викаш???

Ами да има такъв случай, на изнасилена девойка от америкаски войник по време на обучението в Крумово, но американеца сиго върнаха в САЩ и тука ни лук яли ни лук мересали. Аз заради това казвам, че ме претиснява.

Сички медии са платени мои човек,може американските воиници да правят каквото си искат медината завеса ще ги покрие..Мен ми беше интересно защо медиите толкова много говореха за инцидента с Волен.

ей дребен, и кво е решението според теб? хайл волен и почваме да ги колим и бесим? палим гетата, чупим ръце и крака, ритаме чаветата и когато не остане жив циганин, се събираме победоносно и екзалтирано поздравяваме с зиг хайл новия фюрер... да живее четръртия райх! една страна, един народ, един волен! победа на чистите арийци, в чиито вени тече чиста тракийска-славянска-гръцка-куманска-турска-българска кръв! фаши булгари ди комбатименто!

знаеш ли кво, и аз мразя циганина, който живее на мой гръб, краде, убива, изнасилва; мразя и българина, който го прави, но нямам нищо против циганина, който работи наравно с мен, живее като мен, плаща си сметките и образова децата си... и от мен и теб зависи да стане това. ти и аз трябва да ги приемем в света си, да ги накараме да го приемат и те. разбираш ли за кво ти говоря...

Сички медии са платени мои човек,може американските воиници да правят каквото си искат медината завеса ще ги покрие..Мен ми беше интересно защо медиите толкова много говореха за инцидента с Волен.

Аз ще ти кажа защо бе - защото се прави на света вода ненапита - той не е комунист, той не е парашутист, той не е незнамкаквоси - а се оказа, че си е леке, като всички - като му засечеш колата и слиза и ти чупи стъклата, удря ти два туката, реже гуми и стреля след теб... ето за това толкова шумяха, защото му лъсна голия задник... Щото ако аз или ти направим същото - това е хулиганство и ще ни опандизят, но щом Болен го е направил - ми това е инцидент, бе, какво толкова станало... Щом е Болен, значи може... Нали е отворен и е против депутатския имунитет?!? Защо сега не се откаже от него? Защо изведнъж реши, че имунитета е много готино нещо и ще си го държи до последно?!? Ай сиктир от лъжливи мутри, ебати... Когато както му оттърва на него. Ебати бореца за истината... Ако е невинен и няма от какво да се притеснява - сваля имунитета и оставя куките да се мъчат да го окалят, ако е невинен - няма да могат, ще лъсне техния гол задник... Но май май мирише от тоя "инцидент"... Май ако свали имунитета ще стане още по-миризливо... Какво ми плещи само - да си подкрепи думите с дела, да свали имунитета. Шубето е голям страх, да знаеш... Нелсън Мандела двадесет години лежа в затвора невинен и нито за миг не се е опитвал да шикалкави, защото е бил убеден в правотата си и е защитавал думите си с дела. Нашия Болен обаче го е шубе да не пострада за каузата си... е какво да говорим. Нали се прави на новия Левски - Левски никога не е карал другите да лъжат заради него, никога не е прехвърлял вината на друг - напротив, поемал е и чуждата вина, когато е можел, за да прикрие другарите си... Новия Левски-Болен обаче не - той се крие зад другарите си... използва ги, да лъжат заради неговите изгъзици...

Може да се приближи до масата ти и да ти изсъска "Ти си ебати боклука", но ако го извикаш да се разберете като мъже - един на един, без да се криете зад имунитети и простотии - не идва, зает е, праща други... мъж... не - мъЖ, с главно Ж... Сигурен съм, че като остане насаме с Капка, кака ти Капка яко му сипва на мъЖа... Сигурно яде шамари от нея ката ден.

Friedrich - айде не забърквай Вазов и "Под игото" с Болния човечец... Не мърси Вазов. Не пипайте хляба с мръсните ръце... Още малко и ще го обявите за светец и нов Левски тоя ненормалник... спрете се. Ако тоя е лицето на патриотизма и национализма в България - много е зле положението значи на патриотизма...

Не мисля, че го мърся. Просто смених "Мунчо" (а не например "Бойчо Огнянов") с "Волен" :bgrin:. И Мунчо е имал сериозни психически проблеми.

ей дребен, и кво е решението според теб? хайл волен и почваме да ги колим и бесим? палим гетата, чупим ръце и крака, ритаме чаветата и когато не остане жив циганин, се събираме победоносно и екзалтирано поздравяваме с зиг хайл новия фюрер... да живее четръртия райх! една страна, един народ, един волен! победа на чистите арийци, в чиито вени тече чиста тракийска-славянска-гръцка-куманска-турска-българска кръв! фаши булгари ди комбатименто!

знаеш ли кво, и аз мразя циганина, който живее на мой гръб, краде, убива, изнасилва; мразя и българина, който го прави, но нямам нищо против циганина, който работи наравно с мен, живее като мен, плаща си сметките и образова децата си... и от мен и теб зависи да стане това. ти и аз трябва да ги приемем в света си, да ги накараме да го приемат и те. разбираш ли за кво ти говоря...

Изобщо не знае6 дали подобен инцидент изобщо е имало на автомагистрала Тракия..Точно това ти распрявям ,4е шума които се вдигна покраи този инцидент е прекалено много,катализиран от медиите със супер много лъжи..абе тоя е сме6но ве4е ,покраи убиството на сестрите от Пазарджик не се вдигна толкова шум...ве4е даже изоб6то не се говори за този случаи,не ти ли сес струва малко страно.Само едно ще ти кажа Волен не удобен на никои от управляващите ще направят сичко възможно да го сринат.

Изобщо не знае6 дали подобен инцидент изобщо е имало на автомагистрала Тракия..Точно това ти распрявям ,4е шума които се вдигна покраи този инцидент е прекалено много,катализиран от медиите със супер много лъжи...

....

...Волен не удобен на никои от управляващите ще направят сичко възможно да го сринат.

Я стига моля ти се. Как не е имало изобщо никакъв инцидент. Колко признания искаш още. Дори шофьора си призна всичко. То по-ясен случай от тоя, здраве му кажи. А Волен не е удобен, не защото е най-честния политик в целия парламент и желае розово бъдеще на всички (то се видя как му порозовя окото на другия шофьор, чак лилаво стана), а защото може да въвлече цялата страна в нещо, от което няма да можем да се измъкнем доста дълго време. Ето за това такива трябва да се сриват със земята, при такива подобни опити.

аве овър,ти като си толкова отворен,защо не отидеш да се изтъпанчиш като Волен и по митинги и телевизия говориш свободно за мафията?Не било лицето на национализма.Ся като стане белята заради вашите любимци от НДСВ и БСП ще видиш...

Сега чух как някав бауш от Нато ми обяснява как България била най-добрия член.Ми как няма да бъде като си дава гъза на тия смотани американци.

Спрете да говорите глупости,Атака не е против циганите и евреите.Атака иска равноправие и да няма двоен стандарт,да има патриоти във властта,които да казват "НЕ" на разполагането на каквито и да е бази...

Цитат на Рамзи(много добър прокурор в америка мисля,че беше):"Американските бази ще ви поробят"

Волен не е удобен на мафията и сега маниполират и бълват помии по негов адрес и настройват хората срещу него...Просто не си давате сметка какъв риск и опасност са тия бази за България...Просто като си го помисла и ми става лошо.Сичките тука сте много сигурни,че Волен е виновен за нещо на магистрала "Тракия",вие били ли сте там та толкова сигурно и самонадеяно говорите?Или вярвате на чужди медии?Май второто е по-вероятно.Бойко го мислех за човек на място,а то какво излезе блокира цяла София,заради тая чернилка дето само ми се зъби!Навря протестиращите хора в някав заебан парк,за да не се забележи.Прати една камара полицаи сякаш са престъпници.Ама то няма смисъл от протест вече,всичко е подписано..

Трябват избори!За да се анулира тоя скапан договор.

Поздрави

АТАКАТА продължава!

волен говорел свободно за мафията и кво? и аз говоря свободно за мафията и всеки говори свободно за мафията от години и кво? да го следваме защото казва неща, които всички виждаме и всички ги казваме? без най-бегла идея как да ги оправи и какво изобщо да прави, защото волен е импотентен политик, ако изобщо може да се говори за него като такъв. бива го да произнася речи по митинги и да казва тежки думи, на които хора като теб му се връзват. но трябва и да се работи не само да се раздухва пропагандна помия, нали се сещаш.

България си давала гъза на незнам си кой си. а къде бяхте, когато си даваше гъза 45 години на едни други, а? и какъв риск са тея бази ве майна? примерно една германия колко е пострадала и загубила от присъствието на американски военни на територията си? и то в мащаби, които не могат да бъдат сравнявани, да не даваме и други примери. ама ай да не навлизаме в дълбоките дебри на геополитиката...

и ДА, атака е против циганите, а думички като "равноправие" и "патриоти" звучат адски смешно като знам за какво и кой говориш.

и кои са тея чужди медии ве? вие наред ли сте? скат ли е единствената българска медия? в кой свят и в кой век живеете ве? какъв е тоя криворазбран вонящ на нафталин шовинизъм и откъде го изкарахте майна?

и накрая кво? всички са лоши, зъбати чернилки, гадни предатели, искащи единствено да натопят и очернят безгрешния, правия, гениалния, единствения, месията воленчо...

а къде бяхте, когато си даваше гъза 45 години на едни други, а?

А ти къде беше бе, сладур?

и какъв риск са тея бази ве майна? примерно една германия колко е пострадала и загубила от присъствието на американски военни на територията си?

Само не ми казвай, че ни сравняваш с Германия, моля те...

и кои са тея чужди медии ве? вие наред ли сте? скат ли е единствената българска медия? в кой свят и в кой век живеете ве? какъв е тоя криворазбран вонящ на нафталин шовинизъм и откъде го изкарахте майна?

и накрая кво? всички са лоши, зъбати чернилки, гадни предатели, искащи единствено да натопят и очернят безгрешния, правия, гениалния, единствения, месията воленчо...

Извинявай, ти в пещера ли живееш?

Надявам се имунитета МУ да бъде свален и да бъде осъден както подобава. Но в държава като нашата адски много ме съмнява.

едит: И преди да бъда злобно нападнат и обруган от защитниците на Воллллен искам да кажа че това е личното ми мнение и никой не може да го промени. Такива хора не са нужни на държавата. Нямам против партията нищо но така наречения и лидер е :censored2:

Да го пращат тоя боклук в психиатрията, че ми писна да гледам всяка вечер поредната простотия, която е сътворил "великия" БОЛЕН сидеров.

За огромно съжаление, страната ни и народът ни са много назад във всякакво отношение в момента. Не знам дали е бедността, дали е несигурността, но имам чувството, че хората просто не мислят трезво в момента. Една шеша хора се възползват от това и уреждат фамилиите си за поколения напред. А относно АТАКА, подкрепям някои от идеите на тази организация, но начина на действие, говорене, агитация и т.н. са просто отвратителни, нямат нито капка морал и уважение към нищо и никого. Когато г-н Сидеров говори, не знам дали осъзнава, че сигурно 10% от привържениците му мислят трезво, останалите са една шайка, която си мисли, че България ще се оправи, когато изколим циганите и турците. А повярвайте ми, нормалните турци в България не са по-лоши хора от нормалните българи. Факт е, че и от 2-те етнически групи има бандити, но къде няма? Аз имам приятели турци и мога да разчитам на тях повече, отколкото на повечето си български приятели. А 80% от електората на АТАКА са някакви млади неофашисти, скинове и тем подобни или полудели дядковци, дето си носят медалите от 2-рата световна по митингите...

Дори и идеите на АТАКА да са националистки, то начина, по който се прокарват те, е краен и неприемлив за мен.

Айде със здраве... :)

аве овър,ти като си толкова отворен,защо не отидеш да се изтъпанчиш като Волен и по митинги и телевизия говориш свободно за мафията?Не било лицето на национализма.Ся като стане белята заради вашите любимци от НДСВ и БСП ще видиш...
Това е то, чеше ви Болен там, дето ви сърби - вика високо това, дето си го коментирате по ъглите, та затова го обявявате за герой.. А че няма нищо конструктивно в приказките му и никога не е имало... То трябва да искаш да градиш и да имаш дупе за това, много е лесно да викаш - тоя е такъв, оня е онакъв.

Волен не е удобен на мафията и сега маниполират и бълват помии по негов адрес и настройват хората срещу него...
Мене пък ме е срам, че тоя провалил се вече на доста места човечец взе, че влезе в парламента... Пресконференцията му след изборите беше толкова красноречива... боже, боже... Ама доста хляб има да изядем, докато успеем да преценяваме кой е смешник и се взима прекалено насериозно и кой има потенциал да гради тая нещастна държавица, дето по-голямата част от населението едвам крета. И вместо да грабнем сопите и да хукнем след врага натам, накъдето сочи недотам чистия пръст на Волен, по-добре да си навием ръкавите да поработим...

Бойко го мислех за човек на място,а то какво излезе блокира цяла София,заради тая чернилка дето само ми се зъби!Навря протестиращите хора в някав заебан парк,за да не се забележи.Прати една камара полицаи сякаш са престъпници.
Може би преди да съдиш кой крив, кой прав, не е лошо да се заинтересуваш какъв е закона, когато трябва да организираш митинг, в какви срокове става това, каква е разликата между митинг и шествие, а също и че полицията не охранява престъпници, а трябва да пази реда и спокойствието на гражданите и ей такива ми ти работи... Сигурно тогава ще имаш повече яснота кой е спазва законите и кой се опитва да ги нарушава и после се изкарва репресиран...

Бойко е тъпа мутра кво ми го защитава6,изобщо не трябваше да забранява първоначалния маршрут на митинга.Това показа що за човек е.

И що за човек е ? Аз ако бях кмет всичката тая сган щях да я пратя още по-далече, не да ми се разхождат по центъра и да правят бели.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...