Jump to content
BulForum.com

АТАКА

break

Каква партия мислите че е АТАКА, а съответно и Волен Сидеров  

242 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply
Настоящата ситуация разкрива цялата колоритност на "Атака". Може да съм субективна, защото не харесвам тази партия, но е недопустимо политици да се държат по този начин - като на пазар и да превръщат всичко, до което се докопат в кокошкарник. Дали техните привърженици изобщо си дават сметка, че каквито глупости бръщолевят сега, така са си проветрявали устите винаги. Дори и Петър Берон ми падна в очите тази вечер. Поканили човека в късната новинарска емисия на Канал 1, а той не си направил елементарния труд да изключи телефона си. Политическият ни живот май никога не е бил толкова голяма циркова площадка... Ама ние сме си виновни, щом аплодираме номерата им...

Жужи, това е много добре казано, но за съжаление на повечето млади люде в България акъла им хвърчи някъде из небитието.

Аз и до ден днешен не мога да си обясна как е възможно съществуването на това явление "Атака". Тепърва нищо разумно не очаквам на хоризонта. След "Атака" ще се намести следващия тарикат за акъла (по-точно липсата на такъв) на тълпата.

Ако някой счита горното за лична обида към себе си, да се замисли (ако може) как и в каква обстановка преживя.

А бе да се плюе на някой е най-лесно, да ви кажа. Тези, които са против Атака, са по-скоро позьори и хора без собствено мнение или заклети комунисти.

... и да имате продажен президент ...

тоя пич не го закачай щото първия свясен президент и като визия и като дар слово дето имаме от как аз съществувам.

все пак президента при нас не е водеща фигура в политическата игра, а е по-скоро лицето на държавата

А бе да се плюе на някой е най-лесно, да ви кажа. Тези, които са против Атака, са по-скоро позьори и хора без собствено мнение или заклети комунисти.

по скоро е обратното. тези които подкрепят атака са хора без собствено мнение и вярват сляпо на всичко, което им казва един болен човек :bgrin:

по скоро е обратното. тези които подкрепят атака са хора без собствено мнение и вярват сляпо на всичко, което им казва един болен човек :bgrin:

Съгласен съм с теб. Показаха каква партия са и какви БОЛНИ лидери имат :dry:

edit: Вота тук също показва мнението на хората за тях! Направо не мога да повярвам че са гласували хиляди за тази партия и си мислят че нещо ще се промени. :(

Да. Съгласен съм. То какво ли можеш да очакваш от последователите на човек наречен Болен Педеров ? Само болни амбиций и съмнителни цели. Какво е постигнала прословутата "Атака" откакто влезе в парламента ? Нищо.Едно голямо нищо.Още едно жадно и гладно гърло което няма засищане и иска да цеди народа. Бой ,стригане и сръбска музика за тъпите парчета от "Атака" (името й според мен не трябва да е такова ,а "Простака" ) .Болен Педеров си направи партията еднолично търговско дружество и толкоз. Той не е виновен човека, виновни са всички които му повярваха и гласуваха за тази псевдо партия.Предполагам на повечето народ лозунгите й им допадат - "долу продажниците , долу политиците (те самите станаха такива ) , България за българите , мангалите вън от страната и тем подобни" . Предполагам че никой от "електората" на "Простака" не си дава реална сметка защо нещата са тка в БГ :) Нито политиците са им виновни ,нито циганите ,но това са лицата които най- подхождат да си лее Болен Педеров речите по тях.Страната се упрявлява от 5 човека ,и те не са политици ,те просто притежават всички политици.Циганите.......защо нямахме проблеми с тях по комунистическо време (колкото и някой от вас да плюят това време аз съм поживял в него и мога да ви кажа че по-добро от спокоен и мирен живот няма ,а тогава го имахме това ) ? Такива като Болен Педеров само могат да подклаждат гражданска война и нищо друго.Такива отявлени фашисти и болни мозъци само неприятности могат да довлекът.Аз съм виждал на живо какво е гражданска война ...и то доста време...не един път....не си пожелавам това да стане и в родината ми .Лошото е ,че няма и да се оправим в скоро време.Нужна е не една гражданска война ,а малка революцийка ........просто един преврат .....без оцелели от "политиците" и "родните бизнесмени" .Смятам че тогава ще станат по-добре работите.

edit: Вота тук също показва мнението на хората за тях! Направо не мога да повярвам че са гласували хиляди за тази партия и си мислят че нещо ще се промени.
Той в момента не е много реален, защото по времето на изборите, резултатите бяха горе долу 50:50. А от както е вдигната темата, почти всички са гласували за "Само позьори и артисти". :) Това е добре, че повечето са осъзнали какви хора са влезнали в парламента, докато не е станало късно. А и от събитията насам, трябва да се постави още един отговор: "Има само престъпници и криминално проявени". Трябва да се поднови анкетата с някаква по-съвременна ама не се сещам с каква. :)

Да. Съгласен съм. То какво ли можеш да очакваш от последователите на човек наречен Болен Педеров ? Само болни амбиций и съмнителни цели. Какво е постигнала прословутата "Атака" откакто влезе в парламента ? Нищо.Едно голямо нищо.Още едно жадно и гладно гърло което няма засищане и иска да цеди народа.

Имаше доста предложения от страна на Атака...законопроекти и промени,обаче вашите любимци от НДСВ,БСП и ДПС отхвърлят всичко.Е какво искаш,как да направят нещо.

Да отхвърляш Атака означава "ДА, искам да продължи взимането на абсурдни решения в парламента, искам ограбването на държавата да продължи!!!". Не е възможно един човек или една партия да предотврати всичко това, но той просто отвори очите на много голяма част от населението, която за 17 години беше забравила правата си, беше забравила да протестира и да се противопоставя на нечестностите...

Искам да дам един приятелски съвет на привържениците на Атака ! Ако ходите на среща с ръководството й, МНОГО внимавайте да не кихнете в близост до Волен Сидеров, защото това вероятно ще бъде разтълкувано като опит за покушение върху драгоценния му живот посредством високотоксични вируси на хремата. И ще ви пердашат до изясняване на обстоятелствата.

Пък да те пердашат наболява ...

Да отхвърляш Атака означава "ДА, искам да продължи взимането на абсурдни решения в парламента, искам ограбването на държавата да продължи!!!".

а да подкрепяш атака, какво означава? щото аз за атака чувам, само когато става въпрос за някоя изцепка на неин член или лидер и си мисля, че да ги подкрепяш означава "ДА, искам да продължи взимането на абсурдни решения в парламента, искам ограбването на държавата да продължи!!!"

Провала на Атака съвсем не означава, че трябва да се отрича националистическото движение в България... В този смисъл аз съм ПРОТИВ Волен Сидеров, но ЗА Атака!

Съгласен съм с теб. Показаха каква партия са и какви БОЛНИ лидери имат :dry:

edit: Вота тук също показва мнението на хората за тях! Направо не мога да повярвам че са гласували хиляди за тази партия и си мислят че нещо ще се промени. :(

Ти си мислиш, че вота в този форум, в който огромната част от хората още нямат право да гласуват е индикация за настроенията в обществото? :confused Я бързо да си вземеш няк'ви дъвки!!!

Провала на Атака съвсем не означава, че трябва да се отрича националистическото движение в България... В този смисъл аз съм ПРОТИВ Волен Сидеров, но ЗА Атака!

Ти си мислиш, че вота в този форум, в който огромната част от хората още нямат право да гласуват е индикация за настроенията в обществото? :confused Я бързо да си вземеш няк'ви дъвки!!!

Като си взимам да взема ли и на теб !?Може би ти имаш нужда повече от мен. Индикация е че доста хора било то и малолетни разбират какво представлява..както и да е..

edit: Runner еми незнам майна...до преди месеци и аз бях непълнолетен ама..пак разбирах ситуацията. Както и да е няма да пиша повече по темата ;)

Ако непълнолетните разбираха правилно ситуацията, немислиш ли, че щеше да им е разрешено да гласуват? ;)

Това, че непълнолетните нямат право на глас съвсем не означава, че не могат да имат собсвено мнение :)

А относно националистическите партии. Къде отиде ВМРО? Каракачанов е на доста по-високо ниво от Сидеров и има доста по-трезво мнение относно наболели проблеми. Освен това по мое наблюдение(не претендирам за компетентност) повечето членове на ВМРО са млади хора, а и самата партия има традиции в политиката. Къде беше Сидеров, когато ВМРО оргонизираха най-различни общесвени и граждански инициативи? До колкото си спомням със съдействието на ВМРО България имаше своя Национална доктрина. Поправете ме, ако греша. Националистическа партия - о.к., но защо трябва да е толкаво крайна? Защо изведнъж преди изборите се появява някакъв треторазряден журналист, който само не скандира името на Хитлер и изведнъж този въпросен "журналист" дори успява да влезе в парламента. Нищо. Пооака се и се размираса жестоко. Ще го изгонят от "Атака", за да настанят някой друг като него, който да продължава да бълва глупости. Защо не съм видяла и един преставител на "Атака", който да умее да се държи на ниво и като зрял човек, като политик? А как същите тези, които не могат да извоюват уважението на колегите си ще коват закони и ще водят дипломатически разговори? Смешно е просто. Политика не се прави с парцалени кукли. А после разправят, че всички ги било страх от "Атака" и за това се държали така... Мани другото... Доста им вярват! Моите уважения към всички привърженици на "Атака", но ви водят за носа като мечки на синджир. Ама тук поговорката се извърта. Явно гладната мечка играе най-добре хоро...

Коалиция А,ТАКА! от самото си начало е един параван, добра идея, криеща мръсни и подли цели. Доказа това, което очаквах - като получиха власт - станаха просто още едно колелце в механизма - един медиен дразнител, който привлича вниманието на обезверените хора. А Волен Сидеров се продъни тотално...

А,ТАКА бяха, са и ще бъдат питомци на ДПС и Доган... Привидно лаят срещу тях, но какво - единственото което постигат е да крадат гласоподаватели от всички други партии, но не и ДПС. Резултата беше очевиден.

А г-н Сидераст му лъсна маймунския задник...

Аман от национал-социалисти (или както е по-популярно - нацисти)...

Коалиция А,ТАКА! от самото си начало е един параван, добра идея, криеща мръсни и подли цели. Доказа това, което очаквах - като получиха власт - станаха просто още едно колелце в механизма - един медиен дразнител, който привлича вниманието на обезверените хора. А Волен Сидеров се продъни тотално...

А,ТАКА бяха, са и ще бъдат питомци на ДПС и Доган... Привидно лаят срещу тях, но какво - единственото което постигат е да крадат гласоподаватели от всички други партии, но не и ДПС. Резултата беше очевиден.

А г-н Сидераст му лъсна маймунския задник...

Аман от национал-социалисти (или както е по-популярно - нацисти)...

http://focus-news.net/?id=n472648

Ето една стара фраза за силата и тактиката на дезинформацията, приписвана (погрешно) на райхсминистър Гьобелс гласи:

Когато фактите са срещу теб - позови се на закона.

Когато закона е срещу теб - облегни се на фактите.

Ако и закона и фактите са срещу теб - вдигни врява до Бога...

Ей така действат партайгеносетата от Атака... Ама е плитко и тъпо. Първо се опитаха да се облегнат на закона, щото фактите нещо... и си измислиха атентат и реваха закона да се намеси... Обаче се оказа, че закона като се намеси не става по-дборе положението - тогава пробваха да понасилят фактите... Обаче и това не стана, фактите излязоха алтави - и сега вдигат врява... Много плитко обаче - обиждат интелегентността на хората с тия си тъпотии. Чернев бил направил това, той бил накарал В.С. да лъже, а не обратното, после пък не знам кой си незнам какво си - и всичко това се оказва и казва ама в последствие?! Е добре де - що не го казаха веднага? Или тогава не е било износно да се казва, сега обаче е наложително да се вдигне врява и в тарапаната никой да не му е ясно кой е черен/ев, кой е бял/окос, кой бил, кой атентирал, кого покушили - с надеждата истината изобщо да се позагуби и в караманьолата да му загуби края човек кой какво на кого правил. Тъпо. Като се насереш - мирише. Каквото и да правиш - мирише гадно. И тъпите обяснения само те карат да изглеждаш още по-смешен, жалък и неприятен на оклоните... Щото насраното само мирише по-силно ако се опиташ да го замажеш.

... Щото насраното само мирише по-силно ако се опиташ да го замажеш.

Не проумявам как може все още да има толкова много хора, които да не разбират валидността на ей те този елементарен физичен закон. ;) :D :lol: :beerchug

Няма да се изказвам по въпроса кой е лош политик или кой не.

Искам само да кажа, че на българите в България ни предстои война!

Вярно е, че на българския народ му е смачкан бойния дух, но има моменти и случаи, които изискват мерки граничещи крайности!

Смея да твърдя, че притежавам оръжие и ще продължавам да се въоражавам, за да защитавам и продължавам историчесния план на България.

Няма да се изказвам по въпроса кой е лош политик или кой не.

Искам само да кажа, че на българите в България ни предстои война!

Вярно е, че на българския народ му е смачкан бойния дух, но има моменти и случаи, които изискват мерки граничещи крайности!

Смея да твърдя, че притежавам оръжие и ще продължавам да се въоражавам, за да защитавам и продължавам историчесния план на България.

какво оръжие имаш бе?прашка ли?и с кой ша водиш война?тва да не ти е контър страйк? :D

за мен атака е партия породена от обстоятелствата в България.понеже всички крадът дай да направим една партия която да ги изобличава.всички се отвратиха от старите партии защо да не гласуваме за новата може пък тя да е по различна?така и стана-много хора се излъгаха и гласуваха за волен.верно признавам гледъл съм му речи-голям оратор е и умее да разтрепера хората само с думи но той всъщност е просто един краен националист и малко фашист.няма лошо такива партии има във всяка държава но те не са водещи те просто съществуват.

Охх мамин... ще се въоражава... сладур... ей от такива безмозъчни патриоти май нямаме особена нужда в момента. (за информация прочетете постовете на ov3rm4n в темата за втория официален език) Мисля, че вместо да си блъскат главите един в друг и екзалтирано да крещят зиг хейл, ои, ои, (запой) или к'вито там щастливи възгласи трябва малко да седнат, да изтрезнеят и да се позамислят патриотите ни... Войните вече не се водят на щурм с крясъка "НА НОЖ! Ураааааа". Жалко, че хората не го проумяват...

И както пише на асансьора в блока ми в кретенски (студентски) град - "народа е храбър, но хората са страхливи"...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...