Jump to content
BulForum.com

АТАКА

break

Каква партия мислите че е АТАКА, а съответно и Волен Сидеров  

242 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Понеже доста се изговори по тази тема, пък и Волен Сидеров е вече в парламента. Кажете според Вас до какво ще доведе влизането на Атака в парламента и какво може или ще направи тя според Вас. И не на последно място, какви са те според вас. Като разбира се и се аргументирате. ;)

EDIT: И един въпрос допълнение от Stenli, по случай вдигнатата тема. :)

Какво мислите за изпълненията на болен и симпатизантите им още ли смятат да гласуват отново за банда палячовци?!

• 9 months later...
  • Replies 128
  • Created
  • Last Reply

съжалявам, че вдигам толкова стара тема, но напоследък "атака" е най-дискутираната парламентарна група. иска ми се да попитам какво мислите за изпълненията на болен и симпатизантите им още ли смятат да гласуват отново за банда палячовци?!

иначе гласувах за този отговор - Само позьори и артисти, нищо друго

едит: сега видях, че темата е само за гласуване, ако съм сгрешил се извинявам, но другата отворена която намерих беше за митинга им :|

Щом модерите или админите са решили да я отворят, значи може. ;) По принцип темата беше заключена и можеше само да се гласува.

Не знам до какъв процент им вярват хората вече, но определено са любимци на старите хора вече (пък те са много). Вече убеждавам баща ми, че не е с всичкия си, защото каза че на следващите избори ще гласува за тях. :)

Do predi nqkolko meseca vsichko si beshe perfektno. Siderov obache se samozabravi. Prekaleno mnogo greshki dopuska i si misli che vsichko mu e uredeno i horata shte go sledvat...

Shte citiram nqkolko ot poslednite novini koito prochetoh:

Чернев разказа, че научил за инцидента около полунощ, когато бил извикан в столичния ресторант "Грозд" от Волен Сидеров. Там Сидеров му казал, че съобщил на вътрешния министър, че в ситроена са били двамата с него. "Сидеров ме накара да излъжа. Аз не бях в неговата кола и не съм участвал в побоя", каза Павел Чернев. "Едно е сигурно, че с Волен Сидеров няма да бъда в една парламентарна група". Това заяви за БГНЕС зам.-председателят на Народното събрание и депутат от Коалиция Атака Петър Берон.

Kak vi se struva po gorniq text? Siderov do nqkolko meseca shte ostane sam mi se struva. Dobre trugnaha obache .....

netrootbg, на сидеров никога нищо не му е било наред. разбрах го що за стока е още на пресконференцията веднага след изборите. след това няколко депутата от неговата партия се отделиха, а сега просто е най-големия скандал и затова може би повечето хора взеха да се усещат за какво става въпрос. на такива хора мястото им е в лудницата или в затвора, но не и в парламента!

за статията - подобна четох в дир.бг и затова реших да напиша няколко изречения и ми попадна тази тема. явно болен лъже, но и най-вероятно няма да има никакви последствия за него(освен загубата на известно количество избиратели). ако някой е гледал преди няколко дни "часът на милен цветков" се коментираше точно отношението сидеров спрямо гражданите. обадиха се няколко човека, които според мен казаха доста истини и определено този човек ми падна изключително много в очите :angry:

За мен Сидеров беше пътя и все още е...но докато се докаже участието му в тая простотия. Все се надявам, че всичко е нагласено, но истината ще се разбере в скоро време. На вестниците изобщо нямам вяра, лъжат ужасно много... Не вярвайте на печетната преса, само това мога да ви посъветвам. Такива глупусти пишат, че нямам думи.

Последната версия е вярната версия. Или поне в общи линии.

Царят умря. Да живее Царя. :bgrin:

Павел Чернев е новия лидер на Атака B)

Жалко, че няма отговор алчни за власт популисти!

Средната възраст на потребителите на форума е много ниска. Не знам защо изобщо сте отворили такава тема.

Разбиранията ни за АТАКА до голяма степен са от изопачени медийни източници, подкупени от олигархията. Не може да се съди за АТАКА от това, което ви поднесът медиите. Виждате какво се случва с журналисти, които не си затварят устата. Политическата олигархия се е сляла с престъпността и се опитва да почерни името на партията, защото им диша зад врата и им вади на показ кирливите ризи.

С две думи искам да кажа, че сме много далеч от истината за политическата обстановка в България и по-конкретно за АТАКА.

това, че журналистите плюят по-атака или по иначе казано промиват ни мозъците е пълна глупост! ако сте толкова слепи и не можете да видите какво става в самата партия, не говоря за медиите, проблема си е ваш :excl: но докато вярваме на глупости ще сме така. дойде царя и каза "ще ви оправя за 800 дни" всички му повярваха и се юрнаха да гласуват за него. е кво стана прибра си човека имотите, окрадоха квото можаха и айде. ей сега се появи болен - айде пак да гласуваме за него, че ша ни оправи. еми видя се кво ни оправи, точно си е въздух под налягане и само приказва! като толкова мрази ЕС, НАТО и т.н. защо неговите хора са в брюксел и зимат по незнам си колко евро на ден?! усещам как на хоризонта се задава и бат'бойко, който най-вероятно ще си направи партия и ще спечели изборите, защото масата народ ще иде да гласува за него. и накрая ще завърша с цитат от подписа на един наш съфорумник.

Прост народ - слаба държава.

информационна агенция фокус

Шофьорът на Волен Сидеров, Любомир Бакърджиев, не се е явил на разпит до момента.

Днес той ми се обади няколко пъти за съвет, много е объркан не знае какво да прави. Дадох му съвет все пак да се яви на разпит. Това каза преди минути за БНР Павел Чернев. Според него предстои организирането на извънреден събор-конгрес, на който все пак трябва да се реши съдбата на Волен Сидеров, но преди това ще трябва да се събере парламентарната група. Вече в "Атака" имало сериозни настроения срещу начина и манталитета на ръководене на партията. Атаката е срещу Волен Сидеров.

И още един цитат, относно журналистическите тълкования:

Депутатът Павел Чернев и шофьорът му Пело Стоев се явиха с близо час и половина закъснение. Преди разпита Пело Стоев заяви, че ще потвърди версията на Павел Чернев, защото това е обективната истина и само истината.

Излишно е да споменавам, че едно е да лъжеш журналисти, друго е да даваш показания.

Цялата "Атака" е един панаир. напълно подкрепям sincity за точните му думи: алчни за власт популисти!

Stenli, сега лудия като те разочарова (май няколко пъти) ще си фен на НДББ ли? B)

oups, повърхностен прочит. Сорри. Ами ти си го написал - Национално Движение Бойко Борисов е насреща. Лудия Болен Пиздеров като разочарова неколкократно слепите си почитатели, сега са в леко по вярната посока. Макар, че не виждам ББ що за партия ще прави и по точно на какво пак ще лежи тази партия. Истината за мен е само една: Да обявявим война на бундестрепублик Дойчланд! По добре прости под немско иго, отколкото прости но горди националисти :bgrin:

Абе вие знаете само да плюете,друго нищо!Никой от вас не е казал от кои е?Сини,червени,лилави?От кои сте от 100 години ви питам...Искате турци да ни управляват ли?Мушенници и търгаши като Доган,който няма правото да е там.Или пък някой си смешник като Станишев,който е един слагач?Какво им плакне задниците на тия американци,той предаде българските интереси!или път "цар",който незнае български..Кажете?

Кво толкова им обсъждате на тея палячовци. Просто шайка смешници, алчни комуняги, клиенти на психото, наци-лайнари и волен сидеров като черешка на всичкото тва. Ай оставете ги на мира хората. :bgrin:

Кво толкова им обсъждате на тея палячовци. Просто шайка смешници, алчни комуняги, клиенти на психото, наци-лайнари и волен сидеров като черешка на всичкото тва. Ай оставете ги на мира хората. :bgrin:

Еее най-накрая някой да им го каже :love Много расисти се навъдиха нещо...

Издирват шофьора Бакърджиев. Гонят Сидеров, Атака пред разпад

Шофьорът на Волен Сидеров Любомир Бакърджиев е обявен за общодържавно издирване, след като не се е явил на разпит в РДВР Пазарджик днес, съобщи БНР. В полицията тази сутрин показания даде за трети път Павел Чернев.

На разпита Чернев е бил със своя шофьор Пело Стоев, който потвърдил новата версия. По-рано Чернев призова Бакърджиев да каже истината и да поеме отговорност, а да не се укрива. Същевременно Чернев заяви, че ПГ на Атака е пред разпад и така подкрепи Петър Берон, който каза, че не може да продължи да работи с Волен Сидеров. Според Чернев, който е зам.-председател на Атака, предстои извънреден събор-конгрес, който ще решава съдбата на Волен Сидеров, но преди това ще има депутатско решение. По версията, че побоят на магистрала Тракия е извършен от Бакърджиев, а не от Чернев, работи и полицията, и прокуратурата, заявиха поотделно главният прокурор Борис Велчев и шефът на РДВР полк. Жоро Стоицев. Мълчанието си до този момент Чернев обясни с вярата си в лоялността, вярността, които, обаче, се оказали неизпълними неща.

http://dnes.dir.bg/2006/04/17/news77868.html

Последната версия е вярната версия. Или поне в общи линии.

Царят умря. Да живее Царя. :bgrin:

Павел Чернев е новия лидер на Атака B)

Още сабахлян го казах това :) То стана ясно де. Павел Чернев всичко си изпя на Бареков сутринта. Открито обвини Лидеров "че го е наредил"

Отделно преди това Каракачанов разказа колко добър човек бил студента активист П.Чернев и как е оглавявал "комисията" по борба със сектите

Абе вие знаете само да плюете,друго нищо!Никой от вас не е казал от кои е?Сини,червени,лилави?От кои сте от 100 години ви питам...Искате турци да ни управляват ли?Мушенници и търгаши като Доган,който няма правото да е там.Или пък някой си смешник като Станишев,който е един слагач?Какво им плакне задниците на тия американци,той предаде българските интереси!или път "цар",който незнае български..Кажете?

Да бе, турци, българи,мангали всичките крадат.

Идват с приказки 'ще оправя дъражава за 800-900-1000 дни и айдее юруш, ей го спасителя.

или викаш, като ще крадат държавата, по-добре българи да я крадат?

Да бе, турци, българи,мангали всичките крадат.

Идват с приказки 'ще оправя дъражава за 800-900-1000 дни и айдее юруш, ей го спасителя.

или викаш, като ще крадат държавата, по-добре българи да я крадат?

абе кво да ви говора вие се едно си знаете...Волен никога не е дал такова обещание,че ще ни оправи за еди колко си дни.Кой ги определи като фашисти?Ще ви кажа кой-небългаските и телевизии и вестници,щото дойде група,която не им отърва и им нарушава политическото спокойствие.Какво стана със Станишев:Аз ще ревизирам това,онова-ше ревизира той,трънци ще ревизира...Само знаят да плюят-БНТ,БТВ,Нова ама защо не дават шанс на Атака да се защитят по въпроса?Отговора в горните редове.

Ще цитирам Петър Берон:"който не гласува,гласува за ДПС",щото ги видяхме тия палячовци как с ниска избирателна активност се добраха до държава,колко райони и села има под тяхно владение просто не ми се мисли.Тия,които вие защитавате хвърлиха милиони за предизборни билбордове,а АТАКА агитираше с черно бели брошури и само по телевизия Скат...

просто вие като българи приятно ли ви е етническа партия да ви управлява и да имате продажен президент,който бащата на тая тройна измислена коалиция,защо рипаше толкова ДПС да се е във властта,щото го е страх от българския народ...(пуснете си химна и пак помислете)

2 лета тука цяла България беше помляна от наводнения и кой мислите е ръководител на тия министерсва,които се занимават с това-ДПС...

ебел етем-дето трябва да я обесат на първия стълб

Кажете ми къде другаде има етническа партия?НИКАДЕ.В Турция да не би да има българска партия-няма.В Германия де не би да има етническа партия,Испания,Италия и всички развите страни?Еми няма.

Къде е овър чорн,то така написано,че не се разбира-Къде да засучи тука едни лафове да изпише 5 страници и нищо да не каже,обаче ще прояви агресия към АТАКА и разбира се ще защити дпс(ама какво ги пиша и аз с главни букви).

Абе Дървен философ, стига се излага, че написаното остава. Болен Пиздеров го употребиха като балъшко лице - журналист. Сега отива в канала (но не канал 1 :) ) Павката прогресира, а Дивака се преорентира :bgrin: Лимки сте всичките атакисти, лимки сте :P

Настоящата ситуация разкрива цялата колоритност на "Атака". Може да съм субективна, защото не харесвам тази партия, но е недопустимо политици да се държат по този начин - като на пазар и да превръщат всичко, до което се докопат в кокошкарник. Дали техните привърженици изобщо си дават сметка, че каквито глупости бръщолевят сега, така са си проветрявали устите винаги. Дори и Петър Берон ми падна в очите тази вечер. Поканили човека в късната новинарска емисия на Канал 1, а той не си направил елементарния труд да изключи телефона си. Политическият ни живот май никога не е бил толкова голяма циркова площадка... Ама ние сме си виновни, щом аплодираме номерата им...

абе кво да ви говора вие се едно си знаете...

По-скоро ти едно си знаеш :) Ако ще Волен човек да убие, пак ще си за него, а? По-добре българин убиец, отколкото "мръсен, гнусен, граблив турчин"? Аз предлагам тогава Ванко 1 за президент вместо Първанов! Първанов е гаден комуняга, а Ванко 1 е БЪЛГАРИН. Само тва има значение!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...