mi6o_ Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Може ли някой да ми каже къде има денонощен нотариус или поне такъв който да работи до по-късно поне до 9-10 вечерта? Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Може ли някой да ми каже къде има денонощен нотариус или поне такъв който да работи до по-късно поне до 9-10 вечерта? Мерси предварително <{POST_SNAPBACK}> няма денонощен нотариус просто защото раиония съд работи до 17:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Не мисля,че съществува подобна работа,братле.за какво ти е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 Какво общо има работното време на съда с работното време на нотариусите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Абе намери си някой нотариус и се уговорете да дойде у вас в 10 часа.Обещай му такси и готово! Много сложно. Е не всеки ще се съгласи <{POST_SNAPBACK}> Сори за офа, ама не се здържам. То така стават тия работи. Ти при нотариус ходил ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 И си носеше журнала, печатите, ксерокса и т.н. Браво на него. Намерил си пич Карамане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 Ами наистина е сложно а и незнам кой ще се сугласи да дойде до нас дори и да го взема с колата от тях.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 Я направо кажи кой нотариус да ида при него Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Какво общо има работното време на съда с работното време на нотариусите? <{POST_SNAPBACK}> много общо има работното време на съда.след нотариуса се ходи и в съд за заверка.и е препоръчително да се мине през съд за проверка за тежест особено ако става дума за недвижимо имущество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 много общо има работното време на съда.след нотариуса се ходи и в съд за заверка.и е препоръчително да се мине през съд за проверка за тежест особено ако става дума за недвижимо имущество. <{POST_SNAPBACK}> Ами да затова има общо, но на мен ми трябва просто да се завери едно ксерокопие, че е същото с оригинала.Затова не е нужно заверка от съда Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 3, 2005 Author Share Posted July 3, 2005 Zna4i deonono6ten notarius otkrih na ulica ivan vazov.Na nqkoi drug ako mu trqbva tam e. p.s. izvinqvam se za latinicata oba4e na tva pc nqmam kirilica Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 А някой да знае работещ нотариус в събота? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Имаше един в София, дето работи денонощно и заверява всичко, но нещо спря да работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.