host Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Дали има значение текста и музката http://www.vbox7.com/play:4769ce22 ? (леш дале, има кадри в книжарница... :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Като завърша с Маори-то, мисля да започна да си правя ризница... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Пък аз днес изтрештех тотално... !Spiders in The dressing room, и те, така - П.п. Ама то и бирите ги подкарах от обяд, та мисля, че е нормално. П.п.2 И е т'Ва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Е, за Той Долс - а наздраве! Аз цял ден слушам депресарии и се сдухвам, ама адски.... То шот има за кво де...Ай пичове, наздрай, аз отпълзявам за още по една мента с мастика/бутилки.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Е, за Той Долс - а наздраве! Аз цял ден слушам депресарии и се сдухвам, ама адски.... То шот има за кво де...Ай пичове, наздрай, аз отпълзявам за още по една мента с мастика/бутилки.. Щом си рекъл - наздраве да е ... крайно време е аз да отпълзя за да сменя водата на рибките, че се чуствам леееко подгизнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Ще пикаеш в аквариума? Кво са ти направили тия рибки? Аз пикая през терасата, бахти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Ще пикаеш в аквариума? Кво са ти направили тия рибки? Аз пикая през терасата, бахти... Тоа па...! Нямам аквариум, имам котки - обаче ако се опитам да им пикая в купичките моето гестапо ще ми откъсне пикалцето..... пък и после ще ми стане криво за хайваните (те пък да не би да ми пикаят в бирата) Ред. Те ти против депресия. Пък това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 А мерси! Наздраи! Ей едно и от мен --> http://www.youtube.com/watch?v=qtCAhb5QGSo...;feature=fvste3 gado ни та знам колко си годише, ма определено ми са издигаш много в очите треа се домъкна да Пловдив/след 3 дни/ са съберем на някоя кръчма та да се налочим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 А мерси! Наздраи! Ей едно и от мен --> http://www.youtube.com/watch?v=qtCAhb5QGSo...;feature=fvste3 gado ни та знам колко си годише, ма определено ми са издигаш много в очите треа се домъкна да Пловдив/след 3 дни/ са съберем на някоя кръчма та да се налочим... Ма нямаш никакви проблеми ! П.п. Муахахахаааа...., земи ресто... П.п.2 Що ли ми се струва, че накрая ще опрем и до Поугс ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Ресто ни зиам!!! Връщам ти с тва!!! Слушал ли си ги? Или по-добре тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Пропуснал съм ги, иначе са много приятни Едно време аз го докарах само до ей тези Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Аз ся минах на Меднес... Нещо ма изтрещя тоя облак... Фана да разредя с бира.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Аз ся минах на Меднес... Нещо ма изтрещя тоя облак... Фана да разредя с бира.. Аааааа...., кви меднес бре - чуй и това !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Aaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Е, треа се напием!! Само да ми пуснат поовече командривъчни аз плащам Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Aaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Е, треа се напием!! Само да ми пуснат поовече командривъчни аз плащам Треа, треа... А е специален поздрав за RaptoR (да видим дали ще се сети от къде извира нафтата), пък и да се шашкат дечурлигата Eeeхх... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Мани го Виден, кой го зна де пие...А дечурлигата не разбират от музика... На от мен тва, че утре съм на Злия зъб в Рила...А там мрът ора... Когато отиваш да катериш, изпразваш всичко - душа, глава, топки, стомах...Оставате само ти и скалата...И нищо повече. Лека нощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Мани го Виден, кой го зна де пие...А дечурлигата не разбират от музика... Ам'чи как къде!? Нали сега е закотвен за ботушчето си и сигурно си шумоли кротичко около бирения автомат.... А наздрай..... пък сутринта къде ще диря шкембе чорба - ба ли го!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Вие двамата сте изпаткали тотално бе! Явно трябва да се съберем да направим един разбор като се появи Атанас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Ауе за вас скайп няма ли бе ? Минава ми през главата нещо необяснимо за мен . Къде пичовете дето имат атв-та или мотори и не живеят в къща или пък нямат гараж си държат машините ? Платен паркинг ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 За мотори - в гаража на някой познат. За АТБ, никва идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Предстои ми покупка на раница за лаптоп и не само и в момента стигнах до чуденка между следните два модела: The North Face Surge: Снимки отвътре: http://www.ebags.com/products/view/ZoomCol...;sub_site_id=52 Product Page: http://www.thenorthface.com/catalog/sc-gea...acks/surge.html The North Face Box Shot: Снимки отвътре: http://www.ebags.com/products/view/ZoomCol...;sub_site_id=52 Product Page: http://www.thenorthface.com/catalog/sc-gea...t-backpack.html Разликата в цените на двете е минимална. 68$ срещу 74$. На вид определено Box Shot ме кефи повече докато според тия снимки Surge Има по-готини отделения 1 и 2. Вече заръчах Box Shot, но още не е късно да си променя поръчката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Аз бих взел Boxshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Като завърша с Маори-то, мисля да започна да си правя ризница... Кво маори ве? :О И успех с ризницата, бая халки ще трябва да намериш обаче :Д. Поне за плетене на ризница не се иска кой знае какъв майсторлък, има туториъли в нета за някои по-тънки моменти, можеш да видиш :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 ... Аз поне не виждам разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Аааее бахти и тъпотията, честно! Някаква буболечка ми пропълзя ПОД най-горния пласт на монитора на лаптопа и почнах да потропвам по екрана, да я съборя надолу и... взех, че я смачках. Сега имам нещо наподобяващо на изгорели пиксели... - Helo, customer support? I got bug on my display. A dead bug... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.