UzITo Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Кой я показа тази игра Plants vs Zombies ? Отиде ми целия график и ще му го върна аз на него !!! РЕД : asl pls на човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Шарколията е доооста по-съвременен от пегаса. За някои от другите също не съм убеден. Така че ги давай хронологично, кои са най-старите писмени сведения за даден мит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Да забием към Гилгамеш и Потопа, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Тролове - каменните великани, пак от българските народни приказки, има ги споменати в чешките, сръбските и долнолужишките приказки и легенди.Говорех по-скоро за тези тролове. А траките далеч не са славяни. Статията ми напомни и за огрите. A Циклопите? Горгоната? Хидра? Кракен? Неси? Фенрир? Цербер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Е, какво пък... Току-що получих неприятна новина. Сбогом и благодаря за рибата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrettyLittle Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Е, какво пък... Току-що получих неприятна новина. Сбогом и благодаря за рибата. Какво е станало? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Говорех по-скоро за тези тролове. А траките далеч не са славяни. Статията ми напомни и за огрите. A Циклопите? Горгоната? Хидра? Кракен? Неси? Фенрир? Цербер? Е ти пък. Неси е градска легенда, не древен мит. Колкото до песовете, във всяка митология и предания задължително присъства някое лошаво куче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Е, какво пък... Току-що получих неприятна новина. Сбогом и благодаря за рибата. Наско, к'во е станало? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Да го кажем така - хубаво и нехубаво. Сватба и брадва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Ае, Видене, та шибам и теб на квадратчета, де ма намери и ти!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Дали да не си купя тази книжка http://culture.actualno.com/news_256530.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Eлфи , гноми , орки ? http://vbox7.com/play:58d3fdb1 - :blink: :blink: :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 http://vbox7.com/play:58d3fdb1 - А сега, ако още ни си го направил, прочети "Градът" на К. Саймък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Eлфи , гноми , орки ? Казал съм "демони". Кое от гореизброените се води демон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Казал съм "демони". Кое от гореизброените се води демон? Нито едното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Тогава спрете да ме питате кое от творчеството на Толкин има аналог в нашата митология. Или кое е хронологично по-старо. Щото и аз мога да ви попитам кво е липир/ упир/ мудак, ама не ща, нали. Многознайковци сте, щом имате гугъл под ръчичка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 :bowdown: Просветли нам, ювиги! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Няма. Мрете в невежество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Нищо хубаво не ми минава през главата...Само тъгъдъци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Бях една седмица на море, черен съм като сиган. Снимки евентуално тази вечер или утре, днес ще купуваме паркет, а утре заминавам за Кюстендил за 3-4 дни. А мудак е псувня/ругатня, която използват руските войници в Call of Duty 5 [Edit] И мишката ми е странна като я пипна, и клавиатурата под пръстите ми е нещо странна. Какво прави една седмица без машини! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Мудак се употребява и сега в разговорния руски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Аз затова ще си взема лаптопа Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Tоку що си платих екскурзията до Tурция. Сърцето ме боли за тия пари дето ги дадох. И сега ме налегнаха мисли, че можеби трябваше да избера другия хотел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 "Bъстaниeто нa Ceдeмтe гpaдa e потушeно. Шa’ик e мъpтвa. Oстaнaлa e eднa послeднa въстaничeскa силa, окопaнa в гpaд Ю’Гaтaн и под фaнaтичното комaндвaнe нa Лeомaн от клaнa Флeйлс (Bъpшaчитe). Bъзможнaтa пpeдстоящa обсaдa нa дpeвнaтa кpeпост бeзпокои изтощeнaтa от битки Чeтиpинaдeсeтa apмия нa Maлaз. Hо дpугaдe сили нa много по-гpaндиозeн конфликт пpaвят нaчaлнитe си ходовe. Caкaтият бог e получил място в пaнтeонa, нaзpявa схизмa и тpябвa дa сe избepaт стpaни. Кaквото и дa peши всeки от боговeтe, основнитe пpaвилa сa пpомeнeни нeвъзвpaтимо и ужaсявaщо и пъpвaтa кpъв, която щe сe пpолee, щe e в свeтa нa смъpтнитe. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Малазанска книга на мъртвите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.