Mockingbird Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Офф няма работа и по цял ден се шляя из офиса.А е много гадно, ама тряя' съм там по цял ден.Хич не върви т'ва време и форума напследък замрял, народа избяга я на море, я на балкан.Колегите другата седмица излизат в отпуска и аз оставам сам,и като знам кв'о се случва като остана дежурен.....Баси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Писна ми да си късам нервите с бездарни некадърници! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Да не са ти пляснали на джама някоя от тези? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Никога не съм давал повод за подобно нещо. Виж аз обаче започвам да ги раздавам на съответните призьори. Пръв ще е един дебил от нашия вход ми се струва. Редовно спира на място за 3 коли на претъпкания паркинг, завива таблото на бракмата с некъв лъскав чул и я държи така по 3-4 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Мдаа много е дразнещо.Аз имам една съседка дето спира все едно кара А380.Бах маа'му.Аз на нейното място ще събера поне 2-3 коли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 :lol: Хайде, наздраве по случая Добро е ! П.п. Наздраве.... , за резултата от експеримента или в смисъл на - .... ама пък другият път, няма да се изхвърлям толкова.... Щото, то вярно, че най великото RPG правено някога всъщност е интернет, но и тука си требе поне малко реалистичност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Някакви келеши озвучават с музика Сакъзов и ако до 00:00 не спрат ще звънна на 112 - или 166.Работен ден е, наближава 00:00...ама и хора. Мойте съседи се караха в 4 сутринта или някъде там . Чуваше се през 1-на врата , коридор , 2-ра врата , стълбището на входа , 3-та врата ( входната ) , антре , 4-та врата ( на мойта стая ) => да имаш тапи за уши за 0,50 лв. под ръка безценно След 2 мин. разправии спряха или аз пак заспах . Днес като разбрах повода ми беше много весело . Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Мойте съседи се караха в 4 сутринта или някъде там . Чуваше се през 1-на врата , коридор , 2-ра врата , стълбището на входа , 3-та врата ( входната ) , антре , 4-та врата ( на мойта стая ) => да имаш тапи за уши за 0,50 лв. под ръка безценно След 2 мин. разправии спряха или аз пак заспах . Днес като разбрах повода ми беше много весело . минава ми дали ще споделиш с нас повода или си скръндза и сам ще се веселиш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Мхм... че от кога за един качествен семеен скандал трябва да има повод? Във всяка къща непрекъснато нещо се обсъжда по семейному (разбирай - спори се), а правилото, че във спора се ражда скандалът е аксиома! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 laury ако ходиш по командировки може и да разбереш , ако ли не да не ти се налага Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Хм. Как съм я пропуснал тази темичка? "Малката вещица" е трепач. Русо с огрооомни цици! Мокрия сън на всеки пъпчив форумник с мазолести ръце А Елис - мама каза в следващия си живот да се оженя за нея И да ме прощава Раптора, ама току що пих вода! Не си спомням кога за последен път го бях правил, като изключим морската с която се нагълтвах напоследък. И най-гадната новина - няма да гледаме Михаел в Барселона Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 laury ако ходиш по командировки може и да разбереш , ако ли не да не ти се налага вече много рядко ходя командировки с преспиване имам си жена и бебе и на работа ходя за по 2-3ч само иначе гледайки сега рекламата на бабиното кисело мляко си мисля че брата и сестрата се гледат все едно са в "море от либофф" и ако ги няма камерите и екипа ще се награбят на масата Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 и на работа ходя за по 2-3ч само Ех дай боже всекиму Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Аз покрай купищата с проблеми пък спрях да работя и на всичкото от горе пак започна да ми се възпалява ухото. Утре пак на доктор, ще дам и кръв да видят аджеба к'во може да е. Другите дни пък е тичане по документи и социални, абе ужас направо. Пожелайте ми късмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Утре пак на доктор, ще дам и кръв да видят... Не давай...че като ти я изследват и видят мутациите, веднага ще те приберат в изолатора да проверят от колко народ си смукал досега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Аз дано съм добре! Ама без хумор не може. И бъркаш митологичните създания и ги мешиш нещо, голяма супа ще направишс малко повече усилия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 ... бъркаш митологичните създания и ги мешиш нещо, голяма супа ще направишс малко повече усилия. Не съвсем... Върколак (още вълколак, влакодлак, вуколак) в славянската митология е зъл възкръснал мъртвец или човек, обладан от зли духове, който при пълнолуние се превръща във вълк и яде трупове.Който мине покрай обиталищата им, те го нападат, удушават, изпиват му кръвта или направо го изяждат. Като изключим това горното - със сигурност ще си добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Защото само с това изпиване си помислих, че говориш за вампири, обаче като спомена ядене, тези дни не ям много. А, от къде си сигурен, че написаното в уикипедия е вярно, хм? Този дето го е писал, може да го е прочел в някоя посредствена книжка за митологията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Този, който е писал във викито е напълно прав, между другото. Точно това е определението за върколаци. И пак между другото - славянската митология е дала на света всички популярни демони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Този, който е писал във викито е напълно прав, между другото. Точно това е определението за върколаци. И пак между другото - славянската митология е дала на света всички популярни демони. E ... 80% , ако трябва да сме приблизително точни . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Искаш ли да поспорим на тази тема? :ph34r: Кажи ми известен звяр, чудовище или митична твар, която е популяризирана от филми, книги и пр. и която няма аналог в славянската митология. Забележка: НЕ бъркай българска със славянска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Искаш ли да поспорим на тази тема? :ph34r: Кажи ми известен звяр, чудовище или митична твар, която е популяризирана от филми, книги и пр. и която няма аналог в славянската митология. Забележка: НЕ бъркай българска със славянска. Минотавър? Пегас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Харпии, тролове, енти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Минотавър? Пегас? Естествено - легенда за демон полу-бик, полу-човек, рушащ къщи. И досега се среща из Родопско и Беломорска Тракия. Български народни приказки - хвъркатото конче, коня-шарколия на Крали Марко. Харпии, тролове, енти... Харпии - мда - Финей, цар на Тракия, имал дарбата да предсказва. Зевс, ядосан, че Финей разкрил твърде много, го наказал, като го пратил на остров с храна, която той не можел да яде. Харпиите винаги идвали и крадяли храната от ръката му, точно преди той да засити глада си. Приемственост, кво да правиш. Тролове - каменните великани, пак от българските народни приказки, има ги споменати в чешките, сръбските и долнолужишките приказки и легенди. Енти - царете на гората - руския фолклор. Стига ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.