Antares Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Da be. To sas u4rner vsi4ko se nau4ava. Samo trqbva da zubri6 i fsi4ko znae6 i fsi4ko moze6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 epic Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Някакви келеши озвучават с музика Сакъзов и ако до 00:00 не спрат ще звънна на 112 - или 166.Работен ден е, наближава 00:00...ама и хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Някакви келеши озвучават с музика Сакъзов и ако до 00:00 не спрат ще звънна на 112 - или 166.Работен ден е, наближава 00:00...ама и хора. Какво стана? 00:03 е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 На такива шумотворци рядко им давам повече от 15 минути аванта, преди да се обадя на съответните органи. Забелязвам, че последно време тона, с който ти говорят от другата страна на 166 е доста по-учтив и възпитан от преди. Това ме радва. Днес като сигнализирах за потенциален проблем дори ми благодариха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Обадих се и шума спря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Апък на мен ми светна как се е получила гръдната обиколка на вещицата ! Бюстът и е следствие от биохимичен експеримент и е преминал през някои леки генни модификации (в процеса на следването за виШото) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Как не съм се сетил....дейба Сигурно аквила трябваше да ми го обясни в комикси и картинки за да се сетя..... Само 1 лек въпрос ти..... от кога се имаш за някво форумно а и световно величие ? В смисъл как реши че си супер интелигентен и начетен ? Това че гледаш 5 паяка , 2 змии и 25 панелни хлебарки и знаеш това-онова за животните не те прави супер- интелигентен , тъпото е че постоянно се опитваш да го набиваш на всички разбираш ли колко си умен...... ебати грешката , сигурно нямаш много приятели като изключим гущера бобо и паяка пенка........ :ph34r: Не се считам за умен, а за знаещ и то в определени области. А дали съм умен това могат да го пределят хората покрай мен не аз. А колко дали съм начетен, то ако аз не знам колко съм чел кой тогава. И го набивам не на всички, а само на човеченца, които се бутат за разбираче там където не има е мястото. За приятелите ми имам повече отколкото можеш да броиш, освен ако не си чернобилско чадо и имаш малко повечко пръсти на ръчичките. Както винаги си изключително "оригинален" и "остроумен" и отново показваш колко багаж имаш, така че ми спестяваш много умствени усилия да съчиня точно как да го изтипосам(вечер немога да заспя без да съм показал колко съм по-по-най от теб). Ако нещо не можеш да разбереш, с удоволствие ще ти го нарисувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Някакви келеши озвучават с музика Сакъзов и ако до 00:00 не спрат ще звънна на 112 - или 166.Работен ден е, наближава 00:00...ама и хора. Шума идва от една стара къща срещу градинката , входа на къщата е откъм улицата която е към Викиват ,направо се настаняваш и ти при купона и правиш вътре пого,някакви хлапетии са там май,1 ден от сутринта бяха почнали и над вечер още продължаваше ,впрочем сме май горе-долу близки съседи Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Вместо тоолкова много приказки, да беше посочила един факт, един хранителен продукт произведен у нас с генномодифицирани съставки. Доказано генномодифициани. Щото и за кремвиршите се говори, че ги правят от тоалетна хартия, ама нещо не звучи достоверно... Не знам от какво ги правят но след като са опитвали whiskas (че и вратни пържоли) на майка ми котките категорично отказват да ядат кренвирши дори да са стояли цял ден гладни преди това. Не сме ги пробвали да ги оставим гладни 3 дни защото вечерта на първия мяукането става прекалено достадно и не се трае но категорично отказват да ядат кренвирши гадините котешки а ужким имаше едни кренвирши в които били слагали месо или поне така казваше рекламата... въпросните котки обаче не са особено съгласни с тази реклама Шума идва от една стара къща срещу градинката , входа на къщата е откъм улицата която е към Викиват ,направо се настаняваш и ти при купона и правиш вътре пого,някакви хлапетии са там май,1 ден от сутринта бяха почнали и над вечер още продължаваше ,впрочем сме май горе-долу близки съседи Кофти дограми имате... аз съм горе-долу там и не чувам нищо но пък съм си затворил прозорците че климатика иначе не е достатъчно ефективен та да не хабя излишно енергия че пари струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 аз имам 2 , искаш ли едното и от ГЛОРИ си имам 2 и от тях мога едното да ти го дам Как смееш ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 .Шъ гу шибам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Жалко, че карамана го няма. Щеше да направи една неприлична асоциация между ника на по-горната госпожица и любимия му филмов жанр Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Жалко, че карамана го няма. Щеше да направи една неприлична асоциация между ника на по-горната госпожица и любимия му филмов жанр Карамански яко спами във Фейсбук Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Спечелих делото срещу общината във връзка с чудовищната глоба от 500 лв за неправилно паркиране!!! Довечера ще се лее уиски! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Спечелих делото срещу общината във връзка с чудовищната глоба от 500 лв за неправилно паркиране!!! Довечера ще се лее уиски! Адвокат: 1500 лв Други разходи по делото: 500 лв. Да покажеш на общината, че са идиоти: Priceless. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Спечелих делото срещу общината във връзка с чудовищната глоба от 500 лв за неправилно паркиране!!! Довечера ще се лее уиски! честито. аз мога ли да се гордея, че съм помогнал с нещо (твоя ли беше акта за паркиране върху зелени площи?) или да си пия без повод? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Разбира се! Всички, които дадоха съвет, допринесоха за победата ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Някакви келеши озвучават с музика Сакъзов и ако до 00:00 не спрат ще звънна на 112 - или 166.Работен ден е, наближава 00:00...ама и хора. Незнам ама вчера в марицата пишеше че някъв клошар намерил ръчна граната в няква кофа на Сакъзов.... пробвал да я продаде на антиквар както и да е , нали си форумното зоо гуру та се взе нещо на сериозно..... Можеш да разбираш в някои области ама в другите си пълно зле , аз пък не разбирам от животни ама разбирам от хиляда други неща , това прави ли ме автоматично по-долна категория ? МАЙ НЕ ?!?! ........ Както ти супер ревностно защитаваш природата и т.н. понеже се смяташ за знаещ и не даваш на никой да каже нещо различно от твоето мнение така има и теми в които няма как да си най-отгоре...... като не разбираш нещо просто не го коментирай ЕДИТ : вече съм "законен" ловец , пушката ми пълен автомат стои във сейфа и чака тия дни да гръмна малко невинни животни..... давай обясни ми сега какъв варварин съм....... обещавам да не поствам снимки на всичките глигани и сърни които смятам да застрелям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 ... като не разбираш нещо просто не го коментирай ... Така и правя за разлика от теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 нали си форумното зоо гуруЧудя се как да приемам факта, че се заяжда основно с мен и теб. Айде, аз съм скорпон... Ред: Боже, кога направих 5,5k... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Рядко се заяждам лично с някой не на шега. Друг е въпроса, че по някои теми доста хора се връзват много здраво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Спечелих делото срещу общината във връзка с чудовищната глоба от 500 лв за неправилно паркиране!!! Довечера ще се лее уиски! Браво! Казах ти аз че ще спечелиш този спор! Наздраве и от мен, Антония! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Сигурно сте виждали този надпис де, но все пак : клик. Специален поздрав за Пешо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.