w00x Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Нов филм.. Скорпиона не е байкър! Той е скейтър , който го е срам да си признае!! Байкър, скейтър - Врат, шия.... Тоя Киану Рийвс е отчайващ. 2 часа, трябваше да му гледам аматьорщината, за да видя слабо подадената развръзка на тоя слаб филм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 От одеве го плюеш обаче продължаваш да му гледаш филмите Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 К'во не се впрягаш, така си се впрегнала, че можеш да подкарваш каруцата вече... И бих те повозила с бясна скорост! Ама много сте интересни. Стараете се да издразните някой и после,ама кой те дразни,ама що се впрягаш. Ако това просто е начинът по който общувате с хората,съжалявам че го смятам за ненормален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Нов филм.. Скорпиона не е байкър! Той е скейтър , който го е срам да си признае!! Ред: Лека нощ вече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 От одеве го плюеш обаче продължаваш да му гледаш филмите Аз бях пуснал филма, та след 10 минути се сетих колко е некадърен и реших да споделя. Ама трябваше да го догледам. Няма как. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Аз бях пуснал филма, та след 10 минути се сетих колко е некадърен и реших да споделя. Ама трябваше да го догледам. Няма как. И Матриците са некадърни заради Киану нали?Разваля ли ти цялостното впечатление от филма,експерте? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Не , матриците са некадърни , който и да играе в тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Woox, кой точно филм гледаш на Киану и що пък такова негативно мнение от теб бре ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 И Матриците са некадърни заради Киану нали?Разваля ли ти цялостното впечатление от филма,експерте? Матриците са му един от първите филми. Там си влиза в ролята като е дървен. Тук - не. Ти какво? Да нямаш разлепени плакати на Рийвс из стаята си, че наскачаш така? Woox, кой точно филм гледаш на Киану и що пък такова негативно мнение от теб бре ? Street Kings. Аз го изгледах, слава Богу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Абе , някоя от добрите готвачки във форОма иска ли да дойде до нас да ми стотви , че зех да огладнявам :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 So Boring... Колко хора наистина enjoy-ват и намират смисъл в последните 3-4-5 страници? Някакъв. Не, че темата е за нещо смислено. Joined: 27-October 02 Now: 6-August 09 ^^ може да е от форумното ми ЕГН. Ех, какво хубаво беше едно време по IRC да сваляме мацките Имам приятел, който пишеше едновременно на много мацки и все забърсваше по някоя. Такива дето им се иска ама няма. А той им го дава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Тоя е бил начи някъв голям газирин, ебач. Щом е "оправял" по няколко наведнъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Тоя е бил начи някъв голям газирин, ебач. Щом е "оправял" по няколко наведнъж. И аз си заплювам едно място. Зае*и ебачите, ами идвай на белота, че почваме раздаването без тебе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Абе , някоя от добрите готвачки във форОма иска ли да дойде до нас да ми стотви , че зех да огладнявам :> Неможеш ли сам да си спретнеш нещо? Такива жени ви трябват. Да се бъзикате с тях,после да идват и да ви готвят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 А ти "неможеш" ли да се научиш да пишеш грамотно? Писна ми от неграмотни хора, деба, не само в интернет, навсякъде... Как може днес жена на 35 да напише "незнам" пред очите ми... и да тръгне да ми спори, че не съм прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Patareni :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 А ти "неможеш" ли да се научиш да пишеш грамотно?Писна ми от неграмотни хора, деба, не само в интернет, навсякъде... Как може днес жена на 35 да напише "незнам" пред очите ми... и да тръгне да ми спори, че не съм прав. Не винаги пиша така.. Щесестарая. И аз не обичам неграмотни хора,но явно и аз съм такава понякога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Да нямаш разлепени плакати на Рийвс из стаята си, че наскачаш така? Мне - просто не ме кефи да ти чета субиктивното мнение което налагаш без каквито и да е факти и аргументи на няколко страници... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Минава ми, че автомобилният раздел е странно замрял напоследък - почти никой не пише в него, като се има предвид преди 2-3 седмици какво беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Хората с коли са по морета почивки насам натам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Хората с коли са по морета почивки насам натам. Да бе...щото тук останалите си нямаме коли... , а и от тия, дето пишеха там, засега се сещам само за Чефо...той е "морски" - в момента го вали дъжда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Мисля си че като гледат разни реклами хората може да се подведат че бабите им готвят страхотно, майките им и те но не чак толкова а жените им сигурно изобщо не могат... като се замисля пра-пра-пра-бабите ми сигурно ако им опитам манждите и трябва да получа не един ами може би 4 огразма... а реалността е малко по-различна - жена ми примерно когато се накани да направи нещо си облизвам пръстите, докато майка ми не може да готви и това е, но опитите продължават и не се отказва да прави буламачи... верно една част и се получават обаче повечето са "ми сложих каквото мернах в хладилника, май трябваше и еди какво си но не се сетих... пък го сготвих в Йена-та в микровълновата че не ми се пускаше фурната че и без това е жега"... е при такъв подход как изобщо да се получи нещо вкусно? По случайност прави страхотна баница (може би защото няма как да сложи случайни продукти от хладилника а и не може да се готви в микровълнова) а и на моменти, особено след като предния път съм наплюл манджата ѝ че нищо не струва, си дава малко повече зор а и с хубави мръвки общо взето стават за ядене нещата... и все пак за болшинството от манджите на майка ми най-доброто което може да се каже е "стават". Нямам спомени един път да е направила торта (освен омразната ми бисквитена торта - поляти обикновени бисквити с някакъв блудкав крем от пликче)... а жена ми успя да сътвори торта шварцвалд която ако не беше бранила от мен с един кухненски нож друг нямаше да успее да се вреди: Това е най-вкусната торта която съм ял през живота си досега и с нея не могат да се сравняват разните от неделя даже а какво да говорим за тези по супермаркетите (последно едни буламачи от Пикадили бяхме взели - отврат направо). Та ей такива мисли ми минават през главата но взема да си лягам най-добре преди да съм огладнял пак И не, това във флакончетата не е бита сметана... нищо че идиотите от МакКафе в мола си мислят така - битата сметана е доста по-плътна от онази пр***я във флаконите... Единствената наистина хубава Виенска сладкарница беше на главната срещу Дриймс и я затвориха като почната ремонта на сградата, а сега е едно смотано кафе като стотиците наоколо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Айде да видиш, че не съм лоша... http://www.youtube.com/watch?v=doTBT46wMvA...feature=related Чшш, стига с тоя Рамщайн бре дяца. Да взема да ви образовам малко къде е истината и най-вече къде започва началото на тва дето е минало през всичките тия разновидности на сериозния рок през годините. Ето от тук горе-долу започват нещата. Това драги деца се нарича класика. Ако успявате да забележите на клипа това там дивеещите са (за повечето от тука пишещите) вашите баби и дядовци. Ето един малко на тази непреходна класика. Каква е разликата в годините си личи по промяната във вида на дядо ви Йън Гилън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Няма да те разберат... увреден им е слуха безвъзвратно... В тая връзка - има 99% изгледи да се уредя с пропуск за трите дни на Спирит ъф Бургас - Фейт Ноу Мор и Черно Фередже... уау. Освен това - декември отново идват Kultur Shock... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 ................ и все пак за болшинството от манджите на майка ми най-доброто което може да се каже е "стават". ........... дедо, съжалявам че на такава преклонна възраст ще го узнаеш, но.... ти си осиновен! според маркетинговите проучвания, де. не знам кво пише в съдебните регистри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.