Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Нов филм.. Скорпиона не е байкър! Той е скейтър , който го е срам да си признае!!

Байкър, скейтър - Врат, шия....

Тоя Киану Рийвс е отчайващ. 2 часа, трябваше да му гледам аматьорщината, за да видя слабо подадената развръзка на тоя слаб филм.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

От одеве го плюеш обаче продължаваш да му гледаш филмите :P

К'во не се впрягаш, така си се впрегнала, че можеш да подкарваш каруцата вече...

И бих те повозила с бясна скорост!

Ама много сте интересни.

Стараете се да издразните някой и после,ама кой те дразни,ама що се впрягаш.

Ако това просто е начинът по който общувате с хората,съжалявам че го смятам за ненормален.

От одеве го плюеш обаче продължаваш да му гледаш филмите :P

Аз бях пуснал филма, та след 10 минути се сетих колко е некадърен и реших да споделя. Ама трябваше да го догледам. Няма как.

Аз бях пуснал филма, та след 10 минути се сетих колко е некадърен и реших да споделя. Ама трябваше да го догледам. Няма как.

И Матриците са некадърни заради Киану нали?Разваля ли ти цялостното впечатление от филма,експерте?

Не , матриците са некадърни , който и да играе в тях :D

И Матриците са некадърни заради Киану нали?Разваля ли ти цялостното впечатление от филма,експерте?

Матриците са му един от първите филми. Там си влиза в ролята като е дървен. Тук - не. Ти какво? Да нямаш разлепени плакати на Рийвс из стаята си, че наскачаш така?

Woox, кой точно филм гледаш на Киану и що пък такова негативно мнение от теб бре ?

Street Kings. Аз го изгледах, слава Богу.

Абе , някоя от добрите готвачки във форОма иска ли да дойде до нас да ми стотви , че зех да огладнявам :>

So Boring...

Колко хора наистина enjoy-ват и намират смисъл в последните 3-4-5 страници? Някакъв. Не, че темата е за нещо смислено.

Now: 6-August 09

^^ може да е от форумното ми ЕГН.

Ех, какво хубаво беше едно време по IRC да сваляме мацките :) Имам приятел, който пишеше едновременно на много мацки и все забърсваше по някоя. Такива дето им се иска ама няма. А той им го дава.

Тоя е бил начи някъв голям газирин, ебач. Щом е "оправял" по няколко наведнъж.
И аз си заплювам едно място.

Зае*и ебачите, ами идвай на белота, че почваме раздаването без тебе... :laughing:

Абе , някоя от добрите готвачки във форОма иска ли да дойде до нас да ми стотви , че зех да огладнявам :>

Неможеш ли сам да си спретнеш нещо?:) Такива жени ви трябват. Да се бъзикате с тях,после да идват и да ви готвят. :)

А ти "неможеш" ли да се научиш да пишеш грамотно?

Писна ми от неграмотни хора, деба, не само в интернет, навсякъде... Как може днес жена на 35 да напише "незнам" пред очите ми... и да тръгне да ми спори, че не съм прав.

А ти "неможеш" ли да се научиш да пишеш грамотно?

Писна ми от неграмотни хора, деба, не само в интернет, навсякъде... Как може днес жена на 35 да напише "незнам" пред очите ми... и да тръгне да ми спори, че не съм прав.

Не винаги пиша така.. :) Щесестарая. :) И аз не обичам неграмотни хора,но явно и аз съм такава понякога.

Да нямаш разлепени плакати на Рийвс из стаята си, че наскачаш така?

Мне - просто не ме кефи да ти чета субиктивното мнение което налагаш без каквито и да е факти и аргументи на няколко страници...

Минава ми, че автомобилният раздел е странно замрял напоследък - почти никой не пише в него, като се има предвид преди 2-3 седмици какво беше...

Хората с коли са по морета почивки насам натам.

Да бе...щото тук останалите си нямаме коли... :laughing: , а и от тия, дето пишеха там, засега се сещам само за Чефо...той е "морски" - в момента го вали дъжда. :lol:

Мисля си че като гледат разни реклами хората може да се подведат че бабите им готвят страхотно, майките им и те но не чак толкова а жените им сигурно изобщо не могат... като се замисля пра-пра-пра-бабите ми сигурно ако им опитам манждите и трябва да получа не един ами може би 4 огразма... а реалността е малко по-различна - жена ми примерно когато се накани да направи нещо си облизвам пръстите, докато майка ми не може да готви и това е, но опитите продължават и не се отказва да прави буламачи... верно една част и се получават обаче повечето са "ми сложих каквото мернах в хладилника, май трябваше и еди какво си но не се сетих... пък го сготвих в Йена-та в микровълновата че не ми се пускаше фурната че и без това е жега"... е при такъв подход как изобщо да се получи нещо вкусно? По случайност прави страхотна баница (може би защото няма как да сложи случайни продукти от хладилника а и не може да се готви в микровълнова) а и на моменти, особено след като предния път съм наплюл манджата ѝ че нищо не струва, си дава малко повече зор а и с хубави мръвки общо взето стават за ядене нещата... и все пак за болшинството от манджите на майка ми най-доброто което може да се каже е "стават".

Нямам спомени един път да е направила торта (освен омразната ми бисквитена торта - поляти обикновени бисквити с някакъв блудкав крем от пликче)... а жена ми успя да сътвори торта шварцвалд която ако не беше бранила от мен с един кухненски нож друг нямаше да успее да се вреди:

039d34ef2db4e62c.jpg

Това е най-вкусната торта която съм ял през живота си досега и с нея не могат да се сравняват разните от неделя даже а какво да говорим за тези по супермаркетите (последно едни буламачи от Пикадили бяхме взели - отврат направо).

Та ей такива мисли ми минават през главата но взема да си лягам най-добре преди да съм огладнял пак :)

И не, това във флакончетата не е бита сметана... нищо че идиотите от МакКафе в мола си мислят така - битата сметана е доста по-плътна от онази пр***я във флаконите... Единствената наистина хубава Виенска сладкарница беше на главната срещу Дриймс и я затвориха като почната ремонта на сградата, а сега е едно смотано кафе като стотиците наоколо :(

Айде да видиш, че не съм лоша... http://www.youtube.com/watch?v=doTBT46wMvA...feature=related

Чшш, стига с тоя Рамщайн бре дяца. Да взема да ви образовам малко къде е истината и най-вече къде започва началото на тва дето е минало през всичките тия разновидности на сериозния рок през годините. Ето от тук горе-долу започват нещата. Това драги деца се нарича класика. Ако успявате да забележите на клипа това там дивеещите са (за повечето от тука пишещите) вашите баби и дядовци. Ето един малко

на тази непреходна класика. Каква е разликата в годините си личи по промяната във вида на дядо ви Йън Гилън. :punk

Няма да те разберат... увреден им е слуха безвъзвратно... В тая връзка - има 99% изгледи да се уредя с пропуск за трите дни на Спирит ъф Бургас - Фейт Ноу Мор и Черно Фередже... уау.

Освен това - декември отново идват Kultur Shock...

................ и все пак за болшинството от манджите на майка ми най-доброто което може да се каже е "стават".

...........

дедо, съжалявам че на такава преклонна възраст ще го узнаеш, но.... ти си осиновен!

според маркетинговите проучвания, де. не знам кво пише в съдебните регистри :rolleyes:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...