BrowseMan Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Ти си ба*ти убиеца, гледам за малко влезна и вече няколко теми ги жегна... поспи бе човек, пощади хората... Ти пък не му давай кофти акъли... Давай Кълър давай, избий ги всички..... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Не съм имал за цел да жегвам който и да било. Просто казвам нещата така както аз ги виждам, а не както ми се иска да ги виждам. Ако някой се е жегнал ..... ми не мога да му помогна честно казано. BrowseMan ти пък по каква случайност реши да пуснеш мнение в тоя форум след толкова време хехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 хора възможно ли е да ми има нещо? От няколко месеца единственото, което ми се прави, е да ми се спи Сутрин, обед, вечер... постоянно ми се спи. Дори и да съм се наспал като идиот пак ми се спи... Кво ми има, болен ли съм от нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Не не си. Споко. Много хора са така включително и аз. Стигнах до извода, че няква пролетна умора ще да е. Пии витамини и си 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Минава ми през аклъла че джадая(ди джея) в Екзит е супер прост.Как може цялата дискотека да седи по столовете и той да продължава да си пуска един и същ вид смотана музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Просто спри да ходиш там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 както доста мои познати спряха да правят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 А аз продължавам... И ще го правя, докато сряда вечер е аванта.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Просто спри да ходиш там... Ами май така и ще направя..... А аз продължавам... И ще го правя, докато сряда вечер е аванта.. Е бах тая аванта единствено аванта е входа.Разпечатали сума брошури с гръмки оферти от рода : "плащаш 1 получаваш 3" които ама хич не са така.Викам снощи на сервитиора дай ми 2 големи водки демек 6 броя(нали промоция уж) и ми са маштай от главата.И тоя да ми каже ма ти кво си мислиш че щи ги сипваме в различни чаши?Ми аджеба кви са тея брошури тогава и оня ма гледа като тръба.На всичкото отгоре пък незнам дали в чашата ми имаше водка или само лед.А пък да не казвам как се държаха с клиентите.Бях близо до бара и се чуваше възгласи от рода на : "2 рома за олигофрените от оная маса","ква е оная ша ми иска няква измислена водка дето е няма","дай 3 бири за онея пачи" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Ами ако нямаше престъпност,нямаше полиция,армия,хората бяха добри в един добър свят,направо не мога да го помисля дори Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Бях близо до бара и се чуваше възгласи от рода на : "2 рома за олигофрените от оная маса","ква е оная ша ми иска няква измислена водка дето е няма","дай 3 бири за онея пачи" а, ако наистина са били олигофрени, пачи и така нататък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Баси яката книга, майна... Малкия ми е на кокалче, снощи до 3.30 съм чел, днес станах в 9 да чета, добре че нямам да уча. I WANT TO READ!!! MORE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 кво четеш? няква кама сутра с екстри ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 @jozo Никога не съм си поръчвал от тия помии! Ние винаги ходим по много хора. Винаги ни са резервирани сепаретата и сме винаги на големите промоции - кой Jamson, кой Търговище... Поне знаеш, че са толкова! Иначе изобщо не ми пука как коментира персонала.. Това е АБСОЛЮТНО ама АБСОЛЮТНО навсякъде.. Нали всеки ден седа на бара в Юнивърс или Ескейп или Лагуна и слушам как се коментира.. Айде много моля. Мерси съм от твойто изказване. Тва е все едно никога не си ходел по заведения.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Мисля си колко изпити ме чакат...мисля си,дано не ме скъсат на кормуване за С категория в петък...мисля си,че напоследък почти не сядам на компа... :ph34r: Дори не искам и да си помислям Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 @Psihara^^ Ми че да аз само у нас си седя кви заведения Просто много работи събраха накуп затва ми напраи такова впечатление.Никога в Ликьора,Мармалад или пък и в смотаното Тра-ла-ла и т.н не е било толкова просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 @Psihara^^ Ми че да аз само у нас си седя кви заведения Просто много работи събраха накуп затва ми напраи такова впечатление.Никога в Ликьора,Мармалад или пък и в смотаното Тра-ла-ла и т.н не е било толкова просто. До сега не ми е пускал чалга в сряда... Не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 кво четеш? няква кама сутра с екстри ? Песен за огън и лед. То не бяха убийства, то не беше секс, не беше изнасилване... Уникална книга :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Ами май така и ще направя.....Е бах тая аванта единствено аванта е входа.Разпечатали сума брошури с гръмки оферти от рода : "плащаш 1 получаваш 3" които ама хич не са така.Викам снощи на сервитиора дай ми 2 големи водки демек 6 броя(нали промоция уж) и ми са маштай от главата.И тоя да ми каже ма ти кво си мислиш че щи ги сипваме в различни чаши?Ми аджеба кви са тея брошури тогава и оня ма гледа като тръба.На всичкото отгоре пък незнам дали в чашата ми имаше водка или само лед.А пък да не казвам как се държаха с клиентите.Бях близо до бара и се чуваше възгласи от рода на : "2 рома за олигофрените от оная маса","ква е оная ша ми иска няква измислена водка дето е няма","дай 3 бири за онея пачи" А ти какво очакваш след като има ли аванта се е замъкнала цялата измет на града и нервите на персонала са изпънати на макс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 М-да, има и интриги и братоубийства и кръвосмешения! В оригинал ли я четеш или превод? В превод. Оригинала поне в Пловдив не успях да го намеря. Сега съм на 3-тата книга и вече всичко е бом-бок :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 А ти какво очакваш след като има ли аванта се е замъкнала цялата измет на града и нервите на персонала са изпънати на макс... Кат им е проблем да не правят промоции. Това пък е супер оправдание - има мн хора, измет били. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 това пък с персонала винаги ме е дразнело изключително много много мразя надут персонал , те са там за да ме обслужват качествено и да се държат с мене като с бял човек затова им се плаща направо си късам нервите когато някоя тъпа сервитиорка ми се развика за нещо , ебахти като не могат да си здържат нервите няма да работят това !!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Че тя сервитьорката к'во е виновна? За к'во да се хаби да ти се мазни, вместо да си изкара нервите на теб, като няма кой да и направи проблем? Като не ти хареса обслужването, отиваш да се оплачеш на шефа. Ако той не направи нищо спираш да ходиш. Като спрат да му посещават хората заведението, наиш как ще се жегне. Ноо, това в България не може да стане. Какво им пука на хората, че персонала ги обижда, нали там е модерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Мразя турци, мразя турски съдии, мразя турски съдии, които свирят в А група, мразя Ахмед Ахмед Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Готвя си урока за утре, за държавната практика, и си мисля, че на английски има поне 10 думи за "голям", да го ева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.