glory Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Обещавам някой път да опитамчЕкай ся малко, кой на кого и какво е тръгнал да доказва? Намирам за какво - заяждам се. Не е като да не даваш поводи. Събуди се - това е форум. Една купчина софтуер качена в една купчина хардуер и даваща ни виртуалната възможност да "общуваме". Или за теб границата между интернет и реалния живот е неуловима?такъв въпрос, зададен от човек, който твърди, че няма никакви проблеми е пълен смях... Отново си толкова оригинален! Ама ти такъв ли си си попринцип? Ама не съм аз с проблемите,разбери, щото не съм аз човека дето само седи и дебде да "намери за кво" да се заяде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Ей... много сте загубени.Това ли ви е целта на вас бе? Някой нещо да каже и вие да се направите на велики? С оригиналните си изказвания? Да видим дали ще можете да замълчите веднъж. Аз лично не виждам как съм започнала спор или съм ви подразнила по някакъв начин. Какво изобщо искате да докажете на хората като спорите с тях? Или там квото и да правите.. Вие ненормални ли сте? Един нормален разговор с вас може ли да се проведе? Много грешно място си намерила да водиш "нормални" разговори. По- голям успех с това начинание ще имаш в Тийнпроблем точка ком! А, я ме светни кой точно спори с теб или ти се дразни?! tva ne e Rammstein Напротив! 100%тов при това... П.п. Абе коя от вас ме прекръсти на "Жоре" ? Не за друго ами на кръщелника му се полага хавлийка и ризка..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Значи и ти знаеш къде е?Като гледам на вас не ви изнася,и вие постоянно си имате проблеми с някой. Аз просто си седя и се забавлявам,докато не ми убие желанието някой от вас. Ама пък свиква се с вас сигурно. Такива хора под път и над път.. Аз ако в някъв форум се впрягам.. Иначе има няколко човека дето не са на 19 и се държат нормално.Възпитани са хората и са доволни от себе си. Честно ми кажи , закво толкова се впрягаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 glory, glory man united! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Честно ми кажи , закво толкова се впрягаш? Недеееййй..., тя е чуствителна..... Първо това с тийнпроблем... можеш повече, напъни се и не използвай чужди изрази Второ - 100 % Rammstein Трето - аз те прекръстих и имаш хавлия и ризка от мен, но вече ще ти викам само Жоре Що бе, аз като искам да ми олекне на душата влизам в Тийна. Освен това нямам спомени някой от тук присъстващите да е заявил лицензни права върху това име... Да не би и ти да ми твърдиш, че това не е Рамщайн, щото можем да поспорим за това! Нямаш проблеми да ми викаш както си искаш (обаждам и на Онуфри), а пешкирчето и ризката ще си ги търся като бащинийка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Оф хораа,защо ме определяте въобще като някаква,тийнка ,не е нужно да си на 15 за да се дразниш на хора като вас. Сега сигурно трябра да си тръгна разплакана? Лелее! Ама вие наистина сте супер зле.. Аз продължавам да си говоря спокойно,но " Недеееййй..., тя е чуствителна....." Като ви гледам вие сте доста по-чувствителни от мене,само комплексарите правят като вас!! Нищо не съм ви казала,и вие ми се дразните,еми тва не са нормални хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Напротив! 100%тов при това... 1-vo ne peqt na nemski i vokala im syvsem ne zvu4i taka 2-ro v infoto pi4a det go e ka4il pi6e " I was bored so i made this" 3-to nikoga ne sym q 4uval (MOJE i da sym propusnal, no nadali) Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=PeZPGhVKXqs&NR=1 ето още едно подобно,ама и аз не съм сигурен дали са те наистина Дано да не са те,защото чувам едно виене,което не ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=PeZPGhVKXqs&NR=1 ето още едно подобно,ама и аз не съм сигурен дали са те наистина Дано да не са те,защото чувам едно виене,което не ми харесва. Ne sa te nqkoi prosto se bazika,ina4e eto go 100%-viq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Оф хораа,защо ме определяте въобще като някаква,тийнка ,не е нужно да си на 15 за да се дразниш на хора като вас.Сега сигурно трябра да си тръгна разплакана? Мне, никой не иска да си тръгваш още по-малко пък разрлакана. Виж какво веселко става тук...! Ама ти наистина ли не знаеше, че в интернета пред компютрите дебнат разни дебели,голи, комплексирани и грозни чичковци....? Лелее! Ама вие наистина сте супер зле.. Аз продължавам да си говоря спокойно,но " Недеееййй..., тя е чуствителна....."Като ви гледам вие сте доста по-чувствителни от мене,само комплексарите правят като вас!! Нищо не съм ви казала,и вие ми се дразните,еми тва не са нормални хора. И пак не каза кой е гози дето спори с теб и ти се дразни? 1-vo ne peqt na nemski i vokala im syvsem ne zvu4i taka2-ro v infoto pi4a det go e ka4il pi6e " I was bored so i made this" 3-to nikoga ne sym q 4uval (MOJE i da sym propusnal, no nadali) Тази лиготийка съм я слушал и преди само, че в по-различен аранжимент..... и си беше изпълнение на Рамщайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Тва на Рамщайн и Аква е доста старо и до някъде златно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 не е нужно да си на 15 за да се дразниш на хора като вас.Но помага.Сега сигурно трябра да си тръгна разплакана?Заплашвам да си направя секуро!Като ви гледам вие сте доста по-чувствителни от мене,само комплексарите правят като вас!!Би ли споделила през какъв уред ни гледаш? И аз искам детектор за комплексари! И пак не каза кой е гози дето спори с теб и ти се дразни?Аз съм Гози. Гози Гъзбърн! И не-незнаех че има такова чичковци в интернет..Всякакви чичковци има. Имахме и един чичко-тревичко, ама нещо взе да пише по-рядко (и между другото малко ми липсва) Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Абе незнам кой спори,ама определено все някой не е доволен от нещо,което съм казала. Само вие си се разбирате. И не-незнаех че има такова чичковци в интернет.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Абе незнам кой спори,ама определено все някой не е доволен от нещо,което съм казала. Само вие си се разбирате. И не-незнаех че има такова чичковци в интернет.. Аз под никакъв уред не ви гледам,но вие мен ме гледате под нещо,щот съм новичка,и ся тряя бъда такава и такава,квато ме изкарвате без да съм,може би само защото ви отговарам на шантавите изказвания.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Оф хораа,защо ме определяте въобще като някаква,тийнка ,не е нужно да си на 15 за да се дразниш на хора като вас.Сега сигурно трябра да си тръгна разплакана? Лелее! Ама вие наистина сте супер зле.. Аз продължавам да си говоря спокойно,но " Недеееййй..., тя е чуствителна....." Като ви гледам вие сте доста по-чувствителни от мене,само комплексарите правят като вас!! Нищо не съм ви казала,и вие ми се дразните,еми тва не са нормални хора. Добре де , като не ти харесва отговора , който гадо ми е дал , просто отговори ти , и за да не се връщаш назад и да търсиш кво съм те питал - що толкова се впрягаш? Кат сме тръгнали на немско -http://www.youtube.com/watch?v=I9DdyBHxGXQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 За германчетата те подкрепих, моля ти се Да не намекваш свети Онуфрий да ме пази Айде да видиш, че не съм лоша... http://www.youtube.com/watch?v=doTBT46wMvA...feature=related Нищо не намеквам, аз съм широко скроена душа..... Айде да видиш, че и аз не съм такова прасе http://www.youtube.com/watch?v=HRVa4eIfFLg Аз съм Гози. Гози Гъзбърн! Близко поставени букви бре, кво толкова.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Eyedea & Abilities - Junk Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Не се впрягам. Ай стига вече,че ми писна да отговарям на хора,които даже просто ей така си бръщолевят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Не се впрягам.К'во не се впрягаш, така си се впрегнала, че можеш да подкарваш каруцата вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Ай вкарайте вече нова интрига и нов филм, че тва се изчерпа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Нов филм.. Скорпиона не е байкър! Той е скейтър , който го е срам да си признае!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Киану Рийвс е най-некадърния актьор в историята на киното. Това само според теб нали...пази Боже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.