w00x Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Хора, аз толкова досаден ли бях с колелото ми? Мне Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Правя АМнайсти вариант на едно лого и вече не знам кво да го правя... Писна ми от тъпи претенции! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Боже, боже... и аз съм била същия плазмодий като тез' девойки, как сте ме търпели, никой не знае The doomsday is coming... Дори беше по-лош :> Боже, боже... и аз съм била същия плазмодий като тез' девойки, как сте ме търпели, никой не знае The doomsday is coming... А кой ти каза, че си се променил/а? То не е промяна, просто вече не пише постоянно/целодневно глупости като теб !!! след време и ти като нея, ще се опознаеш сериозността на интернет положението .... и .. край с всичко !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Аз, си имам „мисия” във форума... Трябва да успея да убедя един човек колко е безмислено да се споделя личният живот във форума и че никой не се интересува от успехите ти, а по-скоро даже се дразни и т.н., така че само ми помагате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Правя АМнайсти вариант на едно лого и вече не знам кво да го правя... Писна ми от тъпи претенции! Аз като ти разправям, че дизайна не е за всеки Аз, си имам „мисия” във форума... Трябва да успея да убедя един човек колко е безмислено да се споделя личният живот във форума и че никой не се интересува от успехите ти, а по-скоро даже се дразни и т.н., така че само ми помагате... Нашия форум далеч не може да е критерий. Я иди виж в teenproblem.net какво става. Ще си изпълниш мисията точно никога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Аз, си имам „мисия” във форума... Трябва да успея да убедя един човек колко е безмислено да се споделя личният живот във форума и че никой не се интересува от успехите ти, а по-скоро даже се дразни и т.н., така че само ми помагате... eos ти си поредното форумно "чудо", едно проклето дрънкало. твоята мисия, ще преключи съвсем скоро или поне се надявам да е така :> този човек, на който ще доказваш тези щуротии се нуждае от помоща на баща ти. не съм прочел за един твой "успех", пък ... чак да се дразним ... хе-хе-хе. She said I want a man with a plan and ambition Not an immature nigga on a "pussyhit mission" I'm too good for that I have so much to offer Got a good job working at my mom and dad's law firm Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Откъс от ръководство с инструкции за използване на един уред: - Никога не дръжте инструмента с една ръка по време на работа. - По време на работа дръжте инструмента с две ръце. DUUUUUUH! - Острието трябва да се използва само с предпазител. Никога не използвайте острието без предпазител! WTF? Тези ме смятат за идиот май Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Аз, си имам „мисия” във форума... Трябва да успея да убедя един човек колко е безмислено да се споделя личният живот във форума и че никой не се интересува от успехите ти, а по-скоро даже се дразни и т.н., така че само ми помагате... Боже, божеее.... наистина трябва да си ъпгрейдна RAMa (ама пък дъното ми е вехто, та може и да не го понесе...) Поклон пред такова месианство Като си говорим за успехи.... колко годишна каза, че си - щото само на малките дечица им казват браво когато се изакат ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Аз, си имам „мисия” във форума... Филологийооо, филологийооо.... бедна ми филологийоо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Като си говорим за успехи.... колко годишна каза, че си - щото само на малките дечица им казват браво когато се изакат ?! :rofl: Мисионерските мисии са много важни, мда...По-скоро позите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 .....Ама ще трябва доста да се постараеш.... В готвенето винаги се старая Ти ще трябва да се постараеш повече обаче. Хората не ми стават симпатични толкова лесно. Мисионерските мисии са много важни, мда... Мислех да го коментирам това изказване на Еосчето, ама викам си, професори много има тук, все някой ще се впише. Иначе ми минава през главата Защо ли снощи Глорчето го пи това вино и не спа цяла нощ... иначе досега да ти е сипала поне една порция от супер картофената си яхния... ама поне една Ааа, да бе.. то така става това с яхнията.. Трябва да си я заслужи. А иначе към 5 си легнах.. И как защо ли съм го пила това вино? Щото ми харесва.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Хората не ми стават симпатични толкова лесно. Какви точно проблеми имате вие тричките ? Защо реши че някой от форума ... всъщност заеби го форума , някой от хората около тебе се старае да ти стане симпатичен ? Или и ти като еос и другите там си "като ме видиш и ще ахнеш" ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Какви точно проблеми имате вие тричките ? Защо реши че някой от форума ... всъщност заеби го форума , някой от хората около тебе се старае да ти стане симпатичен ? Не си разбрал фабулата. Идеята беше за някакво ядене. И тя каза, че не си дава яденето и, че gado щяло да трябва да се постарае, за да и стане симпатичен и да се добере до манджата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Веднъж закачиш ли се за форума, няма мърдане. Ще видим. А и още не съм се закачила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Свършиха ми пуканките и бирата,отивам за още. Сега и дилема имам ,дали да гледам мача или да прочета темата назад, имам още 15мин. да реша. А и аз сега ще ям яхния Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Свършиха ми пуканките и бирата,отивам за още.Сега и дилема имам ,дали да гледам мача или да прочета темата назад, имам още 15мин. да реша. А и аз сега ще ям яхния Ето какво беше! Картофена яхния! Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Какви точно проблеми имате вие тричките ? Защо реши че някой от форума ... всъщност заеби го форума , някой от хората около тебе се старае да ти стане симпатичен ? Или и ти като еос и другите там си "като ме видиш и ще ахнеш" ...... А я ти ми кажи сега,защо реши,че аз съм решила че незнам си кво? Аз лично,ако щеш вярвай - Нямам никакъв проблем. Незнам защо си мислиш,че с всяко изречение което използвам искам да впечатля някого от вас. И наистина!? Какъв ни е проблема и на кои нас трите?Аз съм част от нещо ли? Защо ме караш да размишлявам над такива неща? Да търся проблем там където няма? Като разбереш какво точно имаше в предвит-отговори ми. Апък можеш и да не ми отговаряш,да знаеш. Мисля,че няма смисъл. Ще приема , че нещо си се объркал,защото друго не виждам да е станало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Минава ми, че изгубих сума време в разправии с дилърите на Asics за гр. Пловдив...,а се оказа, че само с 2 мейла до вносителя мога да си поръчам който и да е модел при реалната отстъпка.Нещата винаги са толкова простички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 А я ти ми кажи сега,защо реши,че аз съм решила че незнам си кво? Аз лично,ако щеш вярвай - Нямам никакъв проблем. Незнам защо си мислиш,че с всяко изречение което използвам искам да впечатля някого от вас. И наистина!? Какъв ни е проблема и на кои нас трите?Аз съм част от нещо ли? Защо ме караш да размишлявам над такива неща? Да търся проблем там където няма? Като разбереш какво точно имаше в предвит-отговори ми. Апък можеш и да не ми отговаряш,да знаеш. Мисля,че няма смисъл. Ще приема , че нещо си се объркал,защото друго не виждам да е станало. както кажеш не ми е ден иначе бих ти дал добър отговор , напомни ми след 2 дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 !?!??! http://www.gigadrinks.com/product.php?ProductID=789 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Киану Рийвс е най-некадърния актьор в историята на киното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Киану Рийвс е най-некадърния актьор в историята на киното. Да бе, да...недей толкова да абсолютизираш, че ей сега ще ти изброя няколко, дето имат само по 1 заучена поза на лицето и 2 на тялото във всичките си филми... П.П. Който често употребява "най", обикновено е далече от истината... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Да бе, да...недей толкова да абсолютизираш, че ей сега ще ти изброя няколко, дето имат само по 1 заучена поза на лицето и 2 на тялото във всичките си филми... Не е нужно да ми изброяваш. Аз ще ти кажа един. Киану Рийвс. Само дето на него и гласа му е гаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Не е нужно да ми изброяваш. Аз ще ти кажа един.Киану Рийвс. Само дето на него и гласа му е гаден. Ти си знаеш...жените обаче го харесват, доколкото знам... Нещо май си се карал с него в предишния си живот... П.П. Абе гледам от одеве gado се опитва да напише нещо, ама дали от нас не може да се вреди или просто пише някой роман... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.