glory Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Да ти кажа, хич не ми се занимава да храня когото и да било..., най-малкото заради вроденият ми мързел! Още по - малко ми се занимава с някаква ...особа, та чак да се пъна да измисля нещо с което да я сразя (тя природата се е погрижила за това) Виж това дето никой нямало да си жертва яхнията - вече ме засегна дълбоко! Потресен съм като някои анатомични Особености на вещицата.... Виж,не се чувствам ощетена от природата!Напротив! Апък много се радвам,че те мързи,защото мен също ме мързи да споря или нещо подобно с някого,най-малкото което ми се правеше тук, е да се занимавам с нещо такова. А за яхнията.. ако ми станеш симпатичен може и да си я пожертвам за тебе.. Иначе през главата ми минават разни работи,като например че ми се пие още една чаша винце,но тати е решил да спи в кухнята,и някак ми е кофти по това време да ходя да си сипя вино.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 За качественото пиене се прави всичко. Абе на мен ли ми се струва или оная много яка спамерска тема "Какво мислите за човека над вас" много изведнъж и на бързо е умряла и се е свлекла надолу в страниците ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Минава ми през главата че не съм я забелязала тая тема Иначе звучи забавно. Ама виното не е кой знае колко качествено. Иначе е много вкусно,това ми е любимото. Не е скъпо,но е хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Минава ми през главата че не съм я забелязала тая тема Иначе звучи забавно.Ама виното не е кой знае колко качествено. Иначе е много вкусно,това ми е любимото. Не е скъпо,но е хубаво. Ти давай с т'ва винце, давай... Утре 'ща питам как ти е главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Аз цял следобед.. Ама аз си близвам по малко,наслаждавам се не го правя с цел да се напия,въпреки че ми харесва да си замотавам главицата с винце и хубава музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Минава ми през главата, че ми липсват във форума едни такива индивиди, като Psihara^^ и Lord_Gudo... Ако те се включат в дискусиите ще стане мазало и половина Eто тогава няма да ми стигне RAM-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 А те са къде ? Бтв сега да попитам на по-спокойно по къв случай овърман-а не е вече мод? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 И двамата решиха да не пишат повече във форума...по обясними причини за тях. Колкото до ov3rm4n - този въпрос го отправи към него. До колкото знам аз, това че не е мод е чисто по негово желание... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 А защо двамата са решили да не пишат повече? Еех пак съм изпуснал сигурно екшъна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 А защо двамата са решили да не пишат повече? Еех пак съм изпуснал сигурно екшъна! Еми виж им последните мнения и ще разбереш Там си пише всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 В този форум може да видиш повече интриги и екшън отколкото в сериала Перла Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Има нещо такова. Веднъж закачиш ли се за форума, няма мърдане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Methods Of Mayhem ft. Fred Durst & Lil Kim - Get Naked Seventy seven million dollars made From watchin' me cum under the sun Ха добро утро . Деня започва надъхващо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Минава ми през главата, че ми липсват във форума едни такива индивиди, като Psihara^^ и Lord_Gudo... Ако те се включат в дискусиите ще стане мазало и половина Eто тогава няма да ми стигне RAM-a Psihara^^... Lord_Gudo... <3 <3 <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 На мен ми се вижда странно да се обидиш на виртуален съфорумник , звучи ми малко като скарах се с въобръжаемия ми приятел . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Боже, боже... и аз съм била същият плазмодий като тез' девойки, как сте ме търпели никой не знае The doomsday is coming... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Ха добр'утру http://www.youtube.com/watch?v=CW-Jw2tAbuQ А за яхнията.. ако ми станеш симпатичен .... .....Ама ще трябва доста да се постараеш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 От началото на годината, понеже промениха изпита за мотор, са се явили 50 човека. От тях инструкторът, каза че 1 само е бил скъсан на изпит, а момиче за тази година не се е явявало. Чак сега разбирам защо карам 2,5 месеца и по никакъв начин не мога да убедя инструктора да му дам допълнително пари, че вече ми е супер неудобно. Също така успях да овладея няколко ситуации, в които много здраво се завъртях и да вдигна мотора на задна гума без да падна, също така и паднах... И макар, че много се изтърках, не се бях качвала никога и като се качих първият път попитах инструктора: Само ми кажи как да спра? Сега видях един виц и се сетих за това... Зодия Лъв съм също В гората Кумчо Вълчо се върти с новия си мотор в кръг. Животните го наобиколили. Кумчо Вълчо крещи: - Кой има такъв мотор, ааа?! Кой!? Всички мълчат. Накрая лъвът се ядосал и казал: -Аз имам! - Как се спирааааааа? Боже, боже... и аз съм била същия плазмодий като тез' девойки, как сте ме търпели, никой не знае The doomsday is coming... А кой ти каза, че си се променил/а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Боже, боже... и аз съм била същия плазмодий като тез' девойки, как сте ме търпели, никой не знае The doomsday is coming... Аз не помня такива времена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Какъв е смисълът да си известна личност при наличието на толкова стоокъри и психопати?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Какъв е смисълът да си известна личност при наличието на толкова стоокъри и психопати?? Кинтити и мадамити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Какъв е смисълът да си известна личност при наличието на толкова стоокъри и психопати?? Nickelback - Rockstar Хора, аз толкова досаден ли бях с колелото ми? Ако не беше контузията , която те вкара в бокса за известно време може би щеше да си по-досаден . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 изпита за мотор... инструкторът... инструктора....да вдигна мотора на задна гума... паднах...Хора, аз толкова досаден ли бях с колелото ми?Зодия Лъв съм също Никога не бих се досетил. А кой ти каза, че си се променил/а? Аз.Аз не помня такива времена... Също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Хора, аз толкова досаден ли бях с колелото ми? Виж...., ти караш колело! А, тя ще кара скутер.... Ще кажеш -И к'во като е скутер..? Скутер ама Сузуки ! Така, че полага и се според мене.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.