glory Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Време е за Ерика Бадуу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 То като те гледам и ти си от този клас, само че един курс след мен Грешиш. Не ми стигнаха две стотни за училището за умствено изостанали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 И понеже влезна с връзки се наложи майка ти всеки понеделник да идва в учиалище с чанта пълна с домати и краставици Помня го този Случай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Аз пък не го помня, а имам доста добра памет за рушвети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 И понеже влезна с връзки се наложи майка ти всеки понеделник да идва в учиалище с чанта пълна с домати и краставици Помня го този Случай... Не, домати носеше майката на един от въображаемите ти приятели. Аз не съм завършил средно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Очаквам репликата "Тва си ти, а аз кво съм." или "И кво от тва. Аз за себе си съм прав." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Хехехе, Скорпионе, бъди мъж Вземете си стая с Еосчето и потушете страстите Все нещо ще излезе, мисля аз. Това хапане ще е на хубаво. w00x-че, стига си пречил на ухажването на младите, ей, ама си и ти един спамър. Виж, намериха си сходни интереси и общо минало. Колко са сладки само Хаха. Общо минало вика.. Добре съгласен съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 ...... Врязване с 22+ поста за няма два дена... A storm is coming on.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 С нещо те напрягам ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Врязване с 22+ поста за няма два дена... A storm is coming on.... Жан Зъ, недей така, Мидекс гордо дава пример със своите 13000 поста на ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Жан Зъ, недей така, Мидекс гордо дава пример със своите 13000 поста на ден Грешиш...от тях само 3000 са през деня...останалите 10к ги правя през нощта. П.П. В интерес на истината голяма част от натрупаните ми постове от снощи насам са точно в дискусия с glory - обяснявах й някои начални стъпки във форума ни, че обикновено посрещането на новодошлите женски екземпляри тук е малко стряскащо за тях...особено в раздела "Тя и Той". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 С нещо те напрягам ли? Как ти хрумна подобна мисъл? Напомня ми за един лаф: "Is that supposed to intimidate me, kid?" Жан Зъ, недей така, Мидекс гордо дава пример със своите 13000 поста на ден Jing-Wei, нищо против нямам, да е жива и здрава, но женски профил, влизащ на карамбол във Форума винаги води до буря. Чакам Пешо да почне пръв Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Хенриета, Пешо в момента е налазил eos - едва ли ще може да се заеме и с тази девойка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Хенриета, Пешо в момента е налазил eos - едва ли ще може да се заеме и с тази девойка Пешо е способен на доста по-големи подвизи...неговите способности са почти безгранични...той действа паралелно като многоядрен процесор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Опитвам се да разбера,ама немога. Да,сигурно защото съм жена. Значи само чакате да влезе някое момиченце да и убиете ентусиазма,и да си ходи направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Хенриета, Пешо в момента е налазил eos - едва ли ще може да се заеме и с тази девойка Аз ще я успокоявам, че да не избяга докато е зает. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Спокс бе, Глори, още никоя не са изяли Най-много някой да иде да се гръмне ритуално с няколко бири. Или да си го премести в другия крачол най-безцеромонно както правя аз , тъй като изобщо не ми пука . Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Аз ще я успокоявам, че да не избяга докато е зает. И после ще си ме поделите,нали.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Последният път, когато мъжкото влияние във форума имаше негативен ефект върху потребител от нежния пол, беше май преди 5 години, когато **Shta_Izqm_17** получи нервна криза след спор с Psihara и застреля учителя си по физкултура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Хахаха ми може ли, тука хората не са хванали загар от слънце! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 И после ще си ме поделите,нали.. хахахахаххаахах. Последният път, когато мъжкото влияние във форума имаше негативен ефект върху потребител от нежния пол, беше май преди 5 години, когато **Shta_Izqm_17** получи нервна криза след спор с Psihara и застреля учителя си по физкултура. WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 .. **Shta_Izqm_17** хахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Аз ще отивам да дремна в тези ранни времена, а колко е рано още... преди малко станах от дрямка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.