vinyl_master Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Румене, накара ме да ровя из моите ... Яко кво, тва са снимките от учебния център най-вероятно, били сте с сгъваем приклад още по яко ..аз в учебния бях с дървен, в бойното ми дадоха чисто нов със сгъваем, пълен със грес, даже стоманата на единична/автоматична стрелба не бе одраскана, умрях от кеф, баси якия ак47 Хаха, ето още малко снимки: Снимка 1 (Седналите от дясно на ляво втория съм. Командира на батареята точно в средата с рижавата коса, беше офицерски кандидат по чин, и бе един от най-интелигентните и възпитани хора) Снимка 2 (Втория клекнал мишок от дясно на ляво, зад мен пича, облегнатия, бе нашия командир на отделение, мясаше на Роналдо отвсякаде.) Снимка 3 (Този пич беше единствения, с който си приказвахме за компютри ) Снимка 4 (Джака иде , най-високия с накривената шапка, бяхме взели заложник ) Снимка 5 (Последна вечер, бях сдал дрехите си) Сега е момента да споделя, че като давахме клетва в Плевен на центъра бяхме около 3500 човека и пяхме химна като един ..нашите бяха взели една камера, но разбира се братми беше забравил да натисне копчето за запис.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Майчице какво намерих! Ахах как ги изравяте такива работи бре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Ахах как ги изравяте такива работи бре? Лесно . Избираш последна страница и започваш да разглеждаш раздела "Тя и Той" отзад напред и ще откриеш един друг свят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Да...тогава беше малко по-различно и имаше някои други хора, дето отдавна не съм ги виждал. Освен това забелязвам, че сега се пише на кирилица много повече от тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Аз като си чета мойте постове от преди годинки, забелязвам, че хората са ме разбирали, макар и да съм писал пълни глупости! Явно сега мозъкът ми е каша. Иначе @Мидекс, кирилицата се използва много повече от преди, вероятно вече сме станали пълни компютърджии и улегнали хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Това е поздрав за детектива на предаването и за Нашето детство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Това е поздрав за детектива на предаването и за Нашето детство Ние, дъртите, сме израснали с оная първата, чернобялата версия. То тогава да имаш голям чернобял телевизор си беше върха на сладоледа...нищо, че имаше само първа програма и то - само по няколко часа на ден. По тоя повод се сещам в по-късните години на соц-епохата една случка. Отивам аз още първия ден на есенния панаир и влизам в една палата с телевизори. Попадам на следната ситуация - някакъв японец трескаво се върти около изложените от тях телевизори и с почуда на лицето се мъчи да настрои образ на някой от тях. Пробва с един, пробва с друг - няма никой....а то, нали понеделник и няма програма, ама японецът от'де да му дойде на акъла, че в България има ден, в който телевизията започва от 17 часа следобяд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Ееее..., имаше и предиобед - 07:00 - 12:30 (мисля), а после като пуснаха и втора (на прословутия 12ти канал) тя пък започваше от 18:00 (май)..... А, най - големият оргазъм беше в събота вечер - великото "Студио - Х"..... Ред. Сега като се замисля, вярно, че в понеделник програмата започваше в 17:00 (за да си починат телевизионерите от работата в неделя...) Ами петъчните програми на руски език..... Ред.-2 Абе нямаше N на брой канали и денонощтни предавания, ама пак си беше купон (а вероатно и по тази причина народа правеше повече деца...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Ееее..., имаше и предиобед - 07:00 - 12:30 (мисля), а после като пуснаха и втора (на прословутия 12ти канал) тя пък започваше от 18:00 (май)..... А, най - големият оргазъм беше в събота вечер - великото "Студио - Х"..... Ред. Сега като се замисля, вярно, че в понеделник програмата започваше в 17:00 (за да си починат телевизионерите от работата в неделя...) Ами петъчните програми на руски език..... Ред.-2 Абе нямаше N на брой канали и денонощтни предавания, ама пак си беше купон (а вероатно и по тази причина народа правеше повече деца...) Че то телевизията какво пречи на правенето на деца Случвало се е да бъдат комбинирани двете неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Че то телевизията какво пречи на правенето на деца Случвало се е да бъдат комбинирани двете неща Да бе да.. и яко кучешката, че да могат и двамата да гледат...Е как какво пречи...!? Вместо да дремеш пред телевизора до никое време и да си "фантазираш" за разни актриси, певачки, моделки...Или да зяпаш как го правят животни Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Че то телевизията какво пречи на правенето на деца Случвало се е да бъдат комбинирани двете неща Е как какво пречи...!? Вместо да дремеш пред телевизора до никое време и да си "фантазираш" за разни актриси, певачки, моделки и други такива създания, пиеш 2 - 3 ракии, програмата свършва, но както се казва - Ноща е млада... и какво друго ти остава освен да награбиш булката...? ...Или да зяпаш как го правят животни Това също.... или още по - лошия случай - да гледаш как 1, 2ма или 3ма други го правят.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Какво ли не минава...Най-вече - РОДОПИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 NEO, твойта кожа как можа да ми напомниш за DOTA-та ... какво се зарибих с него вчера и днес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 NEO, твойта кожа как можа да ми напомниш за DOTA-та ... какво се зарибих с него вчера и днес... Хаха Че това е единственото нещо което успява да ме задържи да играя Може да направим някоя игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Сере ми се нещо..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Сере ми се нещо..... Недей, бе! Стискай си го за баласт.... Бах тоя баласт, като легна на кревата и ще потъне половин метър! Стола вече протестира звучно Значи положението е сериозно! Дошло е време за тропване на снаряда причинявайки по този начин лек трус (вертикален, втора - трета по Рихтер) с последващи вторични...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Бах тоя баласт, като легна на кревата и ще потъне половин метър! Стола вече протестира звучно Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Какво ми минава през главата ли? От години не ми е било толкова тъпо колкото сега........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Стягам багаж... Списъка е колкото хуя ми, че и по-голям...А само половината съм приготвил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Стягам багаж... Списъка е колкото хуя ми, че и по-голям...А само половината съм приготвил... Ахах Шопска салата с много студено узо и айрян, ебати густото Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 9hZR1Ye6xg0&feature=fvw aaa tuka ne stana Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Бах тоя баласт, като легна на кревата и ще потъне половин метър! Стола вече протестира звучно Усетих някакво земетресение... вече знам кой е виновен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Баща ми е полковник, а след това и 10 години зам.-нач. на Военна болница. През всичките тези години не съм го чула нито веднъж да обиди някой, макар че големи лекета е имало, включително и такива, които са се стреляли за да не стоят в казарма и всякакви мамини синчета.. По цяла нощ съм стояла наказана с вдигнати ръце, защото съм се скарала с брат ми, но днес много се обичаме с брат ми и той има чудесно семейство, макар че не е бил войник. От малък тръгна по света съвсем сам и често се шегуваме, че днес казармата е когато момчетата заминат за чужбина.. Като останеш съвсем сам и няма кой да ти помогне, като те изгонят от квартирата и ти се наложи да спиш в най-красивия парк на света с нахвърляния ти багаж около теб, като останеш без пари и като я няма майка ти да ти направи мекици и като се изправиш на крака и докажеш на себе си и на хората, които те обичат, че вече си Мъж – тогава може и без казарма.. Малко милост и към по-малките, защото животът също учи! Tova na praktika obqsnqva dosta neshta. Dosega se chudeh kakvo tochno ti e sbyrkano. Sega donqkyde si go izqsnih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Чак до мозъка си бръкнах с тая клечка за уши....Текат ми сълзи, мамка му... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Tova na praktika obqsnqva dosta neshta. Dosega se chudeh kakvo tochno ti e sbyrkano. Sega donqkyde si go izqsnih. " Ne uchi horata da si miqt ushite, kogato ot tvoite teche kal". Добро утро все пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.