sincity Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Мой ред : Йееееееееееееееееееееее E, добре, че си ти да кажеш :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Пак ли... Писна ми от тоя форум. Няма пиша вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 кой е легнал с Д-то нагоре най-накрая го върнаха,чак ми залипсва за толкова време Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 аааа форума яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Черна котка, бял котарак няма такъв смях...бубамароооо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Втора вечер сама вкъщи. Измих всички чинии, подредих гардероба, котката все още не е умряла от глад. Не мога да си намеря място обаче. Снощи обиколих всички легла, та тази нощ май ще спя на фотьойла. Смахната история. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 тва сектите сте страшно нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 днес откриха ZARA в Excelsior сигурно ще има яки неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 днес откриха ZARA в Excelsior сигурно ще има яки неща за яки неща не зная,но свириха ония българки дето пунтират бонд...как се казваха?цял ден днеска ги мисля и ни мога да се сетя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Проклети изпити как мина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 за яки неща не зная,но свириха ония българки дето пунтират бонд...как се казваха?цял ден днеска ги мисля и ни мога да се сетя StrringS се казват май. Ако говорим за едни и същи девойки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 StrringS се казват май. Ако говорим за едни и същи девойки. Мм, те подгряваха на Апокалиптика в Каварна миналата година. Представиха ги като "4 Strings", де... Добри са, доста И стилът им е различен от този на Бонд, more rock like някак си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Много ми е странно да чета мнения за StrringS...понеже са ми все съученички и приятелки и някак си....радвам се за тях и ми е супер странно Всъщност това, което наистина ми минава през главата е кога ще спра да рева на The show must go on... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Най-накрая се добрах отново до форумите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 от утре щяло да става студено до сряда Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Поредната седмица на даскало Хем не мога да се наспя,хем скуката витае нон-стоп във въздуха,хем с всички френдове сме в различни смяни - абе въобще не ми се живее като си помисля :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Мисля си колко изпити ме чакат...мисля си,дано не ме скъсат на кормуване за С категория в петък...мисля си,че напоследък почти не сядам на компа... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
monio Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Да се сабера ли с бившата или не,при положение че всичко зависи от мен?(всеки с проблемите си) Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 да си лягам ли вече или не? баси дилемата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Чудя се дали да спра да съм "болен" и да ида утре на даскало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 шо па не зеат я лигаризирът Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 И аз тва питам?!?! Ако говорим за едно и също нещо... Ако не, алкохола е лошо нещо! Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Да се сабера ли с бившата или не,при положение че всичко зависи от мен?(всеки с проблемите си) Недей. Тва е от личен опит съвет. Рано или късно ще стигнете пак до нещата дето са ви разделили. Минава ми през главата, че след 3 часа трябва да ставам пък не съм си легнал още. Даже не ми се спи ебахти. Тва не е честно. От друга страна кое пък е честно в тоя живот не знам. Пак се зарибявам в някъв триъгълник и мисля да се спра на време тоя път, че да не стане като предния път. Предния път болеше зверски. Не мисля да повтарям упражнението. Поздрав за всички: Hammerfall - The Fallen One. Мноо яка песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Ти си ба*ти убиеца, гледам за малко влезна и вече няколко теми ги жегна... поспи бе човек, пощади хората... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.