Dreamer Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Еми явно ще се минава на Arctic Cooling-a: http://www.dekada.com/catalog/fusion-550w-bulk-p-501.html Стига да го получат скоро. Алтернативно може Fortron Epsilon 600 или Everest 500. Chieftec-a е много скъп, а 500 модела не ме привлича. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Тоя новак как я изпусна тая дузпа... честито на домакините Тия дни май май ще почвам курсове за барман Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Почни курсове за батман. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Почни курсове за батман. Записване при мен, цена по договаряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Извинявай, ама да кажеш, че дадена обувка е ужасна, защото е "генгста" не е критика! А може би аз не съм дорасъл, та правя още разлика между критика и вкус. Според мен, да критикуват имат право само компетентните хора, а не знам ти да си световно известен производител на маратонки. е най-класическия от класическите и може би в момента на пазара няма по аутлет модел от този. Е, може би може да си подели първото място с този: ставам рано Такова нещо на моя крак не може да има. Тия ще са следващите от гамата: http://images.google.bg/imgres?imgurl=http...sa%3DN%26um%3D1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Пф, Чефо, аз тея маратончици Ферари ще ги държа във витрина с азот ве... ще ме е страх да ги обуя, язък да не им направя нещо :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Пф, Чефо, аз тея маратончици Ферари ще ги държа във витрина с азот ве... ще ме е страх да ги обуя, язък да не им направя нещо :Д. никогиш....аз мойте им направих бая километраж ....искам нещо по-ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Как е възможно Раптора да е направил 50 поста за един ден 0_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Мани, мани...то спама като те гепи - не пита...и по-тежки случаи за денонощие съм виждал... А на мен ми минава, че във форума сме имали юзър с никнейм "dqvolski_jelana", който се е регнал на 22-ри април 2007-ма, написал(а) е единствения си пост, че се разцепва на серийките "Банани с пижами" ( ) и от тогава не се е вясвал(а) във форума. П.П. Чуденките по-горе бяха относно сериала и това, че днес би трябвало да навършва 19 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Аз след 12 дена ще правя 17 и също ги знам , така че няма какво да се чудиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Абе то и аз ги знам...ама ставаше дума за "разцепването" - това преди време го даваха в 8 без 10 за занимавка на 5 годишните... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Мани, мани...то спама като те гепи - не пита...и по-тежки случаи за денонощие съм виждал... Да де но го правеше общо взето в темите за спам... пък и по-тъмно лилавите като дадоха команда свободно и някак се олаби положението П.П. Чуденките по-горе бяха относно сериала и това, че днес би трябвало да навършва 19 години. Не не... няма да го коментирам това изобщо няма да го коментирам въпреки че такива цветущи идеи ми идват... ПС: Помня преди време Бънди се беше изцепил с въпрос от сорта "абе тука има ли някой който да е излезнал от пубертета" (включвайки себе си в хората които още не са) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Абе то за пубертета, ясно - и аз съм още там, ама лошото е като си останал в малката детска възраст...това може да е признак или на перманентно забавено развитие, или на одъртяване, придружено с деменция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Добро утро, , макаци Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Абе то за пубертета, ясно - и аз съм още там, ама лошото е като си останал в малката детска възраст...това може да е признак или на перманентно забавено развитие, или на одъртяване, придружено с деменция... Да де но 19 години и одъртяване не се връзват особено ... както и да е - вече и аз не знам какво искам/исках да каже - време е да сдавам поста след като Grimjaur вече се разбуди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Айде, лягай Аз отивам на бачкане, че вече закъснявам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 ...време е да сдавам поста след като Grimjaur вече се разбуди Абе гледам те аз всяка сутрин, че само чакаш Grimjaur да напише нещо и хукваш да спиш...казах ти вече - не държиш като едно време, одъртяваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Изпуснах си влака, а в автобуса бивам премазвана от лелката на другата седалка. Само още час и половина... Трябва да се въведе някакво правило, че хора над определени килограми ще получават по 2 седалки, иначе другите страдат/страдаме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Минава ми през главата че днес след работа заминавам на три дневна екскурзия на Бузлуджа и всяка вечер ще има як купон и някак си се чувствам много щастлив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Минава ми през главата че днес след работа заминавам на три дневна екскурзия на Бузлуджа и всяка вечер ще има як купон и някак си се чувствам много щастлив А научи ли достатъчно революционни песни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Минава ми през главата че днес след работа заминавам на три дневна екскурзия на Бузлуджа и всяка вечер ще има як купон и някак си се чувствам много щастлив Значи е дошло времето DJ Станишев да замиксира старата си песен как Бг процъфтяла, заради тях и всички да проронят сълзи как може никой друг освен сбирщина изкуфяли старци и млади дупедавци да не го разбират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Абе гледам те аз всяка сутрин, че само чакаш Grimjaur да напише нещо и хукваш да спиш...казах ти вече - не държиш като едно време, одъртяваш... Хахаха, т'ва е все едно да кажеш, че керемидите не седят по покривите... как мраз ще одъртява, чуваш ли се? П.П. ОПААААА... Абе, майка му... какво е това кафе и кой го е правил... искам да знам веднага, защото е баси помивката, все едно са изплакнали кафе машината вместо да направят кафе с нея. Отивам да си направя едно свястно кафе за по-доброто събуждане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 А мен питаш ли ме?! Заради черния дроб спрях да пия кафе. А принципно сутрин се будя с недостиг на две кафета в организма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Абе днес преди около 40мин. някой усети ли трус, или на мен така ми се е сторило? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Що да си го спрял заради черният дроб? ЛИНК *Coffee addicted* Аз трябва да го намаля малко това кафе, защото като стана и няколко кафета не ми мърдат... и то супер силни. А, ако ми се спи да видиш какво кафе пия, един приятел не успя да стане от стола след като пийна от кафето, което аз пия за яко събуждане. На сбирка за отказване на кафето... всички спяли сладко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.