RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Галински, въртиш се в кръг Говорейки за детство - НАШЕТО детство - УОП Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Мисля да те надцакам с това: Оооо да! Кого ще ти бе....!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 А на мен преди година ми се случи това: http://vbox7.com/play:2b828f5e Само, че Моето момче е хиляди пъти по-прекрасно Вече не е Моето момче, но пак е прекрасно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Твоето момче добре че е живо и на крака ЕДИТ: Упс - изтървах съ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Преди 2-3 седмици си купих поредния хард тъй като мястото малко по малко свършва, особено като тук в Босна интернета ние 256кбпс (30килобайта) и редовно като съм в BG точа по 100гб+ и нося насам. Та новия хард е 1TB Hitachi и няколко дни ми седеше отвън на pc-то вързано за Sata-та. От няколко дни обаче нещо почна да цъка и съответно реших, че нищо чудно да съм случил на кофти хард, но днес като отворих компа да го почистя и да пъхнат вътре харда се оказа, че от вентилатора на захранването, което е добра новина за мен. Честно казано ме примързя да го отварям и го оставих така. Тъй като имам вече 6 харда, от които 4 са в кутията, новия и един във външна кутия за разнасяне мислех да махна едната вътрешна 250гб-ка и да я харизам на баща ми, но днес го измислих по друг начин и махнах флопи-то, което така или иначе не ползвам и на негово място турнах 1тб-ката. В крайна сметка тоя 1тб го напълних още в бг с едно 400гб филми и сериали (гаден пират съм, знам) и дори тая 250ка ще ми трябва. Та сега в машината имам: 1x250GB Samsung P133 1x500GB Samsung P166 1x750GB Samsung F1 1x500GB Seagate 7200.11 OS 1x1000GB Hitachi 7K1000.B Обаче ще се наложи да инсталирам допълнително охлаждане, че вече няма да е достатъчно. А може би и по-добро захранване, че в момента съм с 350W Fortron PNF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Мисля да те надцакам с това: Оооо да! Кого ще ти бе....!? Я мислим ви тропнем те тава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Галински, въртиш се в кръг Говорейки за детство - НАШЕТО детство - УОП Виденски ти се въртиш в кръг (това вече си го поствал). Аз следвам естествената посока на настроението ми тази не точно все още вечер.... Втози ред на мисли вече съм на това парче, но поради зловредното влияние на деда ви Мраз май ще взема да сменя бандата..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 От няколко дни обаче нещо почна да цъка и съответно реших, че нищо чудно да съм случил на кофти хард, но днес като отворих компа да го почистя и да пъхнат вътре харда се оказа, че от вентилатора на захранването, което е добра новина за мен. Честно казано ме примързя да го отварям и го оставих така. Та сега в машината имам: 1x250GB Samsung P133 1x500GB Samsung P166 1x750GB Samsung F1 1x500GB Seagate 7200.11 OS 1x1000GB Hitachi 7K1000.B Обаче ще се наложи да инсталирам допълнително охлаждане, че вече няма да е достатъчно. А може би и по-добро захранване, че в момента съм с 350W Fortron PNF. Моя също цъка. А с това захранване, изобщо не знам как успяваш да захраниш всичките компоненти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Киро е добре, мултипъл дивайсиз, инфо на много места. За справка моето захранване е 620 вата Енермакс на 4 харда, ако хардовете ще броим Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 eos ако е за музката свали си Sax for Sex колекцията, ако е за клипа...се тази. Минава ми, че една книжка от 1976 г. ме размазва от смян "Забавна Библия" - френска, превода на български е от руската препечатка.Няма такъв духовит автор и такива забавни цитати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Твоето момче добре че е живо и на крака ЕДИТ: Упс - изтървах съ Ама опитите продължават. С новия К.... ще пробва с колко може да го вземе завоя... Моя също цъка. А с това захранване, изобщо не знам как успяваш да захраниш всичките компоненти. И аз не знам, но машината не е кой знае колко сериозна. 4gb DDR2 800 CL4 Super-Talent, C2D E2160 1.6 @ 3.16ghz, GB P35DS3R дъно и писачка, GB Radeon 2600 HD с пасивно охлаждане и 120mm фан отгоре (Arctic Cooling) + 1x80 и 1x90mm задни фанове пак Arctic Cooling със защитни мрежи. Малко ли е 350W за такава машинка? От време на време вистата забива, но според мен е от допълнителния сата контролер. Ако има вързан HDD (изключен или включен) на e-satata отзад - забива при loadване от време на време. Ако няма - не забива. Киро е добре, мултипъл дивайсиз, инфо на много места. За справка моето захранване е 620 вата Енермакс на 4 харда, ако хардовете ще броим Значи ми е време да обмисля един Fortron Blue Storm II 400w или Point of View Black Diamond 500W. Или това ако го получат в близко бъдеще. Така или иначе вече знам какво искам за подарък за рожденния ми ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Obmislqi napravo edin Chieftech 650W Razlikata ne e golqma v parite a opredeleno si struva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Твоето момче добре че е живо и на крака ЕДИТ: Упс - изтървах съ [/quote Не си прави шега с това, моля те.. Лека! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Твоето момче добре че е живо и на крака ЕДИТ: Упс - изтървах съ Не си прави шега с това, моля те.. Лека! Пузадравявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Ама опитите продължават. С новия К.... ще пробва с колко може да го вземе завоя... И аз не знам, но машината не е кой знае колко сериозна. 4gb DDR2 800 CL4 Super-Talent, C2D E2160 1.6 @ 3.16ghz, GB P35DS3R дъно и писачка, GB Radeon 2600 HD с пасивно охлаждане и 120mm фан отгоре (Arctic Cooling) + 1x80 и 1x90mm задни фанове пак Arctic Cooling със защитни мрежи. Малко ли е 350W за такава машинка? От време на време вистата забива, но според мен е от допълнителния сата контролер. Ако има вързан HDD (изключен или включен) на e-satata отзад - забива при loadване от време на време. Ако няма - не забива. Значи ми е време да обмисля един Fortron Blue Storm II 400w или Point of View Black Diamond 500W. Или това ако го получат в близко бъдеще. Така или иначе вече знам какво искам за подарък за рожденния ми ден. Мойта машина е малко по-слаба и съм с 500W , не знам ти как живееш с тия 350W Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Киро е добре, мултипъл дивайсиз, инфо на много места. За справка моето захранване е 620 вата Енермакс на 4 харда, ако хардовете ще броим Инфо за какво?! И нали и аз това казвам? Че хардовете са много за тия ватове. И аз не знам, но машината не е кой знае колко сериозна. 4gb DDR2 800 CL4 Super-Talent, C2D E2160 1.6 @ 3.16ghz, GB P35DS3R дъно и писачка, GB Radeon 2600 HD с пасивно охлаждане и 120mm фан отгоре (Arctic Cooling) + 1x80 и 1x90mm задни фанове пак Arctic Cooling със защитни мрежи. Малко ли е 350W за такава машинка? От време на време вистата забива, но според мен е от допълнителния сата контролер. Ако има вързан HDD (изключен или включен) на e-satata отзад - забива при loadване от време на време. Ако няма - не забива. Затова ти забива. Защото явно си на лимита и ти се натоварва системата в момента, което изобщо не е добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Sesame Street - Mahna Mahna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Чета тази новина: http://www.kaldata.com/comments.php?catid=3&id=47888 и ми направи впечатление, че псевдонима много прилича на този използван от нашия Godfather тука по д аватара. Дали не е той човека от новината Мне, не е. Godfather е от другата страна на барикадата и не се занимава с трошене на прозорци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Ама опитите продължават. С новия К.... ще пробва с колко може да го вземе завоя... И аз не знам, но машината не е кой знае колко сериозна. 4gb DDR2 800 CL4 Super-Talent, C2D E2160 1.6 @ 3.16ghz, GB P35DS3R дъно и писачка, GB Radeon 2600 HD с пасивно охлаждане и 120mm фан отгоре (Arctic Cooling) + 1x80 и 1x90mm задни фанове пак Arctic Cooling със защитни мрежи. Малко ли е 350W за такава машинка? От време на време вистата забива, но според мен е от допълнителния сата контролер. Ако има вързан HDD (изключен или включен) на e-satata отзад - забива при loadване от време на време. Ако няма - не забива. Значи ми е време да обмисля един Fortron Blue Storm II 400w или Point of View Black Diamond 500W. Или това ако го получат в близко бъдеще. Така или иначе вече знам какво искам за подарък за рожденния ми ден. На Phenom II X4 810, ATI4850 1GB, 4GB DD3, 750GB HDD и ми върши работа 500W, без никви проблеми, казвам го от личен опит, защото сега ползвам тази машина Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Обаче ще се наложи да инсталирам допълнително охлаждане, че вече няма да е достатъчно. А може би и по-добро захранване, че в момента съм с 350W Fortron PNF. Мен ме беше шубе да пускам 6 диска на 500W Fortron (май не беше PNF обаче, но нямам вече спомени) и затова взех 700W Blue нещо си... знам че съм сериозно над необходимото но тогава като знам колко дадох за дисковете и какво ли не реших че не може да е грешка да дам малко за захранването че да спя по-спокойно... хем знам че дисковете не харчат кой знае колко ток, видеокартата ми е слаба и остава един процесор но от друга страна с течение на времето пада КПД-то а аз не upgrade-вам често... chistacha, теб като те гледам си пък толкова сериозно над необходимото с тези 500W колкото и аз с мойте 700 но не може да е грешка мисля Ама опитите продължават. С новия К.... ще пробва с колко може да го вземе завоя... Колко малък ще се окаже света... ако напъна още малко склерозиралия си полу-заспал мозък може да се окаже че ги познавам и 2мата или че поне съм ги виждал покрай наши общи познати... еб**и Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Още три дни. Само три дни. Или пък цели три дни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 И оптимиста казал, "чашата преля"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Боже, сколько правды в глазах государственных шлюх! Боже, сколько веры в руках отставных палачей! Ты не дай им опять закатать рукава..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Колко ли излиза пълното обслужване на aлфичка gtv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.