nakatak_zick Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Да бе ясно ми е Но този проеблем е от дълбока древност ,още с появата на адибас и навлизането като цяло на не-толкова оригинални и значително по-евтини стоки пс: w00x усетих се още одеве :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 ебати аналогията аз ли не разбрах или сравняваш ралф и фред/в смисъл те са съвсем ралзичен клас/ Аз имах на предвид Ralph Lauren - човека, а не фирмата. Ако някой не е разбрал. Я ми ги припомнете на мен тия изпълнения с Lonsdale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Никога не съм си представял, че Polo ще се превърне в това, което е днес. Просто следвах инстинкта си” Не четох нагоре , но болдната дума ми превлече вниманието , за vw ли говорим ? ПП. Лонсдейл и Фред Пери ако не знаете сред подрастващите е модата на 13-17 годишните "вагабонти" , "вандали" и "гангстери" , характеризиращи се още с бръснати глави , шапка на каре и негърската мода - бели кецове . Противоконституционните прояви на описаните по-горе са боища по мачовете , напиване с бира по пейките из квартала , както и лошо държание в у-ще . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Ти сега какво, да не би да се срявняваш с човека R. L. Не знам какво му е виждането за "работното" му облекло, ама я се поразгледай малко в официалната му мъжка мода и пак ще говорим кое изглежда по-добре. Ето ти и нещо автобиографично от него: ”Никога не съм бил в модно училище – аз бях млад мъж с чувство за стил. Никога не съм си представял, че Polo ще се превърне в това, което е днес. Просто следвах инстинкта си” Класата му не се ограничава само до неговите творения. Лично моето виждане за мъж с чувство за стил не се връзва със сако и дънки. Аз като за начало с никой не се сравнявам. Изобщо не знам от къде ти хрумват тия неща. Аз официалната му мъжка мода съм я гледал и саката не са за носене единствено с официален панталон. Биографичното не съм сигурен защо присъства, това под него - също. Твоето виждане не би трябвало да е миродавно, нали така? Твоята представа за мъж със стил в нощно заведение каква е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 ПП. Лонсдейл и Фред Пери ако не знаете сред подрастващите е модата на 13-17 годишните "вагабонти" , "вандали" и "гангстери" , характеризиращи се още с бръснати глави , шапка на каре и негърската мода - бели кецове . Противоконституционните прояви на описаните по-горе са боища по мачовете , напиване с бира по пейките из квартала , както и лошо държание в у-ще . Това е т.нар. мода на английските футболни хулигани. Фред Пери, Ралф Лаурън, Лонсдейл, Док Мартинс и пр. са от скинхед модата. Която доста се различава от тази на хулиганите. Но България е България и у нас всичко е наопаки Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Това е т.нар. мода на английските футболни хулигани. Фред Пери, Ралф Лаурън, Лонсдейл, Док Мартинс и пр. са от скинхед модата. Която доста се различава от тази на хулиганите. Но България е България и у нас всичко е наопаки С една дума в БГ който носи нещо от изброените , вътрешно в себе си се чувства играч , мафиот и извън закона и трябва да му се слагат белезници , както и да му се удрят 300 тояги на гол гъз моментално щом бъде забелязан . И секса едно време е бил само за продължаване на поколението , но днес е и забавление ;P . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Няма нищо по селско да влезаш в бара и да оглеждаш хората с какво са облечени, още повече да съдиш за тях по това. Всеки си има вкус.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Пазу, така е Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Това е т.нар. мода на английските футболни хулигани. Фред Пери, Ралф Лаурън, Лонсдейл, Док Мартинс и пр. са от скинхед модата. Която доста се различава от тази на хулиганите. Но България е България и у нас всичко е наопаки Ralph Lauren? Нищо общо нямат с хулиганите, най-малкото защото е предимно Американска марка . Кой е казал, че виждането ми е меродавно! Просто си е мое и го споделих и го отстоявам. Относно мисълта ти горе за официалното сако... не можа ли да измислиш нещо по-смислено, че това ме разсмя доста. Това за представата ми за мъж в нощно заведение какво трябваше да значи! Каквато ми е представата за мъж изобщо, такава е и тази. И селяните ходят по заведения, нали? мКдлсмаурихевйфднмалсфмндс пйтормехкхдл. DKNY ме кефи повече. И между другото, днес нещо ми се цепи горната устна. Сигурно е защото настивам. Цял ден пия вода, че е много дразнещо. Изпил съм около 2 литра сигурно. Покрил съм дневната доза двойно. Сега гледам тука едни бонбони, но мисля да си взема след като се изкъпя, че ми е топло нещо. Това за представата ти за мъж, нищо специално не трябваше да значи. То си е написано в прав текст. Може да започнеш с ПРОЧИТАНЕ. Ще ти го цитирам тук пак, че да не се объркаш от многото постове и да идеш прекалено надолу, че ще цитираш нещо друго и ще стане още по-объркано отколкото е сега. "Твоята представа за мъж със стил в нощно заведение каква е?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 "Твоята представа за мъж със стил в нощно заведение каква е?" Виждам малък проблем - в дискотека с тинейджъри "мъж със стил" трудно ще отиде а подозирам че това разбираш под нощно заведение. Иначе някой свестен костюм, сако, вратовръзка и т.н. и на бара наслаждавайки се на нещо отлежало... сега обаче ти ще кажеш че това не е нощно заведение а пенсионерски клуб Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Виждам малък проблем - в дискотека с тинейджъри "мъж със стил" трудно ще отиде а подозирам че това разбираш под нощно заведение. Иначе някой свестен костюм, сако, вратовръзка и т.н. и на бара наслаждавайки се на нещо отлежало... сега обаче ти ще кажеш че това не е нощно заведение а пенсионерски клуб Да. Прав си. Изобщо обаче не знам в кой свят живееш. Кви са тия тинейджъри, дето плащат по 10лв за малко уиски? Кога за последно си излизал на нощно заведение? И кога за последен път си излизал на нощно заведение, в което трябва да влезеш с поне 200 лева? W00x-че пак не си ме разбрал, но нищо. Последно ще ти обясня и няма да се занимавам вече За мен мъж със стил е този, който ще предпочете официален костюм или спортно облекло, според повода и случая, но не и този, който ще си прави волни импровизации на двата стила. Дедо Мразе, костюмът,барът и питието са класика, не е никакъв пенсионерски клуб даже. И пак ще ти кажа. Кажи на Ralph Lauren тогава, че няма стил и че се носи безвкусно. И тоя път без цитати от интервюта моля те. И да ви питам и двамката. С какво се облича това сако? Барабар с ризката дето са му я сложили. Официален панталон с ръб? Ето ви още един пример. Само дето тука вече са го окомплектовали с.... изненада.... дънки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Ейййй, ебати ужаса...Аз НЕ нося официални дрехи, въпреки че ми го налага работата. Мъкна се спортно, или в краен случай - бяла ризка с къс ръкав, черни дънки, червени кубинки. И смесицата между спортно и официално е за гействащи гейове.Ама от най-гействащите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Ейййй, ебати ужаса...Аз НЕ нося официални дрехи, въпреки че ми го налага работата. Мъкна се спортно, или в краен случай - бяла ризка с къс ръкав, черни дънки, червени кубинки. И смесицата между спортно и официално е за гействащи гейове.Ама от най-гействащите. Кой смесва официално със спортно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Кой смесва официално със спортно? Спортно-елегантен style какво се води Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Спортно-елегантен style какво се води Абе стегнете се малко. След няколко поста ще ме обвините за АРТ-ДЕКО-то и МОДЕРНИЗМА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Абе стегнете се малко. След няколко поста ще ме обвините за АРТ-ДЕКО-то и МОДЕРНИЗМА. Тъкмо се бях засилил да го правя :P ПС: ей тоя ми е абсолютно отвратителен (шарена черна тениска, черно сако... тва ако е стил аз отивам да се напия от мъка): между другото защо на тези снимки са все черни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Добре, не разбрахте ли, че вече всичко е стил, като Щатите през 20-те сме, anything goes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 ПС: ей тоя ми е абсолютно отвратителен (шарена черна тениска, черно сако... тва ако е стил аз отивам да се напия от мъка): между другото защо на тези снимки са все черни? Тениската е гадна. Аз показвах сако с дънките. И са черни можеби, защото с тъмна кожа вървят повече цветове и седи по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 DUNGEON KEEPER рулира, мамка му... Не знам за кой път го преигравам и винаги ме завладява... Навремето се влагаше мисъл и старание в детайла и атмосферата, сега трудно се забелязват подобни неща... Минава ми през главата, че доставчицата ми на бира е за бой. Преди време като смениха главите за кеговете пропуснала да ми спомене, че са ги ОЕДНАКВИЛИ! Тоест мога да си поръчам каквото ми скимне в кег налично! Днес започнах да тествам Загорка. Не е Туборг, но ми харесва P.S. Кег Стела е 70 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Това е т.нар. мода на английските футболни хулигани. Фред Пери, Ралф Лаурън, Лонсдейл, Док Мартинс и пр. са от скинхед модата. Която доста се различава от тази на хулиганите. Но България е България и у нас всичко е наопаки А Док Мартинс пък е заемка от пънк модата. Което ми навява носталгични спомени за едни такива кубинки в тийнейджърския ми период - невероятно здрави, по - високи от тогавашните военни модели, страхотна кожа (на едни такива ситни пъпчици) абе, красота от всякъде....... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Поради незнам какви грехове, вече повече от седмица съм принуден да слушам целодневно радио "Вероника". И ми направи впечатление, че доста често въртят парчето на Shantel - Циганизация..... Не мога да разбера колко точно тъпи парчета трябва да са тези от радиото, за да се подведат от това, че песента е хит и да я пускат - след като тя бъзика ( съвсем не доброжелателно) тяхната аудитория..... .... Днес започнах да тествам Загорка. Не е Туборг, но ми харесва P.S. Кег Стела е 70 лева Видене, сигурен ли си, че освен ногата не си си потрошил и вкусовите рецептори.... или може би гипсът се е просмукал в теб и ги е увредил той ....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 А Док Мартинс пък е заемка от пънк модата. Което ми навява носталгични спомени за едни такива кубинки в тийнейджърския ми период - невероятно здрави, по - високи от тогавашните военни модели, страхотна кожа (на едни такива ситни пъпчици) абе, красота от всякъде...За зимата съм замислил едно ходене до София най-накрая да си зема и аз едни такива. А иначе ако не се лъжа Док Мартенс са тръгнали от докерите. Това е и причината да са с метални бомбета - да пазят краката от изпуснати товари. Това, че в последствие пънкари и други подобни са им наскачали и са ги превърнали в "модна" марка е друга тема.Видене, сигурен ли си, че освен ногата не си си потрошил и вкусовите рецептори.... или може би гипсът се е просмукал в теб и ги е увредил той ....?М'да... Не знам каква е на вкус газираната конска пикня, но всеки път се сещам за тази комбинация като опитам Загорка... А иначе понеже питахте - симптомите ми (след като отмина ОВИ-то) са обща отпадналост, нещо като пролетна умора. И по думите на инфекциониста - уголемени черен дроб и далак. Което май си е нормално за подобно състояние при човек със "Синдром на Жилберт" - айде, медиците, дето си мериха биохимиите да се изкажат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 DUNGEON KEEPER рулира, мамка му... Не знам за кой път го преигравам и винаги ме завладява... Навремето се влагаше мисъл и старание в детайла и атмосферата, сега трудно се забелязват подобни неща... Чукни! И аз това тръбя от години насам! Радвам се, че сме на един акъл по темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.