sasho_1989 Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 За мен не е голяма загубата да не кажа никаква Винаги съм се чудил как може да съществуват МЪЖЕ,които не харесват футбол, не обичат бира или пък са...вегетарианци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Винаги съм се чудил как може да съществуват МЪЖЕ,които не харесват футбол, не обичат бира или пък са...вегетарианци Продължавай да се чудиш...футбола не ме вълнува, бира пия 2 пъти в годината, но пък за компенсация обичам мръвките... ...макар, че спокойно мога да мина и без тях. П.П. И що точно трябва да обичам футбола и да пия бира - за да не се цепя от стадото ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Е аз винаги съм се чудил как може да има педали , ама ги има.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Е аз винаги съм се чудил как може да има педали , ама ги има.. Ама не си се чудил как може да има lesbians, предполагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 E това сега е милиционерска логика - ако не харесваш футбол значи не си мъж. Нали знаеш - ако нямаш аквариум с рибки значи си педал ПС: Ако някой харесва пържоли и много обича бира - това прави ли го само 2/3 мъж? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 П.П. И що точно трябва да обичам футбола и да пия бира - за да не се цепя от стадото ли? щото са някакси естествени мъжки работи,даже двете неща вървят ръка за ръка...такива като теб и Дядото са кът но пък той жули здраво биричка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Бързо Гадо в топика да ти обясни, че няма типично и естествено и че всичко е личностно възприятие и солипсизъм! Бързо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Ама не си се чудил как може да има lesbians, предполагам Абе и затва съм се чудил , ама те са по приемливи за гледане На по-голяма част от мъжете им харесва да гледат лесбийки , покажи ми 5 жени , на които им е приятно да гледат как педали се натискат или по-лошо.. А по темата "ако не гледаш футбол не си мъж" , всеки избира кво да гледа , аз съм в пъти по-голям фен на баскетбола , а футбола го гледам само , ако някой мач ми се стори интересен... ся кво стана , нямам аквариум , гледам футбол от дъжд на вятър.. да не изкарате , че съм педал , ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 ... но пък той жули здраво биричка Ами имам си специално място къде да я слагам след като я изпия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 щото са някакси естествени мъжки работи,даже двете неща вървят ръка за ръка...такива като теб и Дядото са кът но пък той жули здраво биричка Така....хайде сега да ми обясниш кое точно е мъжкото в бирата и БГ футбола, че да ми се изясни малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Така....хайде сега да ми обясниш кое точно е мъжкото в бирата и БГ футбола, че да ми се изясни малко... Горчивия вкус и пцовните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Горчивия вкус и пцовните Не е обяснение...нито едното, нито другото...аз ако ти кажа к'ви жени познавам...а иначе външно са много нежни създания... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 В бирата и аз не намирам нищо толкова мъжко но пък лятото много ми върви пък и едно такова приятно отпуска... ПС: Midex, мислиш ли че ще преживеем уикенда както сме го подкарали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 И аз имам познати от женски пол (доста привлекателни при това), които повече от мен се впрягат по време на мач - и пият бира за разлика от мен.Та още един глас, че е показателно (недай си боже да гледаме мач на Барцелона или Юнайтид и двете могат да ми издерат очите - аз съм от Реал). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Така....хайде сега да ми обясниш кое точно е мъжкото в бирата и БГ футбола, че да ми се изясни малко... А кое им е женското Футболът е мъжки спорт - битка и зрелище - типично мъжко занимание,а бирата се пие 90% от мъже - на жените им горчи и не искат да си развалят фигурите(лични наблюдения и познанства) п.п колко жени с бирени коремчета си виждал Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Петък вечер, дискусиите в темата вървят с 2 поста в минута. Много активност, много нещо. Едит: БГ футбола съкс. Тва е все едно да гледаш БГ Голф. Опитват се, напъват се ама не им се получава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 А кое им е женското Футболът е мъжки спорт - битка и зрелище - типично мъжко занимание,а бирата се пие 90% от мъже - на жените им горчи и не искат да си развалят фигурите(лични наблюдения и познанства) п.п колко жени с бирени коремчета си виждал Не ми излизай на въпроса с въпрос? За теб само футбола ли е мъжки спорт? Ами бокса, автомобилизма и още куп други спортове? А кой изобщо е казал, че за да си мъж, непременно трябва живо да се интересуваш от спорт? И какво мъжко виждаш в мъж с бирен корем? Хайде да спрем със спора дотук, че тая вечер нямам кеф и съм настроен да споря до дупка, а и ме е страх, че по някое време ще злоупотребя без да искам с правата си на модератор, а повод все ще се намери... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Абе и затва съм се чудил , ама те са по приемливи за гледане На по-голяма част от мъжете им харесва да гледат лесбийки , покажи ми 5 жени , на които им е приятно да гледат как педали се натискат или по-лошо.. Точно по тая тема някоя жена ме убеждаваше, че лесбийките спрямо жените е същото като гейовете спрямо мъжете или пък независимо от пола двете са равнозначни като поведение/възприятия/практикуване. Да ама не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Получавам киселини като прочета глупостите на някои хора в тоя форум, буквално ме заболява стомаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Зазяпах се в концерта за Майкъл Джаксън и пропуснах доста постове...Айде, ако някой не го мързи да пусне една темичка, или анкета - за и против футбола?! Утре/днес като се наспят/изтрезнеят мастодонтите ще стане интересно, убеден съм Аааа аз нямам нищо против футбола, просто не ми е интересно да го гледам... за останалото обаче съм съгласен - като дойдат баш хората ще стане интересно... аз утре изчезвам от града докато се поуталожат страстите Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 А кои са баш хората Куру, не взимай толкова насериозно написаното във форума бре - свиркай си и толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Изтекло ми е наказанието.....махнаха веригите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Не е обяснение...нито едното, нито другото...аз ако ти кажа к'ви жени познавам...а иначе външно са много нежни създания... И аз имам познати от женски пол (доста привлекателни при това), които повече от мен се впрягат по време на мач - и пият бира за разлика от мен.Та още един глас, че е показателно (недай си боже да гледаме мач на Барцелона или Юнайтид и двете могат да ми издерат очите - аз съм от Реал).Само едно ще ви кажа: ЖЕНИТЕ НЕ РАЗБИРАТ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!! Дори и тези, които привидно разбират нещо, в същност нищо не разбират! Боравят със заучени фрази, научени от мъже, мнението им за даден футболист или отбор е копирано от това на някой мъж, чието мнение ценят по дефоулт, прекалено често преиграват в стремежа си да покажат привързаност към отбор или към самия футбол, та да може 4-5 мъже от съседната маса да се обърнат, цъкайки с език и да кажат "брейй, тва момиче се кефи на футбол...!" Петък вечер, дискусиите в темата вървят с 2 поста в минута.Което е много показателно за социялния живот на съфорумците ни! Изключваме женените - те така или иначе нямат никакъв живот(човек и добре да живее, се жени).... Шегувам се! Зазяпах се в концерта за Майкъл Джаксън...Кой концерт? Къде са го давали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Което е много показателно за социялния живот на съфорумците ни! Е това е - някои хора живот си живеят... че и социален при това ... а други работим.... 07:00 : Аре и аз се спасявам, стига толкова бачкане за тази седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Аре кучки - аз ще бягам в Рила!!! И да не мърсувате без мен!!! Много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.