Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

За мен не е голяма загубата да не кажа никаква :P

Винаги съм се чудил как може да съществуват МЪЖЕ,които не харесват футбол, не обичат бира или пък са...вегетарианци :wacko: :blink:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Винаги съм се чудил как може да съществуват МЪЖЕ,които не харесват футбол, не обичат бира или пък са...вегетарианци :wacko: :blink:

Продължавай да се чудиш...футбола не ме вълнува, бира пия 2 пъти в годината, но пък за компенсация обичам мръвките... :bgrin:

...макар, че спокойно мога да мина и без тях. ;)

П.П. И що точно трябва да обичам футбола и да пия бира - за да не се цепя от стадото ли?

Е аз винаги съм се чудил как може да има педали , ама ги има.. :D

Е аз винаги съм се чудил как може да има педали , ама ги има.. :D

Ама не си се чудил как може да има lesbians, предполагам :rolleyes:

E това сега е милиционерска логика - ако не харесваш футбол значи не си мъж.

Нали знаеш - ако нямаш аквариум с рибки значи си педал :P

ПС: Ако някой харесва пържоли и много обича бира - това прави ли го само 2/3 мъж?

П.П. И що точно трябва да обичам футбола и да пия бира - за да не се цепя от стадото ли?

щото са някакси естествени мъжки работи,даже двете неща вървят ръка за ръка...такива като теб и Дядото са кът :P но пък той жули здраво биричка :lol:

Бързо Гадо в топика да ти обясни, че няма типично и естествено и че всичко е личностно възприятие и солипсизъм! Бързо!

Ама не си се чудил как може да има lesbians, предполагам :rolleyes:

Абе и затва съм се чудил , ама те са по приемливи за гледане :D На по-голяма част от мъжете им харесва да гледат лесбийки , покажи ми 5 жени , на които им е приятно да гледат как педали се натискат или по-лошо.. :D

А по темата "ако не гледаш футбол не си мъж" , всеки избира кво да гледа , аз съм в пъти по-голям фен на баскетбола , а футбола го гледам само , ако някой мач ми се стори интересен... ся кво стана , нямам аквариум , гледам футбол от дъжд на вятър.. да не изкарате , че съм педал , ей :D

щото са някакси естествени мъжки работи,даже двете неща вървят ръка за ръка...такива като теб и Дядото са кът :P но пък той жули здраво биричка :lol:

Така....хайде сега да ми обясниш кое точно е мъжкото в бирата и БГ футбола, че да ми се изясни малко...

Така....хайде сега да ми обясниш кое точно е мъжкото в бирата и БГ футбола, че да ми се изясни малко...

Горчивия вкус и пцовните :D

Горчивия вкус и пцовните :D

Не е обяснение...нито едното, нито другото...аз ако ти кажа к'ви жени познавам...а иначе външно са много нежни създания... :rolleyes:

В бирата и аз не намирам нищо толкова мъжко но пък лятото много ми върви пък и едно такова приятно отпуска...

ПС: Midex, мислиш ли че ще преживеем уикенда както сме го подкарали? :P

И аз имам познати от женски пол (доста привлекателни при това), които повече от мен се впрягат по време на мач - и пият бира за разлика от мен.Та още един глас, че е показателно (недай си боже да гледаме мач на Барцелона или Юнайтид и двете могат да ми издерат очите - аз съм от Реал).

А кое им е женското :rolleyes:

Футболът е мъжки спорт - битка и зрелище - типично мъжко занимание,а бирата се пие 90% от мъже - на жените им горчи и не искат да си развалят фигурите(лични наблюдения и познанства) :)

п.п колко жени с бирени коремчета си виждал :rolleyes:

Петък вечер, дискусиите в темата вървят с 2 поста в минута.

Много активност, много нещо.

Едит: БГ футбола съкс. Тва е все едно да гледаш БГ Голф. Опитват се, напъват се ама не им се получава.

А кое им е женското :rolleyes:

Футболът е мъжки спорт - битка и зрелище - типично мъжко занимание,а бирата се пие 90% от мъже - на жените им горчи и не искат да си развалят фигурите(лични наблюдения и познанства) :)

п.п колко жени с бирени коремчета си виждал :rolleyes:

Не ми излизай на въпроса с въпрос?

За теб само футбола ли е мъжки спорт? Ами бокса, автомобилизма и още куп други спортове? А кой изобщо е казал, че за да си мъж, непременно трябва живо да се интересуваш от спорт? И какво мъжко виждаш в мъж с бирен корем?

Хайде да спрем със спора дотук, че тая вечер нямам кеф и съм настроен да споря до дупка, а и ме е страх, че по някое време ще злоупотребя без да искам с правата си на модератор, а повод все ще се намери... :ph34r:

Абе и затва съм се чудил , ама те са по приемливи за гледане :D На по-голяма част от мъжете им харесва да гледат лесбийки , покажи ми 5 жени , на които им е приятно да гледат как педали се натискат или по-лошо.. :D

Точно по тая тема някоя жена ме убеждаваше, че лесбийките спрямо жените е същото като гейовете спрямо мъжете или пък независимо от пола двете са равнозначни като поведение/възприятия/практикуване. Да ама не.

Зазяпах се в концерта за Майкъл Джаксън и пропуснах доста постове...

Айде, ако някой не го мързи да пусне една темичка, или анкета - за и против футбола?!

Утре/днес като се наспят/изтрезнеят мастодонтите ще стане интересно, убеден съм :lol:

Аааа аз нямам нищо против футбола, просто не ми е интересно да го гледам... за останалото обаче съм съгласен - като дойдат баш хората ще стане интересно... аз утре изчезвам от града докато се поуталожат страстите :lol:

Не е обяснение...нито едното, нито другото...аз ако ти кажа к'ви жени познавам...а иначе външно са много нежни създания... :rolleyes:
И аз имам познати от женски пол (доста привлекателни при това), които повече от мен се впрягат по време на мач - и пият бира за разлика от мен.Та още един глас, че е показателно (недай си боже да гледаме мач на Барцелона или Юнайтид и двете могат да ми издерат очите - аз съм от Реал).
Само едно ще ви кажа: ЖЕНИТЕ НЕ РАЗБИРАТ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!! Дори и тези, които привидно разбират нещо, в същност нищо не разбират! Боравят със заучени фрази, научени от мъже, мнението им за даден футболист или отбор е копирано от това на някой мъж, чието мнение ценят по дефоулт, прекалено често преиграват в стремежа си да покажат привързаност към отбор или към самия футбол, та да може 4-5 мъже от съседната маса да се обърнат, цъкайки с език и да кажат "брейй, тва момиче се кефи на футбол...!"

Петък вечер, дискусиите в темата вървят с 2 поста в минута.
Което е много показателно за социялния живот на съфорумците ни! :devil :devil :devil

Изключваме женените - те така или иначе нямат никакъв живот(човек и добре да живее, се жени).... :) Шегувам се!

Зазяпах се в концерта за Майкъл Джаксън...
Кой концерт? Къде са го давали?

Което е много показателно за социялния живот на съфорумците ни! :devil :devil :devil

Е това е - някои хора живот си живеят... че и социален при това ... а други работим....

07:00 : Аре и аз се спасявам, стига толкова бачкане за тази седмица

Аре кучки - аз ще бягам в Рила!!! И да не мърсувате без мен!!! Много...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...