Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

:woot :woot

Ние учихме синтези на хормони,кръвосъсирване,метаболитни системи и др подобни!

Да ама вашия преподавател не е алкохолик гений нали!? :P

А ако искаш влез в сайта на МУ Пловдив , за да видиш какви задачки има по химия,как да не им завидиш на децата(при нас бяха по-лесни)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ако не спрете да си ги мерите, ще ви покажа аз какво изучавам. И ще ви питам тогава.

А да си имаме уважението аз това още в ТЕТ-а съм го учил :thumbs-up:

А навън е такава жега, че ме е страх да изляза да пуша, а мнооооооого ми се пуши :wacko:

При мен е към 40 градуса температурата. Има обаче една разлика. Супер добре ми понася и прекарах доста време навън. Прекрасно се чувствам при такава температура. Нито се изпотих за времето през което обиколях, нито ми беше гадно. Нещо явно ми има :tongue.

А да си имаме уважението аз това още в ТЕТ-а съм го учил :thumbs-up:

На това ниво?

Едва ли учите всички ензимни превръщания, биосинтези на аминокиселини и ферментационни процеси. :)

А какво мислиш , че учим?Име на ензим и кофактор над всяка реакция и както каза Letalis нямаш луд алкохолик доцент , който има свой поглед над нещата и ги изисква така, но изпит- учиш,взимаш . Но както и да е тва е тъпо кои колко бил учил и тн,

Номера беше , че голяма част от лекарите , които са специалисти са доста кадърни(не джипита и тем подобни, които ги е домързяло да продъжат да учат и ги мързи цял живот -примерно). Иначе заплатата на лекарите е според квалификацията. Може да не е честно и тн, но най-много протестират "джипки", и мед сестри и тн, защото не взимат толкова,колкото кадърните, които получават в пъти повече от 2000.

На това ниво?

Шегувам се,учил съм електроника,на много ,много, много по-ниско ниво :laugh: ,но и сега мога да си направя сам мултивибратор при нужда :rofl:

А аз ще успея да ти го заглуша + подаване на нов режим - ебане в ушите :P

Ок, минах през руски и фински рап, сега се зарибявам по чешки метъл :Д. Аз съм музикален травестит :Д.

Ок, минах през руски и фински рап, сега се зарибявам по чешки метъл :Д. Аз съм музикален травестит :Д.

Не, ти си музикална курва :P Кво му е лошото на чешкия метъл?

Не, ти си музикална курва :P Кво му е лошото на чешкия метъл?

'Псолютно нищо, кефи както и немския - даже мога да кажа че от всички метъли най-на място и най-върло звучи немския :punk

Искат да ме женят!!!! Утре стягам раницата и се покривам в Рила за една седмица, докато им минат мераците!! Лоши хора такива!!!

Край на надеждите за гледане на ШЛ по българска телевизия http://www.dnevnik.bg/sport/2009/07/24/760..._shampionskata/

за напред само и единствено по нет през сайтове.

К`во толкова го плюете не мога да разбера , не се справя кой знае колко зле , пък и като имаш мерак да гледаш мача , не мисля , че тва може да те спре... host , ти по-добре ли ще се справиш от него?

Аз тръгнал ли съм да се налагам и бутам за водещ?Взимам ли му парите, имам ли му претенциите?Той коментира твърде махленски не само според мен.Ако аз се занимавам професионално, не се знае кой ще се справи по-добре.Всеки случай няма да зацапам микрофона Роналдиньо като мине 2-ма нападатели и никога не бих си позволил да се излагам и да бояджийствам в ефир (национален при това) я за Пул, я за Барца, я за Милан.Грозно е, не ми го хвали.Аз не ви карам да не го гледате.Гледайте си го.Предпочитам си в нета да гледам.

Аз тръгнал ли съм да се налагам и бутам за водещ?Взимам ли му парите, имам ли му претенциите?Той коментира твърде махленски не само според мен.Ако аз се занимавам професионално, не се знае кой ще се справи по-добре.Всеки случай няма да зацапам микрофона Роналдиньо като мине 2-ма нападатели и никога не бих си позволил да се излагам и да бояджийствам в ефир (национален при това) я за Пул, я за Барца, я за Милан.Грозно е, не ми го хвали.Аз не ви карам да не го гледате.Гледайте си го.Предпочитам си в нета да гледам.

Не го хваля , просто не избираме ние кой да сложат , пък и като гледам мач , за мен не е най-голямата работа коментатора :)

За мен не е голяма загубата да не кажа никаква :P

Така де! 22 празни гонят една пълна с въздух.... :wacko: Според мен човек може да си измисли и доста по-интелигентни поводи за запой с приятели.

П.п. Пък и това дето на края съдията винаги се оказва педерасТ е много тъпо - няма никакъв развой....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...