letalis Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 :woot Ние учихме синтези на хормони,кръвосъсирване,метаболитни системи и др подобни! Да ама вашия преподавател не е алкохолик гений нали!? А ако искаш влез в сайта на МУ Пловдив , за да видиш какви задачки има по химия,как да не им завидиш на децата(при нас бяха по-лесни) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Ако не спрете да си ги мерите, ще ви покажа аз какво изучавам. И ще ви питам тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Oлеле, нов вид пишкометрия! Мерене на биохимии Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Grimjaur показвай... то се видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 http://st.ess.ru/publications/5_2006/horev/index.htm http://avia-kurs.narod.ru/electronic.warfa...ng.handbook.pdf http://www.sectron.com/products/perimeter/45 С ей тва се занимавам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 А да си имаме уважението аз това още в ТЕТ-а съм го учил Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 А навън е такава жега, че ме е страх да изляза да пуша, а мнооооооого ми се пуши При мен е към 40 градуса температурата. Има обаче една разлика. Супер добре ми понася и прекарах доста време навън. Прекрасно се чувствам при такава температура. Нито се изпотих за времето през което обиколях, нито ми беше гадно. Нещо явно ми има . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 А да си имаме уважението аз това още в ТЕТ-а съм го учил На това ниво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Едва ли учите всички ензимни превръщания, биосинтези на аминокиселини и ферментационни процеси. А какво мислиш , че учим?Име на ензим и кофактор над всяка реакция и както каза Letalis нямаш луд алкохолик доцент , който има свой поглед над нещата и ги изисква така, но изпит- учиш,взимаш . Но както и да е тва е тъпо кои колко бил учил и тн, Номера беше , че голяма част от лекарите , които са специалисти са доста кадърни(не джипита и тем подобни, които ги е домързяло да продъжат да учат и ги мързи цял живот -примерно). Иначе заплатата на лекарите е според квалификацията. Може да не е честно и тн, но най-много протестират "джипки", и мед сестри и тн, защото не взимат толкова,колкото кадърните, които получават в пъти повече от 2000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 На това ниво? Шегувам се,учил съм електроника,на много ,много, много по-ниско ниво :laugh: ,но и сега мога да си направя сам мултивибратор при нужда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 А аз ще успея да ти го заглуша + подаване на нов режим - ебане в ушите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Ок, минах през руски и фински рап, сега се зарибявам по чешки метъл :Д. Аз съм музикален травестит :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Oлеле, нов вид пишкометрия! Мерене на биохимии Пеше, да зеим дъ зъкрийм Форома, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Ок, минах през руски и фински рап, сега се зарибявам по чешки метъл :Д. Аз съм музикален травестит :Д. Не, ти си музикална курва Кво му е лошото на чешкия метъл? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Не, ти си музикална курва Кво му е лошото на чешкия метъл? 'Псолютно нищо, кефи както и немския - даже мога да кажа че от всички метъли най-на място и най-върло звучи немския Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Тва е щото избиват потиснатия яд от загубата на войните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Искат да ме женят!!!! Утре стягам раницата и се покривам в Рила за една седмица, докато им минат мераците!! Лоши хора такива!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Край на надеждите за гледане на ШЛ по българска телевизия http://www.dnevnik.bg/sport/2009/07/24/760..._shampionskata/ за напред само и единствено по нет през сайтове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Край на надеждите за гледане на ШЛ по българска телевизия http://www.dnevnik.bg/sport/2009/07/24/760..._shampionskata/за напред само и единствено по нет през сайтове. К`во толкова го плюете не мога да разбера , не се справя кой знае колко зле , пък и като имаш мерак да гледаш мача , не мисля , че тва може да те спре... host , ти по-добре ли ще се справиш от него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Аз тръгнал ли съм да се налагам и бутам за водещ?Взимам ли му парите, имам ли му претенциите?Той коментира твърде махленски не само според мен.Ако аз се занимавам професионално, не се знае кой ще се справи по-добре.Всеки случай няма да зацапам микрофона Роналдиньо като мине 2-ма нападатели и никога не бих си позволил да се излагам и да бояджийствам в ефир (национален при това) я за Пул, я за Барца, я за Милан.Грозно е, не ми го хвали.Аз не ви карам да не го гледате.Гледайте си го.Предпочитам си в нета да гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Аз тръгнал ли съм да се налагам и бутам за водещ?Взимам ли му парите, имам ли му претенциите?Той коментира твърде махленски не само според мен.Ако аз се занимавам професионално, не се знае кой ще се справи по-добре.Всеки случай няма да зацапам микрофона Роналдиньо като мине 2-ма нападатели и никога не бих си позволил да се излагам и да бояджийствам в ефир (национален при това) я за Пул, я за Барца, я за Милан.Грозно е, не ми го хвали.Аз не ви карам да не го гледате.Гледайте си го.Предпочитам си в нета да гледам. Не го хваля , просто не избираме ние кой да сложат , пък и като гледам мач , за мен не е най-голямата работа коментатора Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Край на надеждите за гледане на ШЛ по българска телевизия ... За мен не е голяма загубата да не кажа никаква Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 За мен не е голяма загубата да не кажа никаква Така де! 22 празни гонят една пълна с въздух.... Според мен човек може да си измисли и доста по-интелигентни поводи за запой с приятели. П.п. Пък и това дето на края съдията винаги се оказва педерасТ е много тъпо - няма никакъв развой.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Мислех да изръся нещо подобно обаче ме беше страх да не ме линчуват публично Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 ЙЕС! Румба, тва е класика, чукни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.