afx Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Ммм.. наркотик си е. Стига мечтай за легализация "it is a man's obligation to stick it's boneration in a women's separation to incrase the population of the younger generation" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 mislq si.. mislq si...4e mn mi se spi i sa6to taka si mislq 4e sam absoluten kreten 4e stanahv 9 bez 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Тая сутрин си помирисах якето, така вонеше на цигари! Трябва да се забрани пушенето на обществени места! Пушачите в затвора! Споко,след по-малко месец ще ходиш без яке Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Споко,след по-малко месец ще ходиш без яке За да му се омирише блузата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 За да му се омирише блузата . Не е задължително може да е по потник или гол Ау кога ще постигна това към което се стремя ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Минава ми през главата, че поредната клавиатура си замина. Отново пълна с кафе, като аквариум с вода. Взе да ми става кофти навик. Но пък от друга страна има някво разнообразие. Не е като да караш с една клавиатура 10 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Днеска в даскало си седя и се хиля към вратата... И от класа взеха да ме разпитват: - Какво ти има, бе, да не си влюбена?? - Не. - Гадже ли си имаш?? - Не. :) - Да не си правила секс? - Не. :) - Натискала си се с някого?! - Не. :) :) - Ъъъ... ми закво си щастлива тогава?!?!?! - Браво бе, те го изкараха, че без мъже няма щастие Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Разбира се че няма. Слез на земята Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 А сечаш ли се лееепи громе мооой :ph34r: Честно, ако в България имаше, не, майната им на певиците, техните че са по-добри, по-добри са, но ако имаше продуценти и звукови инженери наполовина добри колкото сръбските, Пайнер щяха да имат толкова повече публика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 А сечаш ли се лееепи громе мооой :ph34r: Честно, ако в България имаше, не, майната им на певиците, техните че са по-добри, по-добри са, но ако имаше продуценти и звукови инженери наполовина добри колкото сръбските, Пайнер щяха да имат толкова повече публика. Колко повече публика?И новородените освен да почнат чалга да слушат Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 А сечаш ли се лееепи громе мооой :ph34r: Честно, ако в България имаше, не, майната им на певиците, техните че са по-добри, по-добри са, но ако имаше продуценти и звукови инженери наполовина добри колкото сръбските, Пайнер щяха да имат толкова повече публика. Чалгата е убаво нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Днеска в даскало си седя и се хиля към вратата...И от класа взеха да ме разпитват: - Какво ти има, бе, да не си влюбена?? - Не. - Гадже ли си имаш?? - Не. :) - Да не си правила секс? - Не. :) - Натискала си се с някого?! - Не. :) :) - Ъъъ... ми закво си щастлива тогава?!?!?! - Браво бе, те го изкараха, че без мъже няма щастие Ооооо, Съсел , кво става ве мадафака . Стига си учила вееее, вземат да те приемат, после ще се чудиш кво да правиш . Едит: Вече започвам да се чувствам натурално тъп!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Чалгата е убаво нещо Абсолютно прав..дано не го казваш с ирония иначееее май нещо настивам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Ооооо, Съсел , кво става ве мадафака .Стига си учила вееее, вземат да те приемат, после ще се чудиш кво да правиш . Едит: Вече започвам да се чувствам натурално тъп!!! Нема страшно, ще го преживееш и ще стигнеш пак до момента, в който чустваш останалите като редко тъпи изкопаеми. Нарочно има првописни греешки. Добавят колорит на начина на изказване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Нема страшно, ще го преживееш и ще стигнеш пак до момента, в който чустваш останалите като редко тъпи изкопаеми. Нарочно има првописни греешки. Добавят колорит на начина на изказване... Не бе човек. Контролна по математика... знам всичко БЕТОН 6!!! Имам 5.00 щот съм объркал на най-лесното. Грешки точно от недоглеждане. А системата за оценяване е бом-бок. Най-лесната задача носи толкова точки, колкото и най-трудната X_X. И ся с оценки 4 и 5 аз се боря за 6 :Д. Първия срок при 45666 ми остави 6 ама тоя срок трябва да си съдера гъза за да ми пише 6. Не знам какво ми става. Никога не съм бил такъв леш по математика. Пък и нашата е меко казано тъпа кранта, дебела овца, заядлива скочибра и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 somethings telling me I must go home. and the lights all went out in massachusetts the day I left her standing on her own. sha lq lq пей сърце, Локото ще бие, бира ще се лее! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Чудя се как Караманът още не е пуснал топик за днешното шоу на Слави, при положение, че кака ти Дора Вентер беше на гости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Уха! Гепи тая буря # Temp: 15°C # Humidity: 63% # Wind: S at 40 km/h # Dew Point: 8°C # Barometer: 29.32" Hg (993 hPa) # Clouds: clear skies # Visibility: greater than 10 km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Навсякъде емоционални момиченца с цветни гуменки и емоционални ретро ленти на косите с панделчица от едната страна... което значи само едно... Фешънът се сля с емо-то. Ъм... и сега голяма част от 89 и нагоре са... фемо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Абсолютно прав..дано не го казваш с ирония иначееее май нещо настивам Каква ирония бре :) . Във форума за музика малко съм я защитавал. Айде поздрав Преслава - Инрига Чудя се как Караманът още не е пуснал топик за днешното шоу на Слави, при положение, че кака ти Дора Вентер беше на гости. Срам не срам ама тая дето беше в ляво на дивана съм я гледал :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Тя е Дора Вентер де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Навсякъде емоционални момиченца с цветни гуменки и емоционални ретро ленти на косите с панделчица от едната страна... което значи само едно... Фешънът се сля с емо-то. Ъм... и сега голяма част от 89 и нагоре са... фемо Направо се възхищавам на ентусиазма ти да ни споделиш това в 6.30 сутринта . Иначе гледам сега, че Фешънът отвръща на удара. В съботя видях една групичка 5-6 момичета, всичките едни и същи - дебели и косите им бяха изправени нагоре. Беше малко стресиращо да видя прически високи по 40 санта X_X. Защо по дяволите на НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПУХЛЬОВЦИ им върви супер много, само аз съм прее*ан от цялата Вселена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 щот не може на всички да им е яко. Споко, и аз съм така Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Днес за първи път бях на упражнения този семестър... и то взе че никой не дойде и .. само аз със асистента Поне да беше асистентка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.