Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Ай ся съ надприваръвими! Тоз ръкав на Форумната канализация е за това

Блиц, ти си от малките, но разсъдливи юзъри - туй мое лично мнение

Не мога обаче да не те бъзикна - ТОВА нещо говори ли ти???

Хах, руски не съм учил никога, ама тази я знам наизуст :Д. Чебурашка и Гена рулз. И семейство Мейзга ги знам :Д.

Бтв оня ден попаднах на едни култови анимации, които след падането на комунизма навлязоха в България. Те са си направо филми де... по 90 минути - за "Огън и лед" и "Флаш Гордън" става въпрос. Трябва да си ги изтегля :3, ех, спомени :].

Уф...сега се замислям - да си издавам ли сборника или не?

ДАААААААААААААААААААААААА :excl: :rolleyes:

За мен вече е "Добър ден!" :laughing:

Ако имаш чак такова желание да го притежаваш, днеска сглабям кориците, малко илюстрации, и го качвам в тракера.

коя ръка сърби за взимане на пари и коя за даване? сега се колебая да се радвам ли, да се депресирам ли.........

едит: @Curunir, вече съм в депресия. ти си виновен.

@Grimjaur, къпането е вредно, щото реката е мръсна, а и още не е пролет.

ДАААААААААААААААААААААААА :excl: :rolleyes:

За мен вече е "Добър ден!" :laughing:

Ако имаш чак такова желание да го притежаваш, днеска сглабям кориците, малко илюстрации, и го качвам в тракера.

за най-заклетите фенки първото копие с притурка (свирка). мекекекеке 2 в 1

за най-заклетите фенки първото копие с притурка (свирка). мекекекеке 2 в 1

Момчета, не се закачайте, че момичетата, ако се окажат момчета ще стане страшно :laughing:

и гълтънииииееееееееееее-е-е-е-е-е-е

Задължително, иначе после боли гъзЪ, както вече доказа Grimjaur :P

На мен пък ми минава през главата, че вече от две години ми се ходи на Дяволското гърло и Ягодинската пещера и ще взема да отида. Някой ходил ли е?

Да, и коло-маска на ануса... Айде пълъсъ.

Аз вече виждам първите лъчи нормална от светлината в тунела. Ако се бях вързал на джипито си - сигурно пак, както преди десет години, не ми мърдаха 20 дни по болници, с краен резултат "според мен, предполагам, най-вероятната, диагноза, мисля че е 'Синдром на Жилберт'". Щото и тогава се почна с драйфане, гъза ми - чешма, отпадналост, и тогава ми замериха висок билирубин и решиха, заради шибаната си типична лекарска параноя да ме държат две седмици, да съм им под ръка, да ми мерят кръвното, да ми зимат кръв секи ден, да пикая и сера в специални съдове, да си вра някакви неща в гъза, за проби, и всичкото това - без категоричен резултат. Еми не, благодаря! Серем ви и на здравеопазването... Може би след двайсет-трийсет години, като ми се дигне пак билирубина може да ида на изследвания, току-виж медицината малко се развила...

Момчета, не се закачайте, че момичетата, ако се окажат момчета ще стане страшно :laughing:

Е колко страшно да стане? То педераси и така има много - един повече - все тая.

Да, аз съм ходил и на Ягодинската, и на Дяволското, с кола, на стоп, пеша - какво точно те интересува?

Задължително, иначе после боли гъзЪ, както вече доказа Grimjaur :P

Ауу, това не може да е вярно?! Веднага признай, че е лъжа :laughing:

На мен пък ми минава през главата, че вече от две години ми се ходи на Дяволското гърло и Ягодинската пещера и ще взема да отида. Някой ходил ли е?

Мдам :) Доста хора сме ходили там и личното ми мнение е че Дяволското гърло не струва пред Ягодинската ;) В Ягодинската можеш да видиш много повече неща, докато Дяволското гърло си е баш ДУПКА - тъмна и влажна. Най-интересното в нея е че катериш 1000 стъпала, докато излезеш от там :D Колкото до Ягодинската - попитай Grimjaur, той има много добри впечатления от нея :ph34r:

Едит: Оооо, не не... Не е лъжа, само да намеря поста ;)

I na dvete mesta e qko dam. Ako sa opravili pytq kakto go bqha podhvanali predi dve tri godini shte e super. To na dqvolskoto gyrlo ne znam kakvo da mu gleda chovek. Samo peshterasti kato Nasko mogat da se radvat tam :D Ako se napravi pravilnoto osvetlenie v taq peshtera shte e super. Inache sega katerish edni stylbi v tymnoto i nqma koi znae kakvo da se vidi :) Vij Qgodinskata peshtera e super. Mnogo me kefi tam da obikalqm. Tanase, izdavai si sbornika, ne go misli mnogo mnogo. Trackera si e tracker, ama az mislq che trqbva da go napravish na kinjka :)

Ауу, това не може да е вярно?! Веднага признай, че е лъжа :laughing:

По повод оборването на теоремата, че гъз глава затрива - прочети подписа на Tomahawk. Относно пещерите - на мен ми е по-интересна Дяволското гърло, а не Ягодинската. Но пък Ягодинската се води за една от най-красивите, така че има какво да се види. И още нещо - истинските пещери са си точно дупки - тъмни и влажни.

http://caves.4at.info/index.php?cave_id=10...F2%E0&ord=3

Ягодинската

http://caves.4at.info/index.php?cave_id=14...%F1%EA%EE%F2%EE

Дяволското гърло

Ей и друг мисли като мен,ягодинската е по-красива,ама дяволското гърло е по-диво и спира дъха.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...