Grimjaur Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Виж, за бакшовете не се бях сетил...Аре, изнасям се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Ай ся съ надприваръвими! Тоз ръкав на Форумната канализация е за това Блиц, ти си от малките, но разсъдливи юзъри - туй мое лично мнение Не мога обаче да не те бъзикна - ТОВА нещо говори ли ти??? Хах, руски не съм учил никога, ама тази я знам наизуст :Д. Чебурашка и Гена рулз. И семейство Мейзга ги знам :Д. Бтв оня ден попаднах на едни култови анимации, които след падането на комунизма навлязоха в България. Те са си направо филми де... по 90 минути - за "Огън и лед" и "Флаш Гордън" става въпрос. Трябва да си ги изтегля :3, ех, спомени :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Педераси по улиците колкото си искаш. ПедерасТи, Наско, педерасти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Блиц, Знаеш крокодила, но знаеш ли трактора ТрТр Митя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Добро утро, мамини недо.../не няма да кажа недоклатени/ дялани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Уф...сега се замислям - да си издавам ли сборника или не? ДАААААААААААААААААААААААА За мен вече е "Добър ден!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Ако имаш чак такова желание да го притежаваш, днеска сглабям кориците, малко илюстрации, и го качвам в тракера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 коя ръка сърби за взимане на пари и коя за даване? сега се колебая да се радвам ли, да се депресирам ли......... едит: @Curunir, вече съм в депресия. ти си виновен. @Grimjaur, къпането е вредно, щото реката е мръсна, а и още не е пролет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Дясната е на даване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Това със сърбежа за всякакви части от тялото ли може да се прилага? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 По-скоро е намек да се окъпеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 ДАААААААААААААААААААААААА За мен вече е "Добър ден!" Ако имаш чак такова желание да го притежаваш, днеска сглабям кориците, малко илюстрации, и го качвам в тракера. за най-заклетите фенки първото копие с притурка (свирка). мекекекеке 2 в 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Ама с прилапване Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 и гълтънииииееееееееееее-е-е-е-е-е-е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 И скубане под мишниците Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 за най-заклетите фенки първото копие с притурка (свирка). мекекекеке 2 в 1 Момчета, не се закачайте, че момичетата, ако се окажат момчета ще стане страшно Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 и гълтънииииееееееееееее-е-е-е-е-е-е Задължително, иначе после боли гъзЪ, както вече доказа Grimjaur Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 На мен пък ми минава през главата, че вече от две години ми се ходи на Дяволското гърло и Ягодинската пещера и ще взема да отида. Някой ходил ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Да, и коло-маска на ануса... Айде пълъсъ. Аз вече виждам първите лъчи нормална от светлината в тунела. Ако се бях вързал на джипито си - сигурно пак, както преди десет години, не ми мърдаха 20 дни по болници, с краен резултат "според мен, предполагам, най-вероятната, диагноза, мисля че е 'Синдром на Жилберт'". Щото и тогава се почна с драйфане, гъза ми - чешма, отпадналост, и тогава ми замериха висок билирубин и решиха, заради шибаната си типична лекарска параноя да ме държат две седмици, да съм им под ръка, да ми мерят кръвното, да ми зимат кръв секи ден, да пикая и сера в специални съдове, да си вра някакви неща в гъза, за проби, и всичкото това - без категоричен резултат. Еми не, благодаря! Серем ви и на здравеопазването... Може би след двайсет-трийсет години, като ми се дигне пак билирубина може да ида на изследвания, току-виж медицината малко се развила... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Момчета, не се закачайте, че момичетата, ако се окажат момчета ще стане страшно Е колко страшно да стане? То педераси и така има много - един повече - все тая. Да, аз съм ходил и на Ягодинската, и на Дяволското, с кола, на стоп, пеша - какво точно те интересува? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Задължително, иначе после боли гъзЪ, както вече доказа Grimjaur Ауу, това не може да е вярно?! Веднага признай, че е лъжа Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 На мен пък ми минава през главата, че вече от две години ми се ходи на Дяволското гърло и Ягодинската пещера и ще взема да отида. Някой ходил ли е? Мдам Доста хора сме ходили там и личното ми мнение е че Дяволското гърло не струва пред Ягодинската В Ягодинската можеш да видиш много повече неща, докато Дяволското гърло си е баш ДУПКА - тъмна и влажна. Най-интересното в нея е че катериш 1000 стъпала, докато излезеш от там Колкото до Ягодинската - попитай Grimjaur, той има много добри впечатления от нея :ph34r: Едит: Оооо, не не... Не е лъжа, само да намеря поста Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 I na dvete mesta e qko dam. Ako sa opravili pytq kakto go bqha podhvanali predi dve tri godini shte e super. To na dqvolskoto gyrlo ne znam kakvo da mu gleda chovek. Samo peshterasti kato Nasko mogat da se radvat tam Ako se napravi pravilnoto osvetlenie v taq peshtera shte e super. Inache sega katerish edni stylbi v tymnoto i nqma koi znae kakvo da se vidi Vij Qgodinskata peshtera e super. Mnogo me kefi tam da obikalqm. Tanase, izdavai si sbornika, ne go misli mnogo mnogo. Trackera si e tracker, ama az mislq che trqbva da go napravish na kinjka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Ауу, това не може да е вярно?! Веднага признай, че е лъжа По повод оборването на теоремата, че гъз глава затрива - прочети подписа на Tomahawk. Относно пещерите - на мен ми е по-интересна Дяволското гърло, а не Ягодинската. Но пък Ягодинската се води за една от най-красивите, така че има какво да се види. И още нещо - истинските пещери са си точно дупки - тъмни и влажни. http://caves.4at.info/index.php?cave_id=10...F2%E0&ord=3 Ягодинската http://caves.4at.info/index.php?cave_id=14...%F1%EA%EE%F2%EE Дяволското гърло Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Ей и друг мисли като мен,ягодинската е по-красива,ама дяволското гърло е по-диво и спира дъха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.