Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз като не мога да си намеря работа , кво да кажа...

И аз...

Споко, и да бачкаш и да не бачкаш, накрая пак 2 кубика пръст отива..:D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Да, vinyl_master е прав ;) От работа не се става богат - става се гърбат! С това спане на бюрото дето му удрям, май верен ще излезе този мохабет :D

А мен ми свършва бирока...И не знам къде съм си затрил картата със последните снимки...

Сега ти виждам тва писание, редник. Ела до Банкя да ти подам 2-4-6 литра :laughing:

Минава ми през главата, пълна с бира след кило ракия вчера, че на ТАЗИ песен май си направих първата чикия през 88-ма някъде хахахах

Каквото и да говорим, съвременниците ще разберат какво казвам

Ти в Банкя ли си ма, чумо космата? Що не се обади по-рано, да си дръпна гъза до там?! Сега вече мноо късно, имам запланувано шибане.

Едит: хахахаххаха, ся видях какво си ми написал като едит в поста за сра...опа, за спането.

Тук съм до неделя, мари парясницо. Изпусна снощи мощно наливане с 'арна домашна. Довечера, т.е. сабаля къде 3 посрещам наште от Англия на летището, за събота имам напиване с други непознати тебе муцуни, абе де да те знам че си наблизо да го еба!

Вчера с Ванката се засякохме случайно на магистралата. Аз за Банкя, той за Босна :laughing:

Пийнааме едни кафета на Църна Маца... Уплаших се от плавниците му за 200+ кожи :tongue

Да те знаех, каун, че си в региона, щех те зема, имаше и къде да си преспиш и всичко, пу дееба!

Ай ся съ надприваръвими! Тоз ръкав на Форумната канализация е за това

Блиц, ти си от малките, но разсъдливи юзъри - туй мое лично мнение

Не мога обаче да не те бъзикна - ТОВА нещо говори ли ти???

Ай ся съ надприваръвими! Тоз ръкав на Форумната канализация е за това

Блиц, ти си от малките, но разсъдливи юзъри - туй мое лично мнение

Не мога обаче да не те бъзикна - ТОВА нещо говори ли ти???

Апък аз Видене, не можах да се сдържа да те питам - на теб Това говори ли ти нещо.....?

Еdit: Добре си ми заварил.... :P Ми кво да направя..., не можах да ги намеря на човешки език...

А....! Чакай да те питам. Ти като имаш спомени за такива древни филмчета като Татко Барба и Чебурашка - не си ли започнал малко късно да ръкоблудстваш (88г.) :wacko: .....???

Edit2: Семейство Мейзга си е направо като постмодернизъм в сравнение с горните две класики....

Апък аз Видене, не можах да се сдържа да те питам - на теб Това говори ли ти нещо.....?

Добре дошъл отново, поручик Галицин! Барбароните не ми ги пращай в тоя гаден немски вариант... :laughing:

КО е туй?

Тествай ТОВА

На което отговарям с

и дълбоко се покайвам за предишното.....

Иначе ми минава през главата да взема да се насвиркам като хората щото от тези бири само се потя като прасе.....

Е , gado , барбароните и аз съм ги гледал ти питаш Раптора дето ми е 2 пъти на годините :)

Иначе през главата ми минават 2-3 часа баскет (те по-скоро през тялото ми минават..) и след малко посоката ще е евентуално рояла , джаги+бира (sun)

Та , като сте почнали с линковете

- :lol:

Парите - много, курвите - и те.... Педераси по улиците колкото си искаш. Пиячка в магазина - също. Само дето нема с кой да се напие човек. Ей до тука я докарахме...

Няма защото не си търсил достатъчно. Който търси намира, а извинения защо не го е направил има всеки - също като задника...

Парите - много, курвите - и те.... Педераси по улиците колкото си искаш. Пиячка в магазина - също. Само дето нема с кой да се напие човек. Ей до тука я докарахме...

Ей това вече прозвуча съвсем несериозно!

Да позвъниш на близо 30 човека, да пишеш на още толкова в скайп - и ако това не е търсене....Иначе аз си пия. Мен не ми пречи. Ама с компания е по-забавно.

Да позвъниш на близо 30 човека, да пишеш на още толкова в скайп - и ако това не е търсене....Иначе аз си пия. Мен не ми пречи. Ама с компания е по-забавно.

Това само показва, че хората са ти лабави! А, минавало ли ти е през главата че, можеш да си вземеш пиячката и да се натресеш на някого от тия (с който ти е най-мерак да се напиеш) и да го затиснеш в ъгъла....

Мина ми, естествено...Зора е как да помъкна всичката тая пиячка, дето е вкъщи... Ни с кола, ни пеша...

Мина ми, естествено...Зора е как да помъкна всичката тая пиячка, дето е вкъщи... Ни с кола, ни пеша...

Верно, проблемът е сериозен! С кола - не върви щото ще се пие, пеш също - разстоянията са сериозни в София.... В този случай звъниш на първата таксиджийска фирма за която се сетиш и бакшо ще те откара и на луната ако кажеш...

Дядо Мраз е прав - Който иска намира решение, който не .....

П.п. В този ред на мисли - здраво направих тиквата и ще ходя да си лягам че, утре......

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...