Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз по инерция за слънцето си дрънках, не за астигматизма.Грешка.То астигматизма не е ли друго?

Моите симтоми са много сходни с >

отлепване на ретината - случва се при нараняване - удар, катастрофа и - запомнете! - при скокове с бънджи. Симптомите: виждате тъмни сенки, светкавици, тъмни или светли петна в очите. Не чакайте, а веднага идете на лекар. Поправимо е, особено с лазерните операции.

Но само след излагане на слънчева светлина или много силна и пряка изкуствена от крушки с нажежаема жичка.

Да бе и аз като зяпам в някоя крушка и после виждам едни петна такива... дали да не ида на лекар?

За какво се правиш сега на интересен?Много добре знаеш, че не става въпрос за това.Само искаше да прецакаме темата.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Това с продаването на парцелите на Марс/Луната не беше ли от някой филм?

Има такива само че като броиш пари как ще влезеш във владение и изобщо кой им е дал на тях право да продават не е много ясно ... иначе със сигурност имаше фирми които ужким с това се занимават

host, ми не разбрах за какво говориш всъщност. Ако си стоиш ей така някоя маса на Дриймс в 2 следобед и зяпаш фонтана и после виждаш такива или ?

Аз забелязах че без очила ми е по-добре - първите минути само ми е по-криво но след това ми се адаптират очите. Иначе за очилата те разбирам - и аз имах едни любими очила които успях да почупя един път със ски (и може би благодарение на тях са ми живи и здрави очите че кофти се изръсих тогава по лице)... та ми беше много криво тогава за тях но ми мина...

Иначе астигматизма е друго: http://bg.wikipedia.org/wiki/Астигматизъм

..Мани, преди време слушах новините по Радио 1 и съобщиха един интересн факт; някой си решил и измислил паричната единица за луната, още малко време остава и ще почнат и да продават и парцели, то както е тръгнало...:D

Всъщност парцели се продават от доста време вече. Някой се беше регистрирал като собственик, не било против законите и започнал да продава по нз си колко $ на квадрат. Беше евтинийка, доста си накупиха, скоро не съм чувал за това де...

Аз забелязах че без очила ми е по-добре - първите минути само ми е по-криво но след това ми се адаптират очите. Иначе за очилата те разбирам - и аз имах едни любими очила които успях да почупя един път със ски (и може би благодарение на тях са ми живи и здрави очите че кофти се изръсих тогава по лице)... та ми беше много криво тогава за тях но ми мина...

Че аз до преди 2-3 години никакви очила не носих, сега нося едни (що годе хубави) от време на време. Не е добре очите ти пък да свикнат постоянно с очила.

Аз пък взех аватара на PSYCHOSIS и го позабърсах малко, че оня бая се беше омазал... Сега вече има вид на изглед, по-скоро на отчаяние от това, дето съм му сторил. :woot

american_psycho_02small.jpg

Едит: Опитах се пак да го върна на мястото на "мръсния", обаче не са ни дали права да поставяме аватари....лоши, лоши админи... :bgrin:

Едит2: Не ви ли се струва, че ако PSYCHOSIS си отвори устата като тоя (за тези, дето познават Психозиса де...) - направо ще са си като братчета близнаци...? :lol:

Аз пък взех аватара на PSYCHOSIS и го позабърсах малко, че оня бая се беше омазал... Сега вече има вид на изглед, по-скоро на отчаяние от това, дето съм му сторил. :woot

post-3236-1248334939.jpg

Едит: Опитах се пак да го върна на мястото на "мръсния", обаче не са ни дали права да поставяме аватари....лоши, лоши админи... :bgrin:

Едит2: Не ви ли се струва, че ако PSYCHOSIS си отвори устата като тоя (за тези, дето познават Психозиса де...) - направо ще са си като братчета близнаци...? :lol:

Е то това е Крисчън Бейл в американския психар. Какво ви пречи? :)

Е то това е Крисчън Бейл в американския психар. Какво ви пречи? :)

Знам (на уголемената снимка даже си пише долу вдясно). Не ми пречи, но ми достави удоволствие, докато го чистех..."Монк" гледал ли си? Ние сме братя с Ейдриън...от различни майки...или бащи май...може и двете - не си спомням точно... :laughing:

Еееее, Мидекс, нарушаваш ми свободата на избор - шсъ съдим, ей ;)

Ще спечеля делото по точка 30 от Правилата! :lol:

Сложи си го пак...знам, че ти е в личната колекция... :rolleyes:

Пфффффф. Определено изглежда отчаян. Обещай, че няма да се занимаваш повече с това. :)

Уф...сега се замислям - да си издавам ли сборника или не?

Какво има в него?

Как искам да е лятото на 10-ти за 11-ти клас . Сега щях да си поркам биричка , да се шматкам и ред други работи , за които нямам време . Сега трябва да се стягам за работа да слушам болките и неволите на другите ...

..Мани, преди време слушах новините по Радио 1 и съобщиха един интересн факт; някой си решил и измислил паричната единица за луната, още малко време остава и ще почнат и да продават и парцели, то както е тръгнало...:D

Много отдавна се продават парцели, че се и купуват. Аз винаги съм се чудел на каква правна основа продаващата компания се брои за собственик...

Това с продаването на парцелите на Марс/Луната не беше ли от някой филм?

Един действителен х'американски филм. ГЛЕЙ СЯ :laughing:

За мен това е поредната land scam вариация, но пък ако някой някога все пак кацне на Луната и впоследствие евреите организират туризма дотам ще е интересно за тия с нот. актове :tongue

В отпуска съм,но като се замисля колко работа ме чака...Май по-добре беше да си ходя на работа.

Къде тая работа бе човек? Аз седя от 2 седмици и си клатя краката по цял ден. Тоя умрял сезон...

Аз пък се чудя как да не заспя на работа. Не че ще ми е за сефте в тоя архив, но не е хубаво де - от чисто уважение към колежката :bgrin:

Какъв умрял сезон аз едвам насмогвам и се чудя откъде да я захвана...

Личи ти. Ако нямаше работа, щеше да киснеш постоянно във форума.

Той бачка само вечер затова :laughing:

Не знам кога бачка, ама и в "дневните" теми все той се подвизава, и в темата за нощните птици - пак само той :D

А мен ми свършва бирока...И не знам къде съм си затрил картата със последните снимки...

Аз като не мога да си намеря работа , кво да кажа...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...