jozo Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Минава ми през акъла, че форума се напълни с "жени". А съм абсолютно сигурен, че 99% от тях са с член и се правят на интересни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Тука в офиса такава тъпня ме е налегнала, че чакам да се заям с някой поне малко виртуален екшън да има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Минава ми през акъла, че форума се напълни с "жени". А съм абсолютно сигурен, че 99% от тях са с член и се правят на интересни. искам да попитам тези 99%-тови "членове" кой искат да "начленят", мъжката половина или твоята "женска" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Мисля си, че в последните месеци тоя форум отива към все по-зле и по-зле.. Едни такива глупави теми се зараждат, много хора започват да се изявяват в ролите на бургаски "батка-играчи", тъпотийка общо взето.. Не пиша често и повече разглеждам, ама определено има деградация и то сериозна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Мисля си, че в последните месеци тоя форум отива към все по-зле и по-зле.. Едни такива глупави теми се зараждат, много хора започват да се изявяват в ролите на бургаски "батка-играчи", тъпотийка общо взето.. Не пиша често и повече разглеждам, ама определено има деградация и то сериозна... Аааа. Пък аз се чудех къде си се изгубил, а то воайорството те влечало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Мисля си... Добре Само сега да не почернее от G-класи пред нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 откога мисленето има такива странични ефекти? веднага да го спирам и аз, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Спирай, спирай, че не G-класи, ми направо с танковете ще идват :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Сърцето ми е останало в 80-те и 90-те...дам... M People - Don't Look Any Further Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Много добро парче! (dance) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Къде тренираш или домашно?Да дадеш инфо ако ходиш в зала как е хавата с наплива, че може сменям залата (не ме интересува кардиото само дали има наплив). на зала ходя , в нас имам такова колело ама нещо не ми е приятно да въртя на него , по-хубаво е от залите ма просто не ми допада......тъпо е знам. иначе ходя в тая зала в горичката на лаута зад стадиона , няма много народ , приятна е температурата и има много уреди , единственният проблем е че дисковете са доста малко което за мене е необяснимо как може да се хвърлят толкова много пари за модерни машини а да са си спестили от дискове...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Може да се радвате. В момента се чувствам точно както ме описват някои членове на форума.. Отзад някой ми е сложил чешма с неизчерпаем резервоар, днес демонстрирах завидни коремни мускули, като изстрелях обяда си с такава сила, че отката ме прати половин метър назад. Към това като прибавим и че кръвното ми е по-ниско от индекса на дженеръл мотърс, а аз самия се разхождам из нас като едно привидение... Странно е, че се чувствам добре единствено в банята под душа... Ред: Friends: Antares Мисля да се заровя някъде... Мале т'ва не било шега... Идвам и аз, ако нямаш против - ше си делнем копането и ше се заровим и двамата. Пу съм по-дълбоко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Минава ми през главата, че в една автомобилна тема за мерене на израстъци, пардон, скоростни постижения, Пазу стигна до гениален извод, достоен за създаването на специална серия по Discovery Channel: но явно тука други мъже на място освен мен и Злобила няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 ...Към това като прибавим и че кръвното ми е по-ниско от индекса на дженеръл мотърс... Откъде го измисли тоя индекс на ГМ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Много интересно как след 69-а никой не пробва да отиде до Луната - ей така се загубва интересът....... Малко късно се включвам, но не ви ли мина през ума че е защото Вернер фон Браун и екипа му вече са били на възраст и не са можели да правят ракети повече? Гледах с огромен интерес орязаните от цензурата ни пряки предавания от лунните мисии на чернобялия телевизор на вуйчо, и не ми се ще да вярвам че е било мистификация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Малко късно се включвам, но не ви ли мина през ума че е защото Вернер фон Браун и екипа му вече са били на възраст и не са можели да правят ракети повече? 'че в НАСА са работили (пост)нацисти по това време е повече от ясно взаимствали са почти всичко от Райха,ракетите им са едно към едно,а по това време комсмическата програма е сред най-важните приоритети на Хитлер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Саше, дай да те цункам бе, батка! Има ли нещо, което за теб да не е повече от ясно! Ти си нашата гордост, нашето ст.н.с.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 По темата... сега не ми минава нещо конкретно през глава, но преди малко ми мина през корема едно много готино .. хмм .. как да кажа .. компотче от мандарини "Del Monte". Много гот и жалко, че повече няма откъде да си взема такова, но за успокоение имам някакъв друг от същата марка, който е мулти-фрут - май и него ще го опаткам днес. Хмм, много интересно - купуван е в американски магазин и на етикета пише Made in China. Lovely. Or not... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Хубаво де - аз друго не разбирам - кво толкова с тая луна. Ако решат могат ли да идат - могат, е и кво от това? Ще потрошат някой и друг милиард и нищо. Да има някаква полза от тази разходка да идат ами просто за едната разходка - сигурно чакат някой милиардер да се навие на екскурзия ама няма - само в орбита искат да ходят гадовете... Dreamer, всичко е made in china вече... и в онзи филм руснака като бъхтеше техниката в орбита нали го каза - няма руско, няма американско - всичко е правено в китай (или беше тайван) - бой по канчето докато заработи ------------------------------ Не ми се бачка днес нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Хубаво де - аз друго не разбирам - кво толкова с тая луна. Ако решат могат ли да идат - могат, е и кво от това? Ще потрошат някой и друг милиард и нищо. Да има някаква полза от тази разходка да идат ами просто за едната разходка - сигурно чакат някой милиардер да се навие на екскурзия ама няма - само в орбита искат да ходят гадовете... ..Мани, преди време слушах новините по Радио 1 и съобщиха един интересн факт; някой си решил и измислил паричната единица за луната, още малко време остава и ще почнат и да продават и парцели, то както е тръгнало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Те продават, ама на Марс майче или пък на Луната.Ама 100% продават, сигурен съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Саше, дай да те цункам бе, батка! Има ли нещо, което за теб да не е повече от ясно! Ти си нашата гордост, нашето ст.н.с.! Гледай малко документални филми и чети книжки чат-пат че само с Oblivion не става,друже Историята не е само това което четеш в учебниците или гледаш по Discovery... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Както кажеш, ти ги разбираш, аз само минавам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Това с продаването на парцелите на Марс/Луната не беше ли от някой филм? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.