Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Жина! :) Писах "Някой?", демек - Някой може ли да помогне?

Иначе, ако предлагаш нещо, познавам един-двама, които биха се възползвали от подобен тип услуги... :D

Шегувам се!

Защо ли? Защото както сър Едмънт Хейли е прозрял още през 1692 - Земята е КУХА сфера и ние обитаваме вътрешната й повърхност! насочени право нагоре към зенита! Ако се изстреля комически кораб от СССР ще падне право в Австралия!

Изобщо що спорите не знам, като е очевидно.

Omfg, wtf?

Земята е куха????? Като е куха , какво става с гравитацията??КОЙ НОРМАЛЕН БИ ГО ПОВЯРВАЛ?

Omfg, wtf?

Земята е куха????? Като е куха , какво става с гравитацията??КОЙ НОРМАЛЕН БИ ГО ПОВЯРВАЛ?

То въпроса е има ли нормални хора ? ;)

...

Като е куха , какво става с гравитацията??

...

За инерция да си чувал?

7 км на пътеката , 15 км колело , много пилешки пържолки и сбогом мазнини :)

най-накрая се реших да почна да спортувам от ново

Аз пък си взех две двулитровки бира..машала... нека "кардиото" да ме хване за задника... ;)

mobo, не знам от къде ги извади тези бисери, ама с глас се смях :laughing: и себе си разпознах :laughing: и на другите по една роля мога да предложа :tongue корем ме заболя от смях :laughing:

7 км на пътеката , 15 км колело , много пилешки пържолки и сбогом мазнини :)

най-накрая се реших да почна да спортувам от ново

Къде тренираш или домашно?Да дадеш инфо ако ходиш в зала как е хавата с наплива, че може сменям залата (не ме интересува кардиото само дали има наплив).

mobo, не знам от къде ги извади тези бисери, ама с глас се смях :laughing: и себе си разпознах :laughing: и на другите по една роля мога да предложа :tongue корем ме заболя от смях :laughing:

Повечето сме присъствали от първо лице. При желание е можело да вземем участие :)

харесват ми незнам може би защото обичам да съм под напрежение почти постоянно :)

AH NIGGA PLEEEEASE... :read:

Friends: Antares

Мисля да се заровя някъде...

AH NIGGA PLEEEEASE... :read:

Friends: Antares

Мисля да се заровя някъде...

... а гледайки на Antares профила - дърпането им с оv3rm4n преди ден-два някак почва да ми изглежда все едно единия е взел пари назаем от другия и не му ги е върнал или просто му е изял закуската :lol:

WTF!?

What's with all the cancer girlies killing /b/ulforum? :О

cancer?

Аз все още си мисля, че Земята е на гърба на костенурка!

TURTLEH

A какво стана с 4те слона? Нали беше костенурката, върху нея 4те слона и най-отгоре диска...

регистрирано си 2009-та, но се разпознаваш в писаници от 2004-та. ша зема наистина да прочета архивите, за да различавам по-лесно кой призрак в кого се вселява.

и ще искам заплата за тролене на пълен работен ден. с извънредни и здравна осигуровка.

Всъщност, да обясня, макар че не ми се иска:

1. Невръстната аудитория, чиято невинност защитава мод екипа, е по-развратна от целия мод екип взет заедно + мен в добавка.

2. Всичката тая простотия ми се натрупва, защото по цял ден ми се налага да бъда учтив, да говоря културно и приятно, и да пазя добро поведение...

3. Повечето нецензурни реплики са дошли от реалния живот или са перифразирани мисли на велики хора.

А добро утро.

Явно си прекалено учтив!

;)

... а гледайки на Antares профила - дърпането им с оv3rm4n преди ден-два някак почва да ми изглежда все едно единия е взел пари назаем от другия и не му ги е върнал или просто му е изял закуската :lol:

тук си в грешка повече изглежда все едно единия е забравил да остави пари под възглавницата на другия или все едно е отмъкнал виртуалното му гадже, накрая и двамата са останали с пръст в гъз и в последствие идва "Pillow book" -> Записки под възглавката. ме-ке-ке-ке-ке велик тъпак съм ... Наско (Grimjaur) може да напише разказ по случая, няма да те съдя за права. аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

ааааааааааааааааааааааааа

регистрирано си 2009-та, но се разпознаваш в писаници от 2004-та. ша зема наистина да прочета архивите, за да различавам по-лесно кой призрак в кого се вселява.

и ще искам заплата за тролене на пълен работен ден. с извънредни и здравна осигуровка.

Мислиш, че във форума има призраци? :laughing:

Мислиш, че във форума има призраци? :laughing:

Мда, и не са 2-ма или 3-ма... ;)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...