sandman Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 ...2. Tursq si 2-ra priqtelka ... Ееее, баси кефа! Аз си търся 3-та! Някой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Ееее, баси кефа! Аз си търся 3-та! Някой? Aма жена или мъж търсиш ? Edit: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Жина! Писах "Някой?", демек - Някой може ли да помогне? Иначе, ако предлагаш нещо, познавам един-двама, които биха се възползвали от подобен тип услуги... Шегувам се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Защо ли? Защото както сър Едмънт Хейли е прозрял още през 1692 - Земята е КУХА сфера и ние обитаваме вътрешната й повърхност! насочени право нагоре към зенита! Ако се изстреля комически кораб от СССР ще падне право в Австралия!Изобщо що спорите не знам, като е очевидно. Omfg, wtf? Земята е куха????? Като е куха , какво става с гравитацията??КОЙ НОРМАЛЕН БИ ГО ПОВЯРВАЛ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Omfg, wtf?Земята е куха????? Като е куха , какво става с гравитацията??КОЙ НОРМАЛЕН БИ ГО ПОВЯРВАЛ? То въпроса е има ли нормални хора ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Не е куха! Всъщност Земята е плоска. Обърнете се към Flat Earth Society, ако имате възражения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 ...Като е куха , какво става с гравитацията?? ... За инерция да си чувал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 7 км на пътеката , 15 км колело , много пилешки пържолки и сбогом мазнини най-накрая се реших да почна да спортувам от ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Аз пък си взех две двулитровки бира..машала... нека "кардиото" да ме хване за задника... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 mobo, не знам от къде ги извади тези бисери, ама с глас се смях и себе си разпознах и на другите по една роля мога да предложа корем ме заболя от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 7 км на пътеката , 15 км колело , много пилешки пържолки и сбогом мазнини най-накрая се реших да почна да спортувам от ново Къде тренираш или домашно?Да дадеш инфо ако ходиш в зала как е хавата с наплива, че може сменям залата (не ме интересува кардиото само дали има наплив). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 mobo, не знам от къде ги извади тези бисери, ама с глас се смях и себе си разпознах и на другите по една роля мога да предложа корем ме заболя от смях Повечето сме присъствали от първо лице. При желание е можело да вземем участие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 харесват ми незнам може би защото обичам да съм под напрежение почти постоянно AH NIGGA PLEEEEASE... Friends: Antares Мисля да се заровя някъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 :D http://www.vbox7.com/play:42250a5a Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 AH NIGGA PLEEEEASE... Friends: Antares Мисля да се заровя някъде... ... а гледайки на Antares профила - дърпането им с оv3rm4n преди ден-два някак почва да ми изглежда все едно единия е взел пари назаем от другия и не му ги е върнал или просто му е изял закуската Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 WTF!? What's with all the cancer girlies killing /b/ulforum? :О Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Аз все още си мисля, че Земята е на гърба на костенурка! TURTLEH Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 cancer? Аз все още си мисля, че Земята е на гърба на костенурка! TURTLEH A какво стана с 4те слона? Нали беше костенурката, върху нея 4те слона и най-отгоре диска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 /b/ulforum Priceless! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 mobo, не знам от къде ги извади тези бисери, ама с глас се смях и себе си разпознах и на другите по една роля мога да предложа корем ме заболя от смях регистрирано си 2009-та, но се разпознаваш в писаници от 2004-та. ша зема наистина да прочета архивите, за да различавам по-лесно кой призрак в кого се вселява. и ще искам заплата за тролене на пълен работен ден. с извънредни и здравна осигуровка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 cancer? A какво стана с 4те слона? Нали беше костенурката, върху нея 4те слона и най-отгоре диска... Turtles all the way down, baby! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Всъщност, да обясня, макар че не ми се иска:1. Невръстната аудитория, чиято невинност защитава мод екипа, е по-развратна от целия мод екип взет заедно + мен в добавка. 2. Всичката тая простотия ми се натрупва, защото по цял ден ми се налага да бъда учтив, да говоря културно и приятно, и да пазя добро поведение... 3. Повечето нецензурни реплики са дошли от реалния живот или са перифразирани мисли на велики хора. А добро утро. Явно си прекалено учтив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 ... а гледайки на Antares профила - дърпането им с оv3rm4n преди ден-два някак почва да ми изглежда все едно единия е взел пари назаем от другия и не му ги е върнал или просто му е изял закуската тук си в грешка повече изглежда все едно единия е забравил да остави пари под възглавницата на другия или все едно е отмъкнал виртуалното му гадже, накрая и двамата са останали с пръст в гъз и в последствие идва "Pillow book" -> Записки под възглавката. ме-ке-ке-ке-ке велик тъпак съм ... Наско (Grimjaur) може да напише разказ по случая, няма да те съдя за права. аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 регистрирано си 2009-та, но се разпознаваш в писаници от 2004-та. ша зема наистина да прочета архивите, за да различавам по-лесно кой призрак в кого се вселява. и ще искам заплата за тролене на пълен работен ден. с извънредни и здравна осигуровка. Мислиш, че във форума има призраци? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Мислиш, че във форума има призраци? Мда, и не са 2-ма или 3-ма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.