sandman Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 letalis, дреме ти на х*я... не разбрахте ли, че форума е място за губене на излишък от свободно време, с малки изключения - Buy/Sell и някви теми такива за взаимопомощ. Ама тук в Тя и То и Те и ние и т.н. ако някой приема това което се пише тук на сериозно - наистина има някакъв бъг в главата и има крещяща нужда от излизане навън с истински приятели и събеседници, па ако може и да закарфичи нещо свежо - кеф! Проблемът е, че баш някои хора дет разправят, че в истинския живот са различни не са достатъчно изкрени със себе си(щот мен ме боли ... кой какъв е, та лъжат само себе си). Имал съм "Честта" да се запозная по един или друг повод с някои съфорумци - тук големи ербапи го раздават, а ако ги видиш кви мишки са... чак смях предизвикват такива някви... Ако това се разбира под: "Да не мислиш, че в реалния живот съм такъв? Напротив - не мош ма позна!" де да знам - мъчно ми става за село! По тос повод и я не одим по форомни срещи, че да са не разочароваме и да си тарсим друг форум. Малееее, съдейки по това кви глупости пиша и как скачам от тема в тема и чак сам си губя смисъла на тва дет съм написал, иде да рече, че в момента съм по-пиян от снощи което си е някакъв феномен, едва ли не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrettyLittle Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Не, не се отнася да теб. За Петърчо и колилото му е отнася. А защо ти реши, че е възможно да се отнася за теб?! Нали не правиш някакви намеци относно сексуалната ориентация на най-мъжествения мъж тук? Как беше на Каменица Манифеста?? "НЕ, АЗ няма да си бърша гъза! ДА, аз ще си пусна нокът на малкия пръст и ще си чопля ушите с него! НЕ, аз няма да си мия зъбите два пъти на ден! ДА, аз ще си бърша носа в ръкава!" кефи ли ви тая реклама на каменица? Мъжове... бахахахахахахахахахаха Ако това е твоя начин да се направиш на мъж, то трябва да напиша нещо, което Пешо пише често - FAIL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Не, не се отнася да теб. За Петърчо и колилото му е отнася. А защо ти реши, че е възможно да се отнася за теб?! Нали не правиш някакви намеци относно сексуалната ориентация на най-мъжествения мъж тук? Как беше на Каменица Манифеста?? "НЕ, АЗ няма да си бърша гъза! ДА, аз ще си пусна нокът на малкия пръст и ще си чопля ушите с него! НЕ, аз няма да си мия зъбите два пъти на ден! ДА, аз ще си бърша носа в ръкава!" кефи ли ви тая реклама на каменица? Мъжове... бахахахахахахахахахаха О ти, overmane, мачо на всички мачовци. Ти никога не си "ползвал кърпички", никога не си пил бира, опериран си от чувство за хумор и винаги си сваляш гащите там дето си ги "мерят"... Стига вече! sandman е прав в по-голямата си част от поста, но пък форумните сбирки са си хубаво нещо - там си проличава кой какъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 E, те това е.Всичко стана за 1-на бира.Хубу, че не пия бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Ако това е твоя начин да се направиш на мъж, то трябва да напиша нещо, което Пешо пише често - FAIL. rolleyes.gif Чудя се, дали ако еоs имаше пишка щеше да й направиш свирка?.... За да отговоря в твой стил - Чудя се дали ако Аntares имаше пишка, щеше да му направиш свирка? Аntares - шегувам се, да не се обидиш ся... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Съгласен съм с Овърман при това постовете му са много на място. Явно не само на мен ми е писнало да чета за на Антарес намеците какъв мъж е или глупостите, които се изприказват при всеки нов член на форума. Е*хти меренето на пишки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Олеле, отивам да си режа вените. Не, сеиозно, благодаря на колектива Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Абе, да го еба, ся като извеждах кучето и видях едно малко лястовиче паднало от гнездото - мога ли да му помогна с нещо или да го отписвам направо... Тя мойта лигла искаше да го яде такава, добре, че в последния момент го забелязах с пияния си поглед... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Абе, да го еба, ся като извеждах кучето и видях едно малко лястовиче паднало от гнездото - мога ли да му помогна с нещо или да го отписвам направо... Тя мойта лигла искаше да го яде такава, добре, че в последния момент го забелязах с пияния си поглед... Можеш да го прибереш у вас и да се надяваш, че може да лети. Сложи го някъде, където кучето не може да го стигне и го остави да си почива. Ако няма счупено крило или нещо такова и може да лети - ще се оправи Поне при RaptoR подейства Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Няма го вече - някоя проклета котка го е оползотворила. /едит: даааа, та после да ми оповръща къщичката от тая перушина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Няма го вече - някоя проклета котка го е оползотворила. Е то нали знаеш - в природата нищо не се губи А можеше да го оползотвори твойто куче :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 пръъъц тръъъц... Я, някой каза ли нещо?! Мнеее... сторило ми се е... явно на МЪЖА двете топчици се удрят една в друга и тропкат... мандахерц-мандахерц... малките спаружени топчици... Нищо, един ден ще станете голееееми топки, и тогва живот и здраве ще имате собствено мнение! Няма да висите като мъд^Wтопки отдолу на мнението на някой голям Ху^WМъж... и ще ви забелязват! Може би... Но отговор на въпроса ми чии четки ще поругава големия страшен МЪЖ нямаа... Иначе бравос на Мъжът - скри се зад топчиците си: Олеле, отивам да си режа вените. Не, сеиозно, благодаря на колектива Ма така де. Нали за това си ги е отгледал... да му покриват гъ^Wзадните части... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Май много те вълнуват половите ми органи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Хахаха овър, смешен си да и умен ,и голям.Искам като порасна да приличам на тебе,но още много клавиатури има да изтрия до тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Вече дори не мога да проследя кой с кого се кара и заяжда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Нали знаеш - няма значение дали е*еш или те е*ът, важното е да си в секса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Както се казва в ония виц "тука няма ред,тука няма ред,2 пъти ме е-ха,3 пъти св-ки правих ,а аз още никой не съм е-л" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Мамба, мамба... Хуямбааа ... "Меджик пипъл вуду пипъл" Мамка му, яд ме 'фаща, че не мога да им хвана много от текстовете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 При мъжете единият тестис е по-голям от другия, при Овърман всеки тестис е по-голям от другия . Момчета, да си мъж не е да ебеш наред, да си бършеш гъза с кърпата за лице на половинката и 5 минути след секс да си готов за чекия, да си мъж означава да си държиш на думата и да се държиш коректно дори с тези, които те дразнят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Yes! Уроци по това какво е да си мъж от хора на 19 - priceless! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 "да се държиш коректно дори с тези, които те дразнят. " Да се държиш с всеки, както заслужава и сам той се държи по-скоро, и в мое виждане.Пък и това е да си нормален човек със себе уважение, не мъж.И какво подяволите "да си мъж", "да си жена"... ___________________ Така вече се разбрахме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Не, трябва да се държиш коректно и възпитано с ВСИЧКИ, защото, например, мен новите женски попълнения във форума леко ме дразнят, ама не съм седнал да повтарям "Ама, тъпа патко, GTFO my bulforum!!!". Като нямаш причина да се държиш прилично с някой просто го игнорирай, какво ще си показваме агариите ся... :Д In other news: It's Oasis appreciation day, yay! ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Вече дори не мога да проследя кой с кого се кара и заяжда. Same. Изпокарахте се за глупости. Поне намерете някаква тема, около която да се върти спора. Ще си вземете скалповете без никаква видна причина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Мусаката е почти готова ,а най-хубавото е, че жената току що си идва от зъболекар иии няма да яде.Така ще има повече за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Yes! Уроци по това какво е да си мъж от хора на 19 - priceless!Аз нямам против и по-малки от мен да ме приземяват. Все пак една групичка от 15-16 годишни младежи, с които доста се бях заяждал из вело-форумите ми показаха от къде изгрява слънцето, като ме прибраха, викнаха ми линейка и ме заведоха до място, от което да може да ме вземе... Иначе аз да си кажа - с никой не съм се изпокарал Ако някой е на друго мнение - то си е за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.