Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

+1 за Blitz

Най-вярната при това,приятелка :woot

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
...
...

Пожелавам ви и на двамата дълъг съвместен живот с вшите приятелки!

Пропуснах да вметна, че вече ми е бивша приятелка, ама то няма значение, щото и без това от съображения за сигурност реших да й махна снимката...

Пожелавам ви и на двамата дълъг съвместен живот с вшите приятелки!

Пропуснах да вметна, че вече ми е бивша приятелка, ама то няма значение, щото и без това от съображения за сигурност реших да й махна снимката...

Е, нашите поне все още не са ни бивши :Д.

Леле, изтрепаха се днеска по пътищата. 8 жертви за 24 часа. Това ме навежда на репликата на Никалъс Кейдж от Цар на Войната за колите: "Поне моята стока има предпазител."

Жената е грозен израстък около путката. А путката е грозен израстък около дупката!...И ненапразно сексът се свежда до спортно запълване на дупки/я Бат Бойко колко време прави секс със софийските улици/.....

МОД ЕДИТ: Нешо е в твоя стил, между другото се е пенсионирал. Насе, съобразявай се с невръстната аудитория...

Убиваш ме човек! :laughing:

Ама тези дни много те гони хумора нещо... та се чудя... не прекарваш ли прекомерно много време из пещерни галерии където кислорода е малко "негоден" или е просто от целият споменат алкохол по постовете?

:P

Всъщност, да обясня, макар че не ми се иска:

1. Невръстната аудитория, чиято невинност защитава мод екипа, е по-развратна от целия мод екип взет заедно + мен в добавка.

2. Всичката тая простотия ми се натрупва, защото по цял ден ми се налага да бъда учтив, да говоря културно и приятно, и да пазя добро поведение...

3. Повечето нецензурни реплики са дошли от реалния живот или са перифразирани мисли на велики хора.

А добро утро.

Ауууу... брррр...

Да са живи и здрави девойките от лабораторията, че ме снабдиха с Дефламол... Купих си джърси без ръкави и след вчерашното старопланинско загубване, раменете ми са с приятен малинов цвят. Много се надявам днес хората да не ме потупват дружески по рамото...

Понеделник, начало на нова работна седмица, а аз си седя вкъщи и почивам...Ебаси якото! :)

Тва да описваш архив е най-отвратителната работа, която някога съм правил... Наспиваш се както си трябва, отиваш на работа, пиеш едно кафе и си мислиш, че нищо не може да ти се опре - да ама не. Почваш писането и на 15 минута се чувстваш се едно не си спал 3 дена...

Едит: Гримьоре, ни та е срам!!!

There's a new type of metal - fail metal.

Ред: Сега забелязах:

според мен приятелите и семейството са най-важните неща в живота,аз имам една приятелка на която винаги мога да разчитам а и тя на мен,двете се познаваме от детската градина,но станахме най-добри приятелки в 3 клас,когато учителката ни сложи да седнем заедно
...Ty Lo6a...Ty DoBrA...TaKaVa SaM NaLi TaKa...MoMi4e sas

SiNi vLaStvA6ti o4i...S NaI RaZlI4nI TaInI I Me4ti...

Ty NeJnA...Ty zLa...ToVa Se KrIe V MoIaTa Dy6a...

TaKaVa SaM...Za6to Da OtRi4aM Na SeBe Si EdINsTvEnO pRiLiChAm..

БАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Момчета, к'во да кажем - жени...

Antares, това е много добър поглед над нещата - татко да си вкара дъщерята във форума. Явно бащата е садист!!! :D

Пешо, CHECK THIS OUT!

Олелеле!!!!Видене!!Ни тЪ е сТрам!!! Изплюх си бирата, като го четох това...А...ква дъщеря? На колко?

Някой да отива до магазина веднага да ми купи бира и цигари!!!Че такъв мързел ма е натиснал...

Марш!!!Пепел ти на езика!!!Кокоши лайна нямаше ли, че да си намажеш с тях косата? Ами с последната бира!!! Пуууууууу!!! Бял свят да не видиш дано!!! Ами ако твоето мъжко тяло си беше дезинфектирало краката с последните пръски на любимия ти парфюм? Или си беше изтрило задника с любимата ти кърпа за баня?А??

Марш!!!Пепел ти на езика!!!Кокоши лайна нямаше ли, че да си намажеш с тях косата? Ами с последната бира!!! Пуууууууу!!! Бял свят да не видиш дано!!! Ами ако твоето мъжко тяло си беше дезинфектирало краката с последните пръски на любимия ти парфюм? Или си беше изтрило задника с любимата ти кърпа за баня?А??

прави се с кърпата за лице, не за баня - много е голяма и неудобна за това упражнение.

Ама е по-мекичка и докато си бършеш задника, можеш и да се изсекнеш в нея ;)

Ако ми изчезне последната бира, следва: С четката за зъби си свалям мърсотията, събрана по веригата. С онуй, любимото копримено шалче забърсвам маслото, избило по ботушите на вилката. С четката за дрехи си си измивам в мивката калта от обувките. С четката за коса си изчегъртвам калта и лайната между грайферите. Разбира се, цялото това сервизиране се прави върху любимата й плажна хавлия, за да не цапам (много) балатума.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...