letalis Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 +1 за Blitz Най-вярната при това,приятелка Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 ... ... Пожелавам ви и на двамата дълъг съвместен живот с вшите приятелки! Пропуснах да вметна, че вече ми е бивша приятелка, ама то няма значение, щото и без това от съображения за сигурност реших да й махна снимката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Пожелавам ви и на двамата дълъг съвместен живот с вшите приятелки! Пропуснах да вметна, че вече ми е бивша приятелка, ама то няма значение, щото и без това от съображения за сигурност реших да й махна снимката... Е, нашите поне все още не са ни бивши :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Леле, изтрепаха се днеска по пътищата. 8 жертви за 24 часа. Това ме навежда на репликата на Никалъс Кейдж от Цар на Войната за колите: "Поне моята стока има предпазител." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Ооой, ой-ой-ой воодка "Ахелой".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Жената е грозен израстък около путката. А путката е грозен израстък около дупката!...И ненапразно сексът се свежда до спортно запълване на дупки/я Бат Бойко колко време прави секс със софийските улици/..... МОД ЕДИТ: Нешо е в твоя стил, между другото се е пенсионирал. Насе, съобразявай се с невръстната аудитория... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Убиваш ме човек! Ама тези дни много те гони хумора нещо... та се чудя... не прекарваш ли прекомерно много време из пещерни галерии където кислорода е малко "негоден" или е просто от целият споменат алкохол по постовете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Това е жената. Наско, не позна - ТОВА са Жените! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Всъщност, да обясня, макар че не ми се иска: 1. Невръстната аудитория, чиято невинност защитава мод екипа, е по-развратна от целия мод екип взет заедно + мен в добавка. 2. Всичката тая простотия ми се натрупва, защото по цял ден ми се налага да бъда учтив, да говоря културно и приятно, и да пазя добро поведение... 3. Повечето нецензурни реплики са дошли от реалния живот или са перифразирани мисли на велики хора. А добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Ауууу... брррр... Да са живи и здрави девойките от лабораторията, че ме снабдиха с Дефламол... Купих си джърси без ръкави и след вчерашното старопланинско загубване, раменете ми са с приятен малинов цвят. Много се надявам днес хората да не ме потупват дружески по рамото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Понеделник, начало на нова работна седмица, а аз си седя вкъщи и почивам...Ебаси якото! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Тва да описваш архив е най-отвратителната работа, която някога съм правил... Наспиваш се както си трябва, отиваш на работа, пиеш едно кафе и си мислиш, че нищо не може да ти се опре - да ама не. Почваш писането и на 15 минута се чувстваш се едно не си спал 3 дена... Едит: Гримьоре, ни та е срам!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 /me се насира от кеф и после скача отгоре с боси крака!!! Heartworm Suicide Note Lullaby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 There's a new type of metal - fail metal. Ред: Сега забелязах: според мен приятелите и семейството са най-важните неща в живота,аз имам една приятелка на която винаги мога да разчитам а и тя на мен,двете се познаваме от детската градина,но станахме най-добри приятелки в 3 клас,когато учителката ни сложи да седнем заедно ...Ty Lo6a...Ty DoBrA...TaKaVa SaM NaLi TaKa...MoMi4e sasSiNi vLaStvA6ti o4i...S NaI RaZlI4nI TaInI I Me4ti... Ty NeJnA...Ty zLa...ToVa Se KrIe V MoIaTa Dy6a... TaKaVa SaM...Za6to Da OtRi4aM Na SeBe Si EdINsTvEnO pRiLiChAm.. БАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Пешо, CHECK THIS OUT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Добре. Хууу... Татковците, признавайте си кой от вас вкара дъщеря си във форума?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Момчета, к'во да кажем - жени... Antares, това е много добър поглед над нещата - татко да си вкара дъщерята във форума. Явно бащата е садист!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Пешо, CHECK THIS OUT! Олелеле!!!!Видене!!Ни тЪ е сТрам!!! Изплюх си бирата, като го четох това...А...ква дъщеря? На колко? Някой да отива до магазина веднага да ми купи бира и цигари!!!Че такъв мързел ма е натиснал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Марш!!!Пепел ти на езика!!!Кокоши лайна нямаше ли, че да си намажеш с тях косата? Ами с последната бира!!! Пуууууууу!!! Бял свят да не видиш дано!!! Ами ако твоето мъжко тяло си беше дезинфектирало краката с последните пръски на любимия ти парфюм? Или си беше изтрило задника с любимата ти кърпа за баня?А?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Марш!!!Пепел ти на езика!!!Кокоши лайна нямаше ли, че да си намажеш с тях косата? Ами с последната бира!!! Пуууууууу!!! Бял свят да не видиш дано!!! Ами ако твоето мъжко тяло си беше дезинфектирало краката с последните пръски на любимия ти парфюм? Или си беше изтрило задника с любимата ти кърпа за баня?А?? прави се с кърпата за лице, не за баня - много е голяма и неудобна за това упражнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Ама е по-мекичка и докато си бършеш задника, можеш и да се изсекнеш в нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Ако ми изчезне последната бира, следва: С четката за зъби си свалям мърсотията, събрана по веригата. С онуй, любимото копримено шалче забърсвам маслото, избило по ботушите на вилката. С четката за дрехи си си измивам в мивката калта от обувките. С четката за коса си изчегъртвам калта и лайната между грайферите. Разбира се, цялото това сервизиране се прави върху любимата й плажна хавлия, за да не цапам (много) балатума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Пешо, CHECK THIS OUT! Ах. Направил си му скрийншот. Аз единствено можах да възкликна като го видях това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.