Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

И аз не бих го подкрепил, щото ще е страшно. Те на повечето снимки показват някви прилични каки, обаче си представям да тръгнат повечето жени така. То ще е бахти ужасната работа. Пък и afx е прав. Когато всичко е отвънка се губи тръпката. Ми то дай да почнем да се плющим по улиците направо. Кво толкова. Дотакова ти се, сваляш гащите и почваш. Дайте да вземем и да пикаем и серем по улиците. Където те хване. Кво толкова. Хората от нямане с какво да си разнообразят ежедневието се извратиха вече. Мъжете като можем да ходим голи до кръста, трябва да почнем да пледираме да можем да ходим голи и под кръста. Така де, дайте и мъжете да се борим за няква такава кауза. Щото кво толкова, че ще си развяваш патката по улиците. Може даже да се вдигне малко популацията.

да,да ще тръгнат те topless ама не днес :bgrin: първата причина-никак не е удобно :wacko: втората-мъжките не са дорасли( а може би и никога няма) да не зяпат като изтървани :angry:

но тука проблема е друг,не знаех че ако излезна topless на улицата може да ме глобят и арестуват,а мъжките да нямат грижи :ghost

Хахаха, за Рада и аз ще гласувам :)

Иначе - да тръгне връстничка на Лили Иванова "топлес" - извинявай, ама съня ми и сега е неспокоен...

Освен това - мъжките гърди не са вторични полови белези, все пак...

Преди време някой зададе въпрос... Защо аджеба мъжете, като не кърмим, имаме зърна? O_o

защо в затвора хората полудяват окончателно и отчаяно се нуждаят от спец помощ??? :blink: :wacko:

И аз не бих го подкрепил, щото ще е страшно. Те на повечето снимки показват някви прилични каки, обаче си представям да тръгнат повечето жени така.

Мдам... абре... става ама трябва всяка жена да ходи с по един инсталиран фотошоп :D

Мдам... абре... става ама трябва всяка жена да ходи с по един инсталиран фотошоп :D

Хахах

Зависи как владее фотошопа :)

Много е странно да си жив.

животът е прекрасен
"Всичко може да се случи - щастие дори!"

"Налей да пием бирата, налей да се напием, да празнуваме победата, че Ботев победи!"

vivacanary.gif samobotev.gif smilie_schal3.gif

Пууу да му се незнае тоя град се напълни с Емо-та,Иво-та ;) и още незнам кви идеоти...... :angry1 :sick

[13:02:37] Георги Алексиев says: kyde si bre

[13:02:42] Георги Алексиев says: pak li se napu6i aaaaa

[13:16:59] Даниел (afx) says: здрасти

[13:17:15] Даниел (afx) says: сметка ли ми държиш ааа :)

[13:17:30] Георги Алексиев says: daaaaa

[13:17:35] Георги Алексиев says: narkoman :(

[13:17:39] Даниел (afx) says: ?!

[13:17:44] Даниел (afx) says: що да съм наркоман бре

[13:17:55] Даниел (afx) says: ти не си ли? пушиш цигари.. пиеш алкохол.. ?

[13:18:16] Георги Алексиев says: ne

[13:18:23] Даниел (afx) says: не пушиш?

[13:18:23] Георги Алексиев says: tova ne sa narkoti4ni ve6testva

[13:18:26] Даниел (afx) says: ахахаха

[13:18:30] Даниел (afx) says: напротив

[13:18:31] Даниел (afx) says: :)

[13:18:46] Даниел (afx) says: кой те излъга че не са

[13:19:27] Георги Алексиев says: uffff

[13:19:46] Даниел (afx) says: ахаха "уфф" защото не щеш да го признаеш пред себе си

[13:19:53] Даниел (afx) says: или пред родителите ти които са те излъгали :)

[13:20:01] Даниел (afx) says: както и мен моите

[13:20:17] Даниел (afx) says: излъгали са те с примера си

[13:20:35] Даниел (afx) says: майка ми и тя пуши.. и баща ми също... докато не си докара исхемична болест на сърцето

[13:20:37] Георги Алексиев says: ne me zanimavai s gre6ni teorii bre narkoman

[13:20:53] Георги Алексиев says: ne prevry6tai lyjata v istina samoza6toto iska6 da i povqrva6

[13:21:14] Даниел (afx) says: да пусна ли разговора ни във форума?

[13:21:20] Даниел (afx) says: да видя какво мислят другите :)

[13:21:37] Георги Алексиев says: drugite narkomani mislqt sy6to kato teba spox

[13:21:40] Георги Алексиев says: ne si sam

[13:22:05] Георги Алексиев says: tova oba4e pak kazvam ne prevry6ta lyjata v istina, a prosto v ob6ta istina

:angry:

^^колко мъка,Боже колко мъка :blink:

винаги съм си мислела че такива хора са аха-на изчезване,ама уви-тук стабилно да бутат нерви,в случая на мен смях :lol:

Как по дяволите ще чакам цяла нощ 1-вия старт от новия сезон на Ф1 и ще заспя 15 мин преди старта!? X_X

Цигарите са по-кофти от тревата. На мен доколкото ми е известно към трева не може да се развие физическа зависимост. Към цигарите може и психическа и физическа. В нас не се трае. В хола се влиза само с противогаз :D. Ако нямаше цигари светът щеше да е перфектен :].

Кафе, цигарите, шоколада(захарта) НАРКОМАНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ УМРЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!

Аз съм гаден лепилар " Лепилце рила ти ми дай и света на клечка ще ти дам " " Липилцето рила ми спря тревичка аз нещЪ искам да се лее шоколад " Мале откачам още чувам разни звуци в главата си от среднощните обиколки на хубавото ни градче . Що пък и шоколада се числи към наркотиците ?

afx с теб съм за легализацията.... :punk

Не точно.. в смисъл просто не ми харесва отношението.... Иначе и на мене не ми е приятно да гледам надрусани тиинейджъри на 15-16 годинки с още неоформени характери да си преебават бъдещето.

колко обичам да пуша...

Не точно.. в смисъл просто не ми харесва отношението.... Иначе и на мене не ми е приятно да гледам надрусани тиинейджъри на 15-16 годинки с още неоформени характери да си преебават бъдещето.

говоря единствено за марихуаната и не я приемам като наркотик

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...