Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

А ти по-какво ме оценяваш ? И аз съм боклук като всички останали . Написах го да изкажа възмущението си , а не да се правя на " Героя с белия кон " .
Човек, способен да напише подобно нещо, макар и помогнал и то немалко - :bowdown:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Uzito: спешна помощ не трябва да ти откажат а още по-малко ако го закараш в хирургиите. Друг е въпроса че ще си загубиш най-малко 1 час а ако на някой кажеш "ако знаеш какво ми се случи - не можах да дойда защото един старец падна пред мен, удари си главата и го водих до хирургиите да го зашият защото течеше много кръв" сигурно ще те гледат като извънземно и ще мислят че се бъзикаш...

мусака с тиквички

EPIC FAIL!

Сериозно ти не си ли опитвал такова нещо? ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА Е!!! Даже мога да кажа че е по-вкусна от обикновената мусака. Жена ми всеки път едвам ме удържа да не я изям цялата....

Огретенче с тиквички също е хубаво.С малко настъргани картофки в него, сирене, шунка (прошуто) и яйчице...в йенско стъкло.Много е добре.И е много леко хапване.С айрянче е таман.

По темата "пука ти, не ти пука" една случка от преди месец и нещо.

Тичам си аз към 23:00 покрай "Марица" - от страната на пешеходния - и таман наближавам р-т "Малкия Новотел" - по посока Панаира и тъкмо преди да стигна входа, гледай ти.Седнала на троторара между две спрели коли (скъпички) млада жена, привлекателна, и си реве.И точно докато направя 4-те крачки разделящи ме от нея протича следната мисъл - Това момиче защо ли плаче?Дали да на спра да я питам дали е добре?Сигурно ще я стресна (целия в черно облечен и тича по тъмно).Хубава е, доста.Е, за какво ще спра да я питам как е, защото ми пука или защото ми харесва?Защото ми харесва.Не мисля, че ще спра...

Огретенче с тиквички също е хубаво.С малко настъргани картофки в него, сирене, шунка (прошуто) и яйчице...в йенско стъкло.Много е добре.И е много леко хапване.С айрянче е таман.

Да бе лека храна - я пак: картофи, сирене, шунка, яйце... да викна ли жената да ти направи една сметка колко "лека" храна е това. Лека е салатата с малко сирене а това е доста далече от лекото :) Верно не е като да издумкаш половин кило мръвки и е по-щадящо за стомаха но дотам...

По темата "пука ти, не ти пука" една случка от преди месец и нещо.

Тичам си аз към 23:00 покрай "Марица" - от страната на пешеходния - и таман наближавам р-т "Малкия Новотел" - по посока Панаира и тъкмо преди да стигна входа, гледай ти.Седнала на троторара между две спрели коли (скъпички) млада жена, привлекателна, и си реве.И точно докато направя 4-те крачки разделящи ме от нея протича следната мисъл - Това момиче защо ли плаче?Дали да на спра да я питам дали е добре?Сигурно ще я стресна (целия в черно облечен и тича по тъмно).Хубава е, доста.Е, за какво ще спра да я питам как е, защото ми пука или защото ми харесва?Защото ми харесва.Не мисля, че ще спра...

И какво излезе - подмина мацката само защото е хубава... ако беше някоя грозотия сигурно щеше а спреш да я питаш добре ли е, загубила ли е нещо - не щото ти пука ми просто защото щеше да ти е любопитно какво е станало.

От друга страна можеше да е просто от лиготия нещо или да си е загубила примерно слънчевите очила... и сега ме е яд че не си я питал и никой не можа да разбере за какво е плакала "каката"... пу #*($ абе хост сега няма да мога да спя от любопитство. Да се върнеш сега да я издириш и да я питаш защо е ревала :P

Да бе лека храна - я пак: картофи, сирене, шунка, яйце... да викна ли жената да ти направи една сметка колко "лека" храна е това. Лека е салатата с малко сирене а това е доста далече от лекото :) Верно не е като да издумкаш половин кило мръвки и е по-щадящо за стомаха но дотам...

И какво излезе - подмина мацката само защото е хубава... ако беше някоя грозотия сигурно щеше а спреш да я питаш добре ли е, загубила ли е нещо - не щото ти пука ми просто защото щеше да ти е любопитно какво е станало.

От друга страна можеше да е просто от лиготия нещо или да си е загубила примерно слънчевите очила... и сега ме е яд че не си я питал и никой не можа да разбере за какво е плакала "каката"... пу #*($ абе хост сега няма да мога да спя от любопитство. Да се върнеш сега да я издириш и да я питаш защо е ревала :P

Аммм ти май и без тв'а няма да спиш, ама айде.Иначе фидиха си е фидих.Не моеш го сравнява с разни джонита, монита. :lol:

От всички Глупости, които прочетох в този форум (една много голяма част и мои), това е първото смислено нещо, което прочитам.. Някой да осъзнае, че светът не се върти около него и в живота се случват и лоши неща и понякога няма кой да ти подаде ръка..

Ne e losho i ti da se prisyedinish kym broikata osyznali se kakto posyvetvah predniq si post. Shtoto kato za uvajavashta sebe si jena, malko deistviqta s prikazkite ti si protivorechat. Ili da ida pak da se se grymna, a ?? Ai shte piq edna rakiq pyk shte ostavq nqkoi drug da se grymne, che ne mi se zanimava.

Ще мине, споко! :)

Никога, никога, ама никога няма да пия повече афтършок и йегербласт в комбинация с бира!...

Ne e losho i ti da se prisyedinish kym broikata osyznali se kakto posyvetvah predniq si post. Shtoto kato za uvajavashta sebe si jena, malko deistviqta s prikazkite ti si protivorechat. Ili da ida pak da se se grymna, a ?? Ai shte piq edna rakiq pyk shte ostavq nqkoi drug da se grymne, che ne mi se zanimava.

Киларианчо, не е лошо преди да съветваш мен да се консултираш с психиатър, че нещо са ти се разхлопали дъски и дупки!

Киларианчо, не е лошо преди да съветваш мен да се консултираш с психиатър, че нещо са ти се разхлопали дъски и дупки!

това беше голяма грешка :laughing:

Малко по малко се изгражда характеристиката ти Вещице. :)

Руса, 115см гърди, кг за сега са неизвестни, излезнаха и музикалните предпочитания, готвиш добре.. Още 2 седмици и ще си открита карта с тия темпове. :)

Аааа. Далеч съм от психо профили. Аз съм един вид "събирач". Наблюдавам ти мненията и събирам очевидни факти. Нищо касаещо психологическият ти статус не съм наблюдавал, а и нямам намерение да се задълбочавам в неща, които не са ми интересни.

И как ще стане "Той и Той". Ти не се ли причисляваш към "Тя"? Или не искаш да си самотна и също ще напуснеш ако тя си тръгне?

Казвай, че трябва да едитна поста и да добавя още известни факти към обобщението си на събитията. :) Чудя се дали при положителен отговор да добавя "Пенис" или "изключителна мъжественост".

Не знам, ама ся като излязоха музикалните предпочитания и вече не ми пука каква е, искам я за жена :Д.

Ае, и от мен малко http://www.youtube.com/watch?v=hfYq-7zAQFA xD.

Жена ми направи страхотни спагети с някакъв "сос" (което беше повече кайма отколкото сос)... и в момента пак цари любов в нашето семейство.

Квото щете си мислете обаче на гладно любов не става (то на преяло пак няма ама тва е друга тема)... или айде то става и на гладно но не е същото :lol:

Смятам знаеш приказката, когато един журналист търсил най-стария човек на земята, тъкмо срещнал един супер сбръчкан, слаб и едвам се движи и го питал "Вие на колко години сте и каква е рецептата Ви за дълъг живот? " човечеца отвърнал "На 35 години съм, а рецептата е сутрин секс, на обяд секс и вечер секс."

Пия кафенце и се смея на писаниците във форума, браво така ми харесвате особенно обсъждането на храната ммммммм.

Сега влизам за душче и слизам на плажа, но не на морето, а в Благоевград на аквапарка :rolleyes:

Довечера се надявам да има още много за четене .... :beerchug

lollll Hammerlol

Чувствам се задължен да оправя музикалната среда.

H.

[Edit] Blitz, gg! Имам приятел, който е напълно промит на тема Alestorm. [/Edit]

Чакам да стане 12-13 часа и да ходим да се напукаме с колегите в нашия стол - за 10 лева колкото храна можеш да изядеш. И винаги взимаме повече отколкото изяждаме... да видим какво има в менюто за днес:

DFAC Restaurant Daily Menu’s

Lunch Menu

Date: Saturday 18th July’09.

Time: 11.30 Hrs to 14.00 Hrs.

SOUP:

HUNGARIAN BEEF GOULASH

MAIN Choices:

CHICKEN IN SPICEY OATS

HAM AND ASPARAGUS ROULADES

PAN FRIED RAINBOW TROUT

CHICKEN AND MUSHROOM PASTA

ROAST VEAL AL A GREEK

LAMB AND VEGETABLE CURRY

Chefs Choice

COLD BARS: Assorted Salads, Meat, Cheese, Fish.

TACOS BAR: Fillings, Dressings, Dips.

BOSNIAN BAR: Cheese Pie, Pizza, Hotdog.

POTATOE Dishes:

FRENCH FRIED

OVEN BAKED WEDGE

PASTA:

Served with a Triple Selection of Savoury Sauces.

RICE:

Either: Pilaf, Fried, Boiled, Saffron, Savoury.

VEGETABLE Dishes:

CAULIFLOWER PARISIENNE

SAUTE LEEKS AND MUSHROOMS

SICILIAN CAPONATA

Chefs Choice

SAUCES: Jusli’e, Tomato & Herbed Cheese Sauce

SELECTED BARS:

Sweet Pastries, Puddings, Gateau’s & Biscuits.

Dairy Puddings, Yogurts & Assorted Ice creams.

Assorted Whole and Cut Fresh Fruits.

Selection White, Wholegrain & Granary Breads.

A Selection of Condiments & Dressings.

Така като гледам май ще заложа на CHICKEN IN SPICEY OATS, CHICKEN AND MUSHROOM PASTA и PAN FRIED RAINBOW TROUT :)

...Така като гледам май ще заложа на CHICKEN IN SPICEY OATS, CHICKEN AND MUSHROOM PASTA и PAN FRIED RAINBOW TROUT :)

А вариант "цялата лява част от менюто" няма ли? :lol:

Едитче: Леле, Дедо Мразе, тая твойта жена да вземе да те нахрани като хората, че направо си освирепял за хапване :laughing:

Ей сега отиваме на вилата да плюскаме пържоли на корем :)

Иначе гледам една тема "продавам памети всякакви" и се сетих как преди време юркахме сервитьорките в К2 - понеже от 20те вида фреш имаха обикновено само 3-4 и като ги попитаме имат ли фреш и какъв и някои отговаряха всякакви имаме та един мой приятел редовно се радваше с думите "ееййййй суперрр, откога исках да опитам сок от мушмули"... е след това изражението на лицето на сервитьорката е "priceless"...

Не знам, ама ся като излязоха музикалните предпочитания и вече не ми пука каква е, искам я за жена :Д.

Ае, и от мен малко http://www.youtube.com/watch?v=hfYq-7zAQFA xD.

ужаст :laughing:

кой беше споменал..."Чувствам се задължен да оправя музикалната среда". :Д

Ти чуй тая, ще си изядеш коня от смях xD.

Текста го има в нета :P.

Айдееее и на тоя не съм му интересна :rolleyes: ;) Личи ти... Как пък си го избрах тоя ник и аз!

Пенис още не ми е пораснал, ама това не ми пречи да съм по характер поне 3-4 пъти по-мъж от теб като например.

Едитче: Леле, Дедо Мразе, тая твойта жена да вземе да те нахрани като хората, че направо си освирепял за хапване :laughing:

Аз визирах психоанализата като безинтересна. Не може всичко да се върти около теб все пак.

А това за пениса не говори добре за теб като жена.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...