Antares Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 А ти по-какво ме оценяваш ? И аз съм боклук като всички останали . Написах го да изкажа възмущението си , а не да се правя на " Героя с белия кон " .Човек, способен да напише подобно нещо, макар и помогнал и то немалко - Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Uzito: спешна помощ не трябва да ти откажат а още по-малко ако го закараш в хирургиите. Друг е въпроса че ще си загубиш най-малко 1 час а ако на някой кажеш "ако знаеш какво ми се случи - не можах да дойда защото един старец падна пред мен, удари си главата и го водих до хирургиите да го зашият защото течеше много кръв" сигурно ще те гледат като извънземно и ще мислят че се бъзикаш... мусака с тиквички EPIC FAIL! Сериозно ти не си ли опитвал такова нещо? ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА Е!!! Даже мога да кажа че е по-вкусна от обикновената мусака. Жена ми всеки път едвам ме удържа да не я изям цялата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Огретенче с тиквички също е хубаво.С малко настъргани картофки в него, сирене, шунка (прошуто) и яйчице...в йенско стъкло.Много е добре.И е много леко хапване.С айрянче е таман. ___________________________ По темата "пука ти, не ти пука" една случка от преди месец и нещо. Тичам си аз към 23:00 покрай "Марица" - от страната на пешеходния - и таман наближавам р-т "Малкия Новотел" - по посока Панаира и тъкмо преди да стигна входа, гледай ти.Седнала на троторара между две спрели коли (скъпички) млада жена, привлекателна, и си реве.И точно докато направя 4-те крачки разделящи ме от нея протича следната мисъл - Това момиче защо ли плаче?Дали да на спра да я питам дали е добре?Сигурно ще я стресна (целия в черно облечен и тича по тъмно).Хубава е, доста.Е, за какво ще спра да я питам как е, защото ми пука или защото ми харесва?Защото ми харесва.Не мисля, че ще спра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Огретенче с тиквички също е хубаво.С малко настъргани картофки в него, сирене, шунка (прошуто) и яйчице...в йенско стъкло.Много е добре.И е много леко хапване.С айрянче е таман. Да бе лека храна - я пак: картофи, сирене, шунка, яйце... да викна ли жената да ти направи една сметка колко "лека" храна е това. Лека е салатата с малко сирене а това е доста далече от лекото Верно не е като да издумкаш половин кило мръвки и е по-щадящо за стомаха но дотам... По темата "пука ти, не ти пука" една случка от преди месец и нещо. Тичам си аз към 23:00 покрай "Марица" - от страната на пешеходния - и таман наближавам р-т "Малкия Новотел" - по посока Панаира и тъкмо преди да стигна входа, гледай ти.Седнала на троторара между две спрели коли (скъпички) млада жена, привлекателна, и си реве.И точно докато направя 4-те крачки разделящи ме от нея протича следната мисъл - Това момиче защо ли плаче?Дали да на спра да я питам дали е добре?Сигурно ще я стресна (целия в черно облечен и тича по тъмно).Хубава е, доста.Е, за какво ще спра да я питам как е, защото ми пука или защото ми харесва?Защото ми харесва.Не мисля, че ще спра... И какво излезе - подмина мацката само защото е хубава... ако беше някоя грозотия сигурно щеше а спреш да я питаш добре ли е, загубила ли е нещо - не щото ти пука ми просто защото щеше да ти е любопитно какво е станало. От друга страна можеше да е просто от лиготия нещо или да си е загубила примерно слънчевите очила... и сега ме е яд че не си я питал и никой не можа да разбере за какво е плакала "каката"... пу #*($ абе хост сега няма да мога да спя от любопитство. Да се върнеш сега да я издириш и да я питаш защо е ревала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Да бе лека храна - я пак: картофи, сирене, шунка, яйце... да викна ли жената да ти направи една сметка колко "лека" храна е това. Лека е салатата с малко сирене а това е доста далече от лекото Верно не е като да издумкаш половин кило мръвки и е по-щадящо за стомаха но дотам... И какво излезе - подмина мацката само защото е хубава... ако беше някоя грозотия сигурно щеше а спреш да я питаш добре ли е, загубила ли е нещо - не щото ти пука ми просто защото щеше да ти е любопитно какво е станало. От друга страна можеше да е просто от лиготия нещо или да си е загубила примерно слънчевите очила... и сега ме е яд че не си я питал и никой не можа да разбере за какво е плакала "каката"... пу #*($ абе хост сега няма да мога да спя от любопитство. Да се върнеш сега да я издириш и да я питаш защо е ревала Аммм ти май и без тв'а няма да спиш, ама айде.Иначе фидиха си е фидих.Не моеш го сравнява с разни джонита, монита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 От всички Глупости, които прочетох в този форум (една много голяма част и мои), това е първото смислено нещо, което прочитам.. Някой да осъзнае, че светът не се върти около него и в живота се случват и лоши неща и понякога няма кой да ти подаде ръка.. Ne e losho i ti da se prisyedinish kym broikata osyznali se kakto posyvetvah predniq si post. Shtoto kato za uvajavashta sebe si jena, malko deistviqta s prikazkite ti si protivorechat. Ili da ida pak da se se grymna, a ?? Ai shte piq edna rakiq pyk shte ostavq nqkoi drug da se grymne, che ne mi se zanimava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 кво става ве кво е тва засилено женско присъствие във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Ще мине, споко! Никога, никога, ама никога няма да пия повече афтършок и йегербласт в комбинация с бира!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Станал съм 88 кила.. Като малко танкче съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Станал съм 88 кила.. Като малко танкче съм... A дубрутро на теб и лека нощ от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Ne e losho i ti da se prisyedinish kym broikata osyznali se kakto posyvetvah predniq si post. Shtoto kato za uvajavashta sebe si jena, malko deistviqta s prikazkite ti si protivorechat. Ili da ida pak da se se grymna, a ?? Ai shte piq edna rakiq pyk shte ostavq nqkoi drug da se grymne, che ne mi se zanimava. Киларианчо, не е лошо преди да съветваш мен да се консултираш с психиатър, че нещо са ти се разхлопали дъски и дупки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Добро утро http://www.youtube.com/watch?v=co3GH6xOmbs поздрав за всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Киларианчо, не е лошо преди да съветваш мен да се консултираш с психиатър, че нещо са ти се разхлопали дъски и дупки! това беше голяма грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Как хлопат дупки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Малко по малко се изгражда характеристиката ти Вещице. Руса, 115см гърди, кг за сега са неизвестни, излезнаха и музикалните предпочитания, готвиш добре.. Още 2 седмици и ще си открита карта с тия темпове. Аааа. Далеч съм от психо профили. Аз съм един вид "събирач". Наблюдавам ти мненията и събирам очевидни факти. Нищо касаещо психологическият ти статус не съм наблюдавал, а и нямам намерение да се задълбочавам в неща, които не са ми интересни. И как ще стане "Той и Той". Ти не се ли причисляваш към "Тя"? Или не искаш да си самотна и също ще напуснеш ако тя си тръгне? Казвай, че трябва да едитна поста и да добавя още известни факти към обобщението си на събитията. Чудя се дали при положителен отговор да добавя "Пенис" или "изключителна мъжественост". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Не знам, ама ся като излязоха музикалните предпочитания и вече не ми пука каква е, искам я за жена :Д. Ае, и от мен малко http://www.youtube.com/watch?v=hfYq-7zAQFA xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Жена ми направи страхотни спагети с някакъв "сос" (което беше повече кайма отколкото сос)... и в момента пак цари любов в нашето семейство.Квото щете си мислете обаче на гладно любов не става (то на преяло пак няма ама тва е друга тема)... или айде то става и на гладно но не е същото Смятам знаеш приказката, когато един журналист търсил най-стария човек на земята, тъкмо срещнал един супер сбръчкан, слаб и едвам се движи и го питал "Вие на колко години сте и каква е рецептата Ви за дълъг живот? " човечеца отвърнал "На 35 години съм, а рецептата е сутрин секс, на обяд секс и вечер секс." Пия кафенце и се смея на писаниците във форума, браво така ми харесвате особенно обсъждането на храната ммммммм. Сега влизам за душче и слизам на плажа, но не на морето, а в Благоевград на аквапарка Довечера се надявам да има още много за четене .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 lollll Hammerlol Чувствам се задължен да оправя музикалната среда. H. [Edit] Blitz, gg! Имам приятел, който е напълно промит на тема Alestorm. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Чакам да стане 12-13 часа и да ходим да се напукаме с колегите в нашия стол - за 10 лева колкото храна можеш да изядеш. И винаги взимаме повече отколкото изяждаме... да видим какво има в менюто за днес: DFAC Restaurant Daily Menu’s Lunch Menu Date: Saturday 18th July’09. Time: 11.30 Hrs to 14.00 Hrs. SOUP: HUNGARIAN BEEF GOULASH MAIN Choices: CHICKEN IN SPICEY OATS HAM AND ASPARAGUS ROULADES PAN FRIED RAINBOW TROUT CHICKEN AND MUSHROOM PASTA ROAST VEAL AL A GREEK LAMB AND VEGETABLE CURRY Chefs Choice COLD BARS: Assorted Salads, Meat, Cheese, Fish. TACOS BAR: Fillings, Dressings, Dips. BOSNIAN BAR: Cheese Pie, Pizza, Hotdog. POTATOE Dishes: FRENCH FRIED OVEN BAKED WEDGE PASTA: Served with a Triple Selection of Savoury Sauces. RICE: Either: Pilaf, Fried, Boiled, Saffron, Savoury. VEGETABLE Dishes: CAULIFLOWER PARISIENNE SAUTE LEEKS AND MUSHROOMS SICILIAN CAPONATA Chefs Choice SAUCES: Jusli’e, Tomato & Herbed Cheese Sauce SELECTED BARS: Sweet Pastries, Puddings, Gateau’s & Biscuits. Dairy Puddings, Yogurts & Assorted Ice creams. Assorted Whole and Cut Fresh Fruits. Selection White, Wholegrain & Granary Breads. A Selection of Condiments & Dressings. Така като гледам май ще заложа на CHICKEN IN SPICEY OATS, CHICKEN AND MUSHROOM PASTA и PAN FRIED RAINBOW TROUT Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 ...Така като гледам май ще заложа на CHICKEN IN SPICEY OATS, CHICKEN AND MUSHROOM PASTA и PAN FRIED RAINBOW TROUT А вариант "цялата лява част от менюто" няма ли? Едитче: Леле, Дедо Мразе, тая твойта жена да вземе да те нахрани като хората, че направо си освирепял за хапване Ей сега отиваме на вилата да плюскаме пържоли на корем Иначе гледам една тема "продавам памети всякакви" и се сетих как преди време юркахме сервитьорките в К2 - понеже от 20те вида фреш имаха обикновено само 3-4 и като ги попитаме имат ли фреш и какъв и някои отговаряха всякакви имаме та един мой приятел редовно се радваше с думите "ееййййй суперрр, откога исках да опитам сок от мушмули"... е след това изражението на лицето на сервитьорката е "priceless"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 :ghost Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Не знам, ама ся като излязоха музикалните предпочитания и вече не ми пука каква е, искам я за жена :Д. Ае, и от мен малко http://www.youtube.com/watch?v=hfYq-7zAQFA xD. ужаст кой беше споменал..."Чувствам се задължен да оправя музикалната среда". :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Ти чуй тая, ще си изядеш коня от смях xD. Текста го има в нета . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Айдееее и на тоя не съм му интересна Личи ти... Как пък си го избрах тоя ник и аз! Пенис още не ми е пораснал, ама това не ми пречи да съм по характер поне 3-4 пъти по-мъж от теб като например. Едитче: Леле, Дедо Мразе, тая твойта жена да вземе да те нахрани като хората, че направо си освирепял за хапване Аз визирах психоанализата като безинтересна. Не може всичко да се върти около теб все пак. А това за пениса не говори добре за теб като жена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.