djadomraz Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Ай някой да ме просветли по въпроса с непреодолимата мъжка любов към мусаката (разбира се,предпочитам предимно мъжки мнения,ама eos и малката вещарка са добре дошли ) Мусака (с картофи или тиквички), зелеви сърми, пълнено пиле - все неща които един нормален мъж обича да си хапва а не може да си сготви сам (аз поне не мога)... кое е толкова необяснимото? Любовта на мъжете минава през стомаха им... и аз в момента хич не я обичам моята жена задето не ми дава да ям ами ме държи гладен че трябвало да отслабна... пусто дърво... А иначе - мусаката е природен феномен, ......... Охохохохохо хахахахахаха хехехехехе ... ох... Пешо къде ги мислиш такива от одеве не мога да се съвзема да се хиля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Мусака (с картофи или тиквички), зелеви сърми, пълнено пиле - все неща които един нормален мъж обича да си хапва а не може да си сготви сам (аз поне не мога)... кое е толкова необяснимото? Любовта на мъжете минава през стомаха им... и аз в момента хич не я обичам моята жена задето не ми дава да ям ами ме държи гладен че трябвало да отслабна... пусто дърво... Охохохохохо хахахахахаха хехехехехе ... ох... Пешо къде ги мислиш такива от одеве не мога да се съвзема да се хиля... Дядомразе много по-лесно се отслабва със някакъв спорт, не със глад Още повече че с глад обикновенно ще е временно, после като почнеш да си ядеш нормално па ще си ги върнеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Готвя мусака, зелеви сарми - трепач , а също така мога и шкембе чорба да правя, но не бива да ме карат да я ям, че не ми е по вкуса. Готвя общо взето много добре, но то трябва да се опита, с приказки оценка на кулинарни способности не става. Идвам ти на гости. Казвай къде да идвам че както съм изгладнял!!!!!!!!! @НЕО, много добре знам... ама жената настоява че освен спортуването трябвало и да се гладува... абе тормози ме да ми е гадно, женени сме вече няма да ми се подмазва я... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Нашите заминаха за северна България на гости, сам съм в нас, окъпах се, гъча бира, пуша, меля Call of Duty, чакам жената да си дойде от работа за кхмм... Good times! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Абе, за какво споменахте сАрми сега? Така ми се приядоха. Това ми е любимото ядене! Ама както баба ги прави! Аз май друго готвено не ям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 ...и сега се замисли "Е ли е възможно да имаш дългосрочна връзка с повечето жени?" Как в повечето бе човек - аз едвам намерих една дето да ме трае и аз горе-долу да я трая а ти връзка да съм имал с повечето... събуди се че май вече ти се приспа май... виж за под 1час може и да стане за повече е много трудна работа... ПС: Ако някой вземе горните ми глупости насериозно (от последните няколко поста... че и не само от тях) - по-добре да иде при някой лекар да се прегледа Абе, за какво споменахте сАрми сега? Така ми се приядоха. Това ми е любимото ядене! Ама както баба ги прави! Аз май друго готвено не ям... Мамка му, и на мен. Я разпитай баба ти дали е в настроение да прави сърми и да и ходим на гости __________________ Климатика е много хубаво нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Че и аз поради тази причина ползвам според указанията на опаковката "изхвърли след употреба" (в съответния по цвят контейнер, разбира се). _______________________ Дедо, налазвай Черното Джони за 25лв бутилката (750мл). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Мамка му, и на мен. Я разпитай баба ти дали е в настроение да прави сърми и да и ходим на гости Обадих се вече! Няма кисело зеле! А с купешко не е хава! На зимата, живот и здраве, си официялно поканен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 аз вече го налазих.... ако е наред всичко довечера ще си пийна черно джони Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Обадих се вече! Няма кисело зеле! А с купешко не е хава! На зимата, живот и здраве, си официялно поканен! Хммм това е добър въпрос - кисело зеле как се прави лятно време? Зелки има, би трябвало да се вкисне доволно бързо... Ако трябва ще го сложим някъде на климатик да се вкисва по-бавно... Да има някой да разбира от технологията на приготвяне на кисело зеле? Дедо, налазвай Черното Джони за 25лв бутилката (750мл). Това е цената на червеното. Черното е към 45... Аз обаче нямам от него а имам от другото : Swing което по моето изключително скромно мнение е малко по-хубаво и не знам защо ми напомня на Cardhu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Че и аз поради тази причина ползвам според указанията на опаковката "изхвърли след употреба" (в съответния по цвят контейнер, разбира се). _______________________ Дедо, налазвай Черното Джони за 25лв бутилката (750мл). Къде има такова??? Кажете да ходя да го налазвам и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Поредната булфорумска трагикомедияКритика обади. Имаше някаква приказка "не греши този, който не прави нищо", или нещо от сорта. Може и да се интерпретира за горния сладур.Мусака (с тиквички)EPIC FAIL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Хммм това е добър въпрос - кисело зеле как се прави лятно време? Зелки има, би трябвало да се вкисне доволно бързо... Ако трябва ще го сложим някъде на климатик да се вкисва по-бавно... Да има някой да разбира от технологията на приготвяне на кисело зеле? Това е цената на червеното. Черното е към 45... Аз обаче нямам от него а имам от другото : Swing което по моето изключително скромно мнение е малко по-хубаво и не знам защо ми напомня на Cardhu... За да стане хубаво, киселото зеле трябва да вкисва мооого бавно и след един определен период се добавя половин/един пакет натриев бензоат за стабилизация.Също така цялата процедура тряя да става на постоянна температура. А черното джони не ми харесва,изобщо джонито като цяло не ме кефи.Сега си плющя един чичо джак на хладно и се размазвам от кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Любовта на мъжете минава през стомаха им... Всеки и ообено - всяка, която твърди, че любовта на мъжа минава през стомаха, се цели маааалко по-високо от колкото трябва... към педя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Аз въобще не говоря за едно готвене, а да готви. Има разлика И освен това, не казвам, че се давам. 45% Аз имах на предвид не еднократно готвене, а готвенето като единствено "качество". Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Жена ми направи страхотни спагети с някакъв "сос" (което беше повече кайма отколкото сос)... и в момента пак цари любов в нашето семейство. Квото щете си мислете обаче на гладно любов не става (то на преяло пак няма ама тва е друга тема)... или айде то става и на гладно но не е същото А черното джони не ми харесва,изобщо джонито като цяло не ме кефи.Сега си плющя един чичо джак на хладно и се размазвам от кеф. Ами Swing-a не е лош да ти кажа... имам и един "single barrel" джак който е по-ароматен, обаче и по-лют. Абе и 2те са хубави но Glenfiddich ми харесва повече (малко по-сладко е и май има лек аромат на горски плодове). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Нека те успокоя малко. Като се прибереш, те все още ще са си тук. На разположение за четене. Не го успокоявай, щото не е много сигурно...в зависимост от развитието на дискусията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Дейба и овчия народ дето сме дейба !!! Вчера един дядо се спъва и пада и си цепва главата . Шурти кръв , под шурти разбирайте на 2-3см струя нагоре се вдигаше . И всеки го гледа човека как му тече кръвта и подминава !!!!! Има заведение на 10м. и всеки гледа сеира или си извръща главата без да му пука . А докторите , които бяха на 20м. в ДКЦ-то не си направиха труда дори да си навдигнат дебелите гъзове от столовете . ДОРИ шибаното джипи на човека не дойде да го погледне . А хората си го подминаваха без да им прави впечатление . Ако за миг си бяха дали сметка , че това утре може да е техния брат/съпруг/колега/дядо/чичо/вуйчо/приятел дали пак щяха да го подминат ? Затова сме все наебани щото сме ОВЦЕ . Едно голямо ОВЧЕ племе сме си ... ЕДИТ: Днес дойде роднина на човека да попита за чантичка с документи , които е носил . Неможа да обели едно " Благодаря Ви " . Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Дейба и овчия народ дето сме дейба !!! Вчера един дядо се спъва и пада и си цепва главата . Шурти кръв , под шурти разбирайте на 2-3см струя нагоре се вдигаше . И всеки го гледа човека как му тече кръвта и подминава !!!!! Има заведение на 10м. и всеки гледа сеира или си извръща главата без да му пука . А докторите , които бяха на 20м. в ДКЦ-то не си направиха труда дори да си навдигнат дебелите гъзове от столовете . ДОРИ шибаното джипи на човека не дойде да го погледне . А хората си го подминаваха без да им прави впечатление . Ако за миг си бяха дали сметка , че това утре може да е техния брат/съпруг/колега/дядо/чичо/вуйчо/приятел дали пак щяха да го подминат ?Затова сме все наебани щото сме ОВЦЕ . Едно голямо ОВЧЕ племе сме си ... Много се радвам, че в този форум има хора като теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 I sense flesh... woman flesh.. new one.. [one more tribute to Curu] Иначе , w00x , то хубаво , че ще си ги прочета като се прибера , ама си е друга тръпка да ги четеш топли топли и да очакваш още някой да се включи Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Много се радвам, че в този форум има хора като теб! А ти по-какво ме оценяваш ? И аз съм боклук като всички останали . Написах го да изкажа възмущението си , а не да се правя на " Героя с белия кон " . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Затова сме все наебани щото сме ОВЦЕ . Едно голямо ОВЧЕ племе сме си ... ЕДИТ: Днес дойде роднина на човека да попита за чантичка с документи , които е носил . Неможа да обели едно " Благодаря Ви " . Eeeee. Започва да се усеща народа, че държавата е овча. И че всеки гледа какво е направил другия, че да го копира, ама малко по-хубаво. При положение, че е важно да си повече от някой, а този някой вече е измислил нещо, защо да мислиш ново, вместо да промениш неговото и да се изкараш по-велик? С тая логика до никъде няма да стигнем. А ти по-какво ме оценяваш ? И аз съм боклук като всички останали . Написах го да изкажа възмущението си , а не да се правя на " Героя с белия кон " . А ти като наблюдател ли остана при цялата тая ситуация или направи нещо да помогнеш на човека? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 А ти по-какво ме оценяваш ? И аз съм боклук като всички останали . Написах го да изкажа възмущението си , а не да се правя на " Героя с белия кон " . Следващия път може пък случайно да вземеш да помогнеш. Не после да правиш констатации тип "всички са боклуци". Помагал съм, виждал съм как други хора помагат, така че малко по умерено. Хората са го казали "Промяната трябва да почне от теб". ЕДИТ: UzITo направил си каквото си можал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Eeeee. Започва да се усеща народа, че държавата е овча. И че всеки гледа какво е направил другия, че да го копира, ама малко по-хубаво. При положение, че е важно да си повече от някой, а този някой вече е измислил нещо, защо да мислиш ново, вместо да промениш неговото и да се изкараш по-велик? С тая логика до никъде няма да стигнем. А ти като наблюдател ли остана при цялата тая ситуация или направи нещо да помогнеш на човека? Дадох една марля да си я сложи на раната . Звъннах на бърза помощ и проведох отчайващо глупав разговор , в който оная ме убеждава , че трябва в ДКЦ да го погледнат . От ДКЦ викат няма кой да го погледне . И докато си лутам между телефона , ДКЦ и човека извадих един бинт да му направя елементарна превръзка поне да не шурти кръв . Добре , че дойдоха двама мъже и помогнаха . ЕДИТ : Vetim сега като прочетеш посто смятам , че ще сложиш един едит и ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 От всички Глупости, които прочетох в този форум (една много голяма част и мои), това е първото смислено нещо, което прочитам.. Някой да осъзнае, че светът не се върти около него и в живота се случват и лоши неща и понякога няма кой да ти подаде ръка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.