Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

А бях почнала да те харесвам :rolleyes:

Тцъ тцъ тцъ не смей да говориш така на любимия ми модератор :wub: Шшшшшшт, че ей сега някой ще ни плесне през ръцете :tongue

Ти к'во каза, че готвиш мусака ли? Че да знам къде си на картата :D

eos, може и с ухубуху. Като съдя по пиемите, дето ти надробиха, май има немалко кандидати. Особено и след като мъжете като те видят дават заето...

То... вЕрно, че имах едно време една колежка, с по-сериозни бакембарди от моите, типични пуберски девствени мустачки, вежди като копринени буби (дебели и космати) и... да, като я видях дадох заето (а отдолу се чуваха отчаяни писъци).

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Лека нощ от мен... аз хептен като вампирите сам го подкарал - лягам си на зазоряване и ставам почти като се е мръкнало...

Вече си минал към моята времева зона... зоната на здрача!

:tongue

Serious business , I'd say :D Гадове такива , прияде ми се мусака , предлагам всички себеуважаващи се дами , да дойдат да ми врътнат по една... мусака , та да видим коя е най-добра :)

Serious business , I'd say :D Гадове такива , прияде ми се мусака , предлагам всички себеуважаващи се дами , да дойдат да ми врътнат по една... мусака , та да видим коя е най-добра :)

Всички... та това прави макс 2 мусаки бе човек, може и на нула да си останеш, щото отбелязваш себеуважаващи се, а тука такива едва ли има.

Иначе ако се намери повечко мусака, метни на сам, щото няма жена до мен и това значи че ще си умра от глад.

:)

форума е станал ужас , от както влезнаха новите 2 члени всеки се върти около тях какво можели да готвят какво можели да връткат.....

пък няква снимка да видят , пък незнам си какво..... стегнете се бе , жега е ма чак пък толкова......

"приятелки" са жени които считаш, че не са ти конкуренция като външен вид, знания, интелект или държание и маниери, та за това се чувстваш ок в тяхната компания.Зад гърба им говориш все едно си лишен/а от такт и си най-обективния човек на света, винаги изтъквайки пред мъжете недостатъците им ама инче "много ги обичаш".

Готвя мусака, зелеви сарми - трепач :rolleyes: , а също така мога и шкембе чорба да правя, но не бива да ме карат да я ям, че не ми е по вкуса. Готвя общо взето много добре, но то трябва да се опита, с приказки оценка на кулинарни способности не става.

Моля се като турчин излял 3 кила шпекова салам по време на Байрям-а към Аллах (на колене и челото у пода).ЧУДО, ИМА ОЩЕ НОРМАЛНО МИСЛЕЩИ ЖЕНИ - не казвам, че мястото им е в кухнята, друг е акцента.

Ти направи една шкембе чорба като хората пък ще ти намерим някоя да ... я излапа :)

Ако прочетете всички книги на КуелЮ за едно денонощие и после ги обсъдите на кафе с "приятелки", ще знаете дефинивния отговор.

Жива съм и малко недоспала. Музикално денят започва обещаващо.

В този ред на мисли, ако някой ден мозъкът ми мухляса и реша да се омъжа, ще си отворя касичка, за да поканим Kultur Shock на свирня

О, когато отвориш фонда за Kultur Shock ще доброволнопожертвувателствувам известна сума на драго сърдце.

Може да си руса ама определено си и жалка като опити да се покажеш.Ако не бях болен от грип бих те поканил да се видим на кафе да ти се изсмея на простотията пред теб..., но нейсе.

Има една тема "Кирил и Методий и брат му" пращай ми там постовете ;) ,че инак малко сухо седят тук тези вяли опити.

Днес почти не съм спал, заспах в шест без нещо и ме дигнаха в десет и нещо (сутринта), просто някакъв ужас, а после имам работа за вършене... а се гласих да ходя на игрището с брат ми за да разтоварим малко.

:wacko:

PS : добре че новите съфорумки нямат пишки..... голямо лапане щеше да пада....

Ти откъде знаеш, че нямат, такива чудеса на биологията по 50 кила със 115 гръдна всичко може да имат :lol:

Може да си руса ама определено си и жалка като опити да се покажеш.Ако не бях болен от грип бих те поканил да се видим на кафе да ти се изсмея на простотията пред теб..., но нейсе.

Има една тема "Кирил и Методий и брат му" пращай ми там постовете ;) ,че инак малко сухо седят тук тези вяли опити.

Добре!

Чак ме е яд , че трябва да излизам и не мога да остана и да чета кво се пише тук :D

Ама ти сън не си спал май заради тези 115 см. :lol: :laughing: На тази ти "крехка" възраст все се надявам, че поне гърди на живо си виждал, че иначе ще ми тежиш на съвестта, че съм те опорочила емоционално.

Въх разкри ме, не само сън направо самоубийство обмислям, заради мечтите на някакъв ник във интернет, който дори не е ясно дали е жена или не...

Никога до сега моето куче не се e хвърляло да лае и да хапе друго куче, защото е момиченце, защото е малка и, защото е лигла. Днес реши да се пробва и то срещу съседския огромен и лош питбул. Едвам я откопчих от него, мислейки си кога точно питбула ще реши да си отвори устата и да глътне мойта лигла! А той нищо не направи. Стопанина му ми каза, че е много лош и никак не обича други кучета. Как станаха тея магии - не знам!

форума е станал ужас , от както влезнаха новите 2 члени всеки се върти около тях какво можели да готвят какво можели да връткат.....

пък няква снимка да видят , пък незнам си какво..... стегнете се бе , жега е ма чак пък толкова......

та на право макята си еВало. Ама от пондрелник надявам се да пия мента със спрайт на факаното море ебаси :laughing:

Готвя мусака, зелеви сарми - трепач :rolleyes: , а също така мога и шкембе чорба да правя, но не бива да ме карат да я ям, че не ми е по вкуса. Готвя общо взето много добре, но то трябва да се опита, с приказки оценка на кулинарни способности не става.
Ако и ги готвиш вкусно - вече притежаваш 45% от контролния ми пакет акции. Както и май на всички останали с естествени висулки между краката (провиснали срамни устни не се броят). Оу... да де, май сърце му се викаше в по-лирическата литература. Филолога да каже.
PS : добре че новите съфорумки нямат пишки..... голямо лапане щеше да пада....
Че то и сега си пада. Разликата просто в терминологията.
та на право макята си еВало. Ама от пондрелник надявам се да пия мента със спрайт на факаното море ебаси :laughing:
Пожилаам ти го :] Чудя се, кога ли ще ми се приходи на почивка :)

Чак ме е яд , че трябва да излизам и не мога да остана и да чета кво се пише тук :D

Нека те успокоя малко. Като се прибереш, те все още ще са си тук. На разположение за четене.

Ако и ги готвиш вкусно - вече притежаваш 45% от контролния ми пакет акции. Както и май на всички останали с естествени висулки между краката (провиснали срамни устни не се броят).

Аааа не! Аз си имам висулка, ама много ще ме извиняваш, за едно готвене не се давам!

Аааа не! Аз си имам висулка, ама много ще ме извиняваш, за едно готвене не се давам!
Аз въобще не говоря за едно готвене, а да готви. Има разлика ;) И освен това, не казвам, че се давам. 45% < 100% ;)

Мани тия проценти, като предложи да измие чиниите след купон във една вила в планината - след като бях направил салата, сложил водката във фирзера, изгорил си геройски ръчичката при вадене на скарата от камината - имах чувството, че получавам душевен оргазъм.После ако знаеш, по целия път надолу към Плд съм си мислил как някакви пикли ме карат да се радвам на едно просто измиване на чиниите от жена (до ся са си правили все пас/боли ме глава/снощи май препих...), както пинчер на бисквитка.

Не, че нещо ама не се оценява доброто отношение...

Дедо, а сега си представи, че можеш да си ги сготвиш тези неща...и сега се замисли "Е ли е възможно да имаш дългосрочна връзка с повечето жени?" :) като не мож' си компенсира лигавостта, чепатия характер и други дефекти поне с кулинария трябва с друго :) и ако и там те не бъде...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...