Grimjaur Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Мотивът ми е следният - ожениш ли се, цъфват децата, повече отговорности, по-малко простотия, курвалък и пиянство, и докато се усетиш, вече си на 50... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Мотивът ми е следният - ожениш ли се, цъфват децата, повече отговорности, по-малко простотия, курвалък и пиянство, и докато се усетиш, вече си на 50... ти вече си на 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 ... това чудо няма как да го навра в подземния гараж и второ ако се появя с него, жената ще изперка тотално. За това чудовище зае*авам и жена, и деца...виж, гаражът е проблем...аз лично бих бутнал първия етаж. П.П. Ако си в едноетажна, ще се пренесеш на тавана, а ако нямаш такъв - в гаража при малолитражката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Хех, днес бях до Абътсфорд да му направя тест драйв. Баси, изпаднах в тих оргазъм. Това е уникално чудовище. Тунинга е невероятен и машината е изненадващо стабилна, въпреки гигантския лифт. Въртящият момент на този 7-литров турбо-дизел е убийствен и много малко неща могат да му се опънат. Препятствия, които за добре оборудвана офроуд машина са непреодолими, това неземно чудовище ги отнася като бръмбар сламка. Доста си поговорихме със собственика и съвсем спокойно може да смъкне още от цената, защото е на зор и му трябват пари. Поставен съм пред невероятна дилема. Първо, това чудо няма как да го навра в подземния гараж и второ ако се появя с него, жената ще изперка тотално. Аз пък имам чувството, че е прекалено високо и като се наклони малко, ще се обърне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 ти вече си на 50 Фефил ти на ежика!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Минава ми през главата, че вече е крайно време всеки да си плаща за софтуера и операционната система които е избрал да използва. Как може да наричате някого крадец, когато самите вие крадете всеки ден и то в сериозни количества... И друго - всички са много отворени и запалени Уиндоус фенове и почитатели, ама само дето не са си платили Уиндоус-а. Защо бе? Не си ли струва парите? Хахах, баси хрумването... Доста правилно, и все пак ще бъде сметнато за неуместно от "обществеността". Някак си, тази кражба е приета за нормална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 За това чудовище зае*авам и жена, и деца...виж, гаражът е проблем... И на мен ми мина тази мисъл през главата докато го тествах, но после разума надделя, мамка му и прасе. Едит от Мидекс: Дадох идея за проблема с гаража в предишния си пост. Аз пък имам чувството, че е прекалено високо и като се наклони малко, ще се обърне. На пръв поглед може и да изглежда така, но реално не е толкова лесно, ако не се вдигат високи скорости. На практика извън пътя машината е доста стабилна, заради якото окачване, което следва терена по начин доста по-различен от шасито. За да обърнеш машината трябва да попаднеш странично в някакво доста стръмно дере. Иначе при нормални препятствия изобщо не се "замисля". При високи скорости обаче по-остър завой може да предизвика обръщане, затова този звяр се кара бавно и кротко - почти като танк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Казвал съм го и интересното е че всички зъби са ми на мястото. Самият аз много харесвам мотори, но никога не бих си купил такъв, поне не и в България. Първо че мотористите карат като откачени, второ че голяма част от шофьорите на коли не им дават предимство, един приятел умря по този начин, бяха му отнели предимството, а друг - с пистак си беше изпочупил краката, но си беше по негова вина. Но какво ли да обяснявам на първосигнално хлапе като теб, ти и без това няма да ме разбереш. Толкова ми е писнало да се разправям с плиткоумници като теб по интернет форумите относно мотористите,че наистина ще се откажа.Просто защото допира на хора като теб с мотори е толкова мижав и незначителен че няма как да ти го обясня,за да ме разбереш.Точно на тази тема наистина съм първосигнален-не бих се замислил много преди да направя нещо неприятно за теб...първосигналното хлапе не е толкова хлапе колкото си мислиш,ама нека-те форумите нали са за това...такива като теб да приказват каквото си искат без да има последици Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Някак си, тази кражба е приета за нормална. Щом приемеш и оправдаеш една кражба, значи приемаш и оправдаваш всички кражби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Godfather,за какво ти е изобщо гараж за този звяр?Тия нямат крадене посмъртно Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Мотивът ми е следният - ожениш ли се, цъфват децата, повече отговорности, по-малко простотия, курвалък и пиянство, и докато се усетиш, вече си на 50... Всеки си има приоритети Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Не мога да бъда по-съгласен с @djadomraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Той затова е дядо Не, сериозно погледнато, / и честно казано/ не съм я намерил тая дето ще ме изтрае... Ей сега зяпах клиповете от вечерта след каньонинга...И се смях много, като си чух репликата - "Искам да ме возиш на Ауди ...ъъъ... поне А6 и половина..." Много се наказахме тогава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 ... "Искам да ме возиш на Ауди ...ъъъ... поне А6 и половина..." Много се наказахме тогава... Това колко прави в сантиметри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Ми към 8-9 литра бира на гладно и цял ден по чукарите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Ми към 8-9 литра бира на гладно и цял ден по чукарите... Аха...значи и хартиеният плик за главата е бил излишен в случая...ако ме разбираш правилно... Снимки искаш ли? На ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Ами....като се има предвид какви бяха жените около нас - беше си излишен още откакто почнаха да навличат неопрените.Снимки искаш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Аз искам Определено не ви е трябвал плика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Добре, като за тебе - най-грозната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 На 46г. ... не ме интересува начина, важен е резултата > http://www.newsgab.com/forum/attachments/c...hamas-dm-6-.jpg http://www.newsgab.com/forum/attachments/c...-bahamas-dm.jpg може би е заради това > http://www.newsgab.com/forum/attachments/c...hamas-dm-4-.jpg :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Къчър явно всеки ден й изцежда енергията. Или тя на него Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 На 46г. ... не ме интересува начина, важен е резултата > Айде сега не бил важен начина. Ами ако се постига единствено с хапване на мозъци от новородени? ________________________ Минава ми през главата че Godfather добро местенце си е избрал... ей какви паркове имат във Ванкувър: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 О, да. На богфадъра отдавна му завиждам на местожителството. А, аз да натрупам едно пет-шест години стаж в областта и кат' нищо ще се изстрелям нанякъде Я Kанада, я Нова Зеландия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Никъде няма да бягам. Нищо не може да се сравнява с България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.