sek800 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 A Jozo napravo se chudq kak da go spra da ne misli za teb, tolkova sum pritesnena i zaplashena, che ne moga da zaspq. Един секс ще го оправи, за около 30 минути. После пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Ne shvana sarkazma ili veche se chudish kakvo da napishesh Sex, sex, sex, tova mu e maikata. Oh, sorry, no sum zapuhtqna Edit: Ne se pritesnqvai, w00x, ne si nevidim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Ne shvana sarkazma ili veche se chudish kakvo da napishesh Sex, sex, sex, tova mu e maikata. Oh, sorry, no sum zapuhtqna Естествено, че го схванах. То си беше в прав текст. Просто се чувствам невидим от няколко дни. Пиша и никой не ме забелязва. Някой после напише същото и има 5 коментара по казаното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Ще пускам ЛС на когото си искам. аз пък си казвам мнението и както предполагам се сещаш не е задължително да съвпада с твоето...... Килограмите са 53-54 при ръст 164 см. Колкото и моя е 35 санта мек и нося титлата мистър кор вселена 2008..... а те тва че съм барал тук таме някоя цица къде със силикон къде без няма значение.... то затва е тоя форум всеки да преувеличава така по малко Купичката ми изхвърча от ръцете на близо метър над главата и сега цялата съм в пуканки. Ако пуканките са полепнали по тебе се притеснявам за 2 неща.... едното е че или пуканките са били карамелизирани и от карамела са полепнали по тебе или просто трябва да ползваш банята по-честичко та да се махне тая досадна "лепкавост" от тебе.... не че се заяждам просто е хубаво като пишете нещо с цел да се направите на батки опа каки да го препрочитате така ....... Само може да си мечтаеш Ne shvana sarkazma ili veche se chudish kakvo da napishesh Sex, sex, sex, tova mu e maikata. Oh, sorry, no sum zapuhtqna Абе той го схвана , ама не съм сигурен че ти го долавяш достатъчно добре. И да подчертая не се заяждам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Minava mi prez glavata, che e vreme da se suglasq sus Zlobil s malka popravka, dolavqm si kakvoto trqbva, dori malko poveche. Inache tozi put naistina si lichi, che ne se zaqjdash. Of, utre trqbva da stavam v 7:30 h. Otdavna mi mina vecherniqt chas, shte lqgam, leka vecher na vsichki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 The savages kneel before us in defeat! [Edit] Хахаха, някакъв чешки клан на CoD 5 ме поканиха преди малко да съм играел за тях, щото съм бил добър збийш ли! Не бих казал, че съм някакво светило чак, ама щом искат хората, що не. Странно е, че ме поканиха при положение, че им заявих, че са педали след като двама от тях се съживиха един друг 10 пъти в един мач... [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Минава ми през главата че съм добро другарче и събирам бутилки за колекцията на Васко. Освен едни 3 които вече забравих какви бяха, но съм отделил от 2-3 седмици в гаража следващите са ей тези Някой да има желание да ми дойде на гости? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Минава ми през главата че съм добро другарче и събирам бутилки за колекцията на Васко. Освен едни 3 които вече забравих какви бяха, но съм отделил от 2-3 седмици в гаража следващите са ей тези Някой да има желание да ми дойде на гости? Сега ли? Нямаш проблеми, знам те къде си, яхвам колата и за 5 минути съм у вас...само дето после ще трябва да се прибирам пеша. Ама така пък Васко по-бързо ще си получи празните бутилки... П.П. Отказах се...забравих, че у вас не се пуши, а и ти мълчиш вече половин час...нещо на разсеян ми се правиш май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 нещо на разсеян ми се правиш май... Няма такова нещо - просто съм затрупан от работа като за 5 човека та не ми остава време да се заема по-сериозно с горепосочените изделия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Няма такова нещо - просто съм затрупан от работа като за 5 човека та не ми остава време да се заема по-сериозно с горепосочените изделия... Да бе, да...и един мармот ти завива шоколадите в другата стая... ...майтап бе, Ники...нали знаеш, че не пия и само хабя такива питиета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Да бе, да...и един мармот ти завива шоколадите в другата стая... ...майтап бе, Ники...нали знаеш, че не пия и само хабя такива питиета. To като стана дума не че аз ги пия сериозно - лигавя се по месец-два с едно от тези. 3те бутилки които успях да събера за Васко ги пия от нова година насам... дай да не приказвам повече, че сигурно ще падна в очите на половината от хората в този форум способни да изпият и 4те бутилки за една вечер... А за работата - и преди съм казвал - учудващо за мен в периоди на криза баш когато фирмите уволняват половината си персонал аз едвам си вдигам главата от задачи... предния път точно след Y2K историите пак така беше, сега също... шантава работа. А хора с достатъчно опит и познаващи нещата които ми трябват или няма или искат толкова че по-добре да си го направя сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Това да не би да е "Ода за малката бучка зелен маджун която открих под мишницата си една лятна утрин в банята" от Простетник Вогон Джелтц....?Одата е писана от третия по бездарност поет във вселената. Ония, с дебелото черво, спасител на човечеството.dolavqm si kakvoto trqbvaДемек не губиш пакети към кораба майка ;] Не, честно. Трябва да основем пътеводител на форумния стопаджия и там да даваме информация за всички, тръгнали на стоп из булфорум... Както примерно хашишина направи вече за мен Edit: Agalloch - She Painted Fire Accross the Skyline : Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Петре, предлагам ти да престанеш... Чудя се само аз ли се изгубвам в Малазанската книга на мъртвите(защо fallen е преведено мъртви...). Много герои много нещо. И тия описания на военната тактика на по 4-5 страници... "Kallor said: 'I walked this land when the T'lan Imass were but children. I have commanded armies a hundred thousand strong. I have spread the fire of my wrath across entire continents, and sat alone upon tall thrones. Do you grasp the meaning of this?' 'Yes,' said Caladan Brood, 'you never learn.'" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Едитче: Не те свалям, не си мой тип. Само може да си мечтаеш Леле ма как се размечтах, направо само затва си мисля Много ми е итресно от къде знаеш къв тип съм като изобщо не ме познаваш?Хиляди пъти съм го казвал, че това което е във форума, на живо не е така.Имам богат опит от форумни срещи включително и от този.Тъй че хич нямаш право да твърдиш нещо след като не ме познаваш на живо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Петре, предлагам ти да престанеш... Чудя се само аз ли се изгубвам в Малазанската книга на мъртвите(защо fallen е преведено мъртви...). Много герои много нещо. И тия описания на военната тактика на по 4-5 страници... "Kallor said: 'I walked this land when the T'lan Imass were but children. I have commanded armies a hundred thousand strong. I have spread the fire of my wrath across entire continents, and sat alone upon tall thrones. Do you grasp the meaning of this?' 'Yes,' said Caladan Brood, 'you never learn.'" Спокойно - героите се сменят регулярно. Това е единствената книга/поредица която съм чел и в която главните герои мрат като за световно. В една от първите цяла книга разказваше за едни герои и към края прас прас айде бастисаха ги Поне единия де И винаги почвам с прехвърляне на списъка с действащи лица, защото Робертсън няма навика да обяснява кой кое - направо хвърля героите в действието без много приказки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Много ми е итресно от къде знаеш къв тип съм като изобщо не ме познаваш?Ама как бе, тука нали всички се познаваме?! Всеки гради детайлен психопотрет на всеки от форумистите, независимо дали го е виждал за повече от една бира, за повече от 30 секунди, и дали го е виждал въобще. Тук всички (моя милост не прави изключение) сме брилянтни психолози, телепати и емпати и знаем всичко за всеки. От това кога за последен път се е напикал в леглото до детайлна характеристика на половите му органи и честотата на употребата им (като полови). Иначе тактиката "ухапи новите и гледай сеира" никога, ама никога не се е проваляла. Първо новите като клъвнат и се подразнят така прекрасно се разкриват, че какво повече може да иска човек. Ако не беше тази стартова драма, щяхме ли да знаем, че малката лещица е 164 сантиметра висока, гръдната й обиколка (може би е мерила през раменете) е 115 без много въздух в дробовете, тежи колкото там кила; че eos скоро я е напуснал любимия й водолаз, моторист и съжител в обща квартира, че се занимава със ски, ролери, мотори, че брат й е паднал с колело едикога си, също така авторите на "Пътеводител на форумния стопаджия" вече написаха две (айде три, с моята лигня) есета относно форумния /добави обидни епитети/ Antares. Форумните кавалери при вида на ново женско веднага скочиха да защитят честта й и да я спасят от злата ламя Пешо. gado, Curunir и другите кибици що пуканки и бира ома'аха, зяпайки сеира, аз искрено се посмях, някои хора искрено се подразниха. Като цяло - беше интересно. Прекрасна драма. Благодаря на актьорите в тоз' прекрасен спектакъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 ЕВАЛА, Пешо Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Както си разцъквам темата ми минава през главата, че вече няколко пъти засичам Антарес към 16.20 часа на едно и също място и си задавам въпроса какво точно прави там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Работи в близост до въпросното място. Съжалявам, ако те подминавам като малка гара - ужасен физиономист съм, а и съм способен да се блъсна в познат и пак да не го забележа. Дръпни ме за ръкава следващия път ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Работи в близост до въпросното място. Съжалявам, ако те подминавам като малка гара - ужасен физиономист съм, а и съм способен да се блъсна в познат и пак да не го забележа. Дръпни ме за ръкава следващия път ;] Ти последно в София ли си или в Пловдив? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 В Пловдив е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 В Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 ...а и съм способен да се блъсна в познат и пак да не го забележа. Дръпни ме за ръкава следващия път ;]Може и да успея да те дръпна за ръкава... ако по неведома причина решиш да ходиш по средата на платното . Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Ама и ние се изкарахме идни красавиЦИ.. Аз, отново участвам в сериала „Искрено и лично”.. За малко да „застрелям” антарес, с една снимка.. Между другото и на латино танци ходя два пъти в седмицата/добавиго към биографията да е пълна/.. Въобще „чудо на чудесата”, само дето нещо ся ни сещам особено да ми е помогнало някога, така че ша зема да сменъ малко „тактиката” и като мъ питът нещо шъ сочъ, че съм русъ, т.е. не разбиръм.. Иначе на това се смях вчера от все сърце: „Нищу нямаши ми фчера, ставам сутранта, ф углидалуту са зверя: Бря, чи красута! Викам сигур са чалдисах, туй ни мой съм аз. Смятай кат са начирвисам и са нагласа! Тъй пу нощник и терлици, с чорлава куса мязам кат на убавица ф профил и анфас. Дрямах начи и въртях са, цъках със език, плюх са дан са уручасам - тъй са възхитих. Дъл на пустуту глидалу са яви дифект!? Тъй да съм разхубавяла... А, сига де! Дерт! Са умислих утведнъшки - как навън ш' въря? Момцити ку са натръшкат кату ма съзрат? С модна фуста, чи забрадка, с китка у ръка; с тос акъл зер за три патки, кату заблеста... И къдету койт' ма срещни - пламна, изгуря ф разни помисли пугрешни... Пък ни съм таквас! Туй наверну сън е билу, сигур йощи спа и ми са е присънила буйна красута. Скуркузъбел съм, мий ясну - ич дан ма съзреш, щот ут толкува прикрасну, мой са пубулейш. Толкус убус да са исипи тъй връз мен кат дъж... Някуй тряа да ма ущипи! (пу възможнус мъж!) ” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.