Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Между другото, Антарес е точно това, което са ти описали. Напъва се да звучи интелигентно, но не успява. Пише основно в по-общите теми, където е по-трудно да ти проследят постовете, освен ако не са лично заинтересовани. Не се занимавай с него, той просто е женомразец поради късно полово съзряване и спорадичен секс оттам насетне. Форумът наистина е обеднял откъм свестни хора, но такива все пак се намират. Просто трябва да ги отсееш внимателно.

Успех!

Уфф, моля Ви, не ми пишете повече за антарес,..

Някой дали е ходил в Нюрнбег да сподели, че много се вълнувам :rolleyes: ще ходя на сватба :rolleyes:

Не, Христу е доста интелигентен човек. И не се прави на идиот.

А форОмо за к'во е? Да общуваме. Примерно и сандмана е дървен психолог, но това не ми пречи да пиша и по него. К'во, някой като е едикакъв си да спра да пиша? Иване, не си интересен, постарай се повече.

Sandman-а е дървен ама на едно конкретно място :P А ти психологията остави на нас! Форума е за общуване ама не стил праисторията! Ако някой организира боксов турнир между съфорумци, аз мога веднага да ти сформирам 2-йките... тва на общуване ли ти прилича? А победителя от турнира ще се бие с мен B) Само да не е VeGor, zlobil или още 2-ма - 3-ма над 90кг., които са, че тогава ще уцеля гредата...

Аз се оттеглям на заслужена почивка от форума, ако някой ме търси - в банята съм!

Между другото, Антарес е точно това, което са ти описали. Напъва се да звучи интелигентно, но не успява. Пише основно в по-общите теми, където е по-трудно да ти проследят постовете, освен ако не са лично заинтересовани. Не се занимавай с него, той просто е женомразец поради късно полово съзряване и спорадичен секс оттам насетне. Форумът наистина е обеднял откъм свестни хора, но такива все пак се намират. Просто трябва да ги отсееш внимателно.

Интересно, ако е вярно, че това е първата ти и единствена регистрация, от къде извади горните заключения, предполагащи по-дългосрочни наблюдения над форума и форумните субекти... Особено последното изречение... форума наистина бил обеднял... в сравнение с кога? С миналата седмица?

Това е едно от съобщенията, които получих за антарес, на лично съобщение.. ама имам още доста.. тези двете, които Ви изпратих бяха уникални и реших да споделя.. Не знам защо, като е форум си пишем лични съобщения, но ако сте откровени само, когато пишете съобщения, аз повече няма да пиша нищо във форума :excl:

Оф ма кви сте тънкообидни :)

А , тъкнообидни си ми идваше , ако беше фръцли щях да си го напиша :)

аха, значи ако ти напиша сега ЛС, че Антарес е един приятен младеж, дълбоко романтичен, с възвишена душевност и голямо сърце, но се прави на груб и лош, като защитен рефлекс, защото се притеснява да не бъде наранена ранимата му душа - ти ще си изградиш друга представа за него, само от моето съобщение. Яко. Пишат ти две ЛС-та и на тяхна база ти изказваш вече оформено мнение за някого :)

А защо хората били откровени само на ЛС? Защото ги е страх, а и е по-забавно да се плетат интрижки - като във Вип Брадър - любимото на народа предаване.

Ако предния и пост е бил цитат на ЛС-то - моля те слагай кавички, когато препредаваш чуждо мнение, за да е ясно, че препредаваш, а не говориш от свое име. Ако не се лъжа, филология учеше? Не личи.

A, второто писмо е мое. Аз съм го казвал и друг път, не се притеснявам да застана зад думите си. Може и да си прав в някаква степен, но това не променя моето мнение. Писах го на ЛС, защото не ми се започваше пак спор със него, а и наистина някои хора тук са доста негативно настроени към новите. Това предполагам се дължи на факта, че "Antares и Пешо са различни хора" и ако Пешо ще си глътне езика пред красива жена, то Antares е във вихъра си сипейки глупави определения, за да покаже бързо на "новите", че той е фактор, с който те трябва да се съобразяват. Да определиш постовете на Malkata Veshtica, например, като скучни и банални, за мен показва или недостатъчна интелигентност, или липса на чувство за сарказъм и хумор или просто злоба.

Така смятам аз...

Той и антарес, не ми остана длъжен :laughing: много компетентно се е изказал за мен, а не ме познава, но все едно..

Момчета, шефът ако разбере с какво се занимавам ще ме уволни!!! Благодаря на всички за вниманието!

Открито обръщение към новодошлите две момичета: :)

"Само ми кажете кога да надувам басейна и да го пълня с кал :)"

че "Antares и Пешо са различни хора" и ако Пешо ще си глътне езика пред красива жена, то Antares е във вихъра си сипейки глупави определения, за да покаже бързо на "новите", че той е фактор, с който те трябва да се съобразяват.

Е той кара колело все пак и пише без грешки по толкова форуми до колкото ти не можеш да броиш :rolleyes:

Открито обръщение към новодошлите две момичета: :)

"Само ми кажете кога да надувам басейна и да го пълня с кал :)"

Е аз до колкото виждам двете са партии , няма да ни мине номера :D

Сега да не си вкарате някви паранои в главата - жена съм, гръдната ми обиколка е 115 см., без да ми се налага да вдишвам много въздух при това, чела съм Коелю, но не ми харесва, а и понякога успявам да дъвча дъвка и да вървя едновременно.

Ама тя гръдната обиколка след определени килограми не прави впечетление.

Той и антарес, не ми остана длъжен :laughing: много компетентно се е изказал за мен, а не ме познава, но все едно..
Горе-долу, колкото ме познават моите фенове (нали форума е за това - да правим психопортрети на другите). Начело с Жоро "Всички жени са курви" AssasiNа.(1;], 2;]) Уви, оригиналния пост, където го беше изпляскал това, липсва. Но и цитираните мнения говорят за полови съзрял и балансиран човек, какъвто е всъщност нашия форумен дон Кихот. Е, сега разбира се, може да се отметне, да докаже лицемерната си дребна душичка и да намери още с какво да ме заяде :)

Ам, Жорка, да си виждал Раделина скоро? Прати й поздрави, че ми е залипсвала :D Сигурен съм, че нищо няма да ти стане ;)

Айде, от мен толкоз. Вече мога да издишам, за работния ден стигат толкова напъни да се правя на всичкото там, дето го описахте, вече мога да си бъде полово несъзрелия //добавете волни определения тук// и да ви оставя на мира :)

Ам, Жорка, да си виждал Раделина скоро? Прати й поздрави, че ми е залипсвала :D Сигурен съм, че нищо няма да ти стане ;)

Аз я видях по сесийно време. Ще и предам. :)

Момчета, шефът ако разбере с какво се занимавам ще ме уволни!!! Благодаря на всички за вниманието!

Може ли да само да вметна, че в твоите постове има твърде много запетаи на места, където не трябва да има и твърде малко смисъл и запетаи на места, където трябва да има.

За мен Антарес е един изключително заядлив, ерудиран и интелигентен млад човек.

На мен от високопоставени източници (които очевидно няма да назова) ми спускат, че Вещицата е Шаломе.

Аз лично не мисля, че е мъж, дори при усилия да звучи като жена, мъж не може да се изказва така, струва ми се. В най-лошия случай е някой, на който му суфлира жена му :D

Запетайка слагам вече само след антарес, а каква автобиография ми е написал самият той не смея да изпратя.. Може би трябва да се посъветвам с модератор и евентуално да си дам паролата за да можете да я видите сами..иначе никой няма да ми повярва!!!

Горе-долу, колкото ме познават моите фенове (нали форума е за това - да правим психопортрети на другите). Начело с Жоро "Всички жени са курви" AssasiNа.(1;], 2;]) Уви, оригиналния пост, където го беше изпляскал това, липсва. Но и цитираните мнения говорят за полови съзрял и балансиран човек, какъвто е всъщност нашия форумен дон Кихот. Е, сега разбира се, може да се отметне, да докаже лицемерната си дребна душичка и да намери още с какво да ме заяде :)

Айде, от мен толкоз. Вече мога да издишам, за работния ден стигат толкова напъни да се правя на всичкото там, дето го описахте, вече мога да си бъде полово несъзрелия //добавете волни определения тук// и да ви оставя на мира :)

Това защо съм го казал си е моя работа. Няма нужда да се обяснявам на никого, най-малкото на теб. Защо ми лепваш това определение "форумен Дон Кихот" само ти си знаеш... аз смятам, че на теб по- ти приляга. Душичката ми далеч не е дребна, нито пък лицемерна, но никак не ми пука за твоето мнение.

Раделина пък какво я намесваш също не ми е ясно. Моите отношения с нея - бивши, настоящи и бъдещи съвсем не са твоя работа. Като ти липсва - звънни и! Ако искаш мога да ти дам телефона.

Нямам никакво намерение да се занимавам с псевдобунтарската ти личност, така че приятна вечер!

Запетайка слагам вече само след антарес, а каква автобиография ми е написал самият той не смея да изпратя.. Може би трябва да се посъветвам с модератор и евентуално да си дам паролата за да можете да я видите сами..иначе никой няма да ми повярва!!!

Има Screenshot за целта. :)

w00x-че смени ръката ;) вече е време.

Tова с Daffy Duck ще го обсъждате. Аз само компромати слагам. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...