sasho_1989 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Иване, не си интересен, постарай се повече. еее разкри го...макар че имаше наченки да е Афекс нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Между другото, Антарес е точно това, което са ти описали. Напъва се да звучи интелигентно, но не успява. Пише основно в по-общите теми, където е по-трудно да ти проследят постовете, освен ако не са лично заинтересовани. Не се занимавай с него, той просто е женомразец поради късно полово съзряване и спорадичен секс оттам насетне. Форумът наистина е обеднял откъм свестни хора, но такива все пак се намират. Просто трябва да ги отсееш внимателно. Успех! Уфф, моля Ви, не ми пишете повече за антарес,.. Някой дали е ходил в Нюрнбег да сподели, че много се вълнувам ще ходя на сватба Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Не, Христу е доста интелигентен човек. И не се прави на идиот. А форОмо за к'во е? Да общуваме. Примерно и сандмана е дървен психолог, но това не ми пречи да пиша и по него. К'во, някой като е едикакъв си да спра да пиша? Иване, не си интересен, постарай се повече. Sandman-а е дървен ама на едно конкретно място А ти психологията остави на нас! Форума е за общуване ама не стил праисторията! Ако някой организира боксов турнир между съфорумци, аз мога веднага да ти сформирам 2-йките... тва на общуване ли ти прилича? А победителя от турнира ще се бие с мен Само да не е VeGor, zlobil или още 2-ма - 3-ма над 90кг., които са, че тогава ще уцеля гредата... Аз се оттеглям на заслужена почивка от форума, ако някой ме търси - в банята съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Между другото, Антарес е точно това, което са ти описали. Напъва се да звучи интелигентно, но не успява. Пише основно в по-общите теми, където е по-трудно да ти проследят постовете, освен ако не са лично заинтересовани. Не се занимавай с него, той просто е женомразец поради късно полово съзряване и спорадичен секс оттам насетне. Форумът наистина е обеднял откъм свестни хора, но такива все пак се намират. Просто трябва да ги отсееш внимателно. Интересно, ако е вярно, че това е първата ти и единствена регистрация, от къде извади горните заключения, предполагащи по-дългосрочни наблюдения над форума и форумните субекти... Особено последното изречение... форума наистина бил обеднял... в сравнение с кога? С миналата седмица? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Това е едно от съобщенията, които получих за антарес, на лично съобщение.. ама имам още доста.. тези двете, които Ви изпратих бяха уникални и реших да споделя.. Не знам защо, като е форум си пишем лични съобщения, но ако сте откровени само, когато пишете съобщения, аз повече няма да пиша нищо във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Оф ма кви сте тънкообидни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 :ghost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 А , тъкнообидни си ми идваше , ако беше фръцли щях да си го напиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 аха, значи ако ти напиша сега ЛС, че Антарес е един приятен младеж, дълбоко романтичен, с възвишена душевност и голямо сърце, но се прави на груб и лош, като защитен рефлекс, защото се притеснява да не бъде наранена ранимата му душа - ти ще си изградиш друга представа за него, само от моето съобщение. Яко. Пишат ти две ЛС-та и на тяхна база ти изказваш вече оформено мнение за някого А защо хората били откровени само на ЛС? Защото ги е страх, а и е по-забавно да се плетат интрижки - като във Вип Брадър - любимото на народа предаване. Ако предния и пост е бил цитат на ЛС-то - моля те слагай кавички, когато препредаваш чуждо мнение, за да е ясно, че препредаваш, а не говориш от свое име. Ако не се лъжа, филология учеше? Не личи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 A, второто писмо е мое. Аз съм го казвал и друг път, не се притеснявам да застана зад думите си. Може и да си прав в някаква степен, но това не променя моето мнение. Писах го на ЛС, защото не ми се започваше пак спор със него, а и наистина някои хора тук са доста негативно настроени към новите. Това предполагам се дължи на факта, че "Antares и Пешо са различни хора" и ако Пешо ще си глътне езика пред красива жена, то Antares е във вихъра си сипейки глупави определения, за да покаже бързо на "новите", че той е фактор, с който те трябва да се съобразяват. Да определиш постовете на Malkata Veshtica, например, като скучни и банални, за мен показва или недостатъчна интелигентност, или липса на чувство за сарказъм и хумор или просто злоба. Така смятам аз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Той и антарес, не ми остана длъжен много компетентно се е изказал за мен, а не ме познава, но все едно.. Момчета, шефът ако разбере с какво се занимавам ще ме уволни!!! Благодаря на всички за вниманието! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Открито обръщение към новодошлите две момичета: "Само ми кажете кога да надувам басейна и да го пълня с кал :)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 че "Antares и Пешо са различни хора" и ако Пешо ще си глътне езика пред красива жена, то Antares е във вихъра си сипейки глупави определения, за да покаже бързо на "новите", че той е фактор, с който те трябва да се съобразяват. Е той кара колело все пак и пише без грешки по толкова форуми до колкото ти не можеш да броиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Открито обръщение към новодошлите две момичета: "Само ми кажете кога да надувам басейна и да го пълня с кал " Е аз до колкото виждам двете са партии , няма да ни мине номера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Сега да не си вкарате някви паранои в главата - жена съм, гръдната ми обиколка е 115 см., без да ми се налага да вдишвам много въздух при това, чела съм Коелю, но не ми харесва, а и понякога успявам да дъвча дъвка и да вървя едновременно. Ама тя гръдната обиколка след определени килограми не прави впечетление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Той и антарес, не ми остана длъжен много компетентно се е изказал за мен, а не ме познава, но все едно..Горе-долу, колкото ме познават моите фенове (нали форума е за това - да правим психопортрети на другите). Начело с Жоро "Всички жени са курви" AssasiNа.(1;], 2;]) Уви, оригиналния пост, където го беше изпляскал това, липсва. Но и цитираните мнения говорят за полови съзрял и балансиран човек, какъвто е всъщност нашия форумен дон Кихот. Е, сега разбира се, може да се отметне, да докаже лицемерната си дребна душичка и да намери още с какво да ме заяде Ам, Жорка, да си виждал Раделина скоро? Прати й поздрави, че ми е залипсвала Сигурен съм, че нищо няма да ти стане Айде, от мен толкоз. Вече мога да издишам, за работния ден стигат толкова напъни да се правя на всичкото там, дето го описахте, вече мога да си бъде полово несъзрелия //добавете волни определения тук// и да ви оставя на мира Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Ам, Жорка, да си виждал Раделина скоро? Прати й поздрави, че ми е залипсвала Сигурен съм, че нищо няма да ти стане Аз я видях по сесийно време. Ще и предам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Той и антарес, не ми остана длъжен много компетентно се е изказал за мен, а не ме познава, но все едно.. Момчета, шефът ако разбере с какво се занимавам ще ме уволни!!! Благодаря на всички за вниманието! Може ли да само да вметна, че в твоите постове има твърде много запетаи на места, където не трябва да има и твърде малко смисъл и запетаи на места, където трябва да има. За мен Антарес е един изключително заядлив, ерудиран и интелигентен млад човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 На мен от високопоставени източници (които очевидно няма да назова) ми спускат, че Вещицата е Шаломе. Аз лично не мисля, че е мъж, дори при усилия да звучи като жена, мъж не може да се изказва така, струва ми се. В най-лошия случай е някой, на който му суфлира жена му Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Запетайка слагам вече само след антарес, а каква автобиография ми е написал самият той не смея да изпратя.. Може би трябва да се посъветвам с модератор и евентуално да си дам паролата за да можете да я видите сами..иначе никой няма да ми повярва!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Горе-долу, колкото ме познават моите фенове (нали форума е за това - да правим психопортрети на другите). Начело с Жоро "Всички жени са курви" AssasiNа.(1;], 2;]) Уви, оригиналния пост, където го беше изпляскал това, липсва. Но и цитираните мнения говорят за полови съзрял и балансиран човек, какъвто е всъщност нашия форумен дон Кихот. Е, сега разбира се, може да се отметне, да докаже лицемерната си дребна душичка и да намери още с какво да ме заяде Ам, Жорка, да си виждал Раделина скоро? Прати й поздрави, че ми е залипсвала Сигурен съм, че нищо няма да ти стане Айде, от мен толкоз. Вече мога да издишам, за работния ден стигат толкова напъни да се правя на всичкото там, дето го описахте, вече мога да си бъде полово несъзрелия //добавете волни определения тук// и да ви оставя на мира Това защо съм го казал си е моя работа. Няма нужда да се обяснявам на никого, най-малкото на теб. Защо ми лепваш това определение "форумен Дон Кихот" само ти си знаеш... аз смятам, че на теб по- ти приляга. Душичката ми далеч не е дребна, нито пък лицемерна, но никак не ми пука за твоето мнение. Раделина пък какво я намесваш също не ми е ясно. Моите отношения с нея - бивши, настоящи и бъдещи съвсем не са твоя работа. Като ти липсва - звънни и! Ако искаш мога да ти дам телефона. Нямам никакво намерение да се занимавам с псевдобунтарската ти личност, така че приятна вечер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Запетайка слагам вече само след антарес, а каква автобиография ми е написал самият той не смея да изпратя.. Може би трябва да се посъветвам с модератор и евентуално да си дам паролата за да можете да я видите сами..иначе никой няма да ми повярва!!! Има Screenshot за целта. w00x-че смени ръката вече е време. Tова с Daffy Duck ще го обсъждате. Аз само компромати слагам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.