Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Използвам моливи за да пиша бележки и боички за да направя деня си по-цветен!

:tongue

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Ново експертно мнение!

Може би нямам нужда от нов браузър, а трябва просто да спра да помпя ctrl-d на всяка втора страница?

а може би имаш нужда от повечко real life?

Пълнолуние е... и народа полудя и се хвана за гушите (или поне така изглежда)... А подозирам и че стенли цяла вечер е стоял на покрива да вие :P :P :P

Пълнолуние е... и народа полудя и се хвана за гушите (или поне така изглежда)... А подозирам и че стенли цяла вечер е стоял на покрива да вие :P :P :P

Близо си, няколко метъра по-надолу... всъщност беше терасата!

И все някой трябва да го прави. Иначе ще настане един дефицит на луди хора и след това ще трябва да започнем нормален живот.

:werewolf:

Имаш нужда от друг браузър.
Не, браузърът му има нужда от нов потребител :D
Много си заядлив..
По-зъл и от лемур!
а може би имаш нужда от повечко real life?
Въпросът вече е обсъден - геймърите имат много животи.
А подозирам и че стенли цяла вечер е стоял на покрива да вие :P :P :P
Дядо благодаря ти за добрия старт на деня! :D :D :Д

Сигурно ако ме видиш на живо пет минути ще даваш заето
БАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

/me нададе истеричната си смеховка®

Какви комици е раждала и ражда българска майка юнашка :D Добре, че има такива хора да ми развеселят деня. Благодаря за което.

Исках само да кажа, че и колоездачи и мотористи не са защитени на пътя..
Точно по тази причина не карам по пътищата.
Мисля
По-добре не се престаравай, крайния резултат не е очаквания :]

Апропо, за да разсея наивната ти заблуда, понеже изглежда приемаш всичко буквално, 'пожеланието' да лежиш под мотора въобще не беше писано сериозно. Но понеже IPB форумите не са писани за руси интелектуалки, като ваша милост, не съществува специално форматиране за ирония, сарказъм, шега и подобни стилистични приоми, които не е добре да се приемат буквално.

Пфф... деба, уж щех да спирам с итеуектуалните напъни и да си бичим селянин :)

Сигурно ако ме видиш на живо пет минути ще даваш заето

Аз искам да попитам: Поради каква причина по-точно ще дава заето не една, а цели 5 минути?

Пожеланието за лежане под мотора ми напомня един prank.

Timmy Tucker:
Hey there,
I saw your ad looking for a European Scooter. Are you serious? Man up and get a real bike. I am selling a '03 Harley Davidson FXDL Low Rider. This bike will get you more bitches than you will ever get with a European Scooter. In fact, all you will probably get with a European Scooter is a bunch of metrosexuals coming out of Starbucks. If you are ready to ride a badass bike, let me know if you are interested in my Harley.

Michelle:
Hi there,
Thanks but I'm really not looking to "man up" and therefore am rejecting your bike and therefore your pre-owned facade of "manliness." Oh, and I'm good on "bitches."

Timmy Tucker:
Oh, I'm sorry, I didn't realize you were a woman. You shouldn't be operating a motor vehicle anyway. I have some kitchen tools like pots and pans if you are interested. Let me know!

Eха, антарес, пак ни дават и двамата по новините?!! Нищо лично към никой.. Двамата с антарес, нямаше с какво да се "изфукаме" и запълнихме нашият дял с глупости..

Скорпиона президент!

Сигурно ако ме видиш на живо пет минути ще даваш заето М М М МONSTER LOL :D

:*

Като стана президент (нали съм Петър Стоянов) Куру - тебе ще те направя министър на виртуалните спортове :D

Eos, относно личното и отличното - просто не виждам как можеш да имаш нещо лично към един ник в някакъв форум. Щото ако тръгне някой да ме убеждава, че Antares и Пешо, Curunir и Тошо и т.н. и т.н. са един и същи човек - няма да се съглася. 

П.П. Според мен малката вещица е Psihara^^, който е решил да пропише във форума под прикритие. Просто не виждам как някой може да е толкова скучен и банален без да полага усилия за това.

Edit: БАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

На горецитирания мишок, който съм сигурен, че чете, искам да му пожелая приятен ден, след като моя вече оправи тотално :D

Zdravei!

Pozvoli mi da ti kaja ne6to otnosno Antares. Moite nabliudeniq sa, 4e toi prosto e edin kompleksiran metalist-koloezda4, prenebregvan ot jenite(kolkoto i da se opitva da dokaje obratnoto 4rez nai-razli4ni razkazi na slu4ki i t.n.). V sledstvie na tova, se opitva pone tuk da se pravi na nqkakav, kakavto ne e i nqma da byde v realniq jivot. Predpolagam tova ve4e ti e stanalo qsno, no vse pak re6ih da ti spodelq.

Zabelqzah, 4e si nova vav foruma i ti pojelavam da ti e interesno da pi6e6 dalgi godini, no s risk da te razo4arovam, 6te ti kaja 4e v tozi forum ostanaha prekaleno malko hora, s koito si struva da ob6tuva6 sred plqvata ot filosofi, razbira4i i otkroveni oligofreni. A predi ne be6e taka. Ima6e s pati pove4e hora, koito da pi6at redovno i golqma 4ast ot tqh bqha svqstni, a sega ako ne bqha 4-5-mata svqstni hora moje6e da zaqvq, 4e e ostanala samo utaikata. Po tozi povod se zarajda skandal sled skandal, a doide li nqkoi nov...maleeee to stavaaa(ama hi4 da ne ti puka)...

Pozdravi!

Благодаря на момчето, което ми изпрати това на лично съобщение! Разбира се няма да кажа кой е, защото не е коректно.. Не успях да се сдържа да не го споделя с антарес,.. Та нали вече изреченията ми не започват с: Баща ми..; Брат ми..; Бившият ми.., а "Ние двамата с антарес,.."/ще пиша антарес, с малка буква, защото го няма никъде в "Правописен и правоговорен речник" и ще слагам запетайка.. не ми пука дали трябва или не трябва../,

тиа па вместо да са заобичат седнали да се изясняват кой е по-по-най.

скука.

Йебаааан.

Последно Христууу ли съм, или Psihara^^ :laugh:
Не, Христу е доста интелигентен човек. И не се прави на идиот.

А форОмо за к'во е? Да общуваме. Примерно и сандмана е дървен психолог, но това не ми пречи да пиша и по него. К'во, някой като е едикакъв си да спра да пиша? Иване, не си интересен, постарай се повече.

понякога успявам да дъвча дъвка и да вървя едновременно

Ето заради такива брилянти си заслужава да се следят безсмислените спорове по форумите :)

хахахахаха. на двете нови звезди всички са се изредили да разглеждат профилите.

то и аз съм вече в списъка на цъкналите, но поне съм некъде към края :)

и тоя христууууууууууууууу ко толко го фалите? тъп си беше кат се появи, тъп си и остана, тъпо си замина.

и кой е паулу коелю, че ме мързи да питам гугъл?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...