lil_stenly Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 гръм и мълнии мръм и гълнии мълнии и изчаткали лан карти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Мен ме притеснява частта от изказването "който някога съм обичала И ЩЕ обичам". Ама ако човек не мисли така поне известно време, такива като Бон Джоуви как ще си продават музиката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Не знам дали не съм прихванала от предимно мъжкия форумен дух тук или просто наистина тея двете девойки не ма кефат какво пишат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Ели, ревност е, скъпа, чиста ревност. Спокойно, мъже в тоя форум бол. е.....щом си казала навярно е истина,вещице едит:не съм бе,моме,къде ме видя,че настръхнах ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Evtino, ama znaete li v bara kakvi ceni vkarvat? На бара аз само мога да им го вкарам...ай сикана.Щи давам по 50-60 лева за 700мл Джони .Тряскай у нас,пък на бара 1-2 големи и няколко АфтърШока и довиждане...още не съм станал толкова паралия,че да си се напивам само в бара :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Да в живо и здраво момичето от Адроид на бул.Мария Луиза , която след работно време ми отвори да си купя лан карта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Лошо е ти счупят крака - да ти кажат, че са те лъгали, че те е обичат е честно. Мда ама тука е по-различно, защото тя първо го е обичала, а той после и е сторил кофтито От което обаче не ти става по - малко кофти и дръвцето което си гризнал в никакъв случай не е по-малко болезнено! Та, и на мен ми изглежда странно това ....човека който съм обичала и (продължавам да) обичам..., ама жени к'во да ги правиш!? Както казваше брат'чеда - Те такова друго животно като жената, няма! Т'ва да кървиш по седем дни 'секи месец и пак да си жив - никъде го няма брат'чед.... gado, честно се сгънах от смях иначе "снимката", която си си сложил изключително ми напомня на едно любимо мое детско, което обичах да гледам като малка.. Там мечетата се нареждаха в една линия и изстрелваха култовата реплика: "Мечета стреляйте!" и всичко се подреждаше.. Тази вечер се чуствам леко тъп (може би е от бирата дето я пийвам в момента), та би ли пояснила като за прости 'ора.. Мен ме притеснява частта от изказването "който някога съм обичала И ЩЕ обичам". Ама ако човек не мисли така поне известно време, такива като Бон Джоуви как ще си продават музиката? Курунире, пак плюеш по групи дет са по-възрастни от теб! Къде остана уважението към по-възрастните бе, момко!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 И Кондьо и Рамзи Котараков са по-възрастни от мен, Гадо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 И Кондьо и Рамзи Котараков са по-възрастни от мен, Гадо... Айде само не ми се прави на ощипана кадъна, моля ти се! А, сравнението което направи е меко казано - тъпо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Не, твоята забележка, че нямам уважение за някаква постна група, а трябва да имам, просто защото са по-стари от мен, е тъпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 ...Официално обръщение от прес-центъра на Презрителното Управление на Кретенията, Анархията, Малоумието и Идиотизма (П.У.К.А.М.И.): Малка Лещице - не си интересна. Иначе, като гледам тези двете нови форумни звезди какви родилни мъки полагат да са хЕнтелегентни и фъс-вишени - официално спирам с опитите да изкарам себе си като интеуектуалец. Има кой да върши черната работа. От тук насетне вече че си се държим естествено, че си простеем и че си пцоваме как ни душа сака! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Не, твоята забележка, че нямам уважение за някаква постна група, а трябва да имам, просто защото са по-стари от мен, е тъпа Що да е тъпа бре? Ми нали ако ги нямаше тези постните да изакат нещо, олигофрените дето се нароиха нямаше да могат да сварят бозиците които ти с такова удоволствие консумираш..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Душичката, той знае каква музика харесвам и дава оценки Чукни! o/\o internet high-five Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Душичката, той знае каква музика харесвам и дава оценки Чукни! o/\o internet high-five Ами душичката е >Цък<-вала на линкове които си поствал, та не е хептен незапозната...... Edit: Май часът е подходящ за започване на активно биропиене Дядо Мраз е виновен!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 На бара аз само мога да им го вкарам...ай сикана.Щи давам по 50-60 лева за 700мл Джони .Тряскай у нас,пък на бара 1-2 големи и няколко АфтърШока и довиждане...още не съм станал толкова паралия,че да си се напивам само в бара :X Az govoreh za amerikanskite barove. Nali kazvat, 4e bilo evtino, ama edin shot tekila kato ti e 8-9-10 do 80 dolara . Kokteilite sa po 20ta4ka primerno. Da ne govorim za butilka djoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Az govoreh za amerikanskite barove. Nali kazvat, 4e bilo evtino, ama edin shot tekila kato ti e 8-9-10 do 80 dolara . Kokteilite sa po 20ta4ka primerno. Da ne govorim za butilka djoni. Мани не думай, в Берлин малкото е 25 грама, 5 минути обесняаам на сервитьора, че искам 4 малки в една чаша , та в този ред на мисли и аз пих голямо черно джони ли беше, джак ли беше, забравил съм вече, за 25 евро неможах да заспя кат хората после.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Мани не думай, в Берлин малкото е 25 грама, 5 минути обесняаам на сервитьора, че искам 4 малки в една чаша , та в този ред на мисли и аз пих голямо черно джони ли беше, джак ли беше, забравил съм вече, за 25 евро неможах да заспя кат хората после.. Не само в Берлин малкото е 25 грама, почти навсякъде по света е така голямото е 50, а 100 го водят двойно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 А във Франция ако поръчате 1 бутилка концентрат, сервитьорката пита дали да вика линейка Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 А във Франция ако поръчате 1 бутилка концентрат, сервитьорката пита дали да вика линейка А ако поръчаш две за катафалка ли пита Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Абе какво се плюнчат с 25 грама ...Хахаха, тва с линейката съм го чувал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Неподредените ми букмаркове в менюто се скролират надолу 45 секунди докато се стигне края на списъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Мани не думай, в Берлин малкото е 25 грама, 5 минути обесняаам на сервитьора, че искам 4 малки в една чаша , та в този ред на мисли и аз пих голямо черно джони ли беше, джак ли беше, забравил съм вече, за 25 евро неможах да заспя кат хората после.. Абе заведения. Аз в Германия си купих Абсолют Малина от Кауфланд и си я издрънках в хотела После в бара един ред бул и 5 часа горе до пулта. Неподредените ми букмаркове в менюто се скролират надолу 45 секунди докато се стигне края на списъка Имаш нужда от друг браузър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Ново експертно мнение! Може би нямам нужда от нов браузър, а трябва просто да спра да помпя ctrl-d на всяка втора страница? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Ново експертно мнение! Може би нямам нужда от нов браузър, а трябва просто да спра да помпя ctrl-d на всяка втора страница? Много си заядлив при положение, че никога нищо не съм ти казал. Много неприятно впечетление. И всичко това след като се опитах да ти помогна. И не за пръв път се опитвам да ти помогна, за протокола. С друг браузър, по-лесно може да намираш каквото ти трябва. Ако ще и през 1 минута да припомпваш Add Bookmark. Примерно Safari си има търсене в History-то и Bookmarks и то не какво да е търсене, а търсене в ТЕКСТА на страниците, които си посетил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.