host Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Ама и аз това имам предвид, солим се здраво, но даваме и аргументи.Не просто "щото аз казвам така", "така пише във вестника" и "казаха по телевизора". Все пак това, че с един човек не сте на едно мнение не пречи да го уважаш. Още повече, най-често ценя от хората които познавам тези с които имаме различни виждания - те дават различни аспекти към ситуацията от това, което аз мога да обхвана (стига да могат да ги защитят). _____________________________ Ся малко по темата и за бирата.То си е за оплакване просто. 4 мацки тая вечер и една след друга ми се изнизаха от масата.Първо 2 от тях, после още една, после и пичовете дето си пия пиенето с тях и накрая остана една "куче пазач" с най-готината и като видях, че няма чалъм да я разкарам (пък и 2 часа само ме яде) ми развалиха излизането - ей това е женската завист за мен, приятелки са ама... другата е по-красива, не е по-умна ама щом "щом аз съм на сухо, чакай да й прецакаме и на нея вечерта". Нищо..., някой път със съседа може да пийнем по бира (аз твърдо, че не пия бира ). _____________________________ "щом аз съм на сухо, чакай да й прецакаме и на нея вечерта". само ти подчертавам и удрям в удебелено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Щракам си аз каналите на телевизора и по едно време - що да видя (и да чуя)...Веселин Маринов пее чалга! Получи се един вид "Гледам и не вярвам на ушите си!"...накъде отива тоя свят не знам... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Щракам си аз каналите на телевизора и по едно време - що да видя (и да чуя)...Веселин Маринов пее чалга! Накъде отива тоя свят не знам... :ph34r: Накъде може, към кръчмата Пия си аз бира, пиша поеми за красотата покрай нас и нежността под пръстите ни, слушах няква песен на Валдес от поста на Чефо май беше и се усмихвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Има ли зарибени по RedBull тука,че ми се намират едни евтини бройки Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Има ли зарибени по RedBull тука,че ми се намират едни евтини бройки Драсни ЛС за кви бикове става дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 хахахахахахахахаахха Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Доста неща ми минават през главата... един познат щял да се състезава на това трасе: http://deathride.com/elemap.html Друг пък пак е Калифорния ми обяснява че ползвали черно джони да се напиват щото било $60 половин галон (1.85 литра). Честно ли е питам тука да е 70-80лв 0.7л а там за същите пари да получават 1 литър отгоре отделно средната им заплата колко е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Добавих поредните 1000 километра към стажа си на шофьор. Взе да ми писва вече. Прекалено скучно е да минаваш десетки пъти по един и същ маршрут. Няма и добри алтернативи. Лека на всички будни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Днес правих неща, които не искам да повторя никога! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Иде ми да се срежа вените по дължина. :). 1 час се потих над wi-fi-то. На всичкото от горе от страх мислих, че съм начаткал някви пароли и не мога да върна заводските данни. Не мога да си легна заради тая тъпня. Не знам как стана, но успях да влезна в настройките на рутера и да махна всички пароли. Който иска да краде нет баси, не мога и не мога да си сложа парола Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 То не че с пароли и т.н. е кой знае колко по-защитено, но поне никой комшия няма да се обърка без да иска Имаш вариант обаче да намалиш силата на излъчване и през повече ое 3-4 стени не минава обикновено... Поне моя DLink беше така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 То не че с пароли и т.н. е кой знае колко по-защитено, но поне никой комшия няма да се обърка без да иска Имаш вариант обаче да намалиш силата на излъчване и през повече ое 3-4 стени не минава обикновено... Поне моя DLink беше така Айде бе Дедо, ти изби рибата. За да се навие някой да брут-форсва WPA-PSK паролата на Чефо то той трябва да държи в мрежата си база данни от поне 100,000 номера на кредитни карти или някакви секретни пикантерии на Пентагона. Защитавайте си мрежите бе хора. Конфигурирането на WPA-PSK не е ядрена физика в края на краищата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Добавих поредните 1000 километра към стажа си на шофьор. Взе да ми писва вече. Прекалено скучно е да минаваш десетки пъти по един и същ маршрут. Смени колата - дава известно разнообразие. Има един път с дължина от 90 км., по който карам вече 22 години - по груби сметки съм го минавал около 700-800 пъти в едната и другата посока, по всяко едно време на денонощието. Знам всяко едно завойче, всяка новопоявила се дупчица по него, абе...спокойно мога да начертая по памет всичките няколкостотин завоя в него. Щом съм го пътувал полуспящ "на автопилот", без да имам темпомат, в 4 сутринта...а друг път съм се шегувал като съм казвал на жена ми "- Тръгваме...аз ще поспя малко, като стигнем - събуди ме... " - майтап, майтап...ама някой път наистина ще заспя и...тогава става лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 ...Избран сте за длъжността личен психолог! Стартова заплата от 150 лева. Кога можете да започнете?С това си мнение не съм открил топлата вода! Това, че тук има потребители задръстени като канализация на панелен блок в Столипиново и единствения начин да се чувстват участници в живота, който тече край тях е да се заяждат по форуми и чатове, можве да го прозре и австралопитек, стига да можеше да чете! Иначе няма да ти стигнат паричките да ти бъда психолог - все пак 150лв. на час не са малко пари. По принцип взимам повече, но за съфорумци правя отстъпки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 ...Това, че тук има потребители задръстени като канализация на панелен блок в Столипиново ....все пак 150лв. на час не са малко пари. По принцип взимам повече, но за съфорумци правя отстъпки. Предлагат ти не повече от 150 лв., защото не си осведомен достатъчно - в Столипиново няма запушени канализации на блоковете! Там на всеки един блок има пробити по няколко големи дупки в долната му част, откъдето обратната вода си тече навън свободно, а дупките са толкова големи, че няма как да се запушат нито от хвърлените в канализацията стари дрехи и други боклуци, нито от умрелите плъхове, а даже имам чувството, че ако някое цигане случайно се подхлъзне и падне в "горната дупка", без проблем ще излезе от долната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Честно ли е питам тука да е 70-80лв 0.7л ??? 45 лв, че и с две чаши Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 ................... а даже имам чувството, че ако някое цигане случайно се подхлъзне и падне в "горната дупка", без проблем ще излезе от долната. Е ти ги изкара, че живеят в замъци с тайни проходи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Любимото ми е да ме събудят с експресна поръчка по телефона и поръчката да е толкова експресна, че да нямам и време да пия кафе преди да седна да я правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 То не че с пароли и т.н. е кой знае колко по-защитено, но поне никой комшия няма да се обърка без да иска Имаш вариант обаче да намалиш силата на излъчване и през повече ое 3-4 стени не минава обикновено... Поне моя DLink беше така Не мога да се оправя. А след вчерашния фал няма и да се пробвам. Баси не можеше ли да стане User Name i Pass като за по прости Айде бе Дедо, ти изби рибата. За да се навие някой да брут-форсва WPA-PSK паролата на Чефо то той трябва да държи в мрежата си база данни от поне 100,000 номера на кредитни карти или някакви секретни пикантерии на Пентагона. Защитавайте си мрежите бе хора. Конфигурирането на WPA-PSK не е ядрена физика в края на краищата. Мда ама не ми се получава. Грам не знам кво да цъкам А после вие в оная тема ми спорите за DHCP(кво пък е тва) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 ...Тамън се бях зачел в поста на sandman и изведнъж ме събуди типичното "пльок" на прясно инсталиран скайп... Мразя софтуер, който издава звуци.... А за самия пост нямам какво да кажа. Както и нямам какво да кажа на проф. Вучков, като почне да пръска камерата със стружки. Все едно слушам ботовете във "Водолаза" да коментират родните политика или футбол. Та и психоаналитика ми така Ама криза - не мога да наема по-кадърен Редакция: Pink Floyd FTW! Tell me is something eluding you, sunshine? Is this not what you expected to see? If you wanna find out whats behind these cold eyes, Youll just have to blow your way through this disguise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Луис Армстронг + Ела Физджералд + Дюк Елингтън + Dream a Little Dream = Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Радвам се, че съм член на форум, в който не е проблем да си отявлен трол и седмици наред да пишеш единствено след постовете на определен човек, с цел да се заяждаш с тоя човек по начин, който въпреки че е дразнещ, не е в силен разрез с т.нар. правила на форума, но когато човека, по чиито нерви лазиш, те поздрави на майка, защото му е писнало да не може да говори с който и да е без ти да си намъкнеш носа в разговора и да не кажеш нищо, а просто да пуснеш поредното заяждане, тогава има ПРОБЛЕМ и ние трябва да накажем лошия човек с warn и да изтрием поста му, който вече наистина е в силен разрез с правилата на форума. Thief, това проследи ли го докрай? Десетимата души, за които давам пет пари на тоя форум съм си ги добавил в разни IM програми или в myspace и т.н. На останалите искам да пожелая приятен Интернет. Докато из форума са се вихрили някакви женски страсти, аз бях с жената и колежките й от работа + мъжте им на голяяяма екскурзия в северна България и се върнах позитивен и зареден с хубави чувства, така че в крайна сметка реших да не бъда сръдлив задник и да дойда пак да си гукам с въпросните 10 човека, с които ми е приятно да си гукам. Държиш на това което си писал по - малко и от gal4enceto . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 А интересува ли ме мнеието ти? Не! Но нищо, дручко си е като го дадеш без да разбираш защо съм се връцнал като опорочена девица първия път и защо сега пак прописах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 А интересува ли ме мнеието ти? Не! Но нищо, дручко си е като го дадеш без да разбираш защо съм се връцнал като опорочена девица първия път и защо сега пак прописах. Честно казано не ме интересува защо си спрял да пишеш. Просто ми се набива в очите когато някой си мисли, че целият свят се върти около него . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.