PrettyLittle Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Аз бих заложил, че целта е да се разбудят форомните духове. По - скоро да се обединят. Или се надява да й изгрее слънце на улицата като на @gal4enceto (в напълно положителен смисъл го казвам). *тия никове трябва да почна да ги помня все някога Много си далеч от истината. А да ми приписваш подобна постъпка е... Обидно! или пък всъщност директно е съобщила на въпросния си приятел че и той е влезнал в статистиката, тъй като авторката на твърдението мисли за себе си като за такава. или просто е. ама съм твърде добре възпитан, за да си го помисля, напиша и предложа за обсъждане. Ето 1 човек, който следи събитията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Сега си припомних колко ме кефят песните на Ying Yang Twins... Do u like it?! Yeaa' Hell Yeaa, просто е луда работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 По - скоро да се обединят. Много си далеч от истината. А да ми приписваш подобна постъпка е... Обидно! Ето 1 човек, който следи събитията... Само той ли? Не е обидно да си курва ама е обидно да си търсиш гадже по нет-а хвала на такива морално силни хора. Пу, анатема за мене, простака му с простак. Никой не каза, че момичето може да е имало предвид, че рано или късно и тя ще се изкурви и тогава...пича ще не ще, ще спи с курва *малко съм груб сутрин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Само той ли? Не е обидно да си курва ама е обидно да си търсиш гадже по нет-а хвала на такива морално силни хора. Пу, анатема за мене, простака му с простак. Що да е обидно да си търсиш гадже от нета не разбрах само ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Някой от форума ще се качва ли тази вечер на Альоша? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 По - скоро да се обединят. Много си далеч от истината. А да ми приписваш подобна постъпка е... Обидно! Ето 1 човек, който следи събитията... Така и не дефинира курва Интересно ми е какво разбираш ти под това понятие Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Купих си "shemagh" и даже успях да се науча как да се увивам в него . Сега се двуомя дали да не го нося на следващата форумна среща . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Що да е обидно да си търсиш гадже от нета не разбрах само ? Ако може и на мен да ми го обясни... щото жена ми така я намерих (или тя мен - не е съвсем ясно)... задължително ли е да се кибичи по дискотеки/чалгатеки за да си намери някой от противоположния пол? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Е до преди малко с Blitz-a бичихме айляк на Рахата и в градската , мини форумна среща Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Четете постовете, де не съм го казал аз.Момиченцето се засегна от това, че казах, че може би си търси половинка/може да я срещне като @gal4enceto .Даже бях подчертал и в какъв аспект го казвам, но Много си далеч от истината. А да ми приписваш подобна постъпка е... Обидно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Е до преди малко с Blitz-a бичихме айляк на Рахата и в градската , мини форумна среща Пък ние го раздавахме плеъри и риъл лайфъри, ха да ви видя сега, форОмни тролове . Колко вицове за Червената шапчица научих само ^^... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Купих си "shemagh" и даже успях да се науча как да се увивам в него . Сега се двуомя дали да не го нося на следващата форумна среща . Ако ще го носиш, ще трябва да си вземеш и камилата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Купих си "shemagh" и даже успях да се науча как да се увивам в него . Сега се двуомя дали да не го нося на следващата форумна среща . Мухахаха, за какво ти е това чудо бе Иване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Странно защо цяла сутрин в главата ми се върти песента "Джулай морнинг", но изпълнявана като, че ли от...... Моторхед Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Добро утро на всички, пожелавам ви весел първоюлски ден!!! А на себе си пожелавам догодина да посрещна "Джулая" на морето със скромна компанийка близки хора а не като днес - на тепето сред неориентирани Емо-та... Странно защо цяла сутрин в главата ми се върти песента "Джулай морнинг", но изпълнявана като, че ли от...... Моторхед Еми пусни си оригиналдъ и ще се почувстваш човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Мухахаха, за какво ти е това чудо бе Иване? Затваряха магазина в който ги продават и решиш да си взема едно. 5$ струва. Също така има доста интересни оферти за работа в Афганистан и не лошо да тренирам от сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Купих си "shemagh" и даже успях да се науча как да се увивам в него . Сега се двуомя дали да не го нося на следващата форумна среща . Кой по дяволите дава пари, за да прилича на талибан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Кой по дяволите дава пари, за да прилича на талибан Той Иван смята да ходи там като агент под прикритие и е започнал да се обзавежда...сега ако пусне и една брада като Бен Ладен, съвсем ще допълни картинката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Ми ако иска ша му набера малко от мойта брада да му дам, че и без тва ми е много Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Един път ще отида да тичам и ще запраска дъжд... Ама аз пък си продължих тичането, даже мога да кажа, че беше по-приятно на дъжд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 За да спестя спама в темата за книгите - след като прочетох това мнение, вече съм сигурен, че България си има своя Паулу Куельо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Я пак, че боя булеварден пес не го тача, пък и няма как да нарпавя аналогия с написаното в линка поради това (не ми се обяснявайте с тиражите му, няма да има ефект; може и Дан Браун да ми спестите). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Кой по дяволите дава пари, за да прилича на талибан Един много готин пич, който разсъждава добре. Иване, ако отидеш там ще е интересно - в смисъл как се прави Форумна среща в афганистански условия Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Иване, ако отидеш там ще е интересно - в смисъл как се прави Форумна среща в афганистански условия Супер лесно се прави среща там. Просто звънкам на sMARTBomber и ето ти двама потребителя на форума. За момента нямам намерение да ходя там. Имам желание, но засега съм се насочил към Косово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 I don't need a life, I'm a gamer - I have many lifes Да заместя чурунир, че ми е залипсвал :] Иначе ми минава, че постигнах личен рекорд по сбозване на windows - един месец. Със следващата инсталация ще пробвам още глупости, току виж съм го сбъгясал още по-бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.