zlobil Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 заслужава ли си айфон 2Г ? Дават ми го много тънко? Ква е разликата м/у 2г и 3г и за 2г има ли достатъчно приложения ? Дават ми го бая тънко ма се чудим дали нема се набутам бая като го зема ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 заслужава ли си айфон 2Г ? Дават ми го много тънко?Ква е разликата м/у 2г и 3г и за 2г има ли достатъчно приложения ? Дават ми го бая тънко ма се чудим дали нема се набутам бая като го зема ? 3G има вграден GPS. В 2G липсва такъв. 3G е пластмасов, 2G е с метален корпус. Друга разлика няма. Имай на предвид, че току що излезна 3GS. Приложенията за всичките модели са едни и същи. Ако си го вземеш се похвали тук за да ти обясня за кракването и приложенията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Оф, дилема... Служебния си телефон мога да го превърна в GPS, с една джуджавка за 100-на лева (грубо)... ама ми е служебен, тоест не мой.. А тоя GPS си е супер важна екстра, особено като се юрна по баирите... Не че не мога да ги отделя тия пари, ама и сума други простотии имам да купувам, та... пффф... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Днес си оставих колата за разни замервания в един сервиз и по тази причина се наложи да се прибера с обществения транспорт - нещо, което за последно бях правил май през пролетта миналата година. Друго обаче ме озадачи - в автобуса имаше предимно ученици и пенсионери. Контрольорката тръгна да продава билети, пенсионерите заизкарваха карти, гледам, че учениците приготвиха по 40 ст., а аз, тъй като и представа си нямам колко е билетчето си извадих 2 лв. Мина тя през няколко пенсионера....продължи след това през няколко ученика и като стигна до мен, най-изненадващо ме попита "От 40 или 80?". Защо по дяволите ми зададе този въпрос...толкова ли инфантилен изглеждам, че ме попита това?? Или пък ако за пенсионерите също важи намалението от 40 ст., тогава започвам да си мисля доста лоши неща за външния ми вид. Единственото, което се сетих да й отговоря беше "Така като ме гледате, ставам ли за 40? От 80 естествено...". Още разсъждавам по случката...тъпото е, че сега пак трябва да ходя с автобуса да си прибера колата и ако още веднъж ме попитат същото, вече не знам какво ще направя...сигурно трябва да отида някъде на почивка май...отдавна не съм ходил никъде и такива случки ме вкарват в дълбоки разсъждения за живота изобщо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Може да си студент задочно, може да си с привилегии (за инвалидност, ментално увреждане и т.н.) жената е права и напълно коректно те е попитала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Може да си студент задочно, може да си с привилегии (за инвалидност, ментално увреждане и т.н.) жената е права и напълно коректно те е попитала. Един вид ме успокояваш да не се притеснявам ли? ....сиреч "...то всички натам вървим, ама ти си по-напред...". Мерси за подкрепата - тръгвам тогава да си прибирам колата и ако пак питат, ще кажа, че не съм ученик, студент, пенсионер, инвалид, все още съм си с акъла и др. подобни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Дано най - накрая да осъзнаеш, че си в пенсионна възраст . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 3G има вграден GPS. В 2G липсва такъв. 3G е пластмасов, 2G е с метален корпус. Друга разлика няма. Имай на предвид, че току що излезна 3GS. Приложенията за всичките модели са едни и същи. Ако си го вземеш се похвали тук за да ти обясня за кракването и приложенията. е добре аз съм виждал навигация на 2г , как така няма ГПС пък има навигация ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 3GS много по-бързо работи с приложенията.Ама наистина много е оптимизиран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 е добре аз съм виждал навигация на 2г , как така няма ГПС пък има навигация ? Вероятно си видял google maps. Има един трик с използването на информацията от GSM клетките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Дано най - накрая да осъзнаеш, че си в пенсионна възраст . Иване, една бира от мене! Пламене, да не се впрегнеш нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Майкъл Джексън беше велик... R.I.P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 аз днеска го видях бат Пламен ма много бързо крачеше и докат да излезна от магазина беше на 123123123 метра от мене.... :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Мдам, днес пак на работа нощна и утре сутринта с netroot и колегите ще ходим на Paintball. На мен ще ми е за първи път и се надявам да е интересно. За съжаление най-мразения колега се отърва иначе планирахме и двата отбора да се целим само в него Вечерта пък ще празнуваме денят на Канада - ядене, пиене и live music. Тия три неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Мдам, днес пак на работа нощна и утре сутринта с netroot и колегите ще ходим на Paintball. На мен ще ми е за първи път и се надявам да е интересно. За съжаление най-мразения колега се отърва иначе планирахме и двата отбора да се целим само в него Вечерта пък ще празнуваме денят на Канада - ядене, пиене и live music. Тия три неща Специално ще се целя в теб . Нали ти е за първи път и трябва да изпиташ болка и да има червена течност по теб. После трябва да си изпереш и дрехите за да не остане червено петно и да не си личи, че ти е било за първи път. А има и едно място където ако те уцелим наистина ще ти е за първи път. Или поне се надявам да е така . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Хахаха, това с червеното прозвуча гадно, но ако погледнеш PPT файла ще видиш, че петната са само зелени Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Хахаха, това с червеното прозвуча гадно, но ако погледнеш PPT файла ще видиш, че петната са само зелени Аз зелена кръв все още не съм виждал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Мааму <пииийп> трябва да забранят всички глупости като бързи и яростни, всичките нийд фор спийдове и т.н... Че се навъдиха разни стрийт рацери, кой с голф, кой с лада, кой с беемве тройка от времето на капитулацията на фашистка Германия и палят гуми по улиците, летят кой с колкото му позволява бракмата и всички вярват, че са безсмъртни, а паркиралите коли сами ще избягат от майсторски взетия им завой... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Друго си е дрифта с колелото и валянето по разни калища и по хижи , щото мама не дава да водиш гаджета в къщи Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Каква добра организация, какъв добър синхрон! Защо ли нашите затворници не са Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Tе са нинджи нормално е да имат синхрон . Нашите алкохолици ако ги хванеш синхронно на маса ще победят дори и руснаците . Събота е скучен ден + Неделя ми е работен = Кофти wekend . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Друго си е дрифта с колелото и валянето по разни калища и по хижи , щото мама не дава да водиш гаджета в къщи А съвсем друго си е да се правиш на стрийт рейсър и да хвърляш луди пари в трошката , с надеждата да стане по-хубава , за да впечатлиш първото гадже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Каква добра организация, какъв добър синхрон! Защо ли нашите затворници не са Що бе...наш'те цигани по рождение са доста ритмични...ако в "сливенския" им пуснат нещо на Азис, сигурно и те ще се справят не по-зле от нинджите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Що бе...наш'те цигани по рождение са доста ритмични...ако в "сливенския" им пуснат нещо на Азис, сигурно и те ще се справят не по-зле от нинджите. Той Кондьо нали беше вътре ? Трябва да е стегнал малко дисциплината и да са отрепетирали доста кючеци . Ако направят конкурс за най-добър/ра кючекчия/чиня тия нинджи колко пасти с бози ще има да ядат после Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Домашното кино е най-добрата покупка,която съм правил,Nicolas Cage определено ми е един от любимите актьори,а озвучението на Knowing определено е едно от най-добрите които съм срещал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.