Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

аз пък обожава кола в кутийка , харесва ми в пъти повече от ПВЦ или стъкло нямам идея дали изобщо има разлика ма ми харесва повече ..... винаги питам за кутийка и чак след това поръчвам друго ако няма странно е ама ... ;Д

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Най - накрая видях прословутия голф с двете бели черти :) ( излезна с 300 от един завой :) )

Чудя се дали да не си направя една нощна разходка, че вън времето е хубаво, а аз седя, слушам музика и пуша цигара след цигара цял ден... малко ми омръзна това занимание.

:tongue

аз пък обожава кола в кутийка , харесва ми в пъти повече от ПВЦ или стъкло нямам идея дали изобщо има разлика ма ми харесва повече ..... винаги питам за кутийка и чак след това поръчвам друго ако няма странно е ама ... ;Д

И аз между другото, и бира в кутиика също обичам, като си взимам бира за вкъщи си взимам кутийки :) Не мога да кажа защо ме кефи повече, но ...

Най - накрая видях прословутия голф с двете бели черти :) ( излезна с 300 от един завой :) )

КОГА ?? КЪДЕ ?? :wacko:

... излезна с 300 от един завой ...
КОГА ?? КЪДЕ ?? :wacko:

Не се стряскай....просто е добавил една нула в повече без да иска... :laughing: , което пък стряска мен - 'Пазу да кара голфа с 30' :blink: , да не е влезнал в правия път...или просто голфът вече сдава багажа... :lol:

През главата ми минава, че спамърския дух на "Тя и Той" се пренася усилено в други раздели, което става дразнещо...

EVN им е много добър обслужващия call center (център за обаждания) - 07001 7777 .Мило и приятно момиче ми разкара мислите да ги псувам до 9-то коляно :) Сега ще псувам "Бруната".

През главата ми минава, че спамърския дух на "Тя и Той" се пренася усилено в други раздели, което става дразнещо...

Дай някакви линкове.

И аз между другото, и бира в кутиика също обичам, като си взимам бира за вкъщи си взимам кутийки :) Не мога да кажа защо ме кефи повече, но ...

Ъ, амчи тя бирата в кутийки е най-гадната - набъкана със спирт и химии! Най-добрата бира (без значение марката) е наливната......

Изобщо не е странно. Колата в кутийка е по-хубава от останалите. Не мога да ти кажа защо обаче. Дали кутийката влияе по различен начин на напитката или се охлажда по-добре, или я сипват от другъде, но е факт.

В Щатите най-хубавата кола беше в стъклени бутилчици.

6бр. кола в бутилчици беше $7 или $8, а 12бр. кола в кутийки бяха $6. :)

Изобщо не е странно. Колата в кутийка е по-хубава от останалите. Не мога да ти кажа защо обаче. Дали кутийката влияе по различен начин на напитката или се охлажда по-добре, или я сипват от другъде, но е факт.

В Щатите най-хубавата кола беше в стъклени бутилчици.

6бр. кола в бутилчици беше $7 или $8, а 12бр. кола в кутийки бяха $6. :)

По-добра е в кутийка, защото няма достъп слънчевата светлина(която променя цвета и вкуса на напитката).Това важи в пълна сила за всички напитки,които се продават в кен.

+1 за наливната бира.Просто в нея няма консерванти и стабилизатори, като тази в бутилка или кен.

Абе да не би ефективността на труда да се е вдигнала, студентите да си учат за сесиите, пък тия със свободното време да са отишли на почивка, та никой не пише в тоз форум :lol:

Аз днес съм свободен, обаче няма за к'во да пиша, освен ако не искате крайно безсмислени постове от моя страна, което не е много хубаво за нервите на някои хора.

Всъщност, има за к'во да пиша!

Трябва най-после да си оправя стаята, та после да може да се пребоядиса, след това да си купя матрак и масичка, да си купя ново пц... това се надявам да стане до края следващият месец вече.

Така че от утре почвам с изнасянето на старите мебели от стаята (щото то се е видяло че друг няма да ми помогне явно) и да я изчистя.

Обаче стаята е южно и такава жега настава там, че направо мога да отворя сална... поне ще си избия парите.

Все пак всичко това е хубаво нещо.

:)

И мен ме чака боядисване ама на цял апартамент (над 100 кв.м.), при това в различни цветове разните му там стени...ама като почне човек да угажда на претенции.

Сега ме чакат още 200 странички НК :D и трябва след утре (26.06) сериозно да си търся бачкане, просто умирам от тъпотия като нямам какво да правя...още нещо да се сетя...Оу, да...и някаква почивка трябва да се заформи...ама кой да вземем на нея.Хм...номер 1, номер 2 или друга :D :D :D накрая усещам как ме отсвирват и отивам с коч компания на водка туризъм :lol:

Е, след някоя друга седмица ще говоря с едни хора за едно куче, че един приятел иска да си вземе кученце, та после ще ми се отвори шанса да отида с него до Германия вероятно, та там пък вече да се срещна с друг познат за други уговорки.

Ама може и да не стане, като знам какъв съм мързел и колко мразя да пътувам извън граница.

Пък и всички там чужденци, а компанията с мен... един руснак, холандец и аз, точно като за някой виц ще сме.

:laughing:

Ама и анекдот :)

Един руснак, холандец и върколак се разхождали и ... :lol:

Колкото повече чета НК, толкова повече си мисля за разни мръсотии :devil ,а още не съм стигнал до блудството...

http://ivo.bg/2009/06/24/%D0%B2%D1%80%D0%B...B8%D1%82%D0%B5/

Абе върколака в случея изобщо не е най-тревожното нещо в цялата картинка!

Ние и тримата сме фърита... че от къде другаде да ги познавам иначе. :unsure:

:tongue

С няколко думи, тримата в една кола... досиетата хикс с тяхните мистерии превтасъл хляб да яде!

:laughing:

Ама и анекдот :)

Един руснак, холандец и върколак се разхождали и ...

По-скоро да го префасонираме малко..."Един руснак, един смок и един върколак решили да пийнат, кой каквото си пие - кой е останал трезвен най-накрая, дали е изпил и останалите двама и дали се е казвал lil_stenly..." :P

Новата реклама на Хайникен е супер луда :laughing:

Коя е новата реклама на Хайнекен?

Ако е онази с гардеробите я има от около 2-3 години, ако не и повече.

Хубаво, че и тука поснаха да пускат смислени реклами. Кога ли ще стигнем Хамериканците? Tам почти всяка реклама е готина. Oще помня една на Oust!

По-скоро да го префасонираме малко..."Един руснак, един смок и един върколак решили да пийнат, кой каквото си пие - кой е останал трезвен най-накрая, дали е изпил и останалите двама и дали се е казвал lil_stenly..." :P

Хахаха, върза виц от цялата работа!

Ама аз от руснаци кръв не пия, щото не пия алкохол, а те друго в тялото нямат!

:lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...