PSYCHOSIS Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Днес към 6 часа бях събуден от силен шум в кухнята. Оказа се, че дивата ни котка успешно е взела на таран мрежата на прозореца и е в неизвестност. Мобилизирахме се веднага и започнахме търсене около къщата. Оказа се, че е навестила съседите на долния етаж и се е скрила зад дивана, без никой да я забележи. Като минахме през тях да ги питаме дали са виждали голямо бяло прасе по терасата, прасето взе, че се обади иззад дивана и виновно заприпка към мен. Сега говедото си дивее, все едно нищо не е ставало. Даже тъкмо нападна една оса/пчела и я изяде...явно Whiskas-а не му допада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Една корекция да ти направя - != означава "не е равно на" (not equal)...подозирам, че си искал да кажеш точно обратното - Срещал съм го като означение, значещо от сорта на задължително равно на. Но все пак си коригирам поста бля-бля-бляМного е лесно да си постоянния критикар, ама къде си ти на картата господин "искам да си вярвам"? Щото, разийши, колко е лесно да изкарваш кирливите ризи на другите (кой ли няма), ама що не се видиш ти к'ва форумна мишка си. Ай обратно в пещерата, аман от всезнайковци...Дремело му на нашия к'во става в Иран. Като си такъв алтруист, кажи ми в кои благотворителни организации си? Кажи ми какви дарения си направил за червения кръст, нали имаш завиден жизнен стандарт, ами не чоплиш компютри по цял ден? И също така, като си толкова загрижен за световните проблеми - ми бЕгай да храниш децата в Сомалия бе, лицемер смотан. Ебаси и лекенцето... Ама поне едно е похвално - изглежда наистина си вярваш... След като очевидно не даваш 5 пари за другите освен въпросните 10 човека защо си топ постер във целия раздел...А ти що престана с мен да се заяждаш ми захапа курето? Може би не ти харесва вкуса на калта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Ама сериозно ли Курето се изнесе!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Радвам се, че съм член на форум, в който не е проблем да си отявлен трол и седмици наред да пишеш единствено след постовете на определен човек, с цел да се заяждаш с тоя човек по начин, който въпреки че е дразнещ, не е в силен разрез с т.нар. правила на форума, но когато човека, по чиито нерви лазиш, те поздрави на майка, защото му е писнало да не може да говори с който и да е без ти да си намъкнеш носа в разговора и да не кажеш нищо, а просто да пуснеш поредното заяждане, тогава има ПРОБЛЕМ и ние трябва да накажем лошия човек с warn и да изтрием поста му, който вече наистина е в силен разрез с правилата на форума. Thief, това проследи ли го докрай? Десетимата души, за които давам пет пари на тоя форум съм си ги добавил в разни IM програми или в myspace и т.н. На останалите искам да пожелая приятен Интернет. Стегни се бре момък, да се впрягаш на някой в нетЯ, не ти отива на интелекта.... ---------------------------------------------------------------------------------------------------- По въпроса за бирите - По- добра от "Шуменско" българска бира няма! Иначе Старобрно и Карлсберг също ми харесват доста.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Дам, пак като в темата за ония сайтове, ай-пи не-знам-си-какво... като не пия бира и не ми е интересно А за да ви кефи тая бира какво трябва да представлява тя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 ..... А за да ви кефи тая бира какво трябва да представлява тя? .... Всеки с вкуса си - казало кучето и си облизало топките.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Шуменското и на мен ми изглежа най-арно,ама то според вкуса,а за тъмните бири мисля че по добро от "Столично тъмно" няма! Без Курунир форума би бил скучен,не може така да бяга от тука! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Колко от вас, гледайки ТОВА занят какво обозначава знакът горе вдясно И АЗ знам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Явно е станало късно, щото всеки почна да се изнася, баси, ся кой ще пуска лафове на аглийски и ще маже темите за игри след като се е изнесъл? Ако и Гримжар се изнесе, няма смисъл да седи тоя форум повече. Впрочем, не мога да пуша в собствената си стая, щото не е моя малко, ужас, само седя и гледам кафето ама без цигара не върви. "Колко от вас, гледайки ТОВА занят какво обозначава знакът горе вдясно rolleyes.gif И АЗ знам!" На мен ми мяса повече на "Представям си!" или "О' боже" хахах, не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Тия пък, това за да не го знаеш, трябва да си набор 91>>>. "Колко от вас, гледайки ТОВА занят какво обозначава знакът горе вдясно rolleyes.gif И АЗ знам!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Тия пък, това за да не го знаеш, трябва да си набор 91>>>. "Колко от вас, гледайки ТОВА занят какво обозначава знакът горе вдясно rolleyes.gif И АЗ знам!" Повече от 91. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Еми кога я спряха?Трябва да си бил на поне 5-6 за да си я запомнил...т.е. след набор 91 вече 92 и нататък не вярвам да я помнят.Все тази Тошката му беше голЕмо шоуто.И особенно с торбичките със стъклено четиво за гостите И бенда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Еми кога я спряха?Трябва да си бил на поне 5-6 за да си я запомнил...т.е. след набор 91 вече 92 и нататък не вярвам да я помнят.Все тази Тошката му беше голЕмо шоуто.И особенно с торбичките със стъклено четиво за гостите И бенда. Сега се сетих, обаче аз не си го спомням така знакът, имаше няколко цвята, а тук целият е бял! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Tе в последствие го оцветиха. И после го смениха пак, или преди това беше. Но имаше друг вариант и в това съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Срещал съм го като означение, значещо от сорта на задължително равно на. Но все пак си коригирам поста Много е лесно да си постоянния критикар, ама къде си ти на картата господин "искам да си вярвам"? Щото, разийши, колко е лесно да изкарваш кирливите ризи на другите (кой ли няма), ама що не се видиш ти к'ва форумна мишка си. Ай обратно в пещерата, аман от всезнайковци... Дремело му на нашия к'во става в Иран. Като си такъв алтруист, кажи ми в кои благотворителни организации си? Кажи ми какви дарения си направил за червения кръст, нали имаш завиден жизнен стандарт, ами не чоплиш компютри по цял ден? И също така, като си толкова загрижен за световните проблеми - ми бЕгай да храниш децата в Сомалия бе, лицемер смотан. Ебаси и лекенцето... Ама поне едно е похвално - изглежда наистина си вярваш...А ти що престана с мен да се заяждаш ми захапа курето? Може би не ти харесва вкуса на калта? Лекенцето Антарес...ето го и рицаря на бял кон, защитник на невинните. Знаеш ли защо си по-голям смешник ? Защото допреди известно време ти плюеше и храчеше София и държавата като очевидно си всичко друго, но не и член на червения кръст или дарител. Като, че ли някой дава 5 пари за насрания ти гъз. Нищо чудно, че дори България няма позиция по ситуацията в Иран. Така, че най-малкото, което можеше да направиш е да имаш позиция. Колкото до курунир, явно писането по форумите не е за него. Що не си направите двамцата едно форумче и не разисквате Шекспир ? Там ще сте си само двамата...той те има в myspace както и ти. Перфектно! Не за друго, но ако на всеки втори пост се обиждаш и хленчиш, очевидно се ограничавай до по-безопасни занимания от писането в булфорум. Както се видя, целия ти правопис и сладкодумие можеш да си го набуташ сещаш се къде. Сега виждаш ли защо дори ти не си за София ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Thief, Антарес си има позиция относно Иран - на него му е през кура. Точка. Изкушавах се да напиша "през куру", ама вземе да се обиди Курунира :Д... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 А, ти, тхиеф, браво бе, интелектуалец си и най-вече потребителче за пример не можа ли да спазваш малко по-добър тон? То и аз не съм цвете за мирисане ама поне не се бутам да ме душат другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Иха София и форума били едно,все нови и нови неща научавам тук Форума подготвя за "суравия" живот в столицата,развива стоицизъм и морални ценности,формира мирогледа-хвала на таквиз мислители показващи ни истините в живота Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 По въпроса за бирите - По- добра от "Шуменско" българска бира няма! Галине, като човек, който малко от малко пийва бира мога да кажа, че ИМА по-добра бира от Шуменско - нарича се Туборг Thief - май не си прочел първите две точки от Правилата на Форума. Да ти покажа ли къде се намират? Човек с близо 2к поста би трябвало да ги познава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Колко от вас, гледайки ТОВА занят какво обозначава знакът горе вдясно И АЗ знам! Абе и аз знаех допреди няколко години ама сега...к'во да пра'йш...старост-нерадост... П.П. Много моля Тиефа, Скорпиона, Куру и всеки останал, който смята да се включва в купона да отидат да изпият по една бира и да охладят страстите...после да продължат със започнатото на някое по-невидимо място...то е ясно, че с ЛС няма да е интересно, но нека по възможност мястото да не е из темите във форума. Нямам нищо против леки остроумни заяждания, но вашите просто не са такива ; отделно на част от хората сигурно не им е приятно, защото вече има рапорти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Toi men me e adnal oba4e kato gledam mai ponqkoga mu se iska da ne e. Kato go znam kak bqga ot furry-ta kato poparen hahaha. Puk i kureto ne e moisei 4e ako ne te adne da agonizira6. : Kolko vreme mi otne da go napi6a toq post. принципно и да не го беше писал нямаше да е особена загуба...... Малей ами сега какво ще правим без теб ? Ето нещо с подобна важност:https://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495049149 МухахахахаххаХАХАХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 I want to believeАх, нашия форумен гризач се обади? И какво каза - както винаги - нищо. Празни приказки, тук-таме някоя обида, за да запълни липсата на доводи и по-презумцията, че колкото по-вулгарен си - толкова по-прав - и ей го на - поредния форумен фекал П.П. Много моля Тиефа, Скорпиона, Куру и всеки останал, който смята да се включва в купона да отидат да изпият по една бира и да охладят страстите...О, с най-голямо удоволствие бих продължил този разговор в да кажем "Пожарната", само че о! Изненада - нашия форумен критикар Thief е прекалено голяма мишка, за да се появи на форумна среща и да види лице в лице хората, които е критикувал. Защото пред монитора не е проблем да си голям. Друго нещо е, когато човека седи отсреща и се налага да го гледаш в очите. И е друго, когато се налага и другите да те видят. Защото нашия храбър заядливец е такъв само форумно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 И като сте отворили приказка-колко струва г/д един HDMI кабел че ми писна да се занимавам с тея дискове...особено при положение че имам HDMI и на телевизора,и на DVD-то и на лаптопа :laughing: А сигурен ли си, че телевизора ти поддържа опция "монитор" през HDMI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 О, с най-голямо удоволствие бих продължил този разговор в да кажем "Пожарната", само че о! Изненада - нашия форумен критикар Thief е прекалено голяма мишка, за да се появи на форумна среща и да види лице в лице хората, които е критикувал. Защото пред монитора не е проблем да си голям. Друго нещо е, когато човека седи отсреща и се налага да го гледаш в очите. И е друго, когато се налага и другите да те видят. Защото нашия храбър заядливец е такъв само форумно. Устройването на нелегални боксови мачове на публични места не е ли в разрез със закона? Щото вие май за това ходите в пожарната! :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Устройването на нелегални боксови мачове на публични места не е ли в разрез със закона? Щото вие май за това ходите в пожарната! :laughing: Да бе, Стенли! Последния път 20 човека се изтрепахме, та идва Бърза помощ даже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.