Curunir Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Вместо нови воли, формиращи партии ще излезе Доган и ще му пее от ефира ВОЛИ МЕ, ВОЛИ МЕЕЕЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Аз продължавам да считам, че това беше БСП ориентиран репортаж - поръчна и изпълнен от целия екип и гост в NBT "ЕВРОКОМ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Вие на това викате проблеми ? Само изчакайте да чуете исканията на мижитурката ... опа човека от който купихме къща преди 10тина дни.... ... Тва е отврат. Само, че както аз търпях ремонтите започващи дори в 7:00 часа и слушам музика пусната от СЪСЕДИТЕ.......сега ще ни търпят и нас за ден, два. Е**л съм им майката Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 в Крумово май е нормално да си имаш проблеми със старите собственици... едно приятелче си купиха къща там и няколко месеца след това стария собственик им досаждаше, имайки претенции за "собствеността" си Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Минава ми през главата, че днес беше един прекрасен ден прекаран от мен, моето мнение и един приятел с неговото синче на язовир "Домлян". Бидоха изядени и изпити - кило и половина свински гърди (хич не се притеснявахме, че ще станат солени ), двадесет кИфтета (това всичкото на скара) и четири литра бира! Предстои да се изядат и изпият - към кило и половина изчистени филенца от костур (днешен улов - който го е ял това знае за какво става въпрос) и поне още два литра бира ... пък може и повече.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Изглежда има епидемия на щастие. Днес беше един прекрасен ден и за мен - най-накрая се върнах из планините с колелото и направих кратката и мързелива разходка от Здравец до Бяла Черква и тръгнах към Персенк, но някъде по пътя ме домързя и после беше едно лежееерно и блажено прибиране с елементи на подремване. Просто съм нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 много малко бира е отишла... Офф днеска 2 пъти преинсталирах windowsa и сега пак ми дава някаква малоумна грешка при стартиране.Но не ми се занимава пак да го преинсталирам.Нали работи.Айде гледайте мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 И мен неска деня ми мина перфектно , отдавна не се беше случвало да няма кво да ме изнерви - просто приказка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Ей това са съседи значи! Гледам си кучето в нас, пускам го само да ходи до тоалетна вън и пак ми пратиха полиция та замалко да ми лепнак акт. Детето им се плашело от кучето, баси и причината! Сега ще му направя заграждение на двора и ще си купя табелка че има куче, пък после да ги видя как ще се оплачат... днеска на никой не е ден май? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 то тва куче какво е.И от къф пък зор ако е зад ограда ще се плаши.Тва е някво 4 годишно лапе сигурно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Поздрав за zlobil 2.60 в Метро за 0.75мл... почти 1:1 с михалково стъклените бутилки - нарочно взех за да сравня и отговорно заявявам че на мен ми харесват тези 2те много ама много повече от всички изкуствено газирани води. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 е то газираната вода е хубаво нещо ама в германия и с бирата я пият.Което прави бирата на нищо.Там 45 цента ти е газираната а обикновенната е 90 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Мен кафето ми прикова вниманието Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Ем , специалната машина на дядото върши чудеса явно Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 На дядото машина и свирки прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Аз ще отивам да поспя малко, че утре ме чака работа... от всички разправии нямам сили да седя. Приятно прекарване из интернета хора. Пожелавам ви лека вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Аз ще отивам да поспя малко, че утре ме чака работа... от всички разправии нямам сили да седя.Приятно прекарване из интернета хора. Пожелавам ви лека вечер. The internet is closed. Everyone go home. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 The internet is closed. Everyone go home.ОВНЕД! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Ей това са съседи значи!Гледам си кучето в нас, пускам го само да ходи до тоалетна вън и пак ми пратиха полиция та замалко да ми лепнак акт. Детето им се плашело от кучето, баси и причината! Сега ще му направя заграждение на двора и ще си купя табелка че има куче, пък после да ги видя как ще се оплачат... днеска на никой не е ден май? в зависимост от породата може би си задължен изрично да не допускаш кучето да е извън двора/апартамента ти без намордник. говоря за Пловдив - отнася се за всички от средни до едри породи. отделно пък си задължен да си регистрирал кучето в общината и да си платил и данъка за целта, да поддържаш ветеринарния му паспорт и при поискване да дадеш справка за извършените ваксинации. в противен случай кучето се води безприозрно и спокойно могат да ти го откарат в приют и да го приспят след 2 седмици, а съседите ти ако са ловци да го отстрелят като вредител. а пускането да се шляе самостоятелно хич не е разумно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Ето затова човек си взиме котка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 На дядото машина и свирки прави Не, не..., следващият модел прави свирки, ама тя излизала много скъпо - пък и жена му щяла да му направи проблем... (или поне той така разправяше) Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 http://www.dailymotion.com/video/x3ggl4_ce...-going-on_music so 80's Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 В момента ТОВА брутално парче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Ето затова човек си взиме котка... Няма ли закон като за кучето, ако няма имунизации и такива неща, и примерно се шляе и в моя двор да я отстрелям като вредител Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Няма ли закон като за кучето, ако няма имунизации и такива неща, и примерно се шляе и в моя двор да я отстрелям като вредител xmas.gif Ако ти е в двора, си го застрелваш и казваш, че те е нападнало Не може да се докаже, че не е (ся ако не е пудел, кокершпаньол и т.н. говорим).Това за кучето ако говориш за куче...щото "да я"? _______________________________________ Просто се е паднало на нова страница и при набирането съм изтървал "т" на застрелял.Голям праз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.