Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Аааа. Не не. Това дето си го написал няма нищо общо с това на клипа.

Тази си говори съвсем нормален английски език. Шотландците са трудни за разбиране без да са пили.

Даа много нормален.Особено за телевизия като BBC, със световен ефир.Ти CNN гледал ли си?Там на какъв английски говорят.Аз лично шотландците ги разбирам, англичнаите също, ирландците са ми леко трудни ама тва нейното е б*хти.

Хаха. И какво и има на акцента ? Българите няма да коментирам що за акцент имат...

Ако бъдем искрени всички наций си имат акценти.Всяка държава си има фолклорна област по което се определя и местния диалект.Примерно в Италия,тези от област Пиемонт ги разбирам,нооо заговори ли ми някой южняк и направо :wacko: .

наций

Тва ще да е някой римски император xD.

Даа много нормален.Особено за телевизия като BBC, със световен ефир.Ти CNN гледал ли си?Там на какъв английски говорят.Аз лично шотландците ги разбирам, англичнаите също, ирландците са ми леко трудни ама тва нейното е б*хти.

Напълно нормален си е акцента и. Това е Английски език. CNN е Американска телевизия, защо изобщо ги сравняваш? Там говорят Американски Английски.

Излязох днес отново да потичам (към 22:00) и видях един съсед (млад е човек няма 30 още сигурно, семеен) отиваше към "Vision"...та си мислех - много сме станали елементарни младите хора м/у 16 и 30.Идеята ни за излизане вечер е почти винаги бар, кръчма, дискотека, кино и т.н.От има-няма 4 години тичам - не много редовно, но достатъчно - край Марица.Най-често лятото вечерта след 21:00, еми най-много 3-4 пъти да съм виждал да се разхождат хора.А е толкова красиво вечер.Толкова е хубаво.Мирише на липа, на орехи (да край Марица на места има и орехи), тревните площи през последните 3 години все по-добре се поддържат, от страната на Централен е много добре осветено в ремонтираната отсечка.Альоша също се поддържа страхотно...,но никой не им се наслаждава на тези неща.

Не се оплаквам, просто отбелязвам.

Ние с Жоро не тичаме (нещо ни домързява, а и си имаме достатъчно задачи сега), но пък обожаваме да се разхождаме : Альоша, Младежкия хълм, обиколихме цeлия Кючук Париж и къде ли още не... До Тракия почти стигнахме пеша... Много е хубаво, като се разхлади вечерта към 20 - 21 ч. и да се емнеш с любимия, маратонките, кока - кола или нещо подобно (и сега ще омажа картината като кажа) и цигари... Еми какво да се прави, пуши ми се :wacko:

Host, по-скоро трябваше да кажа : пликчета, където да си събираме екскрементите :) Това е омазване... Иначе има и други начини за контрацепция... :tongue

Излязох днес отново да потичам (към 22:00) и видях един съсед (млад е човек няма 30 още сигурно, семеен) отиваше към "Vision"...та си мислех - много сме станали елементарни младите хора м/у 16 и 30.Идеята ни за излизане вечер е почти винаги бар, кръчма, дискотека, кино и т.н.От има-няма 4 години тичам - не много редовно, но достатъчно - край Марица.Най-често лятото вечерта след 21:00, еми най-много 3-4 пъти да съм виждал да се разхождат хора.А е толкова красиво вечер.Толкова е хубаво.Мирише на липа, на орехи (да край Марица на места има и орехи), тревните площи през последните 3 години все по-добре се поддържат, от страната на Централен е много добре осветено в ремонтираната отсечка.Альоша също се поддържа страхотно...,но никой не им се наслаждава на тези неща.

Не се оплаквам, просто отбелязвам.

Така е защото такива като теб са единици.Примерно мен не ми се ходи на кръчма и казвам

-Бай хуйовци аре на гребната да напрайм малко кибик уе

-ооо мързи ма да хода до гребната :blink: .И пред мен остават възможностите или да си седя в нас или да ходя където кажат другите ;)

А най-големия айляк е кат се забием от 11 в паркчето пред нас с пакет семки :laughing: .Откарвали сме по 4 часа лятото на тая пейка :laughing:

Ей, като бяхме по-малки и аз сега се сещам как се люпеха семки след мач лафче...даже любима пейка си имахме.Оф...

Акцентът на мадамата не те ли закарва на седмото небе? :)

Изобщо. Скучна ми е дори. Ако искаш нещо секси, погледни тук:

http://accent.gmu.edu/

Мисля, че също доволно култови са манчестърци, за справка гледай интервю с някой от братята Галахър от Oasis.

- Здрасти, тате. Все още мога да те наричам така, нали? - Моника

- Разбира се. Винаги ще бъда твой татко. - бащата на Моника

- Искам само да ви кажа, че това, което видяхте не беше просто за развлечение. - Чандлър

- Не беше просто за развлечение? - бащата на Моника

- Защо? За… за... защо ти...? Вижте, просто не искам да си мислите, че като някакви животни го правим където ни падне. - Чандлър

- О, не си мислех това. До днес си мислех, че изобщо не правите секс. Това беше безгрижно време. - бащата на Моника

- Истината, татко, е че ние всъщност се опитваме... - Моника

- Да Ви убием. - Чандлър

- Защо? За… за... защо ти...? - Моника

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

И всичко това, придружено от физиономиите на Къртни Кокс и Матю Пери, кърти мивки...

- Чандлър, аз... – шефката

- Знам, че сте разстроена... но просто... наистина бих предпочел да си остана тук. Не тук в офиса Ви, тук във фирмата, където, несъмнено, се чувствам нежелан. Виж Каръл. Мога ли да ви наричам Каръл? Защо да го правя, след като името ви е Елен? Я, снимка на синът ви - здравеняк. А, всъщност това е дъщеря ви, нали? Сладка е. Харесвам момичета със здрави челюсти. Ще ви се обадя от Тулса. - Чандлър

9 сезон е направо... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Акцентът на мадамата не те ли закарва на седмото небе? :)
Като си го пуснах тоя клип, трябваше да го надуя до дупка, че звука от мастурбирането ми беше прекалено силен :D Не, наистина, много кефещ акцент :D

...

Аз ли съм сбъркан, че са ми ужасно противни "Приятели"? Щото спомена ли, че сериали като този ме карат да преосмисля позицията си относно геноцида, и хората около мен почва едно виене, мучене, цвилене, "как може", "к'во пък не им харесваш", "аз пък винаги се спуквам от смях"... Да де, те хората се смеят и на "Реджеп Иведик"... К'во ли се чудя изобщо...

аа циганите какъв акцент имат ?

Циганите не са нация а етнос.

Тва ще да е някой римски император xD.

Моя грешка,но не мога да рабера къв е проблема на почти всички колеги от форума,какво са се побъркали на тема правопис.Все едно сме на изпит по български.За едно тире или точка, или "й",или .... де а знам, се нахвърляте все едно глутница кучета.Май вече се чудите за какво да се заяждате и айде,дай сега за правописа.

Напълно нормален си е акцента и. Това е Английски език. CNN е Американска телевизия, защо изобщо ги сравняваш? Там говорят Американски Английски.

А защо да не ги сравнявам.Две телевизии със световен ефир.И в двете официалния език е английския.И двете претендират да са най.И двете са конкуренция.Не мислиш ли че тези от CNN говорят доста по-разбираемо и съответно инфото,което предлагат става по-достъпно?Ти ми говориш за Американски английски и Английски английски, а знаеш ли каква е разликата между двата?

Британския английски и Американския английски - както правилно се наричат - имат разлики във всяко едно лингвистично отношение - както правоговорни, така и стилистични, морфологични и т.н.

Аз ли съм сбъркан, че са ми ужасно противни "Приятели"?

Ахам, сбъркан си.

Ехаааа, поп рок и истинско италиянско кафе с долнопробни цигари рано сутрин, все едно се събуждам втори път с ерекция за един ден.

:tongue

Данон са пуснали Активиа с ананас - йеее! :)

Отделно - какво ли им е на страдащите от OCD (obsessive compulsive disorder)? Когато гледах Монк, доста често се дразнех и даже виках срещу екрана "Абе как не можеш да се контролираш?". Наистина ли е толкова зле положението?

Отделно - какво ли им е на страдащите от OCD (obsessive compulsive disorder)? Когато гледах Монк, доста често се дразнех и даже виках срещу екрана "Абе как не можеш да се контролираш?". Наистина ли е толкова зле положението?

Нали ако можеха нямаше да пият хапове еб*ти :)

------------

Аз мисля да пробвам днес как стават на скара едни контрафиленца киснати цяла нощ в бира ама буквално удавени в бира. И едни вратни пържолки със сос Worchester. Взел съм си после сос за барбекю на Jack Daniels - довечера ще споделя какво е станало. Единственото притеснение е да не станат прекалено солени вратните пържоли но и да станат - затова е бирата :D :beerchug:

Данон са пуснали Активиа с ананас - йеее! :)

При OCD поне осъзнаваш, че си откачалка, и се противиш на това държане, а при OCPD си се чувстваш съвсем нормално... А другите наоколо са ей така: :blink:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...