sandman Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Ем, да де! Те баровците нали, уж, са бизнесмени - постигнали са това онова - уж! Аз като ги виждам такива "патрони" или ми става толкова смешно, че едвам се сдържам, или ми иде да ги зачаткам с едни шамари, докато им се отлепат бузите.. Заради такива, които се правят на такива, каквито не са, истинските такива хора биват сравнявани с идиоти като тях. Защото има и такива, хора, които си разполагат с пари, имат си хубава кола, обличат се прилично, пият изискани питиета, но те се различават от бековете, които цяла седмица събират, че да отидат на бар, по характер и интелект най-вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Ем, да де! Те баровците нали, уж, са бизнесмени - постигнали са това онова - уж! Аз като ги виждам такива "патрони" или ми става толкова смешно, че едвам се сдържам, или ми иде да ги зачаткам с едни шамари, докато им се отлепат бузите.. Заради такива, които се правят на такива, каквито не са, истинските такива хора биват сравнявани с идиоти като тях. Защото има и такива, хора, които си разполагат с пари, имат си хубава кола, обличат се прилично, пият изискани питиета, но те се различават от бековете, които цяла седмица събират, че да отидат на бар, по характер и интелект най-вече. Най-после някой да разбере какво е написано. Навсякъде другаде се разбра доста криво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Какъв дъжд се изсипа само в Хисар, не е истина... Прилагам снимков материал : едно; две; три; четири. Иначе ми минава през главата, че ме е яд, тук нямам друга възможност освен интернета на Евроком, а той последните дни е нередовен като мензис на 15 годишно момиче... Спира, идва... Прекъсва, трябва да се рефрешва по 100 пъти... (Извинявам се за вулгаризмите) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 "Да бъдеш гъзар Не сте ли забелязали, че в днешно време всеки се мисли за най-"голям", най-красив, най-умен, най-вървежен и че нищо лошо не може да се случи точно на него/нея? Вечер хората са с едни и същи прически, едни и същи дрехи - вече ми е трудно да ги различавам понеже всички са еднакви. Ходят на едни и същи места, целите им компании са като сбирки на клонинги. Много интересна е тенденцията в момента всеки да се прави на баровец, а всъщност през делничните дни кътат левове за събота вечер да си поръчат една бутилка черно джони и да гледат лошо от масата. Защо толкова много хората искат да ги знаят като баровци? Не е ли по-добре да си известен с това което си постигнал и това което целиш, а не с това, че всеки ден си по баровете? ... To be continued" Миндили бол на тоя свят. По баровете всеки се има за по-голям от баЦе Норис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Тихо, че .... Не може да има по-голям! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Ъъъ... топлес Dj парти в Макалали в събота... Ся ме е яд, че изпускам Абъв енд Бийонд в София, ще си изям ГЪЗА ОТ ЯД!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Какъв дъжд се изсипа само в Хисар, не е истина... И там ли? А мен днес от Пампорово до Пловдив такъв дъжд ме валя и не само дъжд - на 2 пъти обърна на градушка, даже втория път спрях под навеса на една бензиностанция, щото такова парче град ми се разби в предното стъкло...как не го пукна не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 В Родопите вали най-яката градушка, която някога съм виждал, даже може да питаш Виден за снимковия материал дето съм му пращал след поредната такава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Искам да се извиня, че днес май съм в настроение за спамене Минава ми през главата колко е хубаво (вече) времето навън, малко прохладно, само да имаш с кой да се разхождаш... Също и една песен на Бари Уайт - Practise what you preach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Баби чатят: БАБА НЕТКА Чатке, как си ма, какво праят децата? БАБА ЧАТКА Аа, не съм ги чула още днес. Сутринта само си проверих пощата, ама после имах работа. Трябваше да рефрешна кочината на прасето и да изхвърля рисайкъл бин-а.. Цял ден сърфирам по двора. Ама надвечер ще си пусна скайпа и ще си чатна с моите. БАБА НЕТКА Ааа, добре ще направиш. Аз пък днес цял ден стоя на компа.. Трябваше да даунлоудна ябълките от градината на двора и да максимизирам жилетката на дядото, че му е утесняла. Ама намерих едно място в нета, дека дават голи юзъри. Червих се, червих се, ама три часа ги гледах! БАБА ЧАТКА Ауу, Нетке. Ми да ми пратиш линк у скайпа, че да ги видя и аз. От момиче гол юзър не съм виждала! Дядото вече за нищо не става. Съвсем му се е разхлопало флопито и Рамът не му стига. А да не говорим, че хард дискът му вече изобщо не е хард. БАБА НЕТКА Ее, стига и ти. И ние вече за нищо не ставаме, Чаткеее. Даже и за спам не ставаме. Ако можех да се сейвна така както бях преди 40 години... БАБА ЧАТКА Ще ти копи пейстна една снимка откакто бях на 25 години. Знаеш ли каква красавица бях? Без никакви бъгове! А тогава нямаше фотошоп! Сега вече и аз съм станала за рестартиране...Целият ми десктоп се е набръчкал! БАБА НЕТКА Ауу, Чатке, ние се заприказвахме, ама аз се сетих, че имам работа. Трябва да компилирам един боб на дядото, че пак ще ми пусне намръщена емот икона. Ще ми услужиш ли с онази голямата лъжица, че моите всичките са зипирани версии? БАБА ЧАТКА Нетке, не помниш ли, че ти я сенднах миналата седмица? Я си виж хисторито. БАБА НЕТКА Не помня такова нещо, бе Чатке! БАБА ЧАТКА Как така не помниш? Ти ми се логна у нас миналата седмица и ми я рикуестна. БАБА НЕТКА Няма такова нещо! БАБА ЧАТКА Така ли! Ти лъжкиня ли ме наричаш! Какво си позволяваш! Ууу, да ти се скапе скайпа дано! БАБА НЕТКА Аа, така ли! Магарето ти троянски кон да стане! БАБА ЧАТКА Уиндоуса да ти се бъгне и всички да видят какво криеш в Май Докюментс! БАБА НЕТКА Да качиш 30 гигабайта дано. Всичките на корема и бедрата дано! БАБА ЧАТКА Да ти се срути кочината и да ти форматира прасето! БАБА НЕТКА Котка да ти изяде мишката! БАБА ЧАТКА Да ти се скапе антивируса и да ти влязат червеи в ябълките! БАБА НЕТКА Някоя невестулка да ти хакне кокошките! БАБА ЧАТКА Да ти се скапят драйверите на мотиката и с ръце да копаеш земята! БАБА НЕТКА Дядото ти да си ъпгрейдне хард диска и да си хване млада юзърка! БАБА ЧАТКА Лицето ти на пиксели да стане! БАБА НЕТКА Кучето ти на оптичен кабел да се обеси! БАБА ЧАТКА Сиди ром да ти влезе в къщата и да ти окрадне всички вещи! БАБА НЕТКА И компютъра ли? БАБА ЧАТКА И компютъра! БАБА НЕТКА Иии, пепел ти на ю ес би входа! Повече няма да правя с теб ни аудио, ни видео чат! Даже не искам да ти чувам никнейма, да знаеш! БАБА ЧАТКА Ммм, дреме ми на дънната платка! Хакерка с хакерка... (кълнейки се излизат) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Таз Антония Петрова има ебахти олигофренския смях,честно,суууупер инфантилна е. А най-смешното е как не спира и не спира да повтаря колко мнооооооого неща е учила.Да нямаш реална преценка за себе си и възможностите си е много голяма грешка и само може да те направи за смях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Днес даваха по новините че след 42 години петрол няма да има така че карайте си колите докато има или минете на колела като мен и другите хора от форума .Хм още не съм се замислил след това какво ще стане.Еее то тогава ще съм на 60-70 години ама карай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Днеска времето е сравнително хубаво и се оправих малко с този стомах, сега вече си пия кафе, минерална вода (да не се дехидратирам пак), малко студен чай... всичко което не съдържа оцветители ми идва добре. Дехидратиран си и пиеш кафе??? Не знаеш ли че кафето е диуретик? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Дехидратиран си и пиеш кафе??? Не знаеш ли че кафето е диуретик? ....Черният и зеленият чай също (в малко по-слаба форма). Пък на мен ми минава през главата, че модата да си гей, май пак се е върнала ... Напоследък прекалено често взех да виждам пичове с походка на японска гейша и с полу чорапчета в странни цветове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 V raiono li Tam pyk zakvo shte prodavat fakli ?? Тоя ми оправи настроението за няколко дни напред + --> 1 седмица хубаво настроение ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Ех 2 дена и почва ваканцията... Само да мине тъпия FCE exam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 loooooooooool http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/8061979.stm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 loooooooooool http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/8061979.stm Operation Pony Tail is in effect!!! Това ще продължи до 17-ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 После аз ли да чета 4chan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Кефи ме, че си държат на думата и хич не им пука за нищо :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 loooooooooool http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/8061979.stm Акцентът на мадамата не те ли закарва на седмото небе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Акцентът на мадамата не те ли закарва на седмото небе? Да бе на осмото ме кара чак.Мн им е зле акцента на тия англичани,почти като тоя на американците от тиексас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 С това си мнение направи едновременно харакири и сепуко на шансовете за романтична връзка между нас в обозримото бъдеще! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Акцентът на мадамата не те ли закарва на седмото небе? Шшш тая мадама направо изкърти мифките и разцепи фаянса.Имах чувството че слушам пияна шотландска м****я, освяткала се с ирландска ракия. Пфф на първото гледане успях да й хвана някоя думичка и чак на второто,след като посвикнах с фъфленето й, разбрах за кв'о иде реч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Имах чувството че слушам пияна шотландска м****я, освяткала се с ирландска ракия. Аааа. Не не. Това дето си го написал няма нищо общо с това на клипа. Тази си говори съвсем нормален английски език. Шотландците са трудни за разбиране без да са пили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.